ho ho ho, czyżby to juz dzisiaj mieli QE3 ogłosić?
kochammisia pisal ze teraz czerwone na edku P
TYLKO S (z tych poziomów)
no wiesz, tu dzialają hedze, banki, korporacje, instytucje to oni karty rozdają ....ale (jutro?) pewnie punkty bedą zgrywać
Każdy orze tak, jak może szczurów trwa wszedzie przeciwnikow jest duzo ogolnie mimo AT brakuje nadal fundamentow ... czekamy więc... sama flaga na niskich tfach nie wystarcza. to sie musi zgrać z danymi a trend jest jeden
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
na podstawie opinii jaką na tym forum ma kaczor, domyślam się, że chciałeś mnie obrazić tylko troszkę mniej niż gdybyś mnie posądził o podobieństwo do EXa
Czerpiesz opinię z niewłaściwych żródeł prawdopodobnie. Kaczor jest bardzo uczynny i wiele od niego można się nauczyć. Kiedyś prowadził dział formacji harmonicznych, zapewne zainteresowałoby Cię to.
a ty nie jesteś czasem jakąś wersją kaczora i nie bronisz czasem siebie? bo pełno tu różnych wcieleń różnych osób i już się w tym gubię nawet mnie posądzano o bycie kaczorem i exem][quote=
Dafnia, nikt Ciebie o nic nie posądza
tez mi sie jakos tak kojarzy ze to Dafnia
kochamsie
Liczba postów : 255 Age : 37 Location : Szlezwik Registration date : 04/07/2011
ho ho ho, czyżby to juz dzisiaj mieli QE3 ogłosić?
kochammisia pisal ze teraz czerwone na edku P
TYLKO S (z tych poziomów)
no wiesz, tu dzialają hedze, banki, korporacje, instytucje to oni karty rozdają ....ale (jutro?) pewnie punkty bedą zgrywać
Każdy orze tak, jak może szczurów trwa wszedzie przeciwnikow jest duzo ogolnie mimo AT brakuje nadal fundamentow ... czekamy więc... sama flaga na niskich tfach nie wystarcza. to sie musi zgrać z danymi a trend jest jeden
aha sory za przekrecenie nicka miałobyć kochamsie zamiast kochammisia
petgry
Liczba postów : 2093 Age : 53 Registration date : 28/10/2008
PisanieTemat: Re: UFO - 14.02.2011 WALENTYNKI ! Pon 14 Lut 2011, 08:42 Odpowiedz z cytatem Report post to moderator or admin Lock post for new reports Ceny miedzi w Londynie rosną z powodu niespodziewanego wzrostu importu w Chinach.
14.02. Londyn, Nowy Jork, Szanghaj (PAP/Bloomberg). Ceny miedzi na giełdzie metali w Londynie rosną podczas tej sesji z powodu nieoczekiwanego wzrostu importu w Chinach - podają maklerzy. Miedź w dostawach trzymiesięcznych na LME w Londynie jest wyceniana na 10.047,00 USD za tonę, po wzroście notowań o 0,9 proc. Na giełdzie Comex w Nowym Jorku funt miedzi jest wyceniany rano na 4,5830 USD, po wzroście o 1,0 proc. Na giełdzie w Szanghaju miedź w dostawach na maj zdrożała o 1,0 proc. do 76.250 juanów (11.560 USD) za tonę. Chiny importowały w styczniu 2011 r. 364.240 ton miedzi i jej produktów wobec 344.560 ton w grudniu 2010 i 292.100 ton w styczniu ub. roku. Miedź drożeje też w reakcji na dane o PKB w Japonii w IV kw. 2010 r., który spadł o 1,1 proc., wobec spodziewanego przez analityków spadku o 2,0 proc. To oznacza, że ożywienie gospodarcze w otoczeniu Chin nabiera tempa. Dane makroekonomiczne wydają się poprawiać, a to pomaga w poprawie nastrojów na rynku" - mówi Pan Jinghua, analityk Citic Futures Co. w Szanghaju.
CENA KGHM 180 PLN
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Trendy się czasami odwracają, wiesz? I jak to Michu pisze - wszystko zaczyna się od M1, na dłuższe TFy z czytelnymi sygnałami przyjdzie czas jak trzeba będzie ulicy gorący kartofel wcisnąć
Jak dla mnie to edek za chwilę zrobi 5w3w1w3 od tego dołka na 1.23... no ale każdy orze jak może
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Dobra z tym eLLiotem to to trochefantazjuję bo się aż tak nie znam, żeby tak dokładnie te falki rozpisać Ale jesteśmy w fali czeciej pierwszego "dużego" impulsu od dołka, który może być falaA korekty tego "duzego" tryndu, albo falą I (hossa hiperinflacyjna?)
Rysuneq dawałem wczoraj-przedwczoraj i nikt mnie nie wyśmiau, więc moze mam rację, ha
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011