Jankes to jest Jankes. Trzyma się średnioterminowego L, bez ściemy.
Nie ma to tamto trend is your friend
Najważniejsze to zidentyfikować jak najwcześniej, kiedy się zmienia, zająć pozycję i nogi na stół do następnego raza. I nie ma to tamto, że nie wyjdzie.
PS. Ostatnio pyszną kawkę serwujesz. Oby tak dalej.
Ostatnio zmieniony przez karnak dnia Pon 18 Cze 2012, 21:51, w całości zmieniany 2 razy
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Jankes to jest Jankes. Trzyma się średnioterminowego L, bez ściemy.
Nie ma to tamto trend is your friend
Najważniejsze to zidentyfikować jak najwcześniej, kiedy się zmienia, zająć pozycję i nogi na stół do następnego raza. I nie ma to tamto, że nie wyjdzie.
Jedna krecha
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
no future Gdy życie Ci zbrzydło i stało się piekłem Wsadź łeb do sedesu i nakryj się deklem Gdy żona cię nudzi, a babka dobija To kup flaszkę w sklepie i zalej se ryja
Pity, nipy i regony, wszystko papier popieprzony, urzędowe te wezwania, wszystko papier do wysrania
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
Walisz te eSy na kabla? Drabinka w górę czy w dół? Bo chyba nie w bok?
Edek cienki jak bolka trampki, ale kabel trzyma fason
Walę w dół. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo kabel niestety lubi cofki i takie numery jak dziś, że edek praktycznie się obsrał, a kabel musi się chwilę pokręcić.
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Walisz te eSy na kabla? Drabinka w górę czy w dół? Bo chyba nie w bok?
Edek cienki jak bolka trampki, ale kabel trzyma fason
Walę w dół. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo kabel niestety lubi cofki i takie numery jak dziś, że edek praktycznie się obsrał, a kabel musi się chwilę pokręcić.
No to ja też walę eSki, ale w górę i zamykam na kilka pipsów jak się da To dopiero będzie ciekawe, bo mi on prowzrostowo wygląda