spójrz na oil, wczoraj nowe dołki wybijał, własnie o nim pisałem kole 16; nowy dołek i w górę, ale potem już zdecydowanie, już 30$, a KRT nie ma
W Admiralsie jest tylko jakiś mini light sweet crude oil - nie patrzę i nie gram na tym W go4leszcz są brent i crude, ale tam dałem ciała na qńkursie i zostało tylko 220pln na koncie, wiec wogóle rzadko tam wchodzę
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Kibicuję rzetelności, dyscyplinie w grze, profesjonalizmowi;
GO GO GO GERMANY GO PODOLSKI VIVAT DEUTSCHLAND
ps. na parkiecie toże najważniejsza jest dyscyplina, rzetelność i profesjonalizm, a nie fruwające krechy (tzw. karnaszki) tudzież jakieś systemy (ale systemowców już nie ma: kozo, profesor, jastrząb i inni). Niedawno objawił się niejaki zak, ale zamilkł po 100pktowej wtopie.
OLE OLEEEEE
na pohybel temu bez dżąder
Wy volksdojcze jedne!!!!
PODOLSKI TO PIZDA
Za chuja szwaby nie wygrają! Za chuja po prostu! Półfinał to jest max do czego mogą dojść.
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Jeśli Helmuty nawet doszłyby do finału i trafiły na Hiszpanów to przecież za wuja z nimi nie wygrają! żeby się zesrali. Ale myślę, że w ćwiartce odpadną z Grecją to by była fiesta a płacą 10:1
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Kibicuję rzetelności, dyscyplinie w grze, profesjonalizmowi;
GO GO GO GERMANY GO PODOLSKI VIVAT DEUTSCHLAND
ps. na parkiecie toże najważniejsza jest dyscyplina, rzetelność i profesjonalizm, a nie fruwające krechy (tzw. karnaszki) tudzież jakieś systemy (ale systemowców już nie ma: kozo, profesor, jastrząb i inni). Niedawno objawił się niejaki zak, ale zamilkł po 100pktowej wtopie.
OLE OLEEEEE
na pohybel temu bez dżąder
Wy volksdojcze jedne!!!!
PODOLSKI TO PIZDA
Za chuja szwaby nie wygrają! Za chuja po prostu! Półfinał to jest max do czego mogą dojść.
masz rację, ale POLAK w dobrym teamie, przecież nie będę się darł Go, GO GOMEZ, jak obok niego biega Podolski trochę patriotyzmu trzeba mieć;
ale ogólnie, uważam, że atak to najsłabsza formacja u Germańców; jak nie dojdą do finału, to odpadną po rzutach karnych, nie widzę, żeby inaczej przegrali mecz; ale piłka jest okrągła i wszystko się zdarzyć może - także to, że Germany will be the CHAMPIONS
tarzan UFOTrader Senior
Arg -os jeżeli nie wierzysz i wątpisz w moje punkty zwrotne to cieżko Ci bedzie zarobić na gpw nie wiem dlaczego były rozterki przeca jasny był na życzenie przekaz
wszystko sie zgadza i tez spadek obstawialem ALE JAK OBSERWOWALEM NOTOWANIA ONLINE TO TAK KURY POTRAFIA ZAMOTAC CZLOWIEKIEM ZE JEST SKLONNY WE WSZYSTKO UWIERZYC I W SWOJE RACJE ZWATPIC O TO GŁÓWNIE MI SZLO W TYM POSCIE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jak tam chłopaki dają rade te czereśnie zbierać? nie wymiękają pograli pół roku na koniach to teraz od noszenia skrzynek pewnie odzwyczajeni- pół Ufa zatrudniłeś i nie ma kto pisać
DAJĄ RADE PRZECA TO SAME TWARDZIELE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
tarzan UFOTrader Senior
Jeśli Helmuty nawet doszłyby do finału i trafiły na Hiszpanów to przecież za wuja z nimi nie wygrają! żeby się zesrali. Ale myślę, że w ćwiartce odpadną z Grecją to by była fiesta a płacą 10:1
a niby dlaczego nie wygrają z Hiszpanią? Hiszpania gra słabo, Chorwacja to obnażyła i zapewne Loew to zauważył i wykorzysta w bardziej doskonały sposób to co rozpracował Bilić
stawiasz kasę na zwycięstwo Grecji z Niemcami?? -- może się dogadamy, po co dawać zarabiać pośrednikom
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
a niby dlaczego nie wygrają z Hiszpanią? Hiszpania gra słabo, Chorwacja to obnażyła i zapewne Loew to zauważył i wykorzysta w bardziej doskonały sposób to co rozpracował Bilić
stawiasz kasę na zwycięstwo Grecji z Niemcami?? -- może się dogadamy, po co dawać zarabiać pośrednikom
Przy zaprezentowanym poziomie gry przez Hiszpanów [pomimo, że lubię ich styl] w EURO 2012, nie mają najmniejszych szans z Niemcami. Espaniole w ostatnim meczu przypominali mi drużynę Polski - zagubionych zbieraczy grzybów.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
jak tam chłopaki dają rade te czereśnie zbierać? nie wymiękają pograli pół roku na koniach to teraz od noszenia skrzynek pewnie odzwyczajeni- pół Ufa zatrudniłeś i nie ma kto pisać
DAJĄ RADE PRZECA TO SAME TWARDZIELE
Twardzile z 20 letnim doświadczeniem hłe hłe Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Osły na to: - Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek KAKA w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego? Synek na to: - Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak kaka powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pie**olnięty, żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Przy zaprezentowanym poziomie gry przez Hiszpanów [pomimo, że lubię ich styl] w EURO 2012, nie mają najmniejszych szans z Niemcami. Espaniole w ostatnim meczu przypominali mi drużynę Polski - zagubionych zbieraczy grzybów.
POZORY MYLĄ. Każdy mecz jest inny. Analogicznie po pierwszym meczu Rosji wszyscy byli pewni ich awansu z 1. miejsca
tarzan UFOTrader Senior
Portugalczycy wg mnie grają solidnie, pomimo, że przegrali z Niemcami; mają solidną defensywę i lepszy atak niż Niemcy, chociaż Postiga to mnie nie przekonywuje
Francuzi nie są na straconej pozycji z Hiszpanami, a nawet gdyby Hiszpanie jakoś przeszli to potem Portugale ich powinni pyknąć; NIEMCY mają prostą drogę do finału
VIVA DEUTSCHLAND
tarzan UFOTrader Senior
POZORY MYLĄ. Każdy mecz jest inny. Analogicznie po pierwszym meczu Rosji wszyscy byli pewni ich awansu z 1. miejsca
no właśnie, bo ruscy zostali rozpracowani, potrafią grać z kimś, kto gra otwarcie, a jak stoi solidna defensywa to klapa; Czesi za bardzo chcieli wygrać pierwszy mecz, z Polską grali całkowicie inaczej Smuda jest na tym turnieju, wogóle nie reagował na zmiany taktyki przez inne drużyny; POLSKA była najłatwiejszą drużyną do rozpracowania przez innych trenerów;
a wracając do Hiszpanów, to oni innej piłki nie potrafią grać, nawet rzuty rożne only po ziemi Bilić ich rozpracował i obnażył, fuksem Hiszpanie nie przegrali i jeszcze bramka ze spalonego
no właśnie, bo ruscy zostali rozpracowani, potrafią grać z kimś, kto gra otwarcie, a jak stoi solidna defensywa to klapa; Czesi za bardzo chcieli wygrać pierwszy mecz, z Polską grali całkowicie inaczej Smuda jest na tym turnieju, wogóle nie reagował na zmiany taktyki przez inne drużyny; POLSKA była najłatwiejszą drużyną do rozpracowania przez innych trenerów;
a wracając do Hiszpanów, to oni innej piłki nie potrafią grać, nawet rzuty rożne only po ziemi Bilić ich rozpracował i obnażył, fuksem Hiszpanie nie przegrali i jeszcze bramka ze spalonego
Rzeczywiście, Rosjanie wydawali się mocną drużyną i mieli duże szanse na wyjście z grupy. Pomimo, że predyspozycje Hiszpanów trochę zmalały, to wolałbym widzieć ich w dalszych rozgrywkach niż Niemców. Ci drudzy prezentują automatyczne podejście do piłki nożnej. Futbol Hiszpanii natomiast, to czysta finezja.
tarzan UFOTrader Senior
Rzeczywiście, Rosjanie wydawali się mocną drużyną i mieli duże szanse na wyjście z grupy. Pomimo, że predyspozycje Hiszpanów trochę zmalały, to wolałbym widzieć ich w dalszych rozgrywkach niż Niemców. Ci drudzy prezentują automatyczne podejście do piłki nożnej. Futbol Hiszpanii natomiast, to czysta finezja.
oczywiście zgoda, że w grze Niemców jest dużo automatyzmu, ale to jest właśnie drużyna; piłka to gra zespołowa, a nie indywidualna (see Holand). Po meczu Spain-Croatia zauważyłem, że Hiszpanie także grają automatycznie, są ustawieni blisko siebie w trójkącie lub w czworokącie i sobie pykają do znudzenia, jak stracą to automatycznie do przeciwnika doskakuje dwóch, żeby jak najszybciej odebrać piłkę i nie tracić sił, a po drugiej stronie boiska totalny luz; Bilić to obnażył, aczkolwiek wykonawców miał takich a nie innych i nie wszystkie przerzuty na drugą stronę wychodziły, często kończyły się stratami, ale kilka z nich stworzyło sytuacje bramkowe, szkoda, że niewykorzystane
fabularasa
Liczba postów : 4588 Location : Bydgoszcz Registration date : 03/06/2008
Portugalczycy wg mnie grają solidnie, pomimo, że przegrali z Niemcami; mają solidną defensywę i lepszy atak niż Niemcy, chociaż Postiga to mnie nie przekonywuje
Francuzi nie są na straconej pozycji z Hiszpanami, a nawet gdyby Hiszpanie jakoś przeszli to potem Portugale ich powinni pyknąć; NIEMCY mają prostą drogę do finału
VIVA DEUTSCHLAND
Co do Portugalii się zgadzam - jeden z najlepszych zespołów na bieżącym turnieju. Niemcy się strasznie męczyli by im bramkę stuknąć, solidarnie walczyli do końca a dwa następne mecze ładnie wygrali i nawet Ronaldo się obudził.
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Mam nadzieję, że sędzią nie będzie ten z meczu z Ukrainą
he, hee Loew też tak sądzi http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/loew-hiszpania-jest-glownym-faworytem-euro,1,5167034,artykul.html tzn., że ma ich rozpracowanych i szykował się na to.
Piłka to nie tylko umiejętności, to także taktyka, dyscyplina i psychologia; Niemcy jak przegrywają to Loew potrafi w nich wzbudzić dodatkową adrenalinę i grają jeszcze lepiej po stracie bramki; Holendrzy po stracie bramki totalna kiła, a tylu gwiazdorów;
rad bym zobaczyć Hiszpanów przegrywających 0:1 z Francją, albo Portugalią, ale to może być trudne, bo faza pucharowa ma to do siebie, że wszyscy grają, żeby nie stracić bramki, jeżeli jeden nie czuje zbyt dużej przewagi nad drugim. Nasi to przegrali mistrzostwa wg mnie w sferze taktyki i psychiki; ale głównie taktyki, bo Smuda ich tak nastawiał, żeby nie przegrać; tak pieprzył przed meczem z Grecją, że jak nie wygrają to z remisu będzie zadowolony, bo na open to zazwyczaj są remisy a przed ruskimi to mówił, że remis bierze w ciemno jak można mieć takie nastawienie jako trener, co on kuxwa nie wie, że tylko za zwycięstwo dają 3pkt, a za remis ino one Trener do zmiany, szanowałem go jako trenera klubowego, ale tutaj najwyraźniej coś nie zagrało i coś mu się stało; może przesiąkł LATEM