BEEEEEEEEEEEEEESSSSSA WSZYSTKICH WESSA!!! Ale się pięknie jebie, tylko kaczora nie wiżu. Jak tam karnaczku, Twoje kresiątka, kresiąteczka? Jakas linia? Ja widzę poniżej 1800.
Cześć Prezio. Strasznie niestały w uczuciach jesteś. Wczoraj 2 400 pkt., dzisiaj 1 800. Strach pomyśleć, co będzie na następnej sesji ;-)
Nie wczoraj, tylko 2 dni temu. I ja zawsze byłem stały, atylko... łone się zmieniały. Gra się, jak przeciwnik pozwala!
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Faszystom kibicować? Nigdy! Jak śpiewał Maleńczuk - nie dla mnie przyjaźń polsko-niemiecka, Niemców nienawidzę od dziecka!
BTW teledysk ocenzurowany - wycięto właśnie ten fragment
kibicuje Grekom ale pieniążka na nich bym nie postawił
a co ty pitolisz? czy ty rozumiesz wogóle pojęcie faszyzm, faszystą wcale nie musi być Niemiec, pomimo tego, że niektórzy z nich byli; stosujesz uproszczenia krzywdząc ludzi - normalnie jak moherowe berety
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
czołem rozrabiaki STOP platforma przycina i slide szoł STOP Antygona już wszystko wie STOP byczek ma wpierdol STOP 6237 STOP edit jakies fatum - chodziło o miska oczywiscie choc na razie zle to niby wyglada dla byka
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pią 22 Cze 2012, 09:39, w całości zmieniany 2 razy
qaaaa!
Liczba postów : 317 Registration date : 07/02/2009
Długa pozycja została zamknięta po cenie dzisiejszego otwarcia (2161). Strata doliczając prowizję wyniosła 25 pkt. Aktualny wynik strategii futures wynosi +32 pkt. O godzinie 9:20 zajmujemy ponownie długą pozycję na FW20 po 2161. Stop-Loss ustawiamy na 2130. Analizując układ techniczny na ES.F należy zauważyć, iż spadkowe argumenty niedźwiedzi powoli się kończą. Rynek aktualnie powinien odbijać na północ. Kontrakty na ES.F są teraz w optymalnym miejscu do zakończenia korekty spadkowej – najważniejsze argumenty wzrostowe zaznaczyłem na wykresie ES.F. Powinny się one przełożyć na wzrost notowań w drugiej części dnia również na FW20.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Faszystom kibicować? Nigdy! Jak śpiewał Maleńczuk - nie dla mnie przyjaźń polsko-niemiecka, Niemców nienawidzę od dziecka!
a co ty pitolisz? czy ty rozumiesz wogóle pojęcie faszyzm, faszystą wcale nie musi być Niemiec, pomimo tego, że niektórzy z nich byli; stosujesz uproszczenia krzywdząc ludzi - normalnie jak moherowe berety
wyluzuj tarzan - coś tam słyszałem o faszyźmie. Użyłem zastępczo w znaczeniu Niemiec - tak jak samo jak folksdojcz, hitlerowiec, helmut itp które funkcjonują w potocznym języku.
Chyba nie ma jeszcze obowiązku kibicowania Niemcom? A Ty co: 4 pancernych w dzieciństwie nie oglądałeś albo Klossa że tak ich kochasz? Krzyżaków nie czytałeś albo Gniewko syn rybaka?
A co do uproszczeń: od Maleńczuka za moherowego bereta dostałbyś po pysku więc ostrożnie z uproszczeniami
a dziś cała Polska solidarnie kibicuje Grecji aby zajechała na defensywie chamskich faszystów
i z kontry wydarła im bramkę
Grecy niby z dupy grają (Greka udają) ale są sqteczni i walczą do końca (Helmuty zresztą też) więc pewnie będzie ciekawie. Nawet jeśli Helmut wygra to na pewno nie będzie to wynik typu 4:0 tylko co najwyżej jednym golem.
DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND GERMANY DO BOJU GREECE DO DOMU - odbudowywać kraj i spłacać długi; jak się żyło ponad stan i na kredyt, to teraz wypadać
Zabawny jest fakt, że na Euro 2004 Grecja pod kierunkiem niemieckiego trenera zdobyła mistrzostwo Europy ;-)
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
życie to jednak składa się ze szczegółów... jak sobie je pomysłowo ułatwić ? np. Antonio ( spoko to nie wycieczka osobista ) załatwił sobie rzeczową stopkę i cześć, kto go zaczyna podqrwiać na dzieńdobry wita się ze stopką i może się czegoś o sobie niemiłego dowiedzieć, hehe zayebisty pomysł Antonio, graty
a dziś cała Polska solidarnie kibicuje Grecji aby zajechała na defensywie chamskich faszystów
i z kontry wydarła im bramkę
Grecy niby z dupy grają (Greka udają) ale są sqteczni i walczą do końca (Helmuty zresztą też) więc pewnie będzie ciekawie. Nawet jeśli Helmut wygra to na pewno nie będzie to wynik typu 4:0 tylko co najwyżej jednym golem.
to jak gra Polska - Rosja
qaaaa!
Liczba postów : 317 Registration date : 07/02/2009
wyluzuj tarzan - coś tam słyszałem o faszyźmie. Użyłem zastępczo w znaczeniu Niemiec - tak jak samo jak folksdojcz, hitlerowiec, helmut itp które funkcjonują w potocznym języku.
Chyba nie ma jeszcze obowiązku kibicowania Niemcom? A Ty co: 4 pancernych w dzieciństwie nie oglądałeś albo Klossa że tak ich kochasz? Krzyżaków nie czytałeś albo Gniewko syn rybaka?
A co do uproszczeń: od Maleńczuka za moherowego bereta dostałbyś po pysku więc ostrożnie z uproszczeniami
Co mam wyluzować, to Ty sobie daj na wstrzymanie! 11 grających Niemców to nie faszyści, a im kibicuję, Ty nie musisz, bo najwidoczniej nie masz pojęcia o piłce (i nie tylko)
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
A kto tu się giełdą interesuje? Brakuje animatora dyskusji - np. Kaczora, który rozkręciłby temat wybuchu i brzozy, zaraz delphia by ripostowała, potem KRT dorzuciłby coś o kościele... ale się rozmarzyłem Karnak olewa ostatnio tarzana, więc też około półtorej strony mniej
Ostatnio zmieniony przez MoralnyNiepokój dnia Pią 22 Cze 2012, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
http://stooq.pl/q/?s=pkn&c=3y&t=c&a=ln&b=1 pkn-na 3-letnim lepiej widać, 0,5 świecy jakieś tam wsparcie , ale możliwe ,że to 3 szczyt na kresce i będzie równanie w dół.