Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: UFO - 14-15.07.2012 weekend Sob 14 Lip 2012, 06:10
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Kto pamięta stare dobre czasy w Breslau sprzed lat
RADIO BAR
obok Pizzy Hut wchodziło sie na level -1, MEGA balety zawsze tam były taki pierdolec że do dziś pamiętam... ciekawe czemu zamknęli?
to był THE BEST CLUB EVER! madafaka, zawsze zajebista techniawa napierdalała, lesby przychodziły można było live obejrzeć free show jak się najebały i klima była, takie śmigła zajebiste... ktoś pamięta ten klub?
łezka sie w oq kręci masakra normalnie, do dziś nie ma lepszego
Za studenta w piątki i soboty to tylko albo Radiobar albo 9.Brama chodziłem, czasem Daytona - kiedyś była fajna, teraz schujała.
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Sob 14 Lip 2012, 07:17, w całości zmieniany 1 raz
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
u nas na prowyncji takiego sufita w lokalach nie ma
jak mówisz że lokal ma klime to pewnie wszyscy tam przeziebieni chodzą
ale kamerka Ci koło blondaski latała często
tez sobie dokladnie obejrzałem - dech zapiera a u nas na wsi tylko gwieździste niebo nad głową i nima blondasków tylko zona stara d .. i do tego czarna
ech .... losie garbaty ......
jadę po zakupy do biedronki
ps opcjo zapomnieles dopisac czy cos na tej imprezie ?
ps2 tylko nie pisz ze tak
bo juz mnie do konca dobijesz i załamiesz ?
a i jeszcze dodam ze w biedronce nawet piwa pszenicznego nie mają
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Moja prognoza dla Jankesa. Jako, że wsparcie trzyma zakładam bardziej prawdopodobny dalszy ruch zgodnie z trendem głównym wzrostowym i podobieństwo fraktalne.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Kto pamięta stare dobre czasy w Breslau sprzed lat
RADIO BAR
w Radio Bar było dla mnie za dużo plastiku, jedyny plus to można było przy okazji w nocy kawałek pizzy wrzucić 9 Brama była już lepsza, choć mało miejsca, a jak jeszcze wparowali "właściciele" to połowa stolików dla nich była rezerwowana w 1 minutę ale mimo to, był tam klimacik, przebieranki kelnerek w zależności od stylu imprezy
ja tam nie przywiązywałem się do jednego miejsca, najczęściej kurtkę zostawiało się w szatni w szufladzie i rundka po rynku P1 nie utrwalilo mi sie bo to byla wtedy nowosc i wszystkie zdzirki z miasta przyciągało -takie "elegantssze" ale i tak liczniki mialy juz 3 cyfrowe
przy Kuźniczej czy Szewskiej było też ze ze dwie fajne miejscówki
i jeszcze taki klub pod placem/parkingiem , nie pamiętam nazwy, tam były pierwsze szewskie poniedziałki tam dużo czas spędzałem, nie pamietam nazwy ale tak szukam na mapach google i chyba to był Plac Nowy Targ, teraz widzę plac budowy więc i po klubie pewnie wspomnienia
reasumujac z klubów dawnych to chyba tylko alibi się ostał w formie i nazwie (sądząc po www)
a w dawnej hali ludowej dalej jest klub? tam juz bylo lepiej niz w radio barze
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010