Owszem poddali się jak frajerzy przynajmniej ja tak to widzę
a co do brokerów to teraz nawet ci dotychczas normalni grają przeciw Tobie rok temu było inaczej
pzdr
Ostatnio to ja gram przeciwko sobie, a żaden broker jakoś nigdy mi nie przeszkadzał.
A ten SL w punkt Mi się zdarzało nieraz, że kurs stał 1 pips nad/pod moim SL i było pyk 1 pips do mojego SL i po tym pyk kurs poszedł zgodnie z zajętą pozycją, ale już beze mnie
I co - jedna transakcja zaważyła na Twojej karierze? Broker typu MM zawsze jest po przeciwnej stronie, ale jak masz dobrą strategię, to wydyma Cię raz, jak będzie miał ku temu okazję, a 5 razy Ty zarobisz. Miałem wiele razy sytuację, że SL był o 1 pkt. i go nie chwyciło. Statystycznie wychodzi pół na pół, więc nie mam o co mieć pretensji do brokera.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
SABINKA zrobiła co musiała, by jankesom żyło się dostatnie (doszła do poziomu oporu 1363-1367) Jest jeszcze szansa, że będzie im się jeszcze lepiej żyło i SABCIA dojdzie nawet pod 1400 (dokładnie 1391) Na więcej bym nie liczył
Problem w tym że nasi nie chcą dojść tam gdzie powinni
a co do brokerów to teraz nawet ci dotychczas normalni grają przeciw Tobie rok temu było inaczej
pzdr
Ostatnio to ja gram przeciwko sobie, a żaden broker jakoś nigdy mi nie przeszkadzał.
Ostatnio dałem zlecenie z palca i zanim doszło po chwili widziałem kurs korzystniejszy ale zostało zrealizowane po moim kursie rok temu było inaczej przy zleceniach oczekujących nie ma się do czego przyczepić
pzdr
Dałeś zlecenie wg ceny, którą widziałeś i zaakceptowałeś. Nikogo nie obchodzi, co było w międzyczasie. A jak chcesz mieć dobrze, to załóż konto u ECNa i nie będziesz miał podobnych problemów. Bądź facetem, porażki się zdarzają, udane transakcje to często mniej niż 50%, nie ma co się czepiać, tylko robić swoje.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
SABINKA zrobiła co musiała, by jankesom żyło się dostatnie (doszła do poziomu oporu 1363-1367) Jest jeszcze szansa, że będzie im się jeszcze lepiej żyło i SABCIA dojdzie nawet pod 1400 (dokładnie 1391) Na więcej bym nie liczył
pzdr
Problem w tym, że na qrwidołku to ja się pogubiłem i nie wiem gdzie to ma dojść i w jakiej kolejności
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
pzdr
Problem w tym, że na qrwidołku to ja się pogubiłem i nie wiem gdzie to ma dojść i w jakiej kolejności
Linia jest spadkowa teraz jest chyba na 2300-2320 dla W20 wkurzające jest to że często choćby skały srały takie linie były pukane a teraz niekoniecznie może jednak będzie większy wzrost
pzdr
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
pzdr
Ostatnio dałem zlecenie z palca i zanim doszło po chwili widziałem kurs korzystniejszy ale zostało zrealizowane po moim kursie rok temu było inaczej przy zleceniach oczekujących nie ma się do czego przyczepić
pzdr
Dałeś zlecenie wg ceny, którą widziałeś i zaakceptowałeś. Nikogo nie obchodzi, co było w międzyczasie. A jak chcesz mieć dobrze, to załóż konto u ECNa i nie będziesz miał podobnych problemów. Bądź facetem, porażki się zdarzają, udane transakcje to często mniej niż 50%, nie ma co się czepiać, tylko robić swoje.
Rozumiem nadal jesteś wqurwiony mi chodzi tylko o to że w unibandito coś się zmieniło w porównaniu z poprzednimi latami
Rozumiem nadal jesteś wqurwiony mi chodzi tylko o to że w unibandito coś się zmieniło w porównaniu z poprzednimi latami
pzdr
Nie rozumiesz. Nie jestem wqrwiony. Nie masz problemu z brokerem, tylko ze sobą. Jak zaczniesz dobrze grać, to takie łapanie stopów będzie bez znaczenia.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
pzdr
nie ma w kredensie pysznej piaskowej babki z cukrem pudrem nie ma zapachu kredensu i nie ma kredensu ech...
Ostatnio zmieniony przez HIOB dnia Wto 17 Lip 2012, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Reser
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kolejne-banki-podejrzane-o-ustawianie-Liboru-2595682.html wydaje mi się, że jednak bez ostatecznego rozwiązania tej kwestii się nie obejdzie
Reser
pzdr
Nie rozumiesz. Nie jestem wqrwiony. Nie masz problemu z brokerem, tylko ze sobą. Jak zaczniesz dobrze grać, to takie łapanie stopów będzie bez znaczenia.
Rozumiem to że mam problem ze sobą to wiem ale że realizacja zleceń się zmieniła w żubrze jeśli chodzi o te z palca to jest inna sprawa
pzdr
Reser
pzdr
nie ma w kredensie pysznej piaskowej babki z cukrem pudrem nie ma zapachu kredensu i nie ma kredensu ech...
Ech kiedyś miałem taki kredens
pzdr
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
To jest taka specyficzna "hossa", która polega na wyciąganiu za mordę z krachów do stanów równowagi górnej ale przebijać opory i rosnąć dalej to juś nie ma komu bo na chuj?
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
To jest taka specyficzna "hossa", która polega na wyciąganiu za mordę z krachów do stanów równowagi górnej ale przebijać opory i rosnąć dalej to juś nie ma komu bo na chuj?
ryneczki chcom iść do góry. i mają do tego prawo (bo gdyhby nie waszywniasty nie wyciągnął długi jurop, mniejsze czy większe, ale mniejsze niż glinastego i dżapan, to wsio by było DO DZIŚ różowe). Ale staje nad nimi dżentelmen złoty i wali siekierą . ANd ranem, a zwłaszcza po południu odwrótka od tematu hossy i tak do 17,30. Przytrzymanie jurop za mordę.
Ach...... chciałoby siem nie jedno. Oj chciało. Nic zdrożnego. jeno wyrównać rachunki. Jakże dawno nie wyrównywane.
barura
Cóś EXsio musiał siem nieźle rozlaną ostatnio kafffką poparzyć przy dołowaniu chochalowskim z dooopaśnej do 2127 czy jakóś tak. Nie widzam kumpla na sali od pewnego czasu. ani jednej planszy chochalnej.
Reser
Cóś EXsio musiał siem nieźle rozlaną ostatnio kafffką poparzyć przy dołowaniu chochalowskim z dooopaśnej do 2127 czy jakóś tak. Nie widzam kumpla na sali od pewnego czasu. ani jednej planszy chochalnej.
DZiś był, witał misiaczki i na tyle ino pary mu stykło.
Chodzą słuchy, że rzepakiem speqluje tera
barura
ja bym tam pospekulowała jakimś smrodkiem na kształt chochalowatego, te waszyfffywo pono idzie jak piorun ostatnio. Niczym tamtejsze sreberko EXsia sprzed półtorej roku.
Reser
ja bym tam pospekulowała jakimś smrodkiem na kształt chochalowatego, te waszyfffywo pono idzie jak piorun ostatnio. Niczym tamtejsze sreberko EXsia sprzed półtorej roku.
A ja właśnie takie waszyffo młode zapodałem zmiażdżone na chlebek ale qrwa mocna, że jęzora nie czuję i aż mi oczy załzawiły.
Przy dobrych wiatrach edek może jutro (dziś) podskoczyć jakieś 100 pkt., ale nie podoba mi się to zakole na dziennym. Raczej przypomina korektę. Taką jak na tygodniowym z początku marca 2010, kiedy KRT pojawił się na goldenline. Z drugiej strony to jest teoretycznie mega wsparcie.