Witam z wieczora. Ja już od rana czuję się wakacyjnie. Jutro w południe wyjazd. Chyba nie zdziwi też że chcę wyrazić swoje zadowolenie także z tego że moje eSki brane po 2230 mają się dobrze. Szkoda że drugie tyle musiałem zamknąć bo przelew za robotę się opóźnia. Ale i tak było nieźle Brane po 2205, zamknięte po 2144. Z tymi co zostały nie będę nic robił do powrotu z wakacji. Zobaczymy do ile dojadą. Faktycznie zarabianie jest łatwe i przyjemne. Pieniądze leżą na ulicy. Tylko się po nie schylić.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Od dłuższego czasu pojawiały się pogłoski na temat dramatycznej sytuacji finansów publicznych hiszpańskich wspólnot autonomicznych. Dzisiaj Walencja poprosiła o pomoc rząd centralny. Hiszpańska gospodarka jest w głębokim kryzysie.[/quote polecam obejrzeć
KTO URATUJE HISZPANIE
Cytat :
"..al hombre que ha dedicado su vida al servicio de Espania"
... ta, jasne... tak samo jak Hitler poświęcił życie dla służenia Niemcom przecie Franco to FASZYSTA był!
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Jeszcze Żyd nie wymyślił metody transmisji płynów przez internet
Ono jest ciekawe bo pomimo zawartości słodu karmelowego, jest dosyć gorzkie i w ogóle ma taki dość oryginalny smak a tej czekolady praktycznie nie czuć.
AgroTrader MOD
Ono jest ciekawe bo pomimo zawartości słodu karmelowego, jest dosyć gorzkie i w ogóle ma taki dość oryginalny smak a tej czekolady praktycznie nie czuć.
i cale szczęście bo wtedy malo kto by sam wypil zyd wyczyściłby barek leszcza jak teraz czysci depo
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
i cale szczęście bo wtedy malo kto by sam wypil zyd wyczyściłby barek leszcza jak teraz czysci depo
chyba że leszcz by firewalla anti-jude zainstalował
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007