|
| UFO - 25 Lipca 2012r. | |
|
+37spiter Ezet karnak forex myśliwyl barany Cris mariner pandorka Takitam Janko Traderroo neuron filip Diablo petgry REALISTA barura zibi inwestor Dave Rmir goryl Pan Nikt delphia Prezes SYLWESTER thorgall tarzan Reser eranet AgroTrader janek fabularasa MICHU Garrett Zygmunt de Bill BORowik 41 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:30 | |
| rmir mało pisze , bo robi kasę na mieście http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,z-modlina-do-warszawy-za-1200-zlotych,53599.html _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:34 | |
| | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:38 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:43 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:46 | |
| - Dave napisał:
będzie przeksięgowywał funty z kont klientów na swoje O tak. Funty... Jak najwięcej funtów. |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:46 | |
| | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:47 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:48 | |
| http://epoznan.pl/news-news-34079-OLT_Express_likwiduje_polaczenia_z_Poznania |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:48 | |
|
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Sro 25 Lip 2012, 11:49, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:49 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
Z Mylogiego, z myśliwego się śmiał że jak nadejdzie ten właściwy ruch to stracą więcej niż naciułali a teraz proszę jak się czasy zmieniły. Bo to jest najlepszy biznes - zysk bez ryzyka. Tylko trzeba stać po właściwej stronie. |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:50 | |
| | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:51 | |
| - Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
bo Gold Dziwka to chyba kiepsko brzmi Roksa Gold - Opcjo, otwieraj.
Kabel na tygodniowym jest na wsparciu, bo tworzy jakiś trójkąt. Chyba dopiero jak się z niego wybije, to zrobi qńkretniejszy ruch.
Gold to jest jakieś nieporozumienie w tej fazie rynq. Trzeba albo mieć za to płacone jak wy albo być totalnym dewiantem by teraz na goldzie grać. Jak wczoraj wrzuciłem wykres i dotarło do mnie, że KRT na tym gra, to pomyślałem, że nowe czasy nadejszły. ale to mały lot na gold bo to nie dla mnie faza rynku, ale na OIL to juz idzie piknie choc od wczoraj sie spałował Jankes coraz śmielej pogrywa, ostatni dołek nie został przebity na H4 a wiec korba Ps Buffet fajnie powiedział co da zysk za 10 lat , złoto kupione za milion $ czy ziemia za ta samą kwote, którą mozna obsadzic, zgarnąc kase z plonów, dopłat ?? dla mnie inwestowanie w złoto teraz to nieporozumienie, no ale co tam ludzie kochają co teraz modne. potem krzyczą jak czosnek ich wychujał | |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:53 | |
| na edku obecnie wchodzimy w promocyjne es do 1.22 mega promocja _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:54 | |
| - Dezerter napisał:
- http://epoznan.pl/news-news-34079-OLT_Express_likwiduje_polaczenia_z_Poznania
Ciekawe warum? Nie opyla się? Leszcz nie chce latać? Tego nie qmam - Cytat :
- Zmiany są związane z wycofaniem z użycia przez OLT samolotów ATR (w
sumie przewoźnik dysponuje sześcioma takimi maszynami). Przewożenie pasażerów tymi samolotami ma być dużo droższe niż transport Airbusem, przez co jest nierentowne. ATR-y są droższe od Airbusów w obsłudze? Skoro tak to czemu ich nie zastąpią airbusami? | |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:57 | |
| - KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
Kabel na tygodniowym jest na wsparciu, bo tworzy jakiś trójkąt. Chyba dopiero jak się z niego wybije, to zrobi qńkretniejszy ruch.
Gold to jest jakieś nieporozumienie w tej fazie rynq. Trzeba albo mieć za to płacone jak wy albo być totalnym dewiantem by teraz na goldzie grać. Jak wczoraj wrzuciłem wykres i dotarło do mnie, że KRT na tym gra, to pomyślałem, że nowe czasy nadejszły. ale to mały lot na gold bo to nie dla mnie faza rynku, ale na OIL to juz idzie piknie choc od wczoraj sie spałował
Jankes coraz śmielej pogrywa, ostatni dołek nie został przebity na H4 a wiec korba
Ps Buffet fajnie powiedział co da zysk za 10 lat , złoto kupione za milion $ czy ziemia za ta samą kwote, którą mozna obsadzic, zgarnąc kase z plonów, dopłat ?? dla mnie inwestowanie w złoto teraz to nieporozumienie, no ale co tam ludzie kochają co teraz modne. potem krzyczą jak czosnek ich wychujał kupić ziemię i posadzić czosnek _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 11:57 | |
| - KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
Gold to jest jakieś nieporozumienie w tej fazie rynq. Trzeba albo mieć za to płacone jak wy albo być totalnym dewiantem by teraz na goldzie grać. Jak wczoraj wrzuciłem wykres i dotarło do mnie, że KRT na tym gra, to pomyślałem, że nowe czasy nadejszły. ale to mały lot na gold bo to nie dla mnie faza rynku, ale na OIL to juz idzie piknie choc od wczoraj sie spałował
Jankes coraz śmielej pogrywa, ostatni dołek nie został przebity na H4 a wiec korba
Ps Buffet fajnie powiedział co da zysk za 10 lat , złoto kupione za milion $ czy ziemia za ta samą kwote, którą mozna obsadzic, zgarnąc kase z plonów, dopłat ?? dla mnie inwestowanie w złoto teraz to nieporozumienie, no ale co tam ludzie kochają co teraz modne. potem krzyczą jak czosnek ich wychujał To co, w glebę teraz inwestujesz? We wschodniej Helmutni gruntów zu verkaufen skolko ugodna.... cała Mecklenburgia czeka na leszcza żeby qpić i nawet nie są jakieś ceny mega. | |
| | | Diablo
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:01 | |
- KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
Ps Buffet fajnie powiedział co da zysk za 10 lat , złoto kupione za milion $ czy ziemia za ta samą kwote, którą mozna obsadzic, zgarnąc kase z plonów, dopłat ?? dla mnie inwestowanie w złoto teraz to nieporozumienie, no ale co tam ludzie kochają co teraz modne. potem krzyczą jak czosnek ich wychujał To co, w glebę teraz inwestujesz?
We wschodniej Helmutni gruntów zu verkaufen skolko ugodna.... cała Mecklenburgia czeka na leszcza żeby qpić i nawet nie są jakieś ceny mega. przy wiekszym kapitale chciałbym kupic ziemie w Hiszpanii i mysle zabawic sie w deweloperke tam, kryzys sie kiedys skończy przecież. | |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:01 | |
- KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
Ps Buffet fajnie powiedział co da zysk za 10 lat , złoto kupione za milion $ czy ziemia za ta samą kwote, którą mozna obsadzic, zgarnąc kase z plonów, dopłat ?? dla mnie inwestowanie w złoto teraz to nieporozumienie, no ale co tam ludzie kochają co teraz modne. potem krzyczą jak czosnek ich wychujał To co, w glebę teraz inwestujesz?
We wschodniej Helmutni gruntów zu verkaufen skolko ugodna.... cała Mecklenburgia czeka na leszcza żeby qpić i nawet nie są jakieś ceny mega. ziemi niechca , a nas mieli wykupic i obsiać po swojemu _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:04 | |
- Dezerter napisał:
- http://epoznan.pl/news-news-34079-OLT_Express_likwiduje_polaczenia_z_Poznania
Ciekawe warum?
Nie opyla się? Leszcz nie chce latać?
Tego nie qmam
- Cytat :
- Zmiany są związane z wycofaniem z użycia przez OLT samolotów ATR (w
sumie przewoźnik dysponuje sześcioma takimi maszynami). Przewożenie pasażerów tymi samolotami ma być dużo droższe niż transport Airbusem, przez co jest nierentowne. ATR-y są droższe od Airbusów w obsłudze? Skoro tak to czemu ich nie zastąpią airbusami? kwestia przeksięgowań _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:05 | |
| opór na edq: | |
| | | Reser
| | | | Diablo
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:06 | |
| ta walka z kryzysem to od dupy strony, pompują kase podatników w ratowanie banków, które stały sie za duże na bankructwie to jaka qrwa pozwoliła zeby one sie łaczyły i rozrosły do absurdalnych poziomów. zeby kryzys sie skończył powinno sie patologie zlikwidowac które sie przyczyniły do obecnej sytuacji, kase przeznaczyć w gospodarke, jak zaskoczy to zwiększy się apetyt na ryzyko i kryzys sie skończy. a tak ładują w Grecje bo muss, teraz mówią ze juz nie dadzą, to po chuj było wcześniej im dawac kase jak wiadomo było ze Grecja tego nie spłaci, ja sie jednak nie znam na ekonomii | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:12 | |
| - zibi napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
We wschodniej Helmutni gruntów zu verkaufen skolko ugodna.... cała Mecklenburgia czeka na leszcza żeby qpić i nawet nie są jakieś ceny mega. ziemi niechca , a nas mieli wykupic i obsiać po swojemu Bo wszyscy do stolicy i na zachód spierdolili do Ruhry - tam jest arbeit i normalne dutki a wschodnie landy (dawne DDR-owo) to tak jak u nas jakieś białostockie pod względem rynq pracy czyli padaka na maxa. Tam tylko rolnictwo jest, niektóre pipidówy to straszą niemal jak Prypiat koło Czarnobyla np. Anklam tam w moich stronach bliżej - wiocha jak chuj, puchy wyją na kilometry a z niektórych miejsc jeszcze Eriś H. się uśmiecha, że strach tam jechać momentami (ale byłem kilka razy bo to 52km w jedną stronę więc sobie zrobiłem mały trip gazelą). Generalnie cały pas Helmutni na wschód od Berlina to jest KIBEL, Niemcy klasy B tak jak u nas Polska B na wschód od Warszawy. Wszyscy wolą siedzieć w Berlinie, Frankfurcie, Bremen, Stuttgarcie, Munich, Aachen, Koeln itd. a nie po jakiś wiochach się pałować. Dlatego chętnie Polakom chcą sprzedać te tereny.
Ostatnio zmieniony przez MaRkEt TrAdEr dnia Sro 25 Lip 2012, 12:14, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:14 | |
| - KRT napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
- Dave napisał:
We wschodniej Helmutni gruntów zu verkaufen skolko ugodna.... cała Mecklenburgia czeka na leszcza żeby qpić i nawet nie są jakieś ceny mega. przy wiekszym kapitale chciałbym kupic ziemie w Hiszpanii i mysle zabawic sie w deweloperke tam, kryzys sie kiedys skończy przecież. tam ludzie beda spłacac przez następne dziesieciolecia kredyty które zaciagneli a domów jest tam od psa do kupienia - i to ladnych . mlodzi kasy nie maja bo i jak skoro nie ma pracy. hiszpanie i developerke omijalbym szerokim lukiem. natomiast sam sie zastanawiam nad kupnem ziemi w polsce - tylko jescze nie teraz - za drogo jest jeszcze. jak nie ziemia to jakies mieszkanie. | |
| | | neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:16 | |
| - KRT napisał:
- ta walka z kryzysem to od dupy strony, pompują kase podatników w ratowanie banków, które stały sie za duże na bankructwie to jaka qrwa pozwoliła zeby one sie łaczyły i rozrosły do absurdalnych poziomów. zeby kryzys sie skończył powinno sie patologie zlikwidowac które sie przyczyniły do obecnej sytuacji, kase przeznaczyć w gospodarke, jak zaskoczy to zwiększy się apetyt na ryzyko i kryzys sie skończy. a tak ładują w Grecje bo muss, teraz mówią ze juz nie dadzą, to po chuj było wcześniej im dawac kase jak wiadomo było ze Grecja tego nie spłaci, ja sie jednak nie znam na ekonomii
na tej "nowej ekonomii" to mało kto się zna rządzący szybko by się nawrócili gdyby zastosowali te prawa w swoim domowym budżecie dosłownie do pierwszej wizyty komornika ile to trzeba rat kredytu nie zapłacić aby sie doczekać egzekucji ??? _________________ ...... a będzie giciej
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:16 | |
| - KRT napisał:
- ta walka z kryzysem to od dupy strony, pompują kase podatników w ratowanie banków, które stały sie za duże na bankructwie to jaka qrwa pozwoliła zeby one sie łaczyły i rozrosły do absurdalnych poziomów. zeby kryzys sie skończył powinno sie patologie zlikwidowac które sie przyczyniły do obecnej sytuacji, kase przeznaczyć w gospodarke, jak zaskoczy to zwiększy się apetyt na ryzyko i kryzys sie skończy. a tak ładują w Grecje bo muss, teraz mówią ze juz nie dadzą, to po chuj było wcześniej im dawac kase jak wiadomo było ze Grecja tego nie spłaci, ja sie jednak nie znam na ekonomii
Widocznie to o to chodzi.... widocznie "walka" z kryzysem jest dla kogoś bardziej opłacalna niż jego rozwiązanie. Tak jak wojenki jankeskie Irak, Afganistan - czy one oficjalnie sie skończyły? Ile lat to się już ciągnie i ile ciągnąć będzie? To chodzi o samo prowadzenie wojny bo widocznie to jest opłacalne. Podobnie z całym tym "kryzysem" z dupy. Ktoś na tym zarabia potężne siano - rozwiązanie kryzysu oznacza koniec przychodów. To jedna hipoteza a druga (mało prawdopodobna) to taka, że rządzący większości państw to mega debile, w co nie wierzę. | |
| | | tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:25 | |
| - filip napisał:
- KRT napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- Dezerter napisał:
Roksa Gold - Opcjo, otwieraj.
We wschodniej Helmutni gruntów zu verkaufen skolko ugodna.... cała Mecklenburgia czeka na leszcza żeby qpić i nawet nie są jakieś ceny mega. przy wiekszym kapitale chciałbym kupic ziemie w Hiszpanii i mysle zabawic sie w deweloperke tam, kryzys sie kiedys skończy przecież. tam ludzie beda spłacac przez następne dziesieciolecia kredyty które zaciagneli a domów jest tam od psa do kupienia - i to ladnych .
mlodzi kasy nie maja bo i jak skoro nie ma pracy. hiszpanie i developerke omijalbym szerokim lukiem. natomiast sam sie zastanawiam nad kupnem ziemi w polsce - tylko jescze nie teraz - za drogo jest jeszcze. jak nie ziemia to jakies mieszkanie. dokładnie tak samo myślę; jeżeli w Hiszpanii to należy wynająć porządną ochronę mienia - ponoć kradną coraz bardziej | |
| | | tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:29 | |
- KRT napisał:
Widocznie to o to chodzi.... widocznie "walka" z kryzysem jest dla kogoś bardziej opłacalna niż jego rozwiązanie. Tak jak wojenki jankeskie Irak, Afganistan - czy one oficjalnie sie skończyły? Ile lat to się już ciągnie i ile ciągnąć będzie? To chodzi o samo prowadzenie wojny bo widocznie to jest opłacalne. Podobnie z całym tym "kryzysem" z dupy. Ktoś na tym zarabia potężne siano - rozwiązanie kryzysu oznacza koniec przychodów.
To jedna hipoteza a druga (mało prawdopodobna) to taka, że rządzący większości państw to mega debile, w co nie wierzę. gdybyś był rządzącym to tak samo byś robił, gdybyś miał perspektywę przytulania mega sianka w kilka lat! to właśnie demokracja i związane z tym częste zmiany rządów doprowadziły do tego kryzysu; koniec będzie taki, że nikt nie będzie chciał rządzić, bo przecież nikt normalny w gówno nie wchodzi jak je widzi | |
| | | Dave Admin
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:31 | |
- KRT napisał:
Widocznie to o to chodzi.... widocznie "walka" z kryzysem jest dla kogoś bardziej opłacalna niż jego rozwiązanie. Tak jak wojenki jankeskie Irak, Afganistan - czy one oficjalnie sie skończyły? Ile lat to się już ciągnie i ile ciągnąć będzie? To chodzi o samo prowadzenie wojny bo widocznie to jest opłacalne. Podobnie z całym tym "kryzysem" z dupy. Ktoś na tym zarabia potężne siano - rozwiązanie kryzysu oznacza koniec przychodów.
To jedna hipoteza a druga (mało prawdopodobna) to taka, że rządzący większości państw to mega debile, w co nie wierzę. ..... a zobacz jakich "inteligentów" mamy w naszej klasie politycznej że co niby jest niemożliwe a z drugiej strony są oni na utrzymaniu czosnków, bo ktoś musi finansować kampanie wyborcze. czyli skorumpowani socjopaci, finansowani przez wielkie korporacje ..... w to wierzysz ? | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. Sro 25 Lip 2012, 12:32 | |
| Co za złamasy qtane qrwa wszystko od dupy strony, najprościej zabronić shorcić i pewnie dzieki temu to IBEX juś do nieba bram dojdzie Jak się ma spierdolić to i tak się spierdoli, gdy sytuacja się polepszy wtedy w naturalny sposób przestanie to spadać. Jak mnie wqrwiają takie zakazy z dupy Co to ma wspólnego z wolnym rynkiem? Bo dno sprzed iluś lat padło to nie można grać na short? A jakby szczyt historyczny padł to czy analogicznie zabroniliby longowania?
Co za debile. Podobnie z tym usztywnieniem €/F po 1.2 - KOMUNA a nie wolny rynek. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 25 Lipca 2012r. | |
| |
| | | | UFO - 25 Lipca 2012r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |