Całkowicie niespodziewanie, za sprawą gwałtownej wyprzedaży akcji w ostatnich minutach handlu i na fixingu, warszawski indeks blue-chipów zakończył sesję na poziomie 2 114,73 punktów, czyli o 0,19 proc. niżej niż wczoraj.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
"Cześć Misiaczki! Jak tam wasze depo? My z Karnakiem zarabiamy, a Wy?"
Misiaczki to inwestorzy, którzy trzymają krótkie pozycje na kontraktach terminowych, inaczej "niedźwiedzie".
Tymczasem niepostrzeżenie podpływa misiaczek-rekin, ale Ex z Karnakiem jeszcze o tym nie wiedzą.
Tylko widzisz, ja nic nie pisałem jaką mam pozycję, a u nas oceniam sytuację misiowo choć teraz jesteśmy w fazie korekty ostatnich spadków, ale Ty chyba poprzez planety przejrzałeś mój portfel.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
"Brazil stocks rise on euro pledge" dzięki supermario nawet giełda brazylijska rośnie supermario niczym kimdzong kill, gdy ten przechodzi to uschnięte kwiaty kwitną,a gdy umarł, to ptaki płakały
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Tylko widzisz, ja nic nie pisałem jaką mam pozycję, a u nas oceniam sytuację misiowo choć teraz jesteśmy w fazie korekty ostatnich spadków, ale Ty chyba poprzez planety przejrzałeś mój portfel.
A to przepraszam, że zaliczyłem Cię do grona byków. Twoje wykresy miały strzałki do góry, więc stąd te podejrzenia.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Całkowicie niespodziewanie, za sprawą gwałtownej wyprzedaży akcji w ostatnich minutach handlu i na fixingu, warszawski indeks blue-chipów zakończył sesję na poziomie 2 114,73 punktów, czyli o 0,19 proc. niżej niż wczoraj.
to jeszcze trzeba dodac ze jutro ci sami co dzisiaj sprzedawali rownie gwałtownie beda kupowali blu cipy
a najwieksza cipa to sobol co to firmuje i udaje ze nic nie widzi - ale przeciez za to mu płacą
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
A to przepraszam, że zaliczyłem Cię do grona byków. Twoje wykresy miały strzałki do góry, więc stąd te podejrzenia.
W Stanach, DAX itp. a i owszem ( nie padły mocne wsparcia), a u nas twarde L dopiero jak przejdą moje kreski, które rysowałem . Teraz to jest faza konsoli co niejednemu depo roz.....
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52256 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jak golą? jak 40 pkt z S-ek skasowałem. Zarabianie jest proste, tylko trzeba chcieć
miałeś Miszczu dobre S a zamknąłeś. To jeszcze jest do wybaczenia, ale branie L ? w przededniu załamania się finansów światowych ? ! na fixie o L to się leszcze biły a nie profesjonaliści.
wyglądamy dziś jakbyśmy z psychiatryka się urwali z tymi spadkami.
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008