|
| UFO - 30.08.2012 | |
|
+35Garrett lam3r3k thorgall filip spiter Takitam mariner snajper Aligator neuron Pan Nikt strażnik moralności Ezet Dave nomad karnak Generał MICHU MedKit* IronFX goryl Diablo Windziarz Reser SYLWESTER REALISTA inwestor betonowe_buty janek zibi w84u EX forex mobar Rmir 39 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 00:16 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.SPRAWY REGULUJĄCEZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj AdminaOpis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków:https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzyBORowik, Dave, inwestor, Jastrząb, Jones, przemak, Rmir, snajper Administrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacyka www.pajacyk.pl | |
| | | Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 00:17 | |
| | |
| | | mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 00:23 | |
| pierwszy bo modow nie liczymy | |
| | | forex UFOTrader Senior
Liczba postów : 5321 Location : Kraków Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 00:25 | |
| Tylko prosze, ani slowa o AG, bo mi sie chce kiedy o tym slysze. | |
| | | EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| | | | w84u
Liczba postów : 199 Age : 54 Location : PL Registration date : 13/11/2011
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 07:03 | |
| http://forsal.pl/artykuly/643211,to_chiny_a_nie_wall_street_sa_odpowiedzialne_za_wybuch_kryzysu_finansowego.html - Cytat :
- ...z badań, które porównywały odpowiedzi rynków finansowych na amerykański, chiński i niemiecki wzrost gospodarczy w ujęciu kwartalnym wynika, że Chińczycy w tamtym czasie zaoszczędzili więcej niż wynosił ich PKB.
Oszczędności te były kierowane w stronę inwestycji gwarantujących uzyskiwanie trwałych dochodów, takich jak obligacje rządowe. Pozwoliło to na obniżanie stóp procentowych na świecie i dzięki dostępności taniego pieniądza napędziło boom na rynku nieruchomości w USA. - Cytat :
- ....chiński „szał oszczędzania” wytworzył tani pieniądz, który zasilił amerykańską bańkę na rynku nieruchomości i jej późniejsze załamanie.
Aha. To przez oszczędzanie, a nie chciwość banksterskie bidoki zostały zmuszone do pompowania balona i brania milionowych premii. Przy takiej ekwilibrystyce logicznej Madoffowi powinni stawiać pomniki za skuteczną utylizację oszczędności. | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 07:47 | |
| - forex napisał:
- Tylko prosze, ani slowa o AG, bo mi sie chce kiedy o tym slysze.
Wojciech Szelągowski z gdańskiej prokuratury poinformował w środę, że kwota, której dotyczy zarzut niekorzystnego rozporządzania mieniem opiewa na 181 904 599 zł. tak by kasa siedziała w skarpecie , a tak gosc to wyciagnął i rozruszał gospodarkę , przy okazji podatków i akcyz panstwo też dostało parę groszy _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:02 | |
| Liber, podoba mi się klasa, z jaką się wypowiadasz. Czytałem wczorajszy wątek i muszę przyznać, że masz sporo racji, ale brakuje mi jednego elementu w całej układance. Jeżeli każdy ma być odpowiedzialny za swoje decyzje bez ograniczeń (pomijając m.in. kwestię ludzi starszych czy mniej wykształconych, którzy mają nieco ograniczone pole widzenia mimo wszystko), to nie powinniśmy pozwalać na oszustwa w sferze wizualno-werbalnej. Nastąpił bowiem dziwny podział - to, co na piśmie, jest święte, ale słowa i obraz nie mają żadnej wartości. Doradca może powiedzieć, co chce, ale liczy się i tak podpis na umowie. Reklama może przekazywać, co chce, ale i tak liczy się podpis na umowie. Ja tak samo sobie zdaję sprawę, że każda reklama jest oszustwem, ale czy tak powinno być? Doprowadziliśmy świat do absurdu, w którym umowa pisemna przestała być potwierdzeniem ustaleń dwóch stron, a stała się potrzaskiem dla mniej zorientowanych. Jestem za pełną odpowiedzialnością, ale pod warunkiem, że oszustwo będzie karane. Jeżeli doradca mówi, że mam gwarantowany zysk np. 10%, a w umowie jest zupełnie coś innego, to powinienem mieć prawo nagrać taką wypowiedź, postawić tę osobę przed sądem i żądać od tej osoby i/lub firmy, którą reprezentuje 10%. Słowo mówione wcale nie jest warte mniej od pisanego. Wydaje mi się, że to jest prawdziwy problem. Jeżeli - jak wczoraj pisałem - nie podpisuję umowy o tłumaczenie z powodu zbyt wysokich kar umownych, a koleś mi mówi przez telefon, że gdyby zdarzył się przypadek losowy i trafię do szpitala, to oni podpiszą ze mną aneks o wydłużeniu terminu, to ja powinienem mieć możliwość nagrać taką rozmowę i przedstawić jako dowód w sądzie, ponieważ jest to deklaracja z jego strony, która wyraźnie pada, chociaż nie ma jej w umowie. Oczywiście reguły są takie, że liczy się to, co na piśmie - w takich realiach żyjemy, to wiem i nie trzeba mi tego tłumaczyć. Problem polega na tym, że koleś mi coś ewidentnie proponuje - aneks na wypadek zdarzenia losowego. Jeżeli podpiszę taką umowę, a w niej słowa o aneksie nie będzie, to nie mam żadnych szans i płacę karę umowną. Niby wszystko jest ok., widziałem, co podpisuję. Ale dlaczego nie mogę wziąć nagrania z takiej rozmowy i pójść z nim do sądu, żądając aneksu? To nie jest uczciwe moim zdaniem. Ludzie nie są dzisiaj odpowiedzialni za swoje słowa, a tak wcale nie powinno być. Tolerujemy oszustów zamiast ich wsadzać do więzień. Czy tak ciężko dobrać się do dupy jednemu i drugiemu, który obiecuje 10% zysku, a do podpisania daje coś zupełnie przeciwnego?
|
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:03 | |
| | |
| | | betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:05 | |
| - w84u napisał:
- http://forsal.pl/artykuly/643211,to_chiny_a_nie_wall_street_sa_odpowiedzialne_za_wybuch_kryzysu_finansowego.html
- Cytat :
- ...z badań, które porównywały odpowiedzi rynków finansowych na amerykański, chiński i niemiecki wzrost gospodarczy w ujęciu kwartalnym wynika, że Chińczycy w tamtym czasie zaoszczędzili więcej niż wynosił ich PKB.
Oszczędności te były kierowane w stronę inwestycji gwarantujących uzyskiwanie trwałych dochodów, takich jak obligacje rządowe. Pozwoliło to na obniżanie stóp procentowych na świecie i dzięki dostępności taniego pieniądza napędziło boom na rynku nieruchomości w USA. - Cytat :
- ....chiński „szał oszczędzania” wytworzył tani pieniądz, który zasilił amerykańską bańkę na rynku nieruchomości i jej późniejsze załamanie.
Aha. To przez oszczędzanie, a nie chciwość banksterskie bidoki zostały zmuszone do pompowania balona i brania milionowych premii. Przy takiej ekwilibrystyce logicznej Madoffowi powinni stawiać pomniki za skuteczną utylizację oszczędności.
nie wiem czy nawet klienci AG w to uwierza. byl taki komentarz w stylu, ze to tak jakby oskarzyc Alfreda Nobla o spowodowanie I i II wojny swiatowej, bo wynalazl dynamit. A po drugie, najwiekszy krach byl jak upadl Lehman Brothers i to niby przez Chinczykow ??? dobry joke.
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Czw 30 Sie 2012, 08:06, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:06 | |
| | |
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:09 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Czw 30 Sie 2012, 08:18, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:11 | |
| | |
| | | SYLWESTER
Liczba postów : 10589 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:19 | |
| | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:20 | |
| | |
| | | Windziarz
Liczba postów : 845 Location : Silesia Registration date : 20/10/2010
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:34 | |
| - Dezerter napisał:
- Liber, podoba mi się klasa, z jaką się wypowiadasz.
Oczywiście reguły są takie, że liczy się to, co na piśmie - w takich realiach żyjemy, to wiem i nie trzeba mi tego tłumaczyć. Problem polega na tym, że koleś mi coś ewidentnie proponuje - aneks na wypadek zdarzenia losowego. Jeżeli podpiszę taką umowę, a w niej słowa o aneksie nie będzie, to nie mam żadnych szans i płacę karę umowną. Niby wszystko jest ok., widziałem, co podpisuję. Ale dlaczego nie mogę wziąć nagrania z takiej rozmowy i pójść z nim do sądu, żądając aneksu? To nie jest uczciwe moim zdaniem. Ludzie nie są dzisiaj odpowiedzialni za swoje słowa, a tak wcale nie powinno być. Tolerujemy oszustów zamiast ich wsadzać do więzień. Czy tak ciężko dobrać się do dupy jednemu i drugiemu, który obiecuje 10% zysku, a do podpisania daje coś zupełnie przeciwnego?
- zgadzam się z tą opinią, to co wyprawiają handlowcy jest karygodne | |
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:35 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
- Daredevil Trejder napisał:
- inwestor napisał:
- HIOB napisał:
- nareszczie bilion !!!!
http://zegardlugu.pl/
"Dzięki" zniżce demograficznej dług na głowę zapitala jak mały parowozik Już niedługo będzie zapierdalał jak duży parowóz dlaczego czarni i biali w USA nic z tym nie robią ? chyba, ze ekspedycja Curosity ma pomoc w zbiciu tego długu. w nadziei, ze znajda obcą cywilizacje albo surowce na obcej planecie, zlapia ufoludki w siatke i beda na nich zapierdzielac jak dawniej czarni niewolnicy.
http://www.usdebtclock.org/
ja mam lepszy zegar, trylionowy. To jest dług z dupy - nie ma wpływu na realne życie i każdy wie, że jest nie do spłacenia więc po co się pałować?
To mniej więcej tak jakby bank naliczał panu Żulowi Obszczymurkowi z Alberta milionowe odsetki i straszył go coraz większymi - jakąś różnicę by mu to robiło? To taki paradox over-zadłużenia. i ten żul ma drukarkę, ktora mu drukuje kasę na biezace wydatki i luksusy, nadwyzki milionowe wplaca na jedno konto gdzie ma miliony, a na drugim koncie ma debet milardowy. juz jak zadzwonisz do Francuza, moze Niemca to oni przy negocjacjach cenowych czasami mowia "my nie jestesmy amerykanska firma, zeby tyle zaplacic". w domysle, ze nie sa w stanie z dupy wziac wiecej pieniedzy.
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Czw 30 Sie 2012, 08:35, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:35 | |
- inwestor napisał:
- HIOB napisał:
- nareszczie bilion !!!!
"Dzięki" zniżce demograficznej dług na głowę zapitala jak mały parowozik Już niedługo będzie zapierdalał jak duży parowóz dlaczego czarni i biali w USA nic z tym nie robią ? chyba, ze ekspedycja Curosity ma pomoc w zbiciu tego długu. w nadziei, ze znajda obcą cywilizacje albo surowce na obcej planecie, zlapia ufoludki w siatke i beda na nich zapierdzielac jak dawniej czarni niewolnicy.
ja mam lepszy zegar, trylionowy. To jest dług z dupy - nie ma wpływu na realne życie i każdy wie, że jest nie do spłacenia więc po co się pałować?
To mniej więcej tak jakby bank naliczał panu Żulowi Obszczymurkowi z Alberta milionowe odsetki i straszył go coraz większymi - jakąś różnicę by mu to robiło? To taki paradox over-zadłużenia. koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:40 | |
| - KRT napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- inwestor napisał:
- HIOB napisał:
- nareszczie bilion !!!!
To mniej więcej tak jakby bank naliczał panu Żulowi Obszczymurkowi z Alberta milionowe odsetki i straszył go coraz większymi - jakąś różnicę by mu to robiło? To taki paradox over-zadłużenia. koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze Na starość nie będzie miał ci kto herbaty podać | |
| | | inwestor
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:41 | |
| - KRT napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- inwestor napisał:
- HIOB napisał:
- nareszczie bilion !!!!
To mniej więcej tak jakby bank naliczał panu Żulowi Obszczymurkowi z Alberta milionowe odsetki i straszył go coraz większymi - jakąś różnicę by mu to robiło? To taki paradox over-zadłużenia. koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze Przedszkoli nie ma bo w ramach oszczędności gminy likwidują przedszkola Jednocześnie w tych które "jeszcze" zostają rośnie liczba dzieci w grupie Dochodzi do tego że jedna nauczycielka ma ponad 30 dzieciaków pod opieką Jak ktoś był dzieckiem wie jak trudno przypilnować jedno a co mówić o takiej liczbie | |
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:51 | |
| Greenspan blames gov’t interventions for national debt "Greenspan wini rządowe interwencje za dług publiczny" by Dorothy M. Atkins, Aspen Daily News Staff Writer Saturday, July 2, 2011
http://www.aspendailynews.com/section/home/147718
Greenspan nt. dlugu wypowiadal sie dawno temu, w 2011. Chyba mu przymkneli dziób. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:54 | |
- KRT napisał:
... koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze Na starość nie będzie miał ci kto herbaty podać To pójdziemy z wódeczką w Tatry. |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 08:56 | |
| - Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
... koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze Na starość nie będzie miał ci kto herbaty podać To pójdziemy z wódeczką w Tatry. ale najpierw do burdelu spuścić z krzyża | |
| | | goryl
Liczba postów : 298 Location : blisko Odry Registration date : 03/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 09:03 | |
| Witam po dłuuuuugich wakacjach. Poza giełdą też jest życie. Naprawdę. Przed wyjazdem zamknąłem S na W20 z zyskiem i na KGH z umiarkowaną stratą - to dobrze. Ale nie otwarłem L, a system je w międzyczasie dał - to źle. W sumie średnio. Teraz pora na powrót do rzeczywistości. Od przyszłego tygodnia - do pracy! Rynek czeka. | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 09:05 | |
| - KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
... koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze Na starość nie będzie miał ci kto herbaty podać To pójdziemy z wódeczką w Tatry. ale najpierw do burdelu spuścić z krzyża A wiesz, że to dobry pomysł? | |
| | | IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 09:08 | |
| - KRT napisał:
- Dezerter napisał:
- MaRkEt TrAdEr napisał:
- KRT napisał:
... koszty zycia ciagle rosna a więc dopóki są jelenie to finasujący to wszystko git, juz teraz włoscy emeryci emigrują do Ameryki południowej bo tanio jest i mogą cieszyc sie statusem który we Włoszech by nie zaznali, powoduje to odpływ kasy bo te pieniadze nie sa wydawane we Włoszech, ten proceder jest corasz bardziej powszechny w Europie. Politycy najbardziej martwią sie ze za mało dzieci sie rodzi, ale nic nie robią zeby to zmienic brakuje przedszkoli , rodzic tak naprawde ma przesrane jak nie ma zkim zostawic dzieciaka kiedy jest w pracy, i tak dochodzimy do prostego wniosku wczesniej czy póxniej czekają nas kolejne podwyzki podatków tyle ze takich kurewskich np Vat, akcyza itp bo na zmiane pokoleniową nie ma co liczyc, najgorsi to single za cholere niechcą byc dojrzali emocjonalnie i maja wnosie zeniaczki i płodzenie dzieci, w przypadku kobiet to trauma bo zegar biologiczny tyka, ale facet to wsumie ma dobrze Na starość nie będzie miał ci kto herbaty podać To pójdziemy z wódeczką w Tatry. ale najpierw do burdelu spuścić z krzyża watki religijne prosze zostawic poza forum | |
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 09:12 | |
| zaczyna się taniec misia z byczkiem na dax | |
| | | inwestor
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 09:13 | |
| MISIEK MA PRZE...JE...BA...NE | |
| | | MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 30.08.2012 Czw 30 Sie 2012, 09:25 | |
| cena ruchliwa i sprawiedliwa dj | |
| | | inwestor