| UFO - 06.09.2012 | |
|
+33Diablo Pan Nikt Cris REALISTA karnak Generał gumbas Rmir barany Damian Ezet snajper filip safranek Dave kamikaze north-south ostatni naiwny AgroTrader neuron Windziarz MICHU thorgall Reser tarzan SYLWESTER TRADER janek EX nomad Kazik IronFX inwestor 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 00:52 | |
| ] UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.SPRAWY REGULUJĄCEZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj AdminaOpis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków:https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzyBORowik, Dave, inwestor, Jastrząb, Jones, przemak, Rmir, snajper Administrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacyka www.pajacyk.pl [/quote] | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 01:02 | |
| piekne...
"Mróz był okrutny i śniegiem wiało, Mama mu niosła ciepłe kakao, On w szafie siedział, bibułę czytał, Na generała zębami zgrzytał. Jechały "suki", jechały tanki, Mama mu z kawą nosiła dzbanki, On się do walki wielkiej szykował, Więc pistolecik swój przygotował. Strategię tworzył i kreślił plany, Wiedział, że wielkie nadchodzą zmiany, Czytał i pisał, pisał i czytał, Czasami mamę o coś zapytał. W zarysach tworzył grupy oporu, Pochodnie ściągał aż z Ekwadoru, Tworzył nocami i tworzył dniami, Mama chodziła z naleśnikami, Niosła banany i czekoladę, I z rodzynkami pyszną roladę. Niosła mu szynkę, niosła kiełbasę I lukrowaną przepyszną masę. Swe życie rzucił na stos dla sprawy, Na bok wszelakie poszły zabawy, Łzy mu płynęły, bardzo rozpaczał, Bo mu generał kraj przeinaczał. Morał zaś taki z tekstu wynika, Że ciężki w Polsce los bojownika, Co walczy dzielnie, krwi nie żałuje, A nikt mu nawet nie podziękuje! Mama mówiła : - Nie wierz nikomu Więc on ulotki rozrzucał w domu Okna zasłonił, zamek zasunął I na tapczanie walczył z komuną Jarka nie wzięli do internatu Całą więc sławę zawdzięcza bratu A że podobni do siebie byli Wielu do dzisiaj ich z sobą myli Jarek domowe przyjął zadanie Czołgi rozstawił se na tapczanie Sam stanął z prawej, z lewej - wiadomo Naprzeciw Jarka stanęło ZOMO Rozpoczął starcie wznosząc okrzyki Mama zabrała mu żołnierzyki Ale spokojnie, jest na to rada Kiedyś tę walkę IPN zbada " | |
|
| |
Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 06:34 | |
| "Niosła banany i czekoladę, I z rodzynkami pyszną roladę. Niosła mu szynkę, niosła kiełbasę I lukrowaną przepyszną masę " Zajebiste... jak autor szynka była 2 razy do roku, (Święta) kiełbasa na kartki (nie pamiętam dokładnie, chyba 0,3 kg na miesiąc) a najlepsze to te banany banana pierwszy raz widziałem w realu jak pojechałem do RFN-u., znaczy do imperialistów, którzy mieli na nas napaść. czekolada też na kartki... reszty nie komentuję, bo na pewno tak było... tak sobie mały Jasio wyobraża komunę, | |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 06:39 | |
| Wstawać kasię tulić, sama nie przyjdzie | |
|
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| |
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 07:38 | |
| miś ściga bizona co za emocje http://www.kciuk.pl/Grizzly-w-poscigu-za-bizonem-a31963-30 poczuj sie misiem poczuj sie bizonem | |
|
| |
TRADER
Liczba postów : 549 Age : 57 Location : Łomianki Registration date : 12/03/2008
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 07:47 | |
| Dzwoni moja komórka. Numer się nie wyświetla, więc nie odbieram. Przestaje dzwonić ale za chwilę dostaję powiadomienie,że mam nagrane coś w poczcie głosowej. Dzwonię do swojej skrzynki głosowej i odsłuchuję wiadomość. A tam nagrana informacja ale jakby sama jej końcówka tylko "jeżeli płatność została dokonana, to komunikat należy uznać za nieaktualny" I nic więcej żadnego numeru zwrotnego. No to zaczynam kombinować, jakiego rachunku nie zapłaciłem? nic mi nie przychodzi do głowy. Następnego dnia znowu dzwoni telefon. Numer się nie wyświetla ale ja odbieram. Wiadomo chcę się dowiedzieć o co kaman z tą płatnością. A tu gozdek zagaja " dzień dobry tu Link4 chciałbym panu zaproponować......"bla, bla. Dwa razy już tak mnie podeszli. zbieg okoliczności, czy nowe techniki sprzedaży? Mieliście coś takiego? | |
|
| |
SYLWESTER
Liczba postów : 10589 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:12 | |
| - 9 ZŁOTYCH - 10 SREBNYCH - 5 BRĄZOWYCH MEDALI POLAK POTRAFI P.S EDWARD DZIŚ 1.2666 | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:17 | |
| goldzik dawaj do przodu, jeszcze trochę miejsca przed Tobą jest: ps. tak bywało w czasach świetności Ex'a i karnaka, goldzik up, giełdy up | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:31 | |
| - TRADER napisał:
- Dzwoni moja komórka. Numer się nie wyświetla, więc nie odbieram. Przestaje dzwonić ale za chwilę dostaję powiadomienie,że mam nagrane coś w poczcie głosowej. Dzwonię do swojej skrzynki głosowej i odsłuchuję wiadomość. A tam nagrana informacja ale jakby sama jej końcówka tylko
"jeżeli płatność została dokonana, to komunikat należy uznać za nieaktualny" I nic więcej żadnego numeru zwrotnego. No to zaczynam kombinować, jakiego rachunku nie zapłaciłem? nic mi nie przychodzi do głowy. Następnego dnia znowu dzwoni telefon. Numer się nie wyświetla ale ja odbieram. Wiadomo chcę się dowiedzieć o co kaman z tą płatnością. A tu gozdek zagaja " dzień dobry tu Link4 chciałbym panu zaproponować......"bla, bla. Dwa razy już tak mnie podeszli. zbieg okoliczności, czy nowe techniki sprzedaży? Mieliście coś takiego? Podobnie - na poczcie miałem tylko szum, a telefonów zastrzeżonych nie odbieram. Jak coś ważnego, to dostanę na piśmie, a jak sam będę miał interes, to kontakt wyjdzie z mojej strony. Zapytałbym gościa, skąd ma numer, czy to on dzwonił wczoraj - jak odpowie, że tak, to dopytałbym, co z tą płatnością, jak powie, że nie, to podziękowałbym za rozmowę, bo to nic ważnego jednak, po drodze jeszcze bym dogryzł, dlaczego dzwoni z zastrzeżonego, jakby się czegoś bał. Nie mam jakoś skrupułów w rozkładaniu tych debilnych mechanizmów na części pierwsze, aż się dzwoniący/reklamujący/wciskający w końcu zorientuje, że to on jest robiony w jajo. Czekam na czasy, kiedy gówno w toalecie zacznie się świecić i wyświetlać reklamę coca-coli albo marsa. Opcjo, ja, ja, ich liebe Deutschland (ab und zu). EURJPY ładną konsolkę robi. Może jakaś fałszywka w górę i zjazd? |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:34 | |
| No i MISIEK MA PRZE...JE...BA...NE | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:36 | |
| - Dezerter napisał:
- TRADER napisał:
- Dzwoni moja komórka. Numer się nie wyświetla, więc nie odbieram. Przestaje dzwonić ale za chwilę dostaję powiadomienie,że mam nagrane coś w poczcie głosowej. Dzwonię do swojej skrzynki głosowej i odsłuchuję wiadomość. A tam nagrana informacja ale jakby sama jej końcówka tylko
"jeżeli płatność została dokonana, to komunikat należy uznać za nieaktualny" I nic więcej żadnego numeru zwrotnego. No to zaczynam kombinować, jakiego rachunku nie zapłaciłem? nic mi nie przychodzi do głowy. Następnego dnia znowu dzwoni telefon. Numer się nie wyświetla ale ja odbieram. Wiadomo chcę się dowiedzieć o co kaman z tą płatnością. A tu gozdek zagaja " dzień dobry tu Link4 chciałbym panu zaproponować......"bla, bla. Dwa razy już tak mnie podeszli. zbieg okoliczności, czy nowe techniki sprzedaży? Mieliście coś takiego? Podobnie - na poczcie miałem tylko szum, a telefonów zastrzeżonych nie odbieram. Jak coś ważnego, to dostanę na piśmie, a jak sam będę miał interes, to kontakt wyjdzie z mojej strony. Zapytałbym gościa, skąd ma numer, czy to on dzwonił wczoraj - jak odpowie, że tak, to dopytałbym, co z tą płatnością, jak powie, że nie, to podziękowałbym za rozmowę, bo to nic ważnego jednak, po drodze jeszcze bym dogryzł, dlaczego dzwoni z zastrzeżonego, jakby się czegoś bał. Nie mam jakoś skrupułów w rozkładaniu tych debilnych mechanizmów na części pierwsze, aż się dzwoniący/reklamujący/wciskający w końcu zorientuje, że to on jest robiony w jajo. Czekam na czasy, kiedy gówno w toalecie zacznie się świecić i wyświetlać reklamę coca-coli albo marsa.
Opcjo, ja, ja, ich liebe Deutschland (ab und zu).
EURJPY ładną konsolkę robi. Może jakaś fałszywka w górę i zjazd?
Ab und zu? | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:37 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:38 | |
| http://www.szkolainwestowania.pl/szkolenia/madry-bogaty-rentier/?miasto=Wroclaw&6ex_field13=google-cpc-cytv-dedyk&gclid=CKeu2aign7ICFcdH3godEgUA4Q Coś dla MICHA: Ile zarobisz inwestując 200zł miesięcznie? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:40 | |
| Kabel ma piąty tydzień wzrostowy i ujechał 300 pkt. w tym czasie, a jak spadał przez pięć tygodni, to zrobił 900 pkt. Wybił się górą, leszcz już widzi zawijasa na północ, a jak pójdzie cofka, to w 2 dni będzie 500 pkt. spadku. |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:44 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:49 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
- http://www.szkolainwestowania.pl/szkolenia/madry-bogaty-rentier/?miasto=Wroclaw&6ex_field13=google-cpc-cytv-dedyk&gclid=CKeu2aign7ICFcdH3godEgUA4Q
Coś dla MICHA: Ile zarobisz inwestując 200zł miesięcznie? "Jak zarabiać 15% rocznie klikając 4 razy w roku?" To dla posłów jest? |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 08:52 | |
| Edzio wybija się z 2 letniego trendu spadkowego a w tvn-cnbc jakieś cienkie bolki z Krynicy nadają. | |
|
| |
Reser
| |
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:07 | |
| DAX juś tańczy | |
|
| |
inwestor
| |
| |
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:18 | |
| - inwestor napisał:
- DAX juś tańczy
q pokrzepieniu serc kurs wyżej jak wczoraj a współczynnik niżej ...i co tu do czego równać będzie szukam filtra ...ostatni ? | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:28 | |
| mam jednocześnie eL i eS jak ten magnes dwubiegunowy umiecie tak zarabiać ? wzrośnie - fajnie spadnie - też jest zayebiście | |
|
| |
Windziarz
Liczba postów : 845 Location : Silesia Registration date : 20/10/2010
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:33 | |
| - TRADER napisał:
"jeżeli płatność została dokonana, to komunikat należy uznać za nieaktualny" I nic więcej żadnego numeru zwrotnego. No to zaczynam kombinować, jakiego rachunku nie zapłaciłem? nic mi nie przychodzi do głowy. Następnego dnia znowu dzwoni telefon. Numer się nie wyświetla ale ja odbieram. Wiadomo chcę się dowiedzieć o co kaman z tą płatnością. A tu gozdek zagaja " dzień dobry tu Link4 chciałbym panu zaproponować......"bla, bla. Dwa razy już tak mnie podeszli. zbieg okoliczności, czy nowe techniki sprzedaży? Mieliście coś takiego? A ja sobie włączyłem u mojego operatora : "abonent nie akceptuje połączeń od nieznanych numerów" w stacjonarnym też - i teraz mam spokój, nie muszę się zastanawiać: "kto dzwoni ?" (za darmo się włącza i samodzielnie - przez internet) polecam bardzo fajne ! | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:40 | |
| - MaRkEt TrAdEr napisał:
- http://www.szkolainwestowania.pl/szkolenia/madry-bogaty-rentier/?miasto=Wroclaw&6ex_field13=google-cpc-cytv-dedyk&gclid=CKeu2aign7ICFcdH3godEgUA4Q
Coś dla MICHA: Ile zarobisz inwestując 200zł miesięcznie? miesięcznie ? dobre i to | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:41 | |
| Dziś euforie mamy w planie rynek dragi swe dostanie | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:42 | |
| | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 Czw 06 Wrz 2012, 09:42 | |
| - Windziarz napisał:
- TRADER napisał:
"jeżeli płatność została dokonana, to komunikat należy uznać za nieaktualny" I nic więcej żadnego numeru zwrotnego. No to zaczynam kombinować, jakiego rachunku nie zapłaciłem? nic mi nie przychodzi do głowy. Następnego dnia znowu dzwoni telefon. Numer się nie wyświetla ale ja odbieram. Wiadomo chcę się dowiedzieć o co kaman z tą płatnością. A tu gozdek zagaja " dzień dobry tu Link4 chciałbym panu zaproponować......"bla, bla. Dwa razy już tak mnie podeszli. zbieg okoliczności, czy nowe techniki sprzedaży? Mieliście coś takiego? A ja sobie włączyłem u mojego operatora : "abonent nie akceptuje połączeń od nieznanych numerów" w stacjonarnym też - i teraz mam spokój, nie muszę się zastanawiać: "kto dzwoni ?" (za darmo się włącza i samodzielnie - przez internet) polecam bardzo fajne ! no to klops bo jak z systemem zadzwonię to jak się dogadamy ? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 06.09.2012 | |
| |
|
| |
| UFO - 06.09.2012 | |
|