Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 25.09.2012

Go down 
+30
betonowe_buty
strażnik moralności
REALISTA
filip
Ezet
mariner
Pan Nikt
janek
karnak
Damian
Liber GRIZZLI Abaci
kLeszcz
barany
Dave
forex
neuron
north-south
Slum-Dog
Diablo
IronFX
MedKit*
Windziarz
nomad
snajper
AgroTrader
Reser
EX
MICHU
zibi
inwestor
34 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
strażnik moralności

strażnik moralności

Liczba postów : 647
Registration date : 22/08/2012

UFO - 25.09.2012 - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:34

MedKit* napisał:
UFO - 25.09.2012 - Page 8 20120925220516

ostatnio rgr-y nie są w modzie na sukces rabbit

nawet jak to nie jest RGR to wybicie z konsolidacji jest to czego nie spróbować zaszorcić przy próbie powrotu a bo lepiej przy -2%
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

Liczba postów : 19319
Registration date : 14/11/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:36

CromCruach napisał:
mariner napisał:
CromCruach napisał:
affraid
Ezet napisał:
strażnik moralności napisał:
Dezerter napisał:
KRT napisał:

ty tak powaznie?? Shocked

Nie, Mariner oszukuje, to wszystko przeze mnie. dobryżart
Opcjo, były trendy długoterminowe, to teraz masz konsole długoterminowe, ale to nie będzie wiecznie trwało.

chuja prawda to ja ... po prostu zacząłem pisać pod jednym nickiem i z jednego konta Shocked

Ale tak na poważnie to wszystko moja wina
Zaczęło się od głupich wpisów na początku 2008 roku i to już wtedy zwiastowało upadek UFO. A wpis brzmiał następująco:

Mmmmmmuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!! łoś

A Wy tu jak za dawnych czasów - samokrytyka i samokrytyka...
Jak kurwa towarzysze w partii dawnej normalnie...
Partia UFO - Ujaranych Fajfusów Obrzezanych affraid affraid affraid

Masz jeszcze coś do powiedzenia

jak nie

to skocz mi na huj huju

odezwał się ufok zaangażowany

pzpr

Nie jestem "Ufok zaangazowany" - to raz... Evil or Very Mad
Chuj się pisze przez "ch" - to dwa... study
Nie traktuję Twojej w/w wypowiedzi poważnie, inaczej dostałbyś w mordę - to trzy... Twisted Evil bij szwagra Twisted Evil

Recte - pax między chrześcijany, a będzie nam mógł skoczyć paskud obrzezany... What a Face
Amen

Ja się nie wstydzę swojej wypowiedzi

a Ty wyskoczyłeś jak królik z kapelusza

który tylko czeka aby innym udowodnić że część forum to idioci

pzdr
Powrót do góry Go down
EX

EX

Liczba postów : 20419
Registration date : 11/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:40

Narzekacie na ilość UFO stronek scratch

Są pewni dwa powody:
1. Szykuje się jakiś mocny ruch Question
2. PM, Gadu Gadu i Skype chodzą na maksymalnych obrotach Question

Very Happy
Powrót do góry Go down
CromCruach

Liczba postów : 666
Registration date : 22/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:41

mariner napisał:
CromCruach napisał:
mariner napisał:
CromCruach napisał:
affraid
Ezet napisał:
Dezerter napisał:

Nie, Mariner oszukuje, to wszystko przeze mnie. dobryżart
Opcjo, były trendy długoterminowe, to teraz masz konsole długoterminowe, ale to nie będzie wiecznie trwało.

chuja prawda to ja ... po prostu zacząłem pisać pod jednym nickiem i z jednego konta Shocked

Zaczęło się od głupich wpisów na początku 2008 roku i to już wtedy zwiastowało upadek UFO. A wpis brzmiał następująco:

jak nie

to skocz mi na huj huju

pzpr

Nie traktuję Twojej w/w wypowiedzi poważnie, inaczej dostałbyś w mordę - to trzy... Twisted Evil bij szwagra Twisted Evil

Recte - pax między chrześcijany, a będzie nam mógł skoczyć paskud obrzezany... What a Face
Amen

pzdr

"Jak królik z kapelusza" - potwierdzam, tj. "masz pravdu"...
Traktujesz to wszystko zbyt poważnie, tzn. nawet jeżeli coś napisałem z lekko ironicznym akcentem, to nie jest powód do wysywania od chujów.
Jeszcze raz wyjaśniam - nic personalnie do Ciebie nie mam i to co napisałem nie miało celu obraźliwego. Pośmiałem sie jedynie z tonu wypowiedzi - Twojego i kolegów powyżej.
Comprende???
Powrót do góry Go down
pandorka

Liczba postów : 633
Registration date : 16/09/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:41

Takich okazji na sapinie się nie odpuszcza, to nie Nasdaq http://www.bankfotek.pl/view/1332879

Nieczęsto się zdarzają, ale zawsze, mniej lub więcej dają zarobić w perspektywie kilku dni. http://www.bankfotek.pl/view/1332886

A złotko, o ile się nie mylę to od jakiegoś czasu skorelowało się z eurodolarem i żeby się z tej korelacji uwolnić, to musi otrzymać kilka warunków.

Niezmiennie polecam patrzenie na wykresy. To nie boli.
Powrót do góry Go down
pandorka

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:42

Najlepszego, Dave.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:46

Ezet napisał:
Dezerter napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:

...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_lotnicza_na_Ok%C4%99ciu_(1980)

Miałem wtedy 19 dni... Sad

A ja osiem lat gówniarzu dobryżart

To się szybciej zestarzejesz, wapniaku. lol!
Ty... trollu ty. Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:53

Niezła hossa intra na kiwi dobryżart
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:55

Co by sobie nie pospać snem sprawiedliwego, wziąłem sobie elę na kangura, ale mam blisko odwrotkę, bo się boję, że pójdzie dalej w dół. Very Happy
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:55

CromCruach napisał:
mariner napisał:
CromCruach napisał:
mariner napisał:
CromCruach napisał:
affraid
Ezet napisał:

jak nie

to skocz mi na huj huju

pzpr

Amen

pzdr

Traktujesz to wszystko zbyt poważnie, tzn. nawet jeżeli coś napisałem z lekko ironicznym akcentem, to nie jest powód do wysywania od chujów.
Jeszcze raz wyjaśniam - nic personalnie do Ciebie nie mam i to co napisałem nie miało celu obraźliwego. Pośmiałem sie jedynie z tonu wypowiedzi - Twojego i kolegów powyżej.
Comprende???

W sumie sorry
nie mnie oceniać Twój wpis
jesteś starszym UFOkiem
niech starsi to ocenią
mnie nic do tego

w mordę-- no cóż
Laughing

pz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:57

A edek potrójne dno i qrwica do góry albo przebicie i droga do piekła. Very Happy
Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:57

cudofix Dave najlepszego! bij szwagra i wklejaj najlepsze aniołki aż po czasu kres!!!!!! cudofix
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Dezerter napisał:
Co by sobie nie pospać snem sprawiedliwego, wziąłem sobie elę na kangura, ale mam blisko odwrotkę, bo się boję, że pójdzie dalej w dół. Very Happy

Grunt, to dobra strategia Laughing
Powrót do góry Go down
EX

EX

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:58

Antoni Pieniądz napisał:
EX napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
KRT napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
Teraz to w ogóle jakoś inaczej jest... nie wiem czy ja się starzeję, że tak to odbieram czy po prostu naprawdę realia się zmieniły... pamiętam hossę 2003-2007 to qrwa tam naprawdę nikt nie musiał udawać, że rośniemy! To po prostu ROSŁO! (niech KRT się pochwali ile na ropce przytulił)
A teraz?....
czajenie się 3 tygodnie w wąziutkiej konsolince, 15 fałszywek czeszących stopy po to by w momencie jakimś z dupy np. o 4. rano w pionie zrobić pół trendu i później na wyższym poziomie gdy leszcz się zdąży ogarnąć co jest grane, znowu pałowanie kolejne 2 tygodnie.
To jakaś PARANOJA jest Evil or Very Mad i zaprzeczenie tego co nazywamy rynkiem.

Dawniej tak po prostu nie było. Ale skoro obroty generalnie siadły na rynkach to jak może być hossa na gównianych obrotach? Leszcza prawie nie ma, to hossa algorytmów. UFO - 25.09.2012 - Page 8 82209 Leszcz nawet nie sypnie towarem bo po prostu nie ma czym i mogą to tak qrwy trzymać w zawieszeniu latami całymi.

I niech teraz ktoś mądry mi wytłumaczy jakiej qrwy dziś bezczelnie Jankes dołuje i jak to się ma do tej "hossy" - jest ona jeszcze czy już się kończy?
To promocja longów czy ostatni dzwonek dla tych, którzy się jeszcze łudzą?

Bo ja nie wiem - juś się centralnie w tym zgubiłem.

to były pikne czasy, mase świeżego leszcza wtedy było, standardem były 20 stron na UFO z mądrymi wypowiedziami Laughing
a teraz same niedobitki, człowiek kręci sie w kółko i nic nie zarabia, ostał sie tylko Michu któego kompletnie nie kumam no i sprzedawcy marzeń ale i u nich kicha bo klientów zabrakło, kozo, kydo, sempik przeszli chyba na giełdową emeryturkę Laughing

EX jeszcze - przecież on przytula na dobre i na złe, czy słońce czy deszcz, rano wieczór we dnie w nocy EXio zawsze q pomocy lol! Do 2050. ma dywidendy z rudej małpy z ceną docelową 2k pln/szt UFO - 25.09.2012 - Page 8 50305

Laughing przetrwa tylko najsilniejszy "gatunek" Tradera cheers

Samica aligatora składa ok. 50 jaj. Przeżywają zazwyczaj 2 - 3 młode i to one rządzą całym terenem wodnym.

Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 22:59

EX napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
EX napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
KRT napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
Teraz to w ogóle jakoś inaczej jest... nie wiem czy ja się starzeję, że tak to odbieram czy po prostu naprawdę realia się zmieniły... pamiętam hossę 2003-2007 to qrwa tam naprawdę nikt nie musiał udawać, że rośniemy! To po prostu ROSŁO! (niech KRT się pochwali ile na ropce przytulił)
A teraz?....
czajenie się 3 tygodnie w wąziutkiej konsolince, 15 fałszywek czeszących stopy po to by w momencie jakimś z dupy np. o 4. rano w pionie zrobić pół trendu i później na wyższym poziomie gdy leszcz się zdąży ogarnąć co jest grane, znowu pałowanie kolejne 2 tygodnie.
To jakaś PARANOJA jest Evil or Very Mad i zaprzeczenie tego co nazywamy rynkiem.

Dawniej tak po prostu nie było. Ale skoro obroty generalnie siadły na rynkach to jak może być hossa na gównianych obrotach? Leszcza prawie nie ma, to hossa algorytmów. UFO - 25.09.2012 - Page 8 82209 Leszcz nawet nie sypnie towarem bo po prostu nie ma czym i mogą to tak qrwy trzymać w zawieszeniu latami całymi.

I niech teraz ktoś mądry mi wytłumaczy jakiej qrwy dziś bezczelnie Jankes dołuje i jak to się ma do tej "hossy" - jest ona jeszcze czy już się kończy?

to były pikne czasy, mase świeżego leszcza wtedy było, standardem były 20 stron na UFO z mądrymi wypowiedziami Laughing
a teraz same niedobitki, człowiek kręci sie w kółko i nic nie zarabia, ostał sie tylko Michu któego kompletnie nie kumam no i sprzedawcy marzeń ale i u nich kicha bo klientów zabrakło, kozo, kydo, sempik przeszli chyba na giełdową emeryturkę Laughing

EX jeszcze - przecież on przytula na dobre i na złe, czy słońce czy deszcz, rano wieczór we dnie w nocy EXio zawsze q pomocy lol! Do 2050. ma dywidendy z rudej małpy z ceną docelową 2k pln/szt UFO - 25.09.2012 - Page 8 50305

Samica aligatora składa ok. 50 jaj. Przeżywają zazwyczaj 2 - 3 młode i to one rządzą całym terenem wodnym.

Very Happy

Dzięki EX za at złota Wink Fachowa robota.
Powrót do góry Go down
strażnik moralności

strażnik moralności

Liczba postów : 647
Registration date : 22/08/2012

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:00

dopiero co miało być podwójne
Powrót do góry Go down
inwestor

inwestor

Liczba postów : 27849

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:04

10 SPOSOBÓW NA MANIPULACJĘ SPOŁECZEŃSTWEM

1 – ODWRÓĆ UWAGĘ
Kluczowym elementem kontroli społeczeństwa jest strategia polegająca na odwróceniu uwagi publicznej od istotnych spraw i zmian dokonywanych przez polityczne i ekonomiczne elity, poprzez technikę ciągłego rozpraszania uwagi i nagromadzenia nieistotnych informacji.
Strategia odwrócenia uwagi jest również niezbędna aby zapobiec zainteresowaniu społeczeństwa podstawową wiedzą z zakresu nauki, ekonomii, psychologii, neurobiologii i cybernetyki.
„Opinia publiczna odwrócona od realnych problemów społecznych, zniewolona przez nieważne sprawy.
Spraw, by społeczeństwo było zajęte, zajęte, zajęte, bez czasu na myślenie, wciąż na roli ze zwierzętami (cyt. tłum. za „Silent Weapons for Quiet Wars”).

2 – STWÓRZ PROBLEMY, PO CZYM ZAPROPONUJ ROZWIĄZANIE

Ta metoda jest również nazywana „problem – reakcja – rozwiązanie”. Tworzy problem, „sytuację”, mającą na celu wywołanie reakcji u odbiorców, którzy będą się domagali podjęcia pewnych kroków zapobiegawczych.
Na przykład: pozwól na rozprzestrzenienie się przemocy, lub zaaranżuj krwawe ataki tak, aby społeczeństwo przyjęło zaostrzenie norm prawnych i przepisów za cenę własnej wolności.
(Przykład-spalenie Reichstgu, WTC...)

Lub: wykreuj kryzys ekonomiczny aby usprawiedliwić radykalne cięcia praw społeczeństwa i demontaż świadczeń społecznych.

3 – STOPNIUJ ZMIANY
Akceptacja aż do nieakceptowalnego poziomu. Przesuwaj granicę stopniowo, krok po kroku, przez kolejne lata. W ten sposób przeforsowano radykalnie nowe warunki społeczno-ekonomiczne (neoliberalizm) w latach 1980. i 1990.: minimum świadczeń, prywatyzacja, niepewność jutra, elastyczność, masowe bezrobocie, poziom płac, brak gwarancji godnego zarobku – zmiany, które wprowadzone naraz wywołałyby rewolucję.

4 – ODWLEKAJ ZMIANY
Kolejny sposób na wywołanie akceptacji niemile widzianej zmiany to przedstawienie jej jako „bolesnej konieczności” i otrzymanie przyzwolenia społeczeństwa na wprowadzenie jej w życie w przyszłości. Łatwiej zaakceptować przyszłe poświęcenie, niż poddać się mu z miejsca.
Do tego społeczeństwo, gawiedź, ma zawsze naiwną tendencję do zakładania, że „wszystko będzie dobrze” i że być może uda się uniknąć poświęcenia.
Taka strategia daje społeczeństwu więcej czasu na oswojenie się ze świadomością zmiany, a także na akceptację tej zmiany w atmosferze rezygnacji, kiedy przyjdzie czas.

5 – MÓW DO SPOŁECZEŃSTWA JAK DO MAŁEGO DZIECKA

Większość treści skierowanych do opinii publicznej wykorzystuje sposób wysławiania się, argumentowania czy wręcz tonu protekcjonalnego, jakiego używa się przemawiając do dzieci lub umysłowo chorych. Im bardziej usiłuje się zamglić obraz swojemu rozmówcy, tym chętniej sięga się po taki ton. Dlaczego?
„Jeśli będziesz mówić do osoby tak, jakby miała ona 12 lat, to wtedy, z powodu sugestii, osoba ta prawdopodobnie odpowie lub zareaguje bezkrytycznie, tak jakby rzeczywiście miała 12 lub mniej lat” (zob. Silent Weapons for Quiet War).

6 – SKUP SIĘ NA EMOCJACH, NIE NA REFLEKSJI

Wykorzystywanie aspektu emocjonalnego to klasyczna technika mająca na celu obejście racjonalnej analizy i zdrowego rozsądku jednostki.
Co więcej, użycie mowy nacechowanej emocjonalnie otwiera drzwi do podświadomego zaszczepienia danych idei, pragnień, lęków i niepokojów, impulsów i wywołania określonych zachowań.

7 – UTRZYMAJ SPOŁECZEŃSTWO W IGNORANCJI I PRZECIĘTNOŚCI

Spraw, aby społeczeństwo było niezdolne do zrozumienia technik oraz metod kontroli i zniewolenia.
„Edukacja oferowana niższym klasom musi być na tyle uboga i przeciętna na ile to możliwe, aby przepaść ignorancji pomiędzy niższymi a wyższymi klasami była dla niższych klas niezrozumiała (zob. Silent Weapons for Quiet War).

8 – UTWIERDŹ SPOŁECZEŃSTWO W PRZEKONANIU, ŻE DOBRZE JEST BYĆ PRZECIĘTNYM
Spraw, aby społeczeństwo uwierzyło, że to „cool” być głupim, wulgarnym i niewykształconym.

9 – ZAMIEŃ BUNT NA POCZUCIE WINY
Pozwól, aby jednostki uwierzyły, że są jedynymi winnymi swoich niepowodzeń, a to przez niedostatek inteligencji, zdolności, starań.
Tak więc, zamiast buntować się przeciwko systemowi ekonomicznemu, jednostka będzie żyła w poczuciu dewaluacji własnej wartości, winy, co prowadzi do depresji, a ta do zahamowania działań. A bez działań nie ma rewolucji!

10 – POZNAJ LUDZI LEPIEJ NIŻ ONI SAMYCH SIEBIE

Przez ostatnich 50 lat szybki postęp w nauce wygenerował rosnącą przepaść pomiędzy wiedzą dostępną szerokim masom a tą zarezerwowaną dla wąskich elit.
Dzięki biologii, neurobiologii i psychologii stosowanej „system” osiągnął zaawansowaną wiedzę na temat istnień ludzkich, zarówno fizyczną jak i psychologiczną.
Obecnie system zna lepiej jednostkę niż ona sama siebie. Oznacza to, że w większości przypadków ma on większą kontrolę nad jednostkami, niż jednostki nad sobą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:07

Antoni Pieniądz napisał:
Dezerter napisał:

Najlepsza. Very Happy
Niestety nie jestem wróżką, ale za to potrafię się całkiem nieźle dopasować do sytuacji.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:11

Dezerter napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
Dezerter napisał:

Najlepsza. Very Happy
Niestety nie jestem wróżką, ale za to potrafię się całkiem nieźle dopasować do sytuacji.

Obserwuję Twoje wpisy o pozycjach, bo jesteś dobry w te klocki i robisz to po mistrzowsku Laughing
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:13

EX napisał:
Narzekacie na ilość UFO stronek scratch

Są pewni dwa powody:
1. Szykuje się jakiś mocny ruch Question
2. PM, Gadu Gadu i Skype chodzą na maksymalnych obrotach Question

Very Happy

Z tymi lemingami to ciekawa sprawa

nigdy bym na to nie wpadł
dzięki

Powrót do góry Go down
pandorka

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:13

[quote="Dezerter"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dezerter"]Co by sobie nie pospać snem sprawiedliwego, wziąłem sobie elę na kangura, ale mam blisko odwrotkę, bo się boję, że pójdzie dalej w dół. :D[/quote]

Grunt, to dobra strategia :lol: [/quote]

Najlepsza. :D
Niestety nie jestem wróżką, ale za to potrafię się całkiem nieźle dopasować do sytuacji.[/quote]

Praktyka czyni mistrza. ;)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Szukam chętnych do zrzutki Wink
http://allegro.pl/zbior-starodrukow-kolekcja-ksiazek-skora-130-sztuk-i2646280645.html
Powrót do góry Go down
EX

EX

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:15

mariner napisał:
EX napisał:

Noo
widzę że pojęcie leminga staje się zrozumiałe
nawet kiedyś KRT się o to pytał jak o tym wspomniałem
ale ja nadal jestem lemingo- łosioleszczem

pzdr

Wystarczy zobaczyć co się stało po wczorajszej debacie ekonomicznej w mediach i tabloidach cisza jak makiem zasiał. Leming nie potrzebuje o sprawach ekonomicznych państwa wiedzieć a tym bardziej dyskutować. Twisted Evil Problem nr jeden tego kraju to czy lato odejdzie jesienią, albo czerwony ślub stulecia Laughing
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

Liczba postów : 39723
Registration date : 25/10/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:16

Dezerter napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
Dezerter napisał:

Najlepsza. Very Happy

ha

podłączyłem tego kangura pod system i na nim warunek 5 ma eS w odróżnieniu od edka

nie tą pare wziąłeś geek

stetoskop - edek 3many za mordke

kangur w ciemnej czarnej doopa afro

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 25 Wrz 2012, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:17

Teraz licytuję: http://allegro.pl/show_item.php?item=2618958209
Na razie wygrywam, ale zaczęli pchać kurs w górę.
Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:19

proponuję test zielonej jutro a potem jazdę do dolnej czerwonek - taką mam koncepcję

UFO - 25.09.2012 - Page 8 1332903

widzę teraz że możemy tez mówić o klinie - ładna struktura 5-3-5-3-5

Potwierdzeniem będzie szybki (góra kilka tygodni) test jego podstawy

Ostatnio zmieniony przez delphia dnia Wto 25 Wrz 2012, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Dave
Admin
Admin
Dave

Liczba postów : 21090
Registration date : 31/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:20

Charles Plosser, szef oddziału Rezerwy Federlanej z Filadelfii powiedział mianowicie, że nowy program Fed skupu obligacji prawdopodobnie nie doprowadzi do zdynamizowania wzrostu gospodarczego czy zwiększenia zatrudnienia, za to może zagrozić wiarygodności banku centralnego. Ta pesymistyczna ocena z miejsca doprowadziła do przeceny na giełdzie, spadku notowań ropy i wzmocnienia dolara.

znalazł się qurwa drugi kolumb.
Laughing

..... a jak nagle "rynki" mu uwierzyły dobryżart
Powrót do góry Go down
EX

EX

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:21

Antoni Pieniądz napisał:
EX napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
EX napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
KRT napisał:
MaRkEt TrAdEr napisał:
A teraz?....

Very Happy

Dzięki EX za at złota Wink Fachowa robota.

Złota robota Laughing Zerknij sobie na jeszcze jeden scenario.
Powrót do góry Go down
Dave
Admin
Admin
Dave

Liczba postów : 21090
Registration date : 31/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:27

jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia ..... i zapraszam na wieczorne piwko cheers

UFO - 25.09.2012 - Page 8 Sexy-Beer-Girl-Costume

ps. ... a ja już swoje zacząłem Laughing
Powrót do góry Go down
CromCruach

Liczba postów : 666
Registration date : 22/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 EmptyWto 25 Wrz 2012, 23:28

mariner napisał:
CromCruach napisał:
mariner napisał:
CromCruach napisał:
mariner napisał:
CromCruach napisał:
affraid
Ezet napisał:

jak nie

to skocz mi na huj huju

pzpr

Amen

pzdr

Comprende???

W sumie sorry
nie mnie oceniać Twój wpis
jesteś starszym UFOkiem
niech starsi to ocenią
mnie nic do tego

w mordę-- no cóż
Laughing

pz

No to tzw. piąteczka pirat
Pozdrav
Ps. więcej luzu na przyszłość. W końcu całe życie to żart, a że czasem ponury... king
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 25.09.2012   UFO - 25.09.2012 - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 25.09.2012
Powrót do góry 
Strona 8 z 9Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» UFO - 18.01.2012
» UFO - 07.02.2012