Ale Biotona łyknęli dzisiaj Ustawiłem sie do sprzedaży w kolejce po 9gr i poszedłem z roboty do domu Wracam do domu a tu 10gr było na fixie Trza było PCRO i wpadłoby czy stufki więcej
Myślę, że to początek zajoba a ja jak zwykle bez "S" na końcu czyli bez akcji
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Czw 18 Paź 2012, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
Przywaliłem depo z grubej rury, żeby odrobić wtopę
Teraz gramy razem z Krzysztofem R.
Mógłbyś to jakoś zahedżować przynajmniej częścią stawki i jak będą jechać do góry, to zabezpieczać się i dobierać ele po drodze, może jeszcze byś zarobił. Ale więcej się nie wtrącam, to nie moja kasa i nie chcę mieć tutaj niczego na sumieniu. Dla mnie te eski są po prostu chujowe, bo widać, że edek rośnie, a nie spada, więc grasz pod prąd.
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
Jones na EDKU jednak zadziałały moje wczorajsze kreski:
ja mam eL na edku i jak na razie spoko takie ruchy mizerne że ciężko mi przyznać że coś zadziałało na pewno nie ma eS hej
Sądzę, że mogą ją połamać jak swego czasu depo TP1
zlamią złamią może nawet dzisiaj jak brałem eL po 1.2950 tez mialo być na szczycie o eSach nie ma co gadać na razie no chyba że mamy je aptekarsko z poziomu 1.3139 i zarobiliśmy 30p
PS sp500 ładnie DAX ładnie EDEK tyż ładnie
hej
W takich miejscach można próbować łapać aptekarsko ekstrema, bo ryzyko minimalne, a krecha super oporowa więc kiedy, jak nie na niej? Przejdą to od razu L i po zawodach. Pozdr
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Medkit !!!! Postawiłem na twojego batmana na kangurze brrrr
Snajper!!! Jestem z tobą, przynajmniej na chwile na edku
Dezerter!!! Wziąłbym jeszcze eS na gold, ale to byłoby przelewarowanie
No to teraz czas patrzeć, gdzie zmierza krążek
Gold dziś już tak różowo nie wygląda. Zobaczę, jaka będzie świeczka tygodniowa i układ dziennych, bo na razie nie jestem pewien co do kierunku. To się powinno było wczoraj sp....ć gładko, a jakoś nie chciało.
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Gold dziś już tak różowo nie wygląda. Zobaczę, jaka będzie świeczka tygodniowa i układ dziennych, bo na razie nie jestem pewien co do kierunku. To się powinno było wczoraj sp....ć gładko, a jakoś nie chciało.
Ja tam widzę małą srandę na mniejszych interwałach
Ezet Główny Troll UFO
Zapomniałem, że grasz na nanosekundowym.
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Od tego są stopy tylko trzeba tak ustawić, żeby nie wywalili Ja tak nie umiem Jak się pomylę to zawsze wywalą
Kto myśli, że na stopach zarobi to się myli. Postawić dobrego stopa tzn. takiego po którym ruch nie powróci sprzed stopa jest WIELKĄ SZTUKĄ, ja też bym tak chciał umieć, a tak postawić, aby postawić to prosta droga do wyzerowania depo. Stopy owszem, ale z sensem.
Ezet Główny Troll UFO
Zapomniałem, że grasz na nanosekundowym.
E tam gadasz H1 i H4 też nie wznosi się do lotu
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Rozmawia dwóch rolników: - Alem się urobił... - Czemu? - To przez tę Unię. Musiałem zakolczykować cały inwentarz! - Tak? A ja nie miałem z tym problemu. Koń, dwie krowy i pare świń... cóż to za robota? - Ale ja mam pszczoły...
Dwóch chirurgów sprzecza się przy łóżku chorego: - To na pewno marskość wątroby! - A ja się założę, że to nieżyt żołądka! - Sekcja zwłok wykaże, który z nas miał rację!