| UFO - 23.01.2013 | |
|
+36PINGWIN (Z MADAGASKARU) Jones MedKit* 13Homer kiwi fishemade kLeszcz Nadaje ze Stronia petgry Janko Traderroo barura neuron betonowe_buty MICHU Takitam karnak nomad thorgall Dave delphia Reser snajper EwaGotuje rafalx tarzan AgroTrader spiter barany jacek-g janek Windziarz zibi Jagd auf depot Diablo Woman in love inwestor 40 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:38 | |
| - zibi napisał:
- za te pieniądze jeszcze z jeden filmik skręci
http://www.tvn24.pl/gigantyczna-odprawa-dla-bylego-prezesa-gpw,301841,s.html tyle sie chłopisko napracowało
ja pierdolę matce z pięciorgiem dzieci parę groszy dadząą , a tu jakiś prezio tyle kapuchy dostaje . za to że się na krzesle wysiedział Mówią ze to fachowiec z doswiadczeniem, cholera a gdzie mozna takie doswiadczenie zdobyc, jakie plecki trza miec dla mnie to koles nigdy niepowinien byc prezesem gieldy, koszty transakcyjne dalej sa kosmiczne, dostep do notowan płatny co jest nonsensem, systematyczne wydluzanie sesji. nie robił nic co mogłoby zachecic zwyklego Kowalskiego do inwestycji, na samej hossie daleko sie nie zajedzie | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:39 | |
| Nieźle to spałowane jest Ruchy z dupy, jedno szarpnięcie i STOP... koniec... a później odwyrtka. Rwane i szarpane ruchy z dupy - jedna wjeba, że korpus 4h świecy robi się w 2min a później albo bumerang w drugą albo pałowanie pół dnia. Co za rynek pojebany, nic nie można przytulić. Ledwo w edka wskoczyłem juś po 3 pejsach wywaliłem w pizdu bo spada. Kangury też niby rosną i stanęło to to jak widły w gnoju centralnie. W sumie naście pips na obu razem i ch wie brać to czy czekać | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:44 | |
| Sobol musiał odejść między innymi dlatego że uparł się aby sesja była wydłużona co dla całej branży makrelowej było nie do przyjęcia ponieważ obroty zamiast wzrosnąć spadły a koszty funkcjonowania biur znacznie wzrosły (ze względu na konieczność pracy zmianowej lub płacenie nadgodzin). Miał chłop słaby punkt w postaci owej aktoreczki i się wystawił na strzał.....
Nie zdziwię się gdy w już w lutym wrócimy do "starych" godzin. I dobrze. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:46 | |
| Na dziwce short 5874 (pałka się robi) juś mi więcej daje niż long na kangurze przez 3h | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:47 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:48 | |
| - delphia napisał:
- Sobol musiał odejść między innymi dlatego że uparł się aby sesja była wydłużona co dla całej branży makrelowej było nie do przyjęcia ponieważ obroty zamiast wzrosnąć spadły a koszty funkcjonowania biur znacznie wzrosły (ze względu na konieczność pracy zmianowej lub płacenie nadgodzin). Miał chłop słaby punkt w postaci owej aktoreczki i się wystawił na strzał.....
Nie zdziwię się gdy w już w lutym wrócimy do "starych" godzin. I dobrze. podobnie mysle, zdrugiej strony trzeba byc idiotą myslac ze taka lalka jest dla niego miloscią życia, zaryzykował kariere dla .... to ma
Ostatnio zmieniony przez Diablo dnia Sro 23 Sty 2013, 11:54, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
| |
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:53 | |
| - barany napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- Hossa na GPW ruszyła!
nadchodzi światowe załamanie a Ty takie żarty walisz komentarz sportowyTrzymanie pułapu Jacek Rzeźniczek - Secus Asset Management - 23 Stycznia 2013 11:36 | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 11:55 | |
| - Diablo napisał:
- delphia napisał:
- Sobol musiał odejść między innymi dlatego że uparł się aby sesja była wydłużona co dla całej branży makrelowej było nie do przyjęcia ponieważ obroty zamiast wzrosnąć spadły a koszty funkcjonowania biur znacznie wzrosły (ze względu na konieczność pracy zmianowej lub płacenie nadgodzin). Miał chłop słaby punkt w postaci owej aktoreczki i się wystawił na strzał.....
Nie zdziwię się gdy w już w lutym wrócimy do "starych" godzin. I dobrze. podobnie mysle, zdrugiej strony trzeba byc idiotą myslac ze taka dupa jest dla niego miloscią życia, zaryzykował kariere dla lachona to ma mógł jej otworzyć salon z tipsami i wyszedł by na tym lepiej , ale to pokazuje , ze miał duze problemy z podejmowaniem męskich decyzji _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| |
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:02 | |
| tradycyjny aniołek Opcjonera | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:03 | |
| http://www.tvn24.pl/prezydium-sejmu-przyznalo-sobie-245-tys-zl-premii-to-rowniez-zaklad-pracy,301840,s.html jadę dziś do kowala ze sto kos zamówię na dobry początek majster też musi poćwiczyć , bo niedługo zamówienia na hurtowe ilości _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:03 | |
| - nomad napisał:
- Antoni Pieniądz napisał:
- nomad napisał:
- myślę, że jakby większość tu obecna, potrafiła sformalizować swoje strategie i napisać kod /lub stać by było na informatyka/ to już dawno grali by robotami, przy okazji mogli by przetestować ile ich strategia jest warta i odkryli by nowe możliwości zarabiania
Od około 1, 5 roku czekam na takie wpisy o automatach, czynione przez potocznych Kowalskich Narybek nazbierany. Zacznie się dymanie automatów na szeroką skalę i prawdziwe żniwa dla mojego systemu.
https://ufoforum.forumotion.com/t3208p250-ufo-15112012#782694
Zapamiętaj. Jak Twój fryzjer mówi, aby kupować akcje, to najwyższy czas z nich Antoni z całym szacunkiem, chyba nie rozumiesz co napisałem nie bardzo wyobrażam sobie robota szczególnie takiego o dużych stopach zwrotu (chyba że HFT ale to inna bajka). rynek jest teraz zbyt zmienny spałowany i pokręcony. może na normalnych rynkach gdzie jest popyt, sprzedaż ... i podobne pierdoły. a nie na rynku gdzie grają w ping ponga komputery wielkich czosnkowych bańków najebane po korek drukowana kasą tu potrzebny jest człowiek, którego doświadczenie powie .... coś mi tu wali czosnkiem i to mocno oczywiście większość z nas ma mniej lub bardziej usystematyzowaną metodę ale decyzje musi podejmować człowiek nie wyobrażam sobie inaczej ale może ja jakiś archeologiczny wynalazek jestem | |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:08 | |
| tu sie jajogłowi rozwodzili czy 3x15% to dobre czy złe dla kogo bedzie dobre i kto na tym zarobi (wg zasady psa ogrodnika) bledne zalozyli, ze takie cos bedzie mialo miejsce
http://www.biznesforum.pl/3x15-wg-platformy-to-wzrost-czy-obnizka-podatkow-vt55.html | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:09 | |
| kto pamięta jeszcze hasło Tuska " TANIE PAŃSTWO" _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:10 | |
| - nomad napisał:
- nomad napisał:
- myślę, że jakby większość tu obecna, potrafiła sformalizować swoje strategie i napisać kod /lub stać by było na informatyka/ to już dawno grali by robotami, przy okazji mogli by przetestować ile ich strategia jest warta i odkryli by nowe możliwości zarabiania
Od około 1, 5 roku czekam na takie wpisy o automatach, czynione przez potocznych Kowalskich Narybek nazbierany. Zacznie się dymanie automatów na szeroką skalę i prawdziwe żniwa dla mojego systemu.
Zapamiętaj. Jak Twój fryzjer mówi, aby kupować akcje, to najwyższy czas z nich Antoni z całym szacunkiem, chyba nie rozumiesz co napisałem Rozumiem i wyrażam nadzieję, że również zostałem właściwie odebrany. Odnoszę się nie tylko do bieżącego wpisu, ale widocznego od jakiegoś czasu "reklamowania" / popularyzacji rynku automatów giełdowych, który niedługo przejdzie w tzw. fazę wykupienia. |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:15 | |
| - zibi napisał:
- kto pamięta jeszcze hasło Tuska " TANIE PAŃSTWO"
Tusk i Kaczyński mieli wypadek. Na to Kaczyński: - Donaldzie. Może inaczej to załatwimy - i wyciąga flaszkę. Tusk się zgodził. Wypił już 10 kieliszków i jest już wstawiony. Pyta się Kaczyńskiego, który jeszcze nic nie wypił: - Jarek. A ty nie pijesz? - Nie, ja na policję czekam. | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:24 | |
| kiedy edek dociagnie do 1.3390 _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:25 | |
| - Daredevil Trejder napisał:
- zibi napisał:
- kto pamięta jeszcze hasło Tuska " TANIE PAŃSTWO"
Tusk i Kaczyński mieli wypadek. Na to Kaczyński: - Donaldzie. Może inaczej to załatwimy - i wyciąga flaszkę. Tusk się zgodził. Wypił już 10 kieliszków i jest już wstawiony. Pyta się Kaczyńskiego, który jeszcze nic nie wypił: - Jarek. A ty nie pijesz? - Nie, ja na policję czekam.
Przychodzi Kaczyński do monopolowego , a tam Wina Tuska _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:26 | |
| - zibi napisał:
- kiedy edek dociagnie do 1.3390
Ja obstawiam 2020r. Bessa się wyprztyka a potem hosanna pod niebiosa i ED na 2.0 | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39682 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:27 | |
| - Antoni Pieniądz napisał:
- nomad napisał:
- nomad napisał:
Zapamiętaj. Jak Twój fryzjer mówi, aby kupować akcje, to najwyższy czas z nich Antoni z całym szacunkiem, chyba nie rozumiesz co napisałem Rozumiem i wyrażam nadzieję, że również zostałem właściwie odebrany. Odnoszę się nie tylko do bieżącego wpisu, ale widocznego od jakiegoś czasu "reklamowania" / popularyzacji rynku automatów giełdowych, który niedługo przejdzie w tzw. fazę wykupienia. Jestem Antonio jaka faza wykupienia ? Czy to źle że człowiek chciałby być uwolniony od ślęczenia. Ocknij się przecież mamy XXI w | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:30 | |
| Wejście z w miarę szybko zerowym stoplossem: To tak na szybko po przegli z tym zaciągiem trochę ale nie wiem czy tam dostanę. | |
|
| |
MICHU
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:35 | |
| - MICHU napisał:
- nomad napisał:
- nomad napisał:
Zapamiętaj. Jak Twój fryzjer mówi, aby kupować akcje, to najwyższy czas z nich Antoni z całym szacunkiem, chyba nie rozumiesz co napisałem Rozumiem i wyrażam nadzieję, że również zostałem właściwie odebrany. Odnoszę się nie tylko do bieżącego wpisu, ale widocznego od jakiegoś czasu "reklamowania" / popularyzacji rynku automatów giełdowych, który niedługo przejdzie w tzw. fazę wykupienia. Jestem
Antonio jaka faza wykupienia ?
Czy to źle że człowiek chciałby być uwolniony od ślęczenia.
Ocknij się przecież mamy XXI w Cykl życia produktu. |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:36 | |
| nadmieniam, ze dzisiaj po sesji raportuje japko w usiakowie więc tak czy siak ktoś się obudzi z dziurą 1% na depozycie _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:42 | |
| - Dave napisał:
- nomad napisał:
- nomad napisał:
Zapamiętaj. Jak Twój fryzjer mówi, aby kupować akcje, to najwyższy czas z nich Antoni z całym szacunkiem, chyba nie rozumiesz co napisałem nie bardzo wyobrażam sobie robota szczególnie takiego o dużych stopach zwrotu (chyba że HFT ale to inna bajka).
rynek jest teraz zbyt zmienny spałowany i pokręcony. może na normalnych rynkach gdzie jest popyt, sprzedaż ... i podobne pierdoły. a nie na rynku gdzie grają w ping ponga komputery wielkich czosnkowych bańków najebane po korek drukowana kasą tu potrzebny jest człowiek, którego doświadczenie powie .... coś mi tu wali czosnkiem i to mocno
oczywiście większość z nas ma mniej lub bardziej usystematyzowaną metodę ale decyzje musi podejmować człowiek nie wyobrażam sobie inaczej ale może ja jakiś archeologiczny wynalazek jestem Automatyzacja ręcznego systemu, to zamknięcie go w ramy sztywnego kodu. Wpuszczając go w rynek dajemy drugiej stronie możliwość odczytania go [oczywiście po jakimś czasie - procedura zbierania danych musi potrwać], a następnie stworzenia strategii przeciwnej. Zawsze jest tak, że zarabiają Ci na początku, a dopłacają użytkownicy "kończący" [typowa piramida stosowana z powodzeniem w wielu dziedzinach]. |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:46 | |
| re Antonio znam ten wykres cyklu życia bo wtedy jeszcze nie wagarowałem dopiero jak poznałem Anete obszar dojrzałości można uzupełnić o innowacje [ tak nawiasem ] automaty zawsze były są i będą nie wiem dlaczego jesteś do tego sceptyczny aha, ufasz tylko sobie, ale co z naszym zmarnowanym czasem i przez tyle lat robota możesz ustawiać jak chcesz, z ryzykiem na 30% dziennie i bez ryzyka na 2% zysku. masz wybór. | |
|
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:47 | |
| - neuron napisał:
- nadmieniam, ze dzisiaj po sesji raportuje japko w usiakowie więc tak czy siak ktoś się obudzi z dziurą 1% na depozycie
Wóz albo przewóz, ja tam siedzę na S | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 Sro 23 Sty 2013, 12:48 | |
| Orłowski przed chwilą >
Mamy kryzys................. kryzys ZAUFANIA.
Będą ciągle niepokoje.......... Raz tu raz tam
Kto zawinił? NIE WIADOMO.......
Wie jeno garstka..... Hio..... może jo......może jeścio kilku.....
------------------------
Nie wiadomo, kto poderwał zaufanie, kto je ciągle podrywa....... A komu zależy na stałym kierowaniu ruchem kapitałów po wpuszczaniu w "system" njusa, grupy njusuff, rejtinkóff i innego "para-paradygmatu" robienia ludzi w knota i regularnego zgarniania pieniąchuff ze stołu.
--------------------
Marcinkiewicz o rozstaniu z Goldman Sachs: Chcę nowych wyzwań. Nie jestem bezrobotny i do polityki na razie nie wracam.........................................................................................................
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 23.01.2013 | |
| |
|
| |
| UFO - 23.01.2013 | |
|