| UFO - 08.02.2013 | |
|
+35Jagd auf depot Ezet myśliwyl Piotrek691 Diablo MoralnyNiepokój PINGWIN (Z MADAGASKARU) snajper mariner Takitam zibi Dave MICHU neuron EX filip Garrett gumbas Janko Traderroo barura Nadaje ze Stronia barany Reser delphia janek rafalx kLeszcz AgroTrader betonowe_buty 13Homer thorgall spiter Slum-Dog tupolew inwestor 39 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:45 | |
| - LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- barany napisał:
- Shamir Shabazz napisał:
- rafalx napisał:
- Mr Shamir a wy tam w Afryka mieć LAMPKI?
my juz na blyskotki sie nie łapiemy - wyrośliśmy juz z tego
podobno jeszcze gdzies w Polsce używają ??? ale to zacofany kraj
tam podobno jeszcze wierzą w trójce świętą i Maryje zawsze dziewice ??
ja znam baranów, którzy wierzą, że rząd o nich dba, inni z kolei wierzą, że lekarze ich uzdrowią, słyszałem też o takich facetach, którzy wierzą że są kobietami. A bo jest coś takiego jak płeć mózgu (płeć psychiczna) i nie zawsze odpowiada ona tej fizycznej. Stąd występują skrajności jak zniewieściałe męskiej płci cioty chętnie podejmujące się pracy typowo babskiej oraz nabuzowane testosteronem babochłopy, które mogłyby z EXiem na zmianie zapierdalać pod ziemią choć formalnie są babami. za 100 lat będzie coś takiego jak płeć włosa | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:45 | |
| - Shamir Shabazz napisał:
- barany napisał:
- Nowicka zajebala premie i sie nie chce koryta puscic
u nas w afryka by to bylo niedopuszczalne Na pal ją, wy to macie zdrowe zasady. bo u nas wladza i stanowienie prawa nalezy do ludu Ale lud nie zawsze jest sprawiedliwy... wręcz częściej nie jest niż jest. Lud się kieruje emocjami, które są najgorszym z możliwych doradców przy decydowaniu o poważnych sprawach. Jeśli na podstawie niepotwierdzonej plotki u was można kogoś zlinczować (choć może być niewinny) to dzięki za taką "sprawiedliwość" - juś wolę tą u nas co jest | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:46 | |
| - Donpadre napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- barany napisał:
- rafalx napisał:
ja znam baranów, którzy wierzą, że rząd o nich dba, inni z kolei wierzą, że lekarze ich uzdrowią, słyszałem też o takich facetach, którzy wierzą że są kobietami. A bo jest coś takiego jak płeć mózgu (płeć psychiczna) i nie zawsze odpowiada ona tej fizycznej. Stąd występują skrajności jak zniewieściałe męskiej płci cioty chętnie podejmujące się pracy typowo babskiej oraz nabuzowane testosteronem babochłopy, które mogłyby z EXiem na zmianie zapierdalać pod ziemią choć formalnie są babami. za 100 lat będzie coś takiego jak płeć włosa To już od dawna jest - mając włos można stwierdzić czy jest on męski czy damski, też mi odkrycie. Kryminolodzy robią to od stulecia przynajmniej. | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51991 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:48 | |
| - thorgall napisał:
- podobno jest tutaj mój kuzyn na ufo ?
gdzies nad morzem mieszka
(po nosie najłatwiej nas porównać ) twój kuzyn jest teraz albo na rowerze albo na dziwkach innej możliwości nie ma to pewnie na rowerze dziwki woził _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:52 | |
| - barura napisał:
- delphia napisał:
- patrzę na dane o sprzedaży detalicznej w Szwajcarii (+5,1% rdr) i zastanawiam się czy przypadkiem nie jest to sygnał do tego że inflacja zaraz zapuka do helweckich drzwi? A jeśli tak to stopy up. Pytanie jak zachowa się sam frank bo widać że gdzieś ta kasa z dodruku jednak wypływa - krótko mówiąc frank może się mimo wszystko osłabić ale stopy up. Dla nas o tyle istotne że Frankohipotecznicy mogą dostać z tego tytułu po dupie mocniej niż ze względu na kurs....
kiedy był ostatni wpis kaczorka u nas? ależ lenistwo - samemu sprawdzić nie można? myślałem że w 2012 ale widzę że 24 stycznia z Mc Donalda pisał coś o coli | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:52 | |
| ale chochryńskiego czepiem dziś, asz miło. Nie, Hio? | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:53 | |
| - delphia napisał:
- barura napisał:
- delphia napisał:
- patrzę na dane o sprzedaży detalicznej w Szwajcarii (+5,1% rdr) i zastanawiam się czy przypadkiem nie jest to sygnał do tego że inflacja zaraz zapuka do helweckich drzwi? A jeśli tak to stopy up. Pytanie jak zachowa się sam frank bo widać że gdzieś ta kasa z dodruku jednak wypływa - krótko mówiąc frank może się mimo wszystko osłabić ale stopy up. Dla nas o tyle istotne że Frankohipotecznicy mogą dostać z tego tytułu po dupie mocniej niż ze względu na kurs....
kiedy był ostatni wpis kaczorka u nas? ależ lenistwo - samemu sprawdzić nie można?
myślałem że w 2012 ale widzę że 24 stycznia z Mc Donalda pisał coś o coli że ta juś mu tyż nie smakuje....? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:55 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51991 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:56 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:56 | |
| | |
|
| |
gumbas
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:57 | |
| - barura napisał:
- delphia napisał:
- barura napisał:
- delphia napisał:
kiedy był ostatni wpis kaczorka u nas? ależ lenistwo - samemu sprawdzić nie można?
myślałem że w 2012 ale widzę że 24 stycznia z Mc Donalda pisał coś o coli
że ta juś mu tyż nie smakuje....? a jak kogoś tu nie ma to z nim gorzej czy lepiej? | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:58 | |
| - Shamir Shabazz napisał:
u nas w afryka by to bylo niedopuszczalne W afryce to oślice by na salami przerobili | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 09:59 | |
| koment z netu po glosowaniu nad nowicką @77qwerty gra i tańczy Banda i Wanda _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
gumbas
- Donpadre napisał:
- barany napisał:
- rafalx napisał:
ja znam baranów, którzy wierzą, że rząd o nich dba, inni z kolei wierzą, że lekarze ich uzdrowią, słyszałem też o takich facetach, którzy wierzą że są kobietami. A bo jest coś takiego jak płeć mózgu (płeć psychiczna) i nie zawsze odpowiada ona tej fizycznej. Stąd występują skrajności jak zniewieściałe męskiej płci cioty chętnie podejmujące się pracy typowo babskiej oraz nabuzowane testosteronem babochłopy, które mogłyby z EXiem na zmianie zapierdalać pod ziemią choć formalnie są babami. za 100 lat będzie coś takiego jak płeć włosa To już od dawna jest - mając włos można stwierdzić czy jest on męski czy damski, też mi odkrycie. Kryminolodzy robią to od stulecia przynajmniej. amerykańscy kryminolodzy z csi to już widzą pedofila przez lupę | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:00 | |
| ale MŁOCINA na jenocie | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:05 | |
| | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:08 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:09 | |
- barany napisał:
u nas w afryka by to bylo niedopuszczalne Na pal ją, wy to macie zdrowe zasady. bo u nas wladza i stanowienie prawa nalezy do ludu Ale lud nie zawsze jest sprawiedliwy... wręcz częściej nie jest niż jest. Lud się kieruje emocjami, które są najgorszym z możliwych doradców przy decydowaniu o poważnych sprawach. Jeśli na podstawie niepotwierdzonej plotki u was można kogoś zlinczować (choć może być niewinny) to dzięki za taką "sprawiedliwość" - juś wolę tą u nas co jest Ty nie gadaj tylko z belką do US zapitalaj i uwazaj zeby cie na radar po drodze nie chwycili _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
13Homer
Liczba postów : 470 Registration date : 05/09/2009
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:17 | |
| | |
|
| |
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
| |
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:25 | |
| - Janek Trader napisał:
- HIOB napisał:
- walka o kaszę na ulicach
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/grecy-walcza-o-zywnosc,5415044,13671402,fotoreportaz-maly.html To nie jest źle skoro farmerów stać na taką filantropię
U nas to by ich skarbówka ujebała bo by musieli odprowadzić podatek od darowizny więc lepiej się opłaca, żeby zgniło i wyrzucić niż komuś dać. komentarze : "Jeżdżę dwa razy do roku do Grecji i znam tamtejsze stosunki polityczne i ekonomiczne. Tzw. grecki kryzys to jest wyprowadzenie pieniędzy z Grecji przez światową zmowę złodziei -czytaj bankierów i innych bandytów finansowych. I nieprawdą jest że grecy nie pracują. I nieprawdą jest że grecy dostają pomoc od unii. Wszystkie pieniadze idą na dofinansowanie bankierów . To samo grozi polakom , ja już jestem bliżej niż dalej , ale szkoda mi kolejnego straconego pokolenia. Zapamiętajcie że okrada Was te 3 czy 5 % światowych bandytów finansowych. A wy na nich pracujecie."
niebawem mija blokada 70 lat na prawa autorskie do "Mein Kampf" | |
|
| |
Garrett
Liczba postów : 928 Location : Łódź Registration date : 07/10/2009
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:30 | |
| "Nigdy wcześniej nie myślałem, że zostanę 'twórcą", jednak to spadło na mnie jak strzał w ryja w ciemnej ulicy. Dostałem założenia nowego produktu finansowego i miałem nadać mu nazwę, opisać jego zalety, sposób argumentowania dla handlowców i zamówić projekt ulotki. Jedyne ograniczenia, jakie dostałem, to akcentowanie bezpieczeństwa zainwestowanego kapitału, bo produkt był mocno ryzykowny. Pijąc łiskacza z kumplami ze studiów i żartując z jednym z kolegów, który został marketingowcem w rozlewni jaboli i wymyślał nazwy nowych win w rodzaju "Jad teściowej" czy "Siła sołtysa" doznałem olśnienia. Przecież mogę połączyć przyjemne z pożytecznym. Rzuciłem pod burzę mózgów temat, jak powinien nazywać się mój produkt. Im więcej piliśmy, tym nazwy były lepsze. Gdy przyszedłem w poniedziałek do pracy, wysłałem listę nowych nazw i koncepcji do szefa i do jego szefa, żeby przypadkiem mój szef nie "przysposobił" sobie genialnych poalkoholowych pomysłów moich i moich kumpli. Tak się spodobały, że dostałem awans i od tego momentu jestem głównym twórcą nowych produktów inwestycyjnych. Wprawdzie założenia które dostaję z góry się nie zmieniają, ale ubieram to w takie słowa, żeby klienci myśleli, że to nowy, lepszy, bezpieczniejszy i bardziej zyskowny produkt finansowy. Jestem w tym tak dobry, że badania pokazały, że wielu klientów pozakładało ten sam produkt wiele razy myśląc, że dywersyfikują kapitał." Lepszy rok w korporacji | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:40 | |
| - kLeszcz napisał:
czekam na krytyczne wypowiedzi (może Julia wypowie się), bo najgorzej to wpaść w samozachłyt. Bawisz się w to ichimoq jeszcze? Na ile to sqteczne w rozumieniu przyrostu depa? | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:42 | |
| Pięknie się walimy, czy jakiś baran nie pobrał S-ek? | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:42 | |
| - Garrett napisał:
- "Nigdy wcześniej nie myślałem, że zostanę 'twórcą", jednak to spadło na mnie jak strzał w ryja w ciemnej ulicy. Dostałem założenia nowego produktu finansowego i miałem nadać mu nazwę, opisać jego zalety, sposób argumentowania dla handlowców i zamówić projekt ulotki. Jedyne ograniczenia, jakie dostałem, to akcentowanie bezpieczeństwa zainwestowanego kapitału, bo produkt był mocno ryzykowny. Pijąc łiskacza z kumplami ze studiów i żartując z jednym z kolegów, który został marketingowcem w rozlewni jaboli i wymyślał nazwy nowych win w rodzaju "Jad teściowej" czy "Siła sołtysa" doznałem olśnienia. Przecież mogę połączyć przyjemne z pożytecznym. Rzuciłem pod burzę mózgów temat, jak powinien nazywać się mój produkt. Im więcej piliśmy, tym nazwy były lepsze. Gdy przyszedłem w poniedziałek do pracy, wysłałem listę nowych nazw i koncepcji do szefa i do jego szefa, żeby przypadkiem mój szef nie "przysposobił" sobie genialnych poalkoholowych pomysłów moich i moich kumpli. Tak się spodobały, że dostałem awans i od tego momentu jestem głównym twórcą nowych produktów inwestycyjnych. Wprawdzie założenia które dostaję z góry się nie zmieniają, ale ubieram to w takie słowa, żeby klienci myśleli, że to nowy, lepszy, bezpieczniejszy i bardziej zyskowny produkt finansowy. Jestem w tym tak dobry, że badania pokazały, że wielu klientów pozakładało ten sam produkt wiele razy myśląc, że dywersyfikują kapitał."
Lepszy rok w korporacji budowanie marki na szokowaniu zamiast na trwałej miłej atmosferze to domena nowych jupies ciągle szokować to jest bez sensu na dluższą metę slyszalem o pewnej dziewczynie z marketingu co lubi szokować reklamami ale kandydata na męża nie chce takiego, ktory ją ciągle szokuje ale chce stabilnego, przewidywalnego, bez żadnych szoków i wbrew pozorom takie produkty, marki, firmy przetrwają | |
|
| |
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 10:44 | |
kLeszcz czekam na krytyczne wypowiedzi (może Julia wypowie się), bo najgorzej to wpaść w samozachłyt.
Bawisz się w to ichimoq jeszcze?
Na ile to sqteczne w rozumieniu przyrostu depa? w podobnym stosunku jak wszystko inne ( nie włączając lampek- oczywiście ) | |
|
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| |
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 11:03 | |
| Kawka z rańca to podstawa Powitać misiaczki | |
|
| |
kLeszcz
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 Pią 08 Lut 2013, 11:05 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 08.02.2013 | |
| |
|
| |
| UFO - 08.02.2013 | |
|