| UFO - 04.03.2013 | |
|
+35inwestor Aligator EX Jones PINGWIN (Z MADAGASKARU) filip BORowik kiwi karnak spiter MoralnyNiepokój TRADER MedKit* Diablo snajper zibi Ezet kaczor barany Reser gumbas neuron rafalx godsent REALISTA janek 13Homer Piotrek691 betonowe_buty thorgall AgroTrader MICHU IronFX Nadaje ze Stronia Dave 39 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 Pon 04 Mar 2013, 23:51 | |
| - Diablo napisał:
- gumbas napisał:
- ale antoś wam stracha napędził, to jakaś nowa osobowość na forym, takiego jeszcze tu nie było
stracha? a czego niby sie tu bac? ja przynajmniej sie nie boje, ale bic w imie racji niezamierzam
Slumdog mało widocznie sie znasz na prawie, w dwóch sprawach swiadkowałem w podobnej sytuacji i obydwa konczyly sie grzywną i oficjalnymi przeprosinami a to dotyczyło tylko ublizania a nie gróźb Bo sprawy to trzeba umiec prowadzic Jak sie nie umie to sie tak ma. A z drugiej strony konsekwencje ktore podales sa prawie jak zsylka na Syberie | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 Pon 04 Mar 2013, 23:52 | |
| - Diablo napisał:
- gumbas napisał:
- ale antoś wam stracha napędził, to jakaś nowa osobowość na forym, takiego jeszcze tu nie było
stracha? a czego niby sie tu bac? ja przynajmniej sie nie boje, ale bic w imie racji niezamierzam
Slumdog mało widocznie sie znasz na prawie, w dwóch sprawach swiadkowałem w podobnej sytuacji i obydwa konczyly sie grzywną i oficjalnymi przeprosinami a to dotyczyło tylko ublizania a nie gróźb qrwa czemu ja jeszcze nie śpie dobranoc jakto czego??????? jeszcze droga sądowa to pikuś ale groził osobie z rodziną, niby śmieszne ale trochę straszne po co jedziesz do wawy muszę być w życiu większym konformistą | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 Pon 04 Mar 2013, 23:56 | |
| - kaczor napisał:
podoba mi sie Twoje wyjasnienei ale ma jedna wade- jest nieweryfikowalne, zgodne iz brzyta ockhama wole przyjac ze istnieje prostsze rozwiazanie.Pustka jets duzo bardziej wiarygodnym roziwiazaniem bo ma najnizszy mozliwy poziom energetyczny, z godnei z druga zasada termodynamiki jest to duzo bardziej prawdopodobne rozwiazanie niz istnienie wysokoenergetycznych istot.To po prostu kwestia tego czego mozna dowiesc i co potwierdzaj wyniki doswiadczen cały problem współczesnej nauki wynika z tego że wiele rzeczy przyjęto "na wiarę" bez dowodu zadawalając się lepszym bądź gorszym modelem opisującym dane zjawisko w postaci wzorów. Dotyczy to wielu teorii związanych choćby z powstaniem Wszechświata jak Big Bang. Istnieje nawet naukowa teoria że cały Wszechświat jest jedną wielką żywą istotą. BTW lepiej pisać o fluktuacjach energii gdyż materia jest z nią ekwiwalentna. | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 Pon 04 Mar 2013, 23:57 | |
| michu na koncert depeche mode pójdę ale najpierw muszę zostać ich fanem | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| |
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 Wto 05 Mar 2013, 00:01 | |
| - delphia napisał:
- kaczor napisał:
podoba mi sie Twoje wyjasnienei ale ma jedna wade- jest nieweryfikowalne, zgodne iz brzyta ockhama wole przyjac ze istnieje prostsze rozwiazanie.Pustka jets duzo bardziej wiarygodnym roziwiazaniem bo ma najnizszy mozliwy poziom energetyczny, z godnei z druga zasada termodynamiki jest to duzo bardziej prawdopodobne rozwiazanie niz istnienie wysokoenergetycznych istot.To po prostu kwestia tego czego mozna dowiesc i co potwierdzaj wyniki doswiadczen cały problem współczesnej nauki wynika z tego że wiele rzeczy przyjęto "na wiarę" bez dowodu zadawalając się lepszym bądź gorszym modelem opisującym dane zjawisko w postaci wzorów. Dotyczy to wielu teorii związanych choćby z powstaniem Wszechświata jak Big Bang. Istnieje nawet naukowa teoria że cały Wszechświat jest jedną wielką żywą istotą. BTW lepiej pisać o fluktuacjach energii gdyż materia jest z nią ekwiwalentna. nizszy stan energetyczny zawsze jets bardziej naturalny nzi wyzszy.chyba nie uwazasz ze druga zasada termodynamiki jest "niedowiedziona"? | |
|
| |
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 Wto 05 Mar 2013, 00:02 | |
| - Diablo napisał:
- gumbas napisał:
Slumdog mało widocznie sie znasz na prawie, w dwóch sprawach swiadkowałem w podobnej sytuacji i obydwa konczyly sie grzywną i oficjalnymi przeprosinami a to dotyczyło tylko ublizania a nie gróźb qrwa czemu ja jeszcze nie śpie dobranoc Ja też nie. Mam nadzieję, że robi szopkę ale jeśli nie to się poważnie wkurwię i na pewno nie pozostanę dłużny. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 04.03.2013 | |
| |
|
| |
| UFO - 04.03.2013 | |
|