Zahary
Liczba postów : 1201 Registration date : 17/01/2008
| Temat: Re: UFO - 13.03.2013r. - Czy te trójki coś znaczą? Czw 14 Mar 2013, 00:01 | |
| - kaczor napisał:
- Zahary napisał:
- Witam!
widzę, że forumowi ateiści już "zlustrowalil" nowego papieża
- Cytat :
"Nie bądźmy naiwni, nie mówimy po prostu o walce politycznej, to są niszczycielskie pretensje skierowane przeciw planowi Boga – mówił obecny papież Franciszek I, gdy władze Argentyny, chciały wprowadzić do ustawodawstwa małżeństwa osób tej samej płci. - Nie mówimy o zwykłych przepisach, ale o machinacjach ojca kłamstwa, który chce zwodzić dzieci Boże."
Śmiać mi się chciało jak "znafcy" Kościoła z TVN(24), żywili nadzieje na "głębokie zmiany światopoglądowe" wraz z wyborem nowego papieża..
Błogosław Boże Papieża!
Pozdrawiam wczesniej papiez hitlerowiec teraz kapus i donosiciel winien smierci innych i wlazacy w dupe juncie. jaka glowa kosciola taki kosciol Hej Kaczor! zaskoczyłbyś mnie kiedyś jakimiś nowymi przemyśleniami - jesteś taki przewidywalny Pozdrawiam | |
|
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 13.03.2013r. - Czy te trójki coś znaczą? Czw 14 Mar 2013, 00:02 | |
| - Zahary napisał:
- Witam!
widzę, że forumowi ateiści już "zlustrowalil" nowego papieża
- Cytat :
"Nie bądźmy naiwni, nie mówimy po prostu o walce politycznej, to są niszczycielskie pretensje skierowane przeciw planowi Boga – mówił obecny papież Franciszek I, gdy władze Argentyny, chciały wprowadzić do ustawodawstwa małżeństwa osób tej samej płci. - Nie mówimy o zwykłych przepisach, ale o machinacjach ojca kłamstwa, który chce zwodzić dzieci Boże."
Śmiać mi się chciało jak "znafcy" Kościoła z TVN(24), żywili nadzieje na "głębokie zmiany światopoglądowe" wraz z wyborem nowego papieża..
Błogosław Boże Papieża!
Pozdrawiam _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
|
pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
| Temat: Re: UFO - 13.03.2013r. - Czy te trójki coś znaczą? Czw 14 Mar 2013, 00:14 | |
| Tak sobie myślę. Ateiści i niewierzący z 'wypiekami' śledzą wybór, nieomieszkując natychmiastowych komentarzy.
Za Borowikiem 'brawo kurwa'. | |
|
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13.03.2013r. - Czy te trójki coś znaczą? Czw 14 Mar 2013, 00:50 | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 13.03.2013r. - Czy te trójki coś znaczą? | |
| |
|