Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 16-17.03.2013 Weekend

Go down 
+35
wredniaha
MoralnyNiepokój
kiwi
Mleczarz
MICHU
Zbieracz puszek
barany
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
delphia
zibi
MedKit*
13Homer
ojro
filip
snajper
Reser
Dave
Janko Traderroo
mariner
Woman in love
rafalx
Małolat
janek
thorgall
nomad
neuron
betonowe_buty
REALISTA
inwestor
AgroTrader
Awa
Slum-Dog
Diablo
Aligator
Jones
39 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next
AutorWiadomość
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

Liczba postów : 19454
Registration date : 02/10/2007

UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 10:01

rafalx napisał:
Dostałem od Piękności Dnia wykres dj, tylko nie zaznaczyła gdzie teraz jesteśmy

UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 800px-Stages_of_a_bubble

na poczatku "smart money, pozniej "instytucjonalni", na koncu "gawiedź" i powrót do mediany (średniej) fundamentów
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 10:04

nomad napisał:
thorgall napisał:

ty nomad nie masz przypadkiem obsesji KK?

Uwielbiam znać fakty Very Happy

zauważyłem, że 99,9 % ludzi obstaje za swoim światopoglądem,
pozostała skromna reszta stara się poznać fakty, a światopogląd im wisi Very Happy

jednak fakty do Ciebie nie przemawiaja, bo jestes pro homo, a anty katolik

a jedno i drugie moze byc albo dobre albo zle, zalezy jacy ludzie biora w tym udzial.
zakladanie, ze rodzina stworzona przez gejow jest dobra, a przez katolikow jest zla to cos nie tak.
Powrót do góry Go down
nomad

nomad

Liczba postów : 21004
Registration date : 20/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 10:08

Daredevil Trejder napisał:
nomad napisał:
thorgall napisał:

pozostała skromna reszta stara się poznać fakty, a światopogląd im wisi Very Happy

a jedno i drugie moze byc albo dobre albo zle, zalezy jacy ludzie biora w tym udzial.
zakladanie, ze rodzina stworzona przez gejow jest dobra, a przez katolikow jest zla to cos nie tak.

pokaż mi cytat gdzie jestem pro homo i anty katolik scratch
włączasz schematy myślowe, które ci media kodują i przenosisz je na nomada, zamiast starać się kojarzyć i myśleć
Very Happy

wg mnie nie da się obiektywnie ocenić sytuacji, będąc zaangażowanym w jakiejkolwiek formie i obszarze po jakieś stronie, ja mam ten komfort, że nie muszę być pro albo anty. cheers

zauważyłem dodatkowo, ze nie utożsamianie się z jakąś postawą pro albo anty uwalnia w człowieku ogromne pokłady energii, które wcześniej były związane, pojawia się radosna twórcza przestrzeń. Very Happy

osobiście uważam, że wychowywanie dzieci przez homoseksualne związki jest nienaturalne na tej planecie, w ogóle ta cała dyskusja o homoseksualistach, jakoś mnie mało interesuje, może dlatego, że mnie nie dotyczy bezpośrednio scratch

jakbyś był obecny i przytomny, to byś zauważył, że pytałem o konkretne fakty, może ktoś jest biegły w temacie i może podać dokumenty, a ty od razu zaszufladkowałeś mnie do odpowiedniej opcji światopoglądowej, musisz mieć się na baczności, bo taki brak otwartości na rzeczywistość, może cię wiele kosztować na rynku

Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Sob 16 Mar 2013, 10:28, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 10:20

dax

UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 Iwhpx5

ostatni swing nie wyszedl, wyszlo w gore
ciekawe czy jeszcze wroca do TP.

granie to jednak czekanie na okazje.

Powrót do góry Go down
Woman in love
fake profil
Woman in love

Liczba postów : 1449
Registration date : 23/05/2012

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 10:56

Dezerter napisał:
W moim muzycznym pamiętniku postanowiłem dziś wyjawić prawdę i wyznać Julci Żurek to, co już dawno do niej czuję.

I love you kozak

A ponieważ miłość jest bezinteresowna, to będę otrzymywał sygnały za darmo. Wink

podaj instrumenty i interwały, które cię interesują oraz akceptowalne R:R

jak będę coś miała, to ci podrzucę

p.s. ale jak twoja konkubina się dowie, że wyznajesz uczucia nieogolonemu bosmanowi,
to na bank swoje rzeczy znajdziesz za drzwiami
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

Liczba postów : 19319
Registration date : 14/11/2010

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 10:58

Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,13570977,Analityk_amator_naganial_na_akcje_Apple_apos_a__Kto.html#BoxSlotII3img

Od tamtej pory w ciągu niecałych dwóch miesięcy cena akcji spadła do 500 dolarów. Straty inwestorów Bullish Cross były bardzo znaczne. W tym momencie Andy popełnił błąd swego życia, zdecydował ostatni raz zagrać va banque. Żeby ratować sytuację i uszczuplony kapitał, postanowił zainwestować w skomplikowany, pochodny instrument finansowy, tzw. opcję call, na akcje Apple'a.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

czyli jeszce jest duzo baranow do golenia
starzy ogoleni to pchają sie nowi ,mlodzi pod brzytwe

TYLKO METODY WCIAZ TE SAME - ja je jeszcze pamietam z Uniwersalu i takiego rudego hooja z Parkietu ,

i jak zwykle najciekawsze forum pod artyjulem
8pasazer
wczoraj

Oceniono 96 razy 88

Pardon, czy sobie Państwo jaja robicie?!
"Analityk amator"??? "...krzyczał, że mogą rosnąć nawet do 1 tys. dol"?
A co też kiedyś pisała GW? Voila:
wyborcza.biz/biznes/1,101558,12336860.html
"Analityk banku inwestycyjnego Jefferies Peter Misak - cytowany przez Associated Press - przekonuje, że kurs dojdzie do 900 dol. za akcję"
Mało tego, dwa dni wcześniej:
wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,12327113,Akcje_Apple_najdrozsze_w_historii__Spolka_warta_ponad.html
I co, jesteście lepsi od "analityka amatora"??? Płatni naganiacze, w dziedzinie inwestycji i nie tylko.
Przypomnę jeszcze, co napisałem wtedy pod tym drugim tekstem:

> ... i podtrzymali dla nich rekomendację "kupuj".
Przetłumaczyć?
... sell, Sell, SELL!
Sell while you still can.

i teraz zaklamane , obrzezane Michniki pisza a analityku amatorze niedobrze mi niedobrze mi

a oni zawodowi manipulatorzy "informowali" czytelników - naganiali tak samo
http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,12327113,Akcje_Apple_najdrozsze_w_historii__Spolka_warta_ponad.html

SKiZ - w tym wielka ilosc obrzezanych

dochodzimy do smutnego wniosku ze najlepiej sie zarabia na leszczach, piszac jaki to jest sie genialnym i ze ma sie super system Laughing
nasza domina Julia która łaknie wiedzy na to wpadlo tak samo jak z łupkami Laughing

A CO TO SĄ TE ŁUPKI

pierwsze słyszę

pzdr

Powrót do góry Go down
Slum-Dog

Slum-Dog

Liczba postów : 1423
Registration date : 30/05/2011

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:05

UE i MFW uzgodniły pomoc dla Cypru
http://www.pb.pl/3043645,64509,ue-i-mfw-uzgodnily-pomoc-dla-cypru
"Do pakietu pomocy dołączono szereg ostrych warunków. Według Reutera powołującego się na nieoficjalne informacje od uczestników obrad, Cypr zgodził się na podniesienie podstawowej stopy podatku od przedsiębiorstw o 2,5 pkt. procentowych do 12,5 proc. Podniesione mają być podatki od depozytów bankowych oraz od zysków kapitałowych. Depozyty bankowe powyżej 100 tys. euro będą obciążone jednorazową opłatą w wysokości 9,9 proc."
Powrót do góry Go down
Woman in love
fake profil
Woman in love

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:06

do adminów:

czy na UFO jest gdzieś dokument (regulamin) regulujący sprzedaż usług okołoforeksowych za pomocą UFO?

bo po roku pracy na forum czas powoli przechodzić do zbierania owoców Smile

na pewno mam tu już oddane grono fanów zarejestrowanych i gości Smile

do gości:
jeśli się nie zarejestrujecie, to jak chcecie otrzymać ofertę na priv?
proszę się zatem rejestrować

zaraz napisze parser do strony z listą użytkowników
do powiadamiania w mnie w tray'u windows,
że nowi ludzie doszli i można im coś wysłać Smile
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:17

mariner napisał:
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,13570977,Analityk_amator_naganial_na_akcje_Apple_apos_a__Kto.html#BoxSlotII3img

Od tamtej pory w ciągu niecałych dwóch miesięcy cena akcji spadła do 500 dolarów. Straty inwestorów Bullish Cross były bardzo znaczne. W tym momencie Andy popełnił błąd swego życia, zdecydował ostatni raz zagrać va banque. Żeby ratować sytuację i uszczuplony kapitał, postanowił zainwestować w skomplikowany, pochodny instrument finansowy, tzw. opcję call, na akcje Apple'a.

TYLKO METODY WCIAZ TE SAME - ja je jeszcze pamietam z Uniwersalu i takiego rudego hooja z Parkietu ,

8pasazer
wczoraj

Oceniono 96 razy 88

"Analityk banku inwestycyjnego Jefferies Peter Misak - cytowany przez Associated Press - przekonuje, że kurs dojdzie do 900 dol. za akcję"
wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,12327113,Akcje_Apple_najdrozsze_w_historii__Spolka_warta_ponad.html
I co, jesteście lepsi od "analityka amatora"??? Płatni naganiacze, w dziedzinie inwestycji i nie tylko.

Przetłumaczyć?
... sell, Sell, SELL!

i teraz zaklamane , obrzezane Michniki pisza a analityku amatorze niedobrze mi niedobrze mi

http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,12327113,Akcje_Apple_najdrozsze_w_historii__Spolka_warta_ponad.html

dochodzimy do smutnego wniosku ze najlepiej sie zarabia na leszczach, piszac jaki to jest sie genialnym i ze ma sie super system Laughing
nasza domina Julia która łaknie wiedzy na to wpadlo tak samo jak z łupkami Laughing

A CO TO SĄ TE ŁUPKI

pierwsze słyszę

pzdr

w jelitach znajduje sie mase gazu który mozna wyciągnąć w puszczając mieszaninę chemikaliów, przez pory skóry wydobywa sie gaz który mozna przechwycić , jest tez możliwośc przerobienia gazu na paliwo plynne do samochodów, całą technologie opracowałą nasza Julia.
Powrót do góry Go down
janek

Liczba postów : 8015
Registration date : 24/06/2010

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:18

Belle de Jour napisał:
do adminów:

czy na UFO jest gdzieś dokument (regulamin) regulujący sprzedaż usług okołoforeksowych za pomocą UFO?

do gości:

Frajerow tu nie brakuje
na pewno kogoś wygolisz
jesli chodzi o administracje to sie nie pytaj
napisz na swojej stopce reklame związaną tematycznie z kontraktami
i nogi na stół
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:19

Belle de Jour napisał:
do adminów:

do gości:

dokumentu jaklo takiego nie ma ale jest to:
https://ufoforum.forumotion.com/f33-ogoszenia
mozesz reklamować swoje usługi do woli
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:20

HIOB napisał:
Belle de Jour napisał:
do adminów:

do gości:

Frajerow tu nie brakuje
na pewno kogoś wygolisz
i nogi na stół

albo tak, bardziej skuteczny sposób
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:30

Diablo napisał:
mariner napisał:
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:

8pasazer
wczoraj

Oceniono 96 razy 88

Przetłumaczyć?
... sell, Sell, SELL!

A CO TO SĄ TE ŁUPKI

pierwsze słyszę

pzdr

w jelitach znajduje sie mase gazu który mozna wyciągnąć w puszczając mieszaninę chemikaliów, przez pory skóry wydobywa sie gaz który mozna przechwycić , jest tez możliwośc przerobienia gazu na paliwo plynne do samochodów, całą technologie opracowałą nasza Julia.

Dzięki za wyjaśnienie
dokształce się jeszcze u wujka gugla

pzdr
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:36

Irrational exuberance’ mentions have tripled since end of February
March 15, 2013, 5:46 PM

A stock rally can only go for so long before it’s time for a trip down memory lane. In particular, the dark corners and rocky precipices that lurked on the road to past market crashes.

That tendency may explain why mentions of the phrase “irrational exuberance” have more than tripled since the end of February, surging 75% in the last week, a review of traditional, web and multimedia news outlets shows.

Mentions of “irrational exuberance” rose to 203 in the week ended Friday, March 15, according to a search in data-archiving service Factiva. That’s up from 116 in the week before, 60 at the end of February and 24 at the end of December. Sources included traditional publications like newspapers, magazines and wire services. The search also included financial blogs such as Zero Hedge and web sites like MarketWatch (which had a few “irrational exuberance” items this week) and multimedia, including video and audio.

Among most sources most frequently mentioning the phrase, Dow Jones Newswires topped the list, with 67 mentions, followed by the blog Seeking Alpha (47), CNN (34), The Wall Street Journal (24), Bloomberg (24) and CNNMoney (22). MarketWatch mentioned the phrase 12 times, according to this search.

It’s no surprise that hand wringing over stocks getting too lofty, possibly facing a pullback in the style of the 2000 tech bubble’s burst, is on the rise.

In the past week, the Dow Jones Industrial Average DJIA-0.17% notched four record closes. For eight sessions in a row, it hit closing records — including the March 5 takeout of its all-time high. And it engaged in a 10-session win streak, the longest winning series since November 1996. Even with Friday’s modest selloff, the S&P 500 SPX-0.16% has doubled from its March 2009 lows.

Less than three weeks after the last 10-session Dow winning streak, in November 1996, former Federal Reserve Chairman Alan Greenspan used the term “irrational exuberance” to question whether stocks had run up too far. The remarks jolted Wall Street, cementing the phrase’s place in the investing vernacular, though the indexes kept rising before a lasting reversal four years later.

Among the mentions this week, Credit Suisse’s head of economic research Oliver Adler said the combination of subdued macroeconomic data and strong confidence in equities suggests to some that markets have entered a new phase of “irrational exuberance.”

But he argued sentiment was still relatively calm, noting “media ‘hype’ is remarkably absent, with commentaries more focused on a coming correction than the next big move up.”

One important person, however, is not ringing the alarm bells. On CNBC Friday morning, Greenspan said stocks are still significantly undervalued. “Irrational exuberance is the last term I would use,” Greenspan said.

Marketwatch
Powrót do góry Go down
Woman in love
fake profil
Woman in love

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:38

rafalx napisał:
Dostałem od Piękności Dnia wykres dj, tylko nie zaznaczyła gdzie teraz jesteśmy

UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 800px-Stages_of_a_bubble

na poczatku "smart money, pozniej "instytucjonalni", na koncu "gawiedź" i powrót do mediany (średniej) fundamentów

wieczne niedźwiedzie,

wiadomo, że jesteśmy przed bear trap Smile

dlatego na razie grajcie z trendem, czyli L

na S przechodzimy dopiero po przebiciu dołka bull trap

to chyba jasne jak system 1-2-3 Joe Rossa, prawda?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:44

Belle de Jour napisał:
Dezerter napisał:
W moim muzycznym pamiętniku postanowiłem dziś wyjawić prawdę i wyznać Julci Żurek to, co już dawno do niej czuję.

I love you kozak

A ponieważ miłość jest bezinteresowna, to będę otrzymywał sygnały za darmo. Wink

p.s. ale jak twoja konkubina się dowie, że wyznajesz uczucia nieogolonemu bosmanowi,

pianino, gitara, saksofon,
kwarta, oktawa

geek
Powrót do góry Go down
Woman in love
fake profil
Woman in love

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:46

HIOB napisał:
Belle de Jour napisał:
do adminów:

do gości:

Frajerow tu nie brakuje
na pewno kogoś wygolisz
i nogi na stół

ale ja nie jestem nastawiona na frajerów

tylko na inwestorów, którzy chcą skorzystać mojej olbrzymiej wiedzy i niestandardowego podejścia do rynku,
które pozwala wykorzystać okazje niedostrzegalne przy pomocy klasycznej AT

proszę, oto jeden z moich PUBLICZNIE podanych i przed czasem sygnałów
z 1,37 na 1,29 to ile pipsów było? 800 jak nic
na 1/lot dawało to 25 tys. PLN

zgadza się?

UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 Ojrocrap
Powrót do góry Go down
Woman in love
fake profil
Woman in love

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 11:46

Dezerter napisał:
Belle de Jour napisał:
Dezerter napisał:

I love you kozak

kwarta, oktawa

geek

chodziło mi o waluty - EUR/USD, USD/JPY itd.
a interwały to H4, D1, W1, MN1, Y1
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 12:01

nomad napisał:
nomad napisał:
thorgall napisał:

pokaż mi cytat gdzie jestem pro homo i anty katolik scratch
włączasz schematy myślowe, które ci media kodują i przenosisz je na nomada, zamiast starać się kojarzyć i myśleć
Very Happy

wg mnie nie da się obiektywnie ocenić sytuacji, będąc zaangażowanym w jakiejkolwiek formie i obszarze po jakieś stronie, ja mam ten komfort, że nie muszę być pro albo anty. cheers

zauważyłem dodatkowo, ze nie utożsamianie się z jakąś postawą pro albo anty uwalnia w człowieku ogromne pokłady energii, które wcześniej były związane, pojawia się radosna twórcza przestrzeń. Very Happy

osobiście uważam, że wychowywanie dzieci przez homoseksualne związki jest nienaturalne na tej planecie, w ogóle ta cała dyskusja o homoseksualistach, jakoś mnie mało interesuje, może dlatego, że mnie nie dotyczy bezpośrednio scratch

jakbyś był obecny i przytomny, to byś zauważył, że pytałem o konkretne fakty, może ktoś jest biegły w temacie i może podać dokumenty, a ty od razu zaszufladkowałeś mnie do odpowiedniej opcji światopoglądowej, musisz mieć się na baczności, bo taki brak otwartości na rzeczywistość, może cię wiele kosztować na rynku

Pozazdrościć tylko

tego obiektywnego obiektywizmu

mało takich ludzi jest - reszta to tylko..... a tam
no ale to kwestia ewolucji
jeszcze parę albo paręnaście pokoleń i będzie po twojemu

na razie musisz się pomęczyć

Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 12:17

Temat na topie
po prostu burza mózgów

http://metromsn.gazeta.pl/Gwiazdy/1,127256,13566274,6_2_2_1__9__Czy_aby_na_pewno__Matematycy_o__zadaniu_.html

niby reguła regułą a logika logiką
no bo jak rozwiązać 6:2a
a jak za a podstawimy liczbę pi zwłaszcza że jak kojarzę
2pi to jakaś liczba która jest często stosowana w obliczeniach technicznych
czyli reguła musi być dokładna bo inaczej są różne interpretacje
tak jak w prawie - jedno słowo i papugi mają używanie i zarobek

Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 12:18

Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 12:38

Dezerter napisał:
Belle de Jour napisał:
Dezerter napisał:

I love you kozak

kwarta, oktawa

geek

No i odpowiedni mikrofon też masz

Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 12:39

Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

Liczba postów : 46580
Registration date : 03/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 13:15

Slum-Dog napisał:
UE i MFW uzgodniły pomoc dla Cypru
http://www.pb.pl/3043645,64509,ue-i-mfw-uzgodnily-pomoc-dla-cypru
"Do pakietu pomocy dołączono szereg ostrych warunków. Według Reutera powołującego się na nieoficjalne informacje od uczestników obrad, Cypr zgodził się na podniesienie podstawowej stopy podatku od przedsiębiorstw o 2,5 pkt. procentowych do 12,5 proc. Podniesione mają być podatki od depozytów bankowych oraz od zysków kapitałowych. Depozyty bankowe powyżej 100 tys. euro będą obciążone jednorazową opłatą w wysokości 9,9 proc."
he he pomoc to taka pomoc jak mafi, która pożycza coraz więcej i więcej i więcej..... gdzie wkracz MFW tam się tylko pogarsza i nakręca spirala długu
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 13:16

No tu już nie wiem
idiotenhossa czy hossa czy pułapka na byki

UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 Fut_chart

weekly

Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

Liczba postów : 46580
Registration date : 03/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 13:27

"Rząd Cypru zapowiedział też wyprzedaż aktywów państwowych."
I to jest sedno systemu, zyd kreuje z powietrza pieniadz przejmujac za to powietrze realne dobra..
CZEKAMY NA NOWEGO MĘŻA STANU
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 13:45

REALISTA napisał:
"Rząd Cypru zapowiedział też wyprzedaż aktywów państwowych."
I to jest sedno systemu, zyd kreuje z powietrza pieniadz przejmujac za to powietrze realne dobra..
CZEKAMY NA NOWEGO MĘŻA STANU

Pewnie się mylę ale ja to widzę tak
cały czas się mówi że deflacja jest zła
co mogą powiedzieć rolnicy dla których okresy inflacji i deflacji to chleb powszedni
no ale ogólnie przyjęło się że deflacja to zło
dlaczego
ano dlatego że jest promowana gospodarka na ZBYT WIELKI kredyt
no i co się stanie jeśli ktoś taki kredyt weżmie i nastąpi cykl deflacji
jeśli niewiele firm upadnie to żyd się cieszy bo przejmuje majątek
ale jak padnie większość firm to banksterzy są w tzw czarnej kropce

pzdr
Powrót do góry Go down
nomad

nomad

Liczba postów : 21004
Registration date : 20/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 13:48

mariner napisał:

Pozazdrościć tylko

nigdy nie będzie po mojemu, nie ma takiej potrzeby, bo nie ma 'mojego' Wink

dobrze też uświadomić sobie, że 'moja' pozycja na rynku nie jest moja, ani nie moja, bardziej mojsza, ani mniej mojsza, wtedy bardziej obiektywnie odbiera się rzeczywistość rynkową Very Happy
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 14:01

nomad napisał:
mariner napisał:

Pozazdrościć tylko

dobrze też uświadomić sobie, że 'moja' pozycja na rynku nie jest moja, ani nie moja, bardziej mojsza, ani mniej mojsza, wtedy bardziej obiektywnie odbiera się rzeczywistość rynkową Very Happy

To ja teraz już nic nie rozumiem
można być za monogamią, poligamią, lub za żadnymi związkami
coś jednak należy wybrać
a jak się już wybierze to jest się po jakiejś stronie
nie można być po wszystkich stronach w DANYM społeczeństwie
to tylko przykład

no ale może ja tego nie ogarniam

pzdr
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25043
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 EmptySob 16 Mar 2013, 14:34

mariner napisał:
nomad napisał:
mariner napisał:

Pozazdrościć tylko

To ja teraz już nic nie rozumiem
można być za monogamią, poligamią, lub za żadnymi związkami
coś jednak należy wybrać
a jak się już wybierze to jest się po jakiejś stronie
nie można być po wszystkich stronach w DANYM społeczeństwie
to tylko przykład

no ale może ja tego nie ogarniam

pzdr
nomad nie może wybrać
nomad wykonuje rozkazy
on nie jest od myślenia i wybierania

mówi że dzięki jodze ma otwarty umysł
a mi się wydaje że jego umysł jest coraz bardziej zamknięty w coraz mniejszym kręgu

dostał zlecenie indoktrynacji na odcinku giełdowym dobryżart

ale mnie starego wróbla na końskie gówno nie weźmie Very Happy
a was? kto wie? Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend   UFO 16-17.03.2013 Weekend - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

UFO 16-17.03.2013 Weekend
Powrót do góry 
Strona 2 z 17Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next
 Similar topics
-
» UFO - 19-20.01.2013 weekend
» UFO - 23-24.02.2013 weekend
» UFO - 25-26.05.2013 weekend
» UFO - 1-2.06.2013 weekend
» UFO - 09-10.02.2013 weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach