Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:29
plan na jutro: domykamy luke, kupujemy bilet, siadamy wygodnie w pociągu, jedziemy na południe odkryć dziewicze tereny....
btw, tylko dlaczego znowu pada ...
ojro
Liczba postów : 1561 Location : castle party town Registration date : 09/03/2008
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:32
Dezerter napisał:
Tak mi się wydaje, ten, tego, hmmmm, że.... Zahary powinien się raz w życiu zadurzyć na maksa w jakiejś lasce, spędzić z nią noc, której nigdy nie zapomni (wiecie, o co mi chodzi - nie, nie o zwykły seks, tylko o coś takiego, po czym będzie dochodził do siebie przez miesiąc), przy okazji zachwycić się piękną piosenką, a na samym końcu prowadzić dysputy na egzystencjalne tematy.
Yeah, thunder only happens when it's raining Players only love you when they're playing Yeah, women they will come and they will go When the rain washes you clean you'll know, you'll know
ta wersja jest lepsza; https://www.youtube.com/watch?v=WodFMmSjCoE
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:37
Jaka piękna katastrofa
Gość Gość
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:37
ojro napisał:
... ta wersja jest lepsza; https://www.youtube.com/watch?v=WodFMmSjCoE
Super, ładnie perkusja chodzi z basem. Nie masz tego w lepszej jakości dźwięku?
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:41
strasznie nudny dzień dzisiaj stabilne spadki
_________________ ...... a będzie giciej
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:42
neuron napisał:
Gdzie? Ja widziałem cały dzień wzrosty, a teraz zaczęły się spadki
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:42
Ezet napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Ezet napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Ezet napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Ezet napisał:
Dla mnie te gówna iphony srony galaxy sraksy mogą wcale nie istnieć. Robią z tego gówna hossę stulecia, a bydło za tym syfem zapierdala jak do wodopoju A ja jestem kowbojem i sobie z tyłu za tym stadem jadę i mam wszystko w dupie
A telefon? Co telefon? Ja mam najlepszy na świecie. Firmowy
Bo zależy do czego ci potrzebny.
Można i taki mieć:
Spróbuj z niego złożyć zlecenie albo utworzyć hot spot
Zlecenie na co? Jak chcę kupić jaja, mleko i kartofle to idę do chłopa. Po co mi telefon? Do gotowania kaszy tez się nie przyda A tym bardziej ryby nim nie złowię
Ale z dupy porównania masz. Telefon nie służy do łowienia ryb, gotowania kaszy czy qpowania płodów rolnych dokładnie tak samo jak szczoteczka do zębów nie służy do trzepania dywanów a maszyna do szycia nie służy do do mycia talerzy.
Dokładnie w ten deseń mogę stwierdzić np. po co mi w domu prąd skoro nim sie nie najem ani nie potrzebny mi by się wyspać.
Porównania totalnie z dupy.
No nie zgodzę się z Tobą Prąd w domu jest potrzebny jak najbardziej do najedzenia się i czasem wyspania. Potrzebny jest np.: do ugotowania kaszy, kartofli lub jajka itp.. No chyba,ze lubisz surowe no to rzeczywiście niepotrzebny A do wyspania też może być uzyteczny, jeśli np.: masz ogrzewanie elektryczne. Wyspać sie w zimie bez ogrzewania ciężko moze być Ale ciągle nie widzę telefonu jako rzeczy bezwzględnie potrzebnej do jedzenia, srania i spania. To jest rzecz totalnie z doopy. Ludzie sie do niej przyzwyczaili i nawet z tym spią, srają i się bzykaja. To jest qrwa paranoja.
P.S. Z opowieści z wojska wiem, ze szczoteczka do zębów nie tylko służy do trzepania dywanów, ale nawet do mycia całych wojskowych pomieszczeń sanitarnych (toalet, pryszniców itp)
Do czynności spania niepotrzebny jest prąd bo jak to robili ludzie w dawnych wiekach? Tak samo telefon czy smartfon ma wiele bardzo różnych zastosowań (może np. służyć do rozbijania orzechów ) ale nie chce mi się juś dalej brnąć w bezsensowną jałową dysqsję.
Ta dyskusja wcale nie jest bezsensowna. Wystarczy zdjąć klapki z oczu i wszystko sie rozjaśni Można też wtedy uniknąć kopa od kowboja, który za tobą popierdala i zagania Ciebie do zagrody
ezet ale smartfon czy tablet jest wygodny, masz nawigacje w tym, rezerwuje hotel, robie zakupy, sprawdzam poczte , złoze zlecenie w banku, smartfon rozszerza mozliwosci zwykłej komórki nic więcej, ja tez mam starą nokie z jednego względu ze trzyma na baterii 2 tygodnie, tablet natomiast stał sie dla mnie wygodnym narzędziem do pracy, nauki i rozrywki.
lam3r3k
Liczba postów : 391 Age : 49 Location : 3city Registration date : 12/12/2007
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:43
Ezet napisał:
Tylko nie mów, że chciałbyś mieć chipa wszepionego
Oczywiście. Koprocesor społeczny w mojej wszczepce wyświetla mi wizytówki osób, które widzę. Nie ma już dylematu "skąd ja typa znam".
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:43
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:46
Diablo napisał:
Ezet napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Ezet napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Ezet napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Bo zależy do czego ci potrzebny.
Można i taki mieć:
Spróbuj z niego złożyć zlecenie albo utworzyć hot spot
Zlecenie na co? Jak chcę kupić jaja, mleko i kartofle to idę do chłopa. Po co mi telefon? Do gotowania kaszy tez się nie przyda A tym bardziej ryby nim nie złowię
Ale z dupy porównania masz. Telefon nie służy do łowienia ryb, gotowania kaszy czy qpowania płodów rolnych dokładnie tak samo jak szczoteczka do zębów nie służy do trzepania dywanów a maszyna do szycia nie służy do do mycia talerzy.
Dokładnie w ten deseń mogę stwierdzić np. po co mi w domu prąd skoro nim sie nie najem ani nie potrzebny mi by się wyspać.
Porównania totalnie z dupy.
No nie zgodzę się z Tobą Prąd w domu jest potrzebny jak najbardziej do najedzenia się i czasem wyspania. Potrzebny jest np.: do ugotowania kaszy, kartofli lub jajka itp.. No chyba,ze lubisz surowe no to rzeczywiście niepotrzebny A do wyspania też może być uzyteczny, jeśli np.: masz ogrzewanie elektryczne. Wyspać sie w zimie bez ogrzewania ciężko moze być Ale ciągle nie widzę telefonu jako rzeczy bezwzględnie potrzebnej do jedzenia, srania i spania. To jest rzecz totalnie z doopy. Ludzie sie do niej przyzwyczaili i nawet z tym spią, srają i się bzykaja. To jest qrwa paranoja.
P.S. Z opowieści z wojska wiem, ze szczoteczka do zębów nie tylko służy do trzepania dywanów, ale nawet do mycia całych wojskowych pomieszczeń sanitarnych (toalet, pryszniców itp)
Do czynności spania niepotrzebny jest prąd bo jak to robili ludzie w dawnych wiekach? Tak samo telefon czy smartfon ma wiele bardzo różnych zastosowań (może np. służyć do rozbijania orzechów ) ale nie chce mi się juś dalej brnąć w bezsensowną jałową dysqsję.
Ta dyskusja wcale nie jest bezsensowna. Wystarczy zdjąć klapki z oczu i wszystko sie rozjaśni Można też wtedy uniknąć kopa od kowboja, który za tobą popierdala i zagania Ciebie do zagrody
ezet ale smartfon czy tablet jest wygodny, masz nawigacje w tym, rezerwuje hotel, robie zakupy, sprawdzam poczte , złoze zlecenie w banku, smartfon rozszerza mozliwosci zwykłej komórki nic więcej, ja tez mam starą nokie z jednego względu ze trzyma na baterii 2 tygodnie, tablet natomiast stał sie dla mnie wygodnym narzędziem do pracy, nauki i rozrywki.
Ale ja wcale nie zaprzeczam. Też lubię korzystać z dobrodziejstw nowych technologii i z nich korzystam Tak się droczę, bo wqrwia mnie ten bydlęcy pęd za wszystkim co "wielki brat" nam zapoda. Bez tego naprawdę da się żyć.
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:48
Ezet napisał:
neuron napisał:
Gdzie? Ja widziałem cały dzień wzrosty, a teraz zaczęły się spadki
ważne, ze dopisli a spadać mozna i na białych świecach
_________________ ...... a będzie giciej
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:50
lam3r3k napisał:
Ezet napisał:
Tylko nie mów, że chciałbyś mieć chipa wszepionego
Oczywiście. Koprocesor społeczny w mojej wszczepce wyświetla mi wizytówki osób, które widzę. Nie ma już dylematu "skąd ja typa znam".
A ja wolę zapodać sobie kilka browców i nie widzieć przez jakiś czas nikogo Wtedy w końcu mogę być sam ze sobą i nikt mi nie przeszkadza Totalny spokój bez tych ciągłych telefonów i e-maili
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Pon 18 Mar 2013, 20:59, w całości zmieniany 2 razy
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 20:56
SchiffReport: Insured Bank Deposits At Risk, America Burns While Obama Golfs
a no jak przeją forum nowy właściciel to takie jaja są wiem że jak ktoś za dużo chce powiedzieć to ban nieodwołalnie a spróbuj coś powiedzieć złego na Dukasa zjedzą żywcem prowizja zobowiązuje
Ezet Główny Troll UFO
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 21:02
KORBA? No czesiek jest nie do wyjebania
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Pon 18 Mar 2013, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 18.03.2013r. Pon 18 Mar 2013, 21:02
- Niemal od 20 lat w Ministerstwie Finansów przygotowywane są regulacje o których wiedzą w zasadzie tylko grupy przestępcze. Na ich podstawie przez 2-3 lata dokonują one oszustw a opinia publiczna dowiaduje się o tym dopiero po ujawnieniu przez media.