Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
Temat: UFO - 20.03.2013r. Zima Sro 20 Mar 2013, 00:11
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Już parę godzin myślę i ... nie mogę dojść patrząc już na historyczne świeczki na różnych interwałach... jak komuś dało "sygnał" na L na edwardzie? Jonesie, wytłumacz mnie biednemu proszę....
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Już parę godzin myślę i ... nie mogę dojść patrząc już na historyczne świeczki na różnych interwałach... jak komuś dało "sygnał" na L na edwardzie? Jonesie, wytłumacz mnie biednemu proszę....
może w niektórych religiach brak sygnału na wszystkich interwałach ... oznacza sygnał
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Парламент Кипра отклонил законопроект о налоге на депозиты Ни один депутат не поддержал законопроект. Тридцать шесть депутатов проголосовали против, 19 воздержались
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Ufff...doczytałem wczorajszy wątek. Fajny był ten "wytrysk" optymizmu na Edku wśród Ufoków Jak Tam dzisiaj wasze eLki drodzy koledzy?
Z optymistycznych wieści przed chwilą oglądałem newsy. Prezydent Cypru już w nocy zameldował Władimirowi Władymiryczowi wykonanie zadania! Pełniący obowiązki Ministra Finansów Cypru przyleciał nocnym samolotem tutaj uzgodnić dalsze kroki, a na Cyprze lądują kolejne samoloty smutnych gości o słowiańskiej urodzie z pustymi walizkami Banki dalej zamknięte
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
Decyzja o obniżeniu prawie o jedną trzecią pensji przewodniczących, które w poprzedniej kadencji parlamentu wynosiły ponad 15 tysięcy euro, zapadła podczas pierwszego oficjalnego spotkania prezydium obu izb.Nowi przewodniczący obu izb parlamentu Włoch podjęli trzy dni po swym wyborze decyzje o obniżeniu swoich pensji o 30 procent. Szefowa Izby Deputowanych Laura Boldrini i przewodniczący Senatu Pietro Grasso chcą w ten sposób dać przykład parlamentarzystom. http://stooq.pl/n/?f=717246 NO TO PO KRYZYSIE
TRADER
Liczba postów : 549 Age : 57 Location : Łomianki Registration date : 12/03/2008
Ufff...doczytałem wczorajszy wątek. Fajny był ten "wytrysk" optymizmu na Edku wśród Ufoków Jak Tam dzisiaj wasze eLki drodzy koledzy?
Z optymistycznych wieści przed chwilą oglądałem newsy. Prezydent Cypru już w nocy zameldował Władimirowi Władymiryczowi wykonanie zadania! Pełniący obowiązki Ministra Finansów Cypru przyleciał nocnym samolotem tutaj uzgodnić dalsze kroki, a na Cyprze lądują kolejne samoloty smutnych gości o słowiańskiej urodzie z pustymi walizkami Banki dalej zamknięte
tylko gracze z ufo ładują pełne walizy po każdej sesji
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
tylko gracze z ufo ładują pełne walizy po każdej sesji
zwłaszcza po loookach otwarcia
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
potwierdzona dopiero o godz 2 zapaleniem lampki 10 ( pierwsza dla 1 H)
na 1 minutowym wszystko odpowiednio szybciej i wcześniej
zgaśnie np.8 lampka na 15 minutowym znaczy korekta w trendzie była
Michu, znalazłem system automatyki, który ogarnia te wszystkie lampki, włączniki/wyłączniki, gniazdka za pomocą sieci bezprzewodowej typu mesh. Możesz zarządzać ze smartfona, tabletu itp. Możesz tworzyć asocjacje, dodawać w dowolnym momencie urządzenia, układać scenariusze. Może Ci się przyda:
Michu, znalazłem system automatyki, który ogarnia te wszystkie lampki, włączniki/wyłączniki, gniazdka za pomocą sieci bezprzewodowej typu mesh. Możesz zarządzać ze smartfona, tabletu itp. Możesz tworzyć asocjacje, dodawać w dowolnym momencie urządzenia, układać scenariusze. Może Ci się przyda:
FIBARO
no właśnie juś wszystko pododawałem niektóre lampki na te mikro trendy miały za dużą bezwładność więc przywaliłem stetoskopy i czasówki ( mm) [ analiza czasu w milimetrach]
a jak bedzie za mało to jeszcze przywale osmy przez pochodną
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
FIBARO
no właśnie juś wszystko pododawałem niektóre lampki na te mikro trendy miały za dużą bezwładność więc przywaliłem stetoskopy i czasówki ( mm) [ analiza czasu w milimetrach]
a jak bedzie za mało to jeszcze przywale osmy przez pochodną
Jak już zagniesz czasoprzestrzeń, daj mi wyniki Lotto, może nawet nie być kumulacji
MICHU
long na pEdziu już na BE, pewnie po 9.00-tej mi go skasują
ps miał być deszcz,a tu grube płaty śniegu lecą...
Ciesz się, że nie mieszkasz w Moskwie. Patrzę za okno, a tu szaro, ponuro, normalnie jak w Mordorze
Co do eL na edka to u mnie systemowo dopiero od 12954 czyli po ponownym wyjściu z kanału spadkowego na D1. Możliwy TP na 13075 czyli tam gdzie przebiega 38,2 Fibo. Na razie WOU=0
MICHU