"(..)- Ludziom nie mieści się w głowach, że prostytutki poza swoją pracą mogą mieć normalne życie - partnera, dzieci. Kiedyś dawałam odczyt w małym miasteczku, w regionie Holandii, który uchodzi za dość religijny, i na pytanie, czy mam dzieci, odpowiedziałam: oczywiście. Wstał jakiś facet, oburzony: "To dziwki mają dzieci?". "Nie tylko dziwki - odpowiedziałam - ale nawet ich klienci". "No tak, ale oni się nie puszczają!"(..)"
ludziom (a może facetom) nie mieści się w głowie jak normalny facet (mąż kurwy) może dopuścić do tego by jego kobieta oddawała się innym za pieniądze i traktować to jako coś normalnego. Chyba że ów mąż nie jest normalny tylko jest alfonsem który takich dziwek ma kilka sztuk i żyje z takiego stada.
"(..)To moje życie i nie warto się przejmować tym, co mówią inni. Co nie znaczy, że nie wkurzała mnie hipokryzja, z jaką nasze społeczeństwo traktuje prostytutki. Jak postanowiłam odejść z zawodu - w końcu przychodzi taki wiek, kiedy sama wiesz, że czas skończyć karierę - zadzwoniłam do jednego sklepu z pytaniem, czy nie mieliby dla mnie pracy. Właściciel odparował, że nie chce u siebie kurew. A to był mój stały klient! (..)"
to jest właśnie to czego kurwa nigdy nie zrozumie - facet który do niej przychodzi nie będzie jej okazywał szacunku dlatego że płaci a na dodatek umie postawić się w hipotetycznej pozycji jej męża/faceta. Podobnie jest z homosiami - tolerancja im nie wystarcza i domagają się akceptacji i uznania ich dewiacji za normę
No bo to co robi prostytutka to jest normalne. Sam charakter zajęcia jest hetero więc ciężko porównywać z gejami, którzy są ogólnie spedaleni.
Swoją drogą zastanawiam się jak daja radę ginekolodzy Chcąc nie chcąc musza co jakiś czas oglądać u kobiet różne zmiany chorobowe błeee pasqdztwo... jak później w czasie sexu... że mu ochota nie odejdzie gdy sobie mimowolnie robotę przypomni?
jest w 100% normalne z punktu widzenia biologii. Natomiast mnie chodzi o inny aspekt - jeśli kobieta jest prostytutką to sama siebie stawia na pewnym marginesie a na pewno nie jest to powód do społecznej akceptacji. Te kobiety bardzo często same ze sobą nie mogą dojść do psychicznej równowagi bo wiedzą że to co robią nie przynosi im chluby. Nie powiesz chyba że chciałbyś aktywną prostytutkę za żonę i byłoby Ci z tym dobrze? Albo obróćmy sytuację: mówię do zony - lecę bo jestem umówiony na wizytę u prostytutki. Normalne? Albo jeszcze inaczej - facet jest prostytutką męską i ma żonę a obsługuje mamuśki za kasę. To jest ok i będziesz szanował takiego jegomościa? Szanujesz facetów którzy zaliczają laski tyle że to ONI decydują które - nawet jeśli płacą.
A czemu nie? Taka praca. Zacznijmy od tego, że bardzo nieliczni faceci należą do grupy, którym kobiety są skłonne zapłacić za sex. Jest to wielokrotnie mniejszy odsetek niż kobiet. Sam fuckt bycia w tym zbiorze to juś pewnego rodzaju nobilitacja.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 22:49
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 22:55
nomad napisał:
Chcę takie coś!
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 22:58
Reser
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 23:03
Trzeba iść lulu bo jutro dalszy ciąg przytulania pałowania
MedKit zapomniał prawej części obrazka.
Mecza jutro gramy z Ukrainą na Basenie Narodowym!
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 23:24
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
A ja akurat jutro na Białoruś i chuj, meczu nie pooglądam
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
Reser
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 23:31
BORowik napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
A czego szukasz u Łukaszenki?
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Czw 21 Mar 2013, 23:46
eLkowiczom przypominam że grozi taki scenariusz
zgodnie z rozpiską mamy falę trzecią i mimo wyprzedania możemy zwiedzić dolną czarną czyli jazda do strefy 2300-2310 - do tego obrazu pasowałaby jutro luka down. Pomarzyć dobra rzecz
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
Temat: Re: UFO - 21.03.2013r. Pią 22 Mar 2013, 00:00
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
BORowik napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
A czego szukasz u Łukaszenki?
Pieniędzy i.... pięknych i chetnych nastolatek... jak zawsze
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.