| UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? | |
|
+40MedKit* barura LeM filip Prezes Fanexa kLeszcz Vegas barany inwestor Janko Traderroo IronFX Ezet delphia Diablo Generał betonowe_buty MICHU jacek-g rafalx lam3r3k spacerolog MoralnyNiepokój spiter Nadaje ze Stronia neuron Slum-Dog janek SYLWESTER REALISTA Piotrek691 PINGWIN (Z MADAGASKARU) Reser Woman in love nomad zibi thorgall Aligator AgroTrader Dave 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:23 | |
| - Argos napisał:
- to jeszcze mi powiedzcie jakie fale dzisiaj nasz szwagier kreslil
dołujac futy na 327 ???
jestem przekonany ze gdyby leszcze byly na s to max ruch w dół byłby do 55-53/52 a tak ponizej 50 to bylo juz tylko klasyczne wyciskanie byków -lapaczy dolków i zyd mial wtedy w dupie wszystkie fale i % z AT Argos wszystko wyśmiewasz, brakuje jeszcze byś napisał, że grasz nie stosując ŻADNEGO swojego pomysłu (systemu, rzutu monetą itp) tak po prostu z doopy i to daje Ci zyski. Takie bajki to dla dzieci. Jaja sobie robisz z innych, a sam jesteś taki sam. | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:24 | |
| a teraz jak widze to futy usa ustawiane juz sa pod niskie otwarcie w japoni - mam nadzieje ze tak bedzie a co zrobia "pod europe " to zobaczym rano _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:27 | |
| - karnak napisał:
- Argos napisał:
dołujac futy na 327 ???
jestem przekonany ze gdyby leszcze byly na s to max ruch w dół byłby do 55-53/52 a tak ponizej 50 to bylo juz tylko klasyczne wyciskanie byków -lapaczy dolków i zyd mial wtedy w dupie wszystkie fale i % z AT Argos wszystko wyśmiewasz, brakuje jeszcze byś napisał, że grasz nie stosując ŻADNEGO swojego pomysłu (systemu, rzutu monetą itp) tak po prostu z doopy i to daje Ci zyski. Takie bajki to dla dzieci. Jaja sobie robisz z innych, a sam jesteś taki sam. bo to smieszne jest ze pod AT ktos gra AT jest tylko wykorzystywana przez manipulujacych rynkiem - i o tyle jest przydatna ale w newralgicznych momentach zawodzi -tak jak dzisiaj przy tym wyciskaniua a mówiac w skrocie to ja gram "ze sluchu" a nie z nut (AT)- nie znam nut wiem ze wirtuozem nigdy nie bede ale jak sobie tak pochałturze i tą miche dziennie ugram to mi wystarczy zebym jeszcze nie robil co jakis czas powaznych wtop to by bylo b. dobrze ale czy wirtuozi nie mają wtop ???? _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:32 | |
| dzisiaj na M30 FW20 piękna flaga
nie rozumiem jak AT może zawodzić skoro flaga
jest oznaką kontynuacji trendu
i nawet zasięg ma podany w podręczniku AT
zrealizował się prawie 100% bez paru punkcików | |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:35 | |
| - Argos napisał:
- karnak napisał:
- Argos napisał:
dołujac futy na 327 ???
jestem przekonany ze gdyby leszcze byly na s to max ruch w dół byłby do 55-53/52 a tak ponizej 50 to bylo juz tylko klasyczne wyciskanie byków -lapaczy dolków i zyd mial wtedy w dupie wszystkie fale i % z AT Argos wszystko wyśmiewasz, brakuje jeszcze byś napisał, że grasz nie stosując ŻADNEGO swojego pomysłu (systemu, rzutu monetą itp) tak po prostu z doopy i to daje Ci zyski. Takie bajki to dla dzieci. Jaja sobie robisz z innych, a sam jesteś taki sam. bo to smieszne jest ze pod AT ktos gra
AT jest tylko wykorzystywana przez manipulujacych rynkiem - i o tyle jest przydatna ale w newralgicznych momentach zawodzi -tak jak dzisiaj przy tym wyciskaniua
a mówiac w skrocie to ja gram "ze sluchu" a nie z nut (AT) wiem ze wirtuozem nigdy nie bede ale jak sobie tak pochałturze i tą miche dziennie ugram to mi wystarczy zebym jeszcze nie robil co jakis czas powaznych wtop to by bylo b. dobrze ale czy wirtuozi nie mają wtop ???? A czym się różni AT od Twego słuchu? Niczym to do doopy i to do doopy. Czyli masz jednak swój sposób na grę "ze słuchu". Może kiedyś wydasz książkę i wejdziesz do kanonu wybitnych? | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:36 | |
| a gdyby tą flagę potraktować jako falę BC w ABCD w fali c spadkowej
to mamy 2236 aż miło (ale weźmy 2250 dla równego rachunku)
co odpowiada większemu ABCD, gdzie odcinek CD wynosi 113% AB
zarazem mamy 61,8% zniesienie odczerwcowego ruchu wzrostowego
wszystko pika co do punkcika
nie wiem jak można pisać, że AT nie działa
jak działa | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:38 | |
| a AT w połączeniu z VSA
z dodatkiem Siudka do Amibrokera
WYMIATA
można liczyć fibo w każdym kierunku i AB do CD i BC do CD, i AC do CD, i AB do BD
ekspansje, projekcie, zniesienia wewnętrzne i zewnętrzne
liczyć świeczki, wolumen, ilość punktów od swinga do swinga
TO JEST MOC | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:39 | |
| ja na tym ruchu akurat nieźle zarobiłem. Rzuć okiem w moje wpisy to zobaczysz jak to grałem. Muszą przyznać że jestem trochę bo w piątek zamknąłem połowę S po 2375 a dziś najpierw mnie wystopowali po 94 a potem przysnąłem bo choć małe S po 2364 powinienem wstawić. A gdybym trzymał jak Pan Bóg przykazał to zamiast 32% zarobiłbym ponad 50% kapitału na tym ruchu od 2500. Z drugiej strony byłem mocno przelewarowany więc co w domku to w domku. A co do L - oczywiście że można też zarobić i nawet zgadzam się że dużo nie powinno spadać o czym pisałem w odpowiedzi do Prezesa. Ale przy takim silnym trendzie i ryzyku tego że się to w jakieś dalsze podfale rozłoży to chyba tylko symbolicznym 1L można zaryzykować. oscylatory na dziennych niziutko ale jak sam pisałeś może być czosnkowa pułapka a w fali 3 bym nie radził ryzykować tak naprawdę to grać można dowolnie - wynik weryfikuje. Metoda czy jakieś zasady ułatwiają tylko jedną rzecz - panowanie nad emocjami bo masz złudzenie tego że kontrolujesz sytuację. Tak jak system ale ja do gry systemowej się nie nadaję a problemów z emocjami nie mam. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:42 | |
| BTW, kolega ze Zduńskiej Woli nie może się zarejestrować na forum i coś popisać? tylko musi na ukrytego czytać? na studiach miałam znajomych ze Zduńskiej dawaj więc chłopcze P.S. Pobożne miasto, stacja kolejowa wita miłym transparentem | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 23:46 | |
| - Argos napisał:
- jutro korba bo cypr bedzie jeszcze uratowany
banki otworzą dopiero w srode - miało byc od jutra ale przesuneli na srode
od srody cypr bedzie zatopiony a z nim gieldy czwartek, dwa dni korby http://www.tvn24.pl/cypr-przeklada-otwarcie-bankow-o-dwa-dni,314328,s.html _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
karnak
| |
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Wto 26 Mar 2013, 00:08 | |
| decydujące starcie dopiero przed nami jeśli padnie zielona to chyba do czarnej pójdziemy. Jeśli padnie czarna to i Mieszko nie wytrzyma | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Wto 26 Mar 2013, 00:11 | |
| - Belle de Jour napisał:
- a AT w połączeniu z VSA
z dodatkiem Siudka do Amibrokera
WYMIATA
można liczyć fibo w każdym kierunku i AB do CD i BC do CD, i AC do CD, i AB do BD
ekspansje, projekcie, zniesienia wewnętrzne i zewnętrzne
liczyć świeczki, wolumen, ilość punktów od swinga do swinga
TO JEST MOC Projekcje to najlepsze były w "Incepcji". Im mniej tego wszystkiego, tym lepiej. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? | |
| |
|
| |
| UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? | |
|