Mylogi!!! Z całą sympatią, bo ja mam naprawdę sympatię do Ciebie! To co przedstawiłeś to jest zwykły wał, właściwie to nie zwykły, bo stary i dawno sprzedany. Mój brat został na ten numer wyjebany sporo lat temu na 15 k papiera z tą różnicą że wspólników miało być 10-ciu i nie było mowy o tradingu, raju podatkowym, etc. itp. Jeżeli reakcja publiki na ten "biznes" Cię zaskakuje to nie wiem co o tym myśleć bo przecież o naiwność Cię nie posądzam! Pozostaje zatem otwarte pytanie - kto powinien być jebany! ........................................................... Pozdrawiam! dziadek ręką własną
Jako mod świadomie nie zabrałem wczoraj głosu na ten temat, aby nie zostać znowu posądzonym o stronniczość.
Nie ma czegoś takiego jak "free lunch" i jeśli coś wygląda za dobrze to jest to prawdopodobnie tombak lub jak kto woli "Amber Gold". Trochę się interesuję nieruchomościami na Kanarach i południu Europy (Hiszpania/Portugalia). Ceny są faktycznie niskie, ale za 35 K EUR to można kupić co najwyżej kawalerkę (studio), i to prawdopodobnie do grubszego remontu.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
wiedzialem ze znajdzie sie debil z blyskotliwym komentarzem.
nie interesuje Cie, i nie masz nic madrego do powiedzenia to zamknij ryja
tak to jest podzielic sie znalezionym tematem ze u nas zima a tam 21 stopni i nie ma sensu siedziec w polsce,.,,, nie wazne ze mieszkanie jakie u nas by kosztowalo 500 tys jest do kupienia za 150 tys... nie wazne ze mozna wynajmowac w sezonie i miec z tego dochod jak za wynajem u nas przez rok .... nie wazne ze przy okazji mozna zalatwic sobie zwolnienie z belki od zyskow na GPW... nie wazne
chyba powiem to co Pilsudski jak wszedl do Kielc i ludzie zamykali przed nim okiennice
"jebal Was pies"
Mylogi!!!
Z całą sympatią, bo ja mam naprawdę sympatię do Ciebie! To co przedstawiłeś to jest zwykły wał, właściwie to nie zwykły, bo stary i dawno sprzedany. Mój brat został na ten numer wyjebany sporo lat temu na 15 k papiera z tą różnicą że wspólników miało być 10-ciu i nie było mowy o tradingu, raju podatkowym, etc. itp. Jeżeli reakcja publiki na ten "biznes" Cię zaskakuje to nie wiem co o tym myśleć bo przecież o naiwność Cię nie posądzam! Pozostaje zatem otwarte pytanie - kto powinien być jebany! ........................................................... Pozdrawiam! dziadek ręką własną
Tylko czekać na słuchy o "Nigeryjskim szwindlu" w wykonaniu Roberta M. brak słów
... Jako mod świadomie nie zabrałem wczoraj głosu na ten temat, aby nie zostać znowu posądzonym o stronniczość.
Nie ma czegoś takiego jak "free lunch" i jeśli coś wygląda za dobrze to jest to prawdopodobnie tombak lub jak kto woli "Amber Gold". Trochę się interesuję nieruchomościami na Kanarach i południu Europy (Hiszpania/Portugalia). Ceny są faktycznie niskie, ale za 35 K EUR to można kupić co najwyżej kawalerkę (studio), i to prawdopodobnie do grubszego remontu.
Ja akurat w nocy nie spałem i widziałem, co się tu wyrabia. Niech sobie wszyscy dobrze ten dialog przeczytają i wyciągną wnioski.
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Oddali co zabrali i jeszcze dopłacili Odnowiłem eS na Kabla i to już ostatni deal na dzisiaj jak pójdzie SL to z nocna stratą i dzisiejszym zyskiem wynik będzie 0
SL 222 Trailing 222 TP 1,48484
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Pią 05 Kwi 2013, 08:32, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
tylko nie zamykaj tych S-ek, bo to początek światowego załamania
ja s- ki to pozamykam ponizej 2000 - np po 1622-8
ps dotyczy s na fw20
bo na japoncu to juz chce tylko weyjsc na zero to jest kurwa banana gielda - 100 % manipulowana w ordynarny sposob u nas to jeszcze leszcze pogrywaja i z czeskiem walcza a tam to leszcz tylko dupe ma nadstawic i równo trzymać , taka niewolnicza mentalność
tam graja tylko na luki i strzały z dupy a wiec nawet stopy nic nie daja ostry hardcore
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pią 05 Kwi 2013, 08:39, w całości zmieniany 2 razy
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
na poligonie doswiadczalnym w Japonii pokazali jaki wpłyew na rynek ma "luzowanie polityki monetarnej " a wiec teraz mozecie i u nas oczekiwac podobnych skutków
a dla mnie to tylko sciema przed porządna zwałą jak to pierdolnie to im jarmułki pospadaja i bedzie jedna wielka światowa ściana płaczu
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pią 05 Kwi 2013, 08:45, w całości zmieniany 3 razy
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Ja cie pierniczę Jakiś zwrot na rynku? Ufoki spać nie mogą
Podczas snu mi ejota wystopowali
Twój jenot to nic, Robercika ufo z marzeń wystopowało
by sie wziął za jakies porządne noszenie rur a nie cale życie bedzie szukal jelenia kuźwa , zawod -naciągacz
Ja noszę rury całe życie, a na rynku "upłynniam" swoje nadwyżki finansowe. Też jakiś sposób na życie
Ja też noszę, mało tego, lubię to i uważam, że praca (dobrze wybrana) nadaje sens życiu. Oczywiście nie zawsze się chce, wolałbym mieć swój biznes i miliony, ale na pewno nie mógłbym siedzieć bezczynnie w chacie. Tydzień mi wystarcza, potem nie mogę sobie miejsca znaleźć.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
spolka kupuje nieruchomosc ,czyli jest wlascielem, wpis do ksiegi wieczystej .... ile tysiecy firm kupuje nieruchomosci ? kupuje taniej niz przecietnie na rynku... to jakies przestepstwo ? chyba na tym polega, kupic taniej , sprzedac drozej. wynajmuje lokal przez specjalizujaca sie w tym agencje, placi jej prowizje za znalezienie oblozenia w sezonie... czy to jakas zbrodnicza dzialnosc ? sezon trwa 100 dni i daje wplywy jak u nas z regularnego wynajmy przez caly rok... moze tu jakas zbrodnia sie czai? ale to chyba normalne ze sa miejscowosci takie superpopularne, ceny sa wysokie a potem nie ma zainteresowania przez reszte roku? nie jest to zaden raj podatkowy tylko panstwo Unie Europejskiej. Poniewaz mieszkanie byloby wolne przez reszte roku jest pomysl zeby wykorzytac istnienie firmy i jej lokal zeby zgodnie z umowami panstwowymi i uzyskujac indywidualne interepretacje podatkowe z ministerstwa finansow potwierdzajace efektywne opodatkowanie zysku z dodatkowej dzialnosci polegajacej na transakcjach na GPW w wysokosci 0%...czy tu jest jakis wal?
mam wrazenie ze macie mentalnosc porownywalna z mocherowymi beretami zaprogramowanych na katastrofe nie wazne co slysza i jakie sa fakty
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
profesor się musiał nieźle nawalić dzień wcześniej
na kresach żydzi proponowali za pieniądze ochronę przed wywózkami Stalina jak sie pieniądze kończyly to i tak całe rodziny Polaków były niszczone żydzi siedzieli w aparacie nkwd i bezlitośnie niszczyli profesor nie jest jakimś młokosem wychowanym na wyborczej to wie jak działa/działała ośmiornica żydowska
profesor się musiał nieźle nawalić dzień wcześniej
na kresach żydzi proponowali za pieniądze ochronę przed wywózkami Stalina jak sie pieniądze kończyly to i tak całe rodziny Polaków były niszczone żydzi siedzieli w aparacie nkwd i bezlitośnie niszczyli profesor nie jest jakimś młokosem wychowanym na wyborczej to wie jak działa/działała ośmiornica żydowska
Masz jakieś źródła?
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
spolka kupuje nieruchomosc ,czyli jest wlascielem, wpis do ksiegi wieczystej .... ile tysiecy firm kupuje nieruchomosci ? kupuje taniej niz przecietnie na rynku... to jakies przestepstwo ? chyba na tym polega, kupic taniej , sprzedac drozej. wynajmuje lokal przez specjalizujaca sie w tym agencje, placi jej prowizje za znalezienie oblozenia w sezonie... czy to jakas zbrodnicza dzialnosc ? sezon trwa 100 dni i daje wplywy jak u nas z regularnego wynajmy przez caly rok... moze tu jakas zbrodnia sie czai? ale to chyba normalne ze sa miejscowosci takie superpopularne, ceny sa wysokie a potem nie ma zainteresowania przez reszte roku? nie jest to zaden raj podatkowy tylko panstwo Unie Europejskiej. Poniewaz mieszkanie byloby wolne przez reszte roku jest pomysl zeby wykorzytac istnienie firmy i jej lokal zeby zgodnie z umowami panstwowymi i uzyskujac indywidualne interepretacje podatkowe z ministerstwa finansow potwierdzajace efektywne opodatkowanie zysku z dodatkowej dzialnosci polegajacej na transakcjach na GPW w wysokosci 0%...czy tu jest jakis wal?
mam wrazenie ze macie mentalnosc porownywalna z mocherowymi beretami zaprogramowanych na katastrofe nie wazne co slysza i jakie sa fakty
jak nie wał to gówniany interes do społki to ja moge kupić flaszke a nie jakies mieszkanie na dlugie lata tak to sie tylko wrogosc produkuje i kłopoty , to nawet w rodzinie sie pożrą a co dopiero jacys obcy ludzie powiedzialy jaskólki ....
raz mialem powazniejsza spółkę z dobrym kolega i ... juz nie jest moim kolegą
CromCruach
Liczba postów : 666 Age : 51 Location : Wrocław Registration date : 22/09/2007
Wie ktoś, co się dziś dzieje z mBankiem - stronka nie działa... ING hula, aż miło, Pekao tak samo a detaliczny BRE nic... cisza i pustka. Padaka jaka czy co???