|
| UFO - 13-14.04.2013 weekend | |
|
+37snajper adepcik2 MoralnyNiepokój REALISTA spiter delphia barura Garrett filip Generał Mleczarz dziadek Jones zibi Janko Traderroo Zygmunt de Bill gumbas nomad neuron Krzysztof Rutkowski Slum-Dog EX. Dave mariner Diablo Aligator TRADER thorgall IronFX MICHU Reser janek betonowe_buty AgroTrader Piotrek691 rafalx BORowik 41 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:39 | |
| - thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- MICHU napisał:
- wchodzi sobie gostek na forum i zaczyna od dzieńdobry wieśniaki
potem po raz kolejny określa forum, że piszą tu same czubki. czy mod Piotr nie zauważa takich rzeczy, gdzie jest żółta kartka dla Jaśnie Pana Thorgalla. hę Dulszczyzna ? Podwójna moralność ? Michu, Thorgall do nikogo konkretnie się zwracał, za to Ty i owszem... Jest różnica pomiędzy rzuceniem sobie w przestrzeń powiedzmy "Chooje!", a rzuceniem konkretnej osobie "Ty Chooju!".... Piotr robicie Michowi krzywdę Diabeł(KRT) ma rację Może z innej strony... Jest takie mądre powiedzenie serwisantów "Jeśli chcesz coś naprawić szukasz rozwiązania, jeśli nie chcesz to szukasz przyczyny"... W tym przypadku ja szukałem rozwiązania. Może nie najlepszego, przyznaję, a może jedynego, które mi przychodzi do głowy. Ponieważ Michu mnie skreślił więcej tematu nie komentuję. Wystarczy jak na weekend Pozdrawiam | |
| | | MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:41 | |
| - TRADER napisał:
- MICHU napisał:
- TRADER napisał:
- Daredevil Trejder napisał:
- TRADER napisał:
- Daredevil Trejder napisał:
- TRADER napisał:
Albo grać jak oni. http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=262532&page=74 albo tak http://www.acegazette.com/blogs/ken/eurusd-19/ ten drugi jest lampkowy az dziwne ze ludzie na podobne pomysły wpadaja Te lampki to trochę przereklamowane są. Ale strefy S/D mają potencjał. bo lampki nie pokazuja, ze tam zlapal dolek / gorke tylko wyznaczają wsparcie / opor, jakas nadzieje na odwrócenie na krachu lapmka tez może się zaswiecic, a okaze się, ze to była zmyla Temat mam dobrze rozpoznany, ponieważ próbowałem zrobić z tego robota. Same lampki to ściema ponieważ one repaintują. Natomiast mają one trzy różne wagi. Jednak lampki (potrójne) w strefach S/D (kolorowe prostokąty) to miejsca potencjalnych wejsc lub targetów. Temat ciekawy, ale jak wszystko trzeba go dobrze poznać.
Nie przypominam sobię, żebym Ci coś dawał. Kwestia sumienia Piotrka, więc i ja mam czyściutkie sumienie. Michu sprostowanie małe ! Pisząc o "lampkach" miałem na myśli te z blogu Kena. Takiego określenia użył Daredevil Trejder . I że one są przereklamowane. Zresztą to też nie są jego lamki tylko gościa który się nazywa TRO. (guru programowania na forex) Sama nazwa Lampki chyba nie jest jeszcze zastrzeżonym znakiem handlowym twojego systemu? Pisałeś do mnie na priva ze chcesz zrzut ekranu z lampek. Twierdzę, że o TRO wiesz ode mnie a raczej pytaj Piotra/Borowika/Dezertera/Rafała jak lampki do Ciebie trafiły. | |
| | | Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:43 | |
| | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:45 | |
| - Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- MICHU napisał:
potem po raz kolejny określa forum, że piszą tu same czubki. czy mod Piotr nie zauważa takich rzeczy, gdzie jest żółta kartka dla Jaśnie Pana Thorgalla. hę Dulszczyzna ? Podwójna moralność ? Michu, Thorgall do nikogo konkretnie się zwracał, za to Ty i owszem... Jest różnica pomiędzy rzuceniem sobie w przestrzeń powiedzmy "Chooje!", a rzuceniem konkretnej osobie "Ty Chooju!".... Piotr robicie Michowi krzywdę Diabeł(KRT) ma rację Może z innej strony... Jest takie mądre powiedzenie serwisantów "Jeśli chcesz coś naprawić szukasz rozwiązania, jeśli nie chcesz to szukasz przyczyny"... W tym przypadku ja szukałem rozwiązania. Może nie najlepszego, przyznaję, a może jedynego, które mi przychodzi do głowy. Ponieważ Michu mnie skreślił więcej tematu nie komentuję. Wystarczy jak na weekend Pozdrawiam zaczęły się fochy wiec podjąłem działania na właściwą ścieżkę negocjacji. miał być zwrot kasy, Mylogiemu było za mało chciał na obce konto. Tym sposobem za przekazanie algorytmów musiałbym każdemu z Was jeszcze loda zrobić. Również twierdze, że "pomysł" Mylogi był częścią planu próby kolejny raz zrobienia mnie w chooja. Dawaj algorytmy to może pozwolimy Ci tradować za Naszą kasę na obcym kącie i będziesz jak piesek na postronku. Konto, które twierdzę nigdy by nie powstało,a nawet gdyby to nie zamierzałem się pocić i martwić, że w każdej chwili może zostać zamknięte. Niepoczebnie tak od razu przyjęliście, że jestem idiotą/debilem. Tak więc konsekwencje "pomysłu" Mylogi mogły być tylko jedne. A więc: Boro i Rałał w grze i termin 30 dni. Pewnie jeszcze dziś padnie. Wprowadzam zastrzeżenie, jeżeli przed terminem 30 dni uznam, że nie potrzebne mi są dodatkowe pieniądze, bądź zdobyłem je z innego źródła wycofuje ofertę bez podania przyczyny. Taka sytuacja. W świetle powyższego temat michowych algorytmów zostanie zamknięty, zniknie z forum i nie wróci w jakiejkolwiek innej formie.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 13 Kwi 2013, 13:11, w całości zmieniany 4 razy | |
| | | mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:46 | |
| Temat Złoto
tak spada bo AT czy może znowu podwyższono depozyty
ostatnio pisałem Realiście że albo akcje w górę albo złoto w dół albo taka teoria spiskowa związana z żądaniem Niemiec o powrót złota do kraju
no i jeszcze sprawa zlota z Cypru
aaaaa leming jak ja jest juz zakrecony
pzdr
| |
| | | Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:51 | |
| - mariner napisał:
- Temat Złoto
tak spada bo AT czy może znowu podwyższono depozyty ostatnio pisałem Realiście że albo akcje w górę albo złoto w dół albo taka teoria spiskowa związana z żądaniem Niemiec o powrót złota do kraju no i jeszcze sprawa zlota z Cypru aaaaa leming jak ja jest juz zakrecony pzdr
Z Cypru to chyba nie... Czytałem, że oni tam tego złota to raptem 11 ton mają. Tyle to Hindus nosem wciągnie i nawet nie poczuje, że coś wciągał. Moim zdaniem na złocie dzieje się to o czym od wielu miesięcy wszyscy trąbią. Mega trend się skończył wraz z zapakowaniem fryzjerów i sprzątaczek w towar na samej górce rok czy dwa temu. | |
| | | thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:58 | |
| - Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- MICHU napisał:
potem po raz kolejny określa forum, że piszą tu same czubki. czy mod Piotr nie zauważa takich rzeczy, gdzie jest żółta kartka dla Jaśnie Pana Thorgalla. hę Dulszczyzna ? Podwójna moralność ? Michu, Thorgall do nikogo konkretnie się zwracał, za to Ty i owszem... Jest różnica pomiędzy rzuceniem sobie w przestrzeń powiedzmy "Chooje!", a rzuceniem konkretnej osobie "Ty Chooju!".... Piotr robicie Michowi krzywdę Diabeł(KRT) ma rację Może z innej strony... Jest takie mądre powiedzenie serwisantów "Jeśli chcesz coś naprawić szukasz rozwiązania, jeśli nie chcesz to szukasz przyczyny"... W tym przypadku ja szukałem rozwiązania. Może nie najlepszego, przyznaję, a może jedynego, które mi przychodzi do głowy. Ponieważ Michu mnie skreślił więcej tematu nie komentuję. Wystarczy jak na weekend Pozdrawiam Nigdy nie krytykowałem sprzedawców systemów. Ludzi naiwnych jest sporo i na tym zarabiają. Natomiast sprawa z Michem jest inna. On uwierzył w swoją nieomylność do tego stopnia, że jest w stanie się obrazić jak ktoś mu nie da pieniędzy. Takie obiecywanie po 300zł. robi mu coraz większy mętlik w głowie. Ja nie krytykuję samego systemu lampowego (może on i dobry) ale pozyskanie pieniędzy na grę zakrawa o farsę. Najśmieszniejsze jest to że jak kupujesz system to masz nadzieję na to że zarobisz. Na wpłacie Michowi pieniędzy zarobić nie można ( na koniec oddam 4.5k wpłacającym) ale on UWIERZYŁ że znajdzie chętnych. I to jest w tym wszystkim niepokojące | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 11:59 | |
| - Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
- Temat Złoto
tak spada bo AT czy może znowu podwyższono depozyty ostatnio pisałem Realiście że albo akcje w górę albo złoto w dół albo taka teoria spiskowa związana z żądaniem Niemiec o powrót złota do kraju no i jeszcze sprawa zlota z Cypru aaaaa leming jak ja jest juz zakrecony pzdr
Z Cypru to chyba nie... Czytałem, że oni tam tego złota to raptem 11 ton mają. Tyle to Hindus nosem wciągnie i nawet nie poczuje, że coś wciągał. Moim zdaniem na złocie dzieje się to o czym od wielu miesięcy wszyscy trąbią. Mega trend się skończył wraz z zapakowaniem fryzjerów i sprzątaczek w towar na samej górce rok czy dwa temu. No tak ale ja nie rozumiem jaki jest problem ze Niemcy chcą odzyskac zloto a tu jakieś problemy ze strony Amerykanów co to jakis problem w transporcie czy co pzdr | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:03 | |
| - thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- MICHU napisał:
potem po raz kolejny określa forum, że piszą tu same czubki. czy mod Piotr nie zauważa takich rzeczy, gdzie jest żółta kartka dla Jaśnie Pana Thorgalla. hę Dulszczyzna ? Podwójna moralność ? Michu, Thorgall do nikogo konkretnie się zwracał, za to Ty i owszem... Jest różnica pomiędzy rzuceniem sobie w przestrzeń powiedzmy "Chooje!", a rzuceniem konkretnej osobie "Ty Chooju!".... Piotr robicie Michowi krzywdę Diabeł(KRT) ma rację Może z innej strony... Jest takie mądre powiedzenie serwisantów "Jeśli chcesz coś naprawić szukasz rozwiązania, jeśli nie chcesz to szukasz przyczyny"... W tym przypadku ja szukałem rozwiązania. Może nie najlepszego, przyznaję, a może jedynego, które mi przychodzi do głowy. Ponieważ Michu mnie skreślił więcej tematu nie komentuję. Wystarczy jak na weekend Pozdrawiam Nigdy nie krytykowałem sprzedawców systemów. Ludzi naiwnych jest sporo i na tym zarabiają. Natomiast sprawa z Michem jest inna. On uwierzył w swoją nieomylność do tego stopnia, że jest w stanie się obrazić jak ktoś mu nie da pieniędzy. Takie obiecywanie po 300zł. robi mu coraz większy mętlik w głowie. Ja nie krytykuję samego systemu lampowego (może on i dobry) ale pozyskanie pieniędzy na grę zakrawa o farsę. Najśmieszniejsze jest to że jak kupujesz system to masz nadzieję na to że zarobisz. Na wpłacie Michowi pieniędzy zarobić nie można ( na koniec oddam 4.5k wpłacającym) ale on UWIERZYŁ że znajdzie chętnych. I to jest w tym wszystkim niepokojące
Ale, człowieku algorytmy nie są ze śmietnika. Pokazałem też sposób korzystania z nich. Jones się upiera,że paczy tylko na wykres to udowodniłem mu ( poszukaj sobie), że nie trzeba paczyć TYLKO na wykres. | |
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:09 | |
| - mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
- Temat Złoto
Z Cypru to chyba nie... Czytałem, że oni tam tego złota to raptem 11 ton mają. Tyle to Hindus nosem wciągnie i nawet nie poczuje, że coś wciągał. Moim zdaniem na złocie dzieje się to o czym od wielu miesięcy wszyscy trąbią. Mega trend się skończył wraz z zapakowaniem fryzjerów i sprzątaczek w towar na samej górce rok czy dwa temu. No tak ale ja nie rozumiem jaki jest problem ze Niemcy chcą odzyskac zloto a tu jakieś problemy ze strony Amerykanów co to jakis problem w transporcie czy co pzdr Tu raczej chodzi o to że Portugalczycy będą opylać złoto( a mają tego trochę) pod wykup obligacji. Ale głowy nie dam. I tak złoto będzie po 3000 baksów | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:13 | |
| Panie Aligator może jaśniej z tymi widelcami proszę | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:17 | |
| - thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
- Temat Złoto
Z Cypru to chyba nie... Czytałem, że oni tam tego złota to raptem 11 ton mają. Tyle to Hindus nosem wciągnie i nawet nie poczuje, że coś wciągał. Moim zdaniem na złocie dzieje się to o czym od wielu miesięcy wszyscy trąbią. Mega trend się skończył wraz z zapakowaniem fryzjerów i sprzątaczek w towar na samej górce rok czy dwa temu. No tak ale ja nie rozumiem jaki jest problem ze Niemcy chcą odzyskac zloto a tu jakieś problemy ze strony Amerykanów co to jakis problem w transporcie czy co pzdr Tu raczej chodzi o to że Portugalczycy będą opylać złoto( a mają tego trochę) pod wykup obligacji. Ale głowy nie dam. I tak złoto będzie po 3000 baksów Panie Thorgall tu już pół UFO zakupiło sprzet do wykrywania metali i następny zjazd jest w Olsztynie pzdr | |
| | | Aligator
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:20 | |
| - mariner napisał:
Panie Aligator
może jaśniej z tymi widelcami proszę
USA nie jest bezpiecznym miejscem, konkurencja wzrasta? | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:32 | |
| - Aligator napisał:
- mariner napisał:
Panie Aligator
USA nie jest bezpiecznym miejscem, konkurencja wzrasta? No to teraz ja mam szparaga jaka konkurencja zaufanie do USA w kwestii zlota spada bo dawno nie było audytu co do tego czy to zloto faktycznie jest no i jeszcze ta afera z wolframem | |
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:43 | |
| - mariner napisał:
- Aligator napisał:
- mariner napisał:
Panie Aligator
USA nie jest bezpiecznym miejscem, konkurencja wzrasta? No to teraz ja mam szparaga jaka konkurencja
zaufanie do USA w kwestii zlota spada bo dawno nie było audytu co do tego czy to zloto faktycznie jest no i jeszcze ta afera z wolframem
skoro złota nie ma to powinno drożeć tak? ale przy nowej ekonomi, rynkach derywatów trudno się doszukać racjonalności tak czy siak w końcu "fundamenty" zwyciężą a czy będzie po 3k czy 9k kto to wie?
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Sob 13 Kwi 2013, 12:52, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Aligator
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:47 | |
| - mariner napisał:
- Aligator napisał:
- mariner napisał:
Panie Aligator
USA nie jest bezpiecznym miejscem, konkurencja wzrasta? No to teraz ja mam szparaga jaka konkurencja
zaufanie do USA w kwestii zlota spada bo dawno nie było audytu co do tego czy to zloto faktycznie jest no i jeszcze ta afera z wolframem
mariner obracasz mld. ze się o złoto martwisz? napisz coś o Polsce, w co zainwestować? | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 12:58 | |
| - thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Aligator napisał:
- mariner napisał:
Panie Aligator
skoro złota nie ma to powinno drożeć tak? ale przy nowej ekonomi, rynkach derywatów trudno się doszukać racjonalności tak czy siak w końcu "fundamenty" zwyciężą a czy będzie po 3k czy 9k kto to wie? No dobra to teraz mi napisz jak grubasy zabezpieszają depozyty na fjutach nie tylko na złoto czy to jest gotówka czy może też obligacje i jaki z tego wniosek i co się stało ze srebrem że tak cieniowało a potem wystrzelilo a potem spadło | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:01 | |
| - Aligator napisał:
- mariner napisał:
- Aligator napisał:
- mariner napisał:
Panie Aligator
mariner obracasz mld. ze się o złoto martwisz?
napisz coś o Polsce, w co zainwestować?
W medycynę mają dostęp do ropy ps dzięki za wujka A tak jak kiedyś wklejka Hioba tak teraz Twoja rozbawila mnie do łez | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:13 | |
| - Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- rafalx napisał:
- HIOB napisał:
- rafalx napisał:
- HIOB napisał:
kurcze!!! za 300 zeta można dołączyć do grona 10 sprawiedliwych... poczuć się jak bogowie na Olimpie... rozbudować swoje ego..... pokazać innym jak to dobrze być takim dobrodziejem..... fantastycznie Michu w tym dobrodziejstwie to jakiś drugi plan... bo żeby pomóc Michowi to trzeba by go do tartaku na 2 lata wysłać...najlepiej do Tajgi nie masz/nie chcesz dać po co się odzywasz? mam prawo sie odezwać i wyrazić swoją opinię to jest forum
Ok, ale wyraź swoją opinię tak, aby nie obrażać innych a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum. Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:14 | |
| - Argos napisał:
- dzisiajeszy temat przewodni wątku
"weekendowe zabawy frajerów "
No to sobie popisałem | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:17 | |
| - MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- rafalx napisał:
- HIOB napisał:
- rafalx napisał:
nie masz/nie chcesz dać po co się odzywasz? mam prawo sie odezwać i wyrazić swoją opinię to jest forum
Ok, ale wyraź swoją opinię tak, aby nie obrażać innych a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum. Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:21 | |
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- rafalx napisał:
- HIOB napisał:
mam prawo sie odezwać i wyrazić swoją opinię to jest forum
Ok, ale wyraź swoją opinię tak, aby nie obrażać innych a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum. Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka Do Adminów. Proszę o przekazanie na priv adresu I.P. użytkownika Diablo ( KRT) Idę złożyć zawiadomienie do Prokuratury. Diablo zakładam Ci sprawę. | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| | | | EX. fake profil
Liczba postów : 27 Age : 44 Registration date : 19/09/2011
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:29 | |
| | |
| | | mariner
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:29 | |
| A ja wolę czasami napisać coś z cyklu "Kwiatki polskie" niż obrażać kogoś w stylu naukowym w pierwszym przypadku czesto jest to chwila słabości w drugim ......eh
| |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:32 | |
| - MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- rafalx napisał:
Ok, ale wyraź swoją opinię tak, aby nie obrażać innych a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum. Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka Do Adminów.
Proszę o przekazanie na priv adresu I.P. użytkownika Diablo ( KRT) Idę złożyć zawiadomienie do Prokuratury.
Diablo zakładam Ci sprawę. prosze bardzo mieszkam w Gdyni | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:32 | |
| - MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- rafalx napisał:
- HIOB napisał:
mam prawo sie odezwać i wyrazić swoją opinię to jest forum
Ok, ale wyraź swoją opinię tak, aby nie obrażać innych a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum. Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka Do Adminów.
Proszę o przekazanie na priv adresu I.P. użytkownika Diablo ( KRT) Idę złożyć zawiadomienie do Prokuratury.
Diablo zakładam Ci sprawę. qurwa opanujcie się .... dorośli ludzie 1. krt, przeginasz .... jeszcze raz a urlop będzie.
2. michu, taktycznie mocno źle to rozgrywasz. podłącz swoje konto lampkowe (choćby nawet demo) do tego fx cośtam. tam przez choćby nawet kilka tygodni wykręć jakiś wynik. wszyscy od razu inaczej spojrzą na ciebie. i dyskusja o kasie stanie się bardziej merytoryczna. | |
| | | Diablo
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:35 | |
| - Dave napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum. Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka Do Adminów.
Diablo zakładam Ci sprawę.
qurwa opanujcie się .... dorośli ludzie
1. krt przeginasz .... jeszcze raz a urlop będzie.
2. michu, taktycznie mocno źle to rozgrywasz. podłącz swoje konto lampkowe (choćby nawet demo) do tego fx cośtam. tam przez choćby nawet kilka tygodni wykręć jakiś wynik. wszyscy od razu inaczej spojrzą na ciebie. i dyskusja o kasie stanie się bardziej merytoryczna. Ja przeginam?? ja mu pomagam, dla mnie to on musi spaść na samo dno żeby sobie uzmysłowic że jest beznadziejnym słabym człowiekiem, a jak chce sie sądzic prosze bardzo. każdy ma prawo mieć gorszy okres w swoim życiu. co w żaden sposób go nie dyskwalifikuje jako człowieka.
michu popełnił swoje lampki. wierzy w nie. więc niech pokaże, że działają. i to nie wklejkami, tylko wynikiem choćby na demo lub mikrolotach. dyskusje o faktach są prostsze.
będzie wynik ... coś w tym jest. nie będzie .... trzeba pracować nad lampkami dalej lub poszukać rurowni Dave | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:39 | |
- Dave napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
- Diablo (krt) napisał:
- MICHU napisał:
Tu masz rację. Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł. Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób. Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać. Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka Do Adminów.
Diablo zakładam Ci sprawę.
qurwa opanujcie się .... dorośli ludzie
1. krt przeginasz .... jeszcze raz a urlop będzie.
2. michu, taktycznie mocno źle to rozgrywasz. podłącz swoje konto lampkowe (choćby nawet demo) do tego fx cośtam. tam przez choćby nawet kilka tygodni wykręć jakiś wynik. wszyscy od razu inaczej spojrzą na ciebie. i dyskusja o kasie stanie się bardziej merytoryczna. Ja przeginam?? ja mu pomagam, dla mnie to on musi spaść na samo dno żeby sobie uzmysłowic że jest beznadziejnym słabym człowiekiem, a jak chce sie sądzic prosze bardzo Dla mnie Michu niczym sie nie rózni od człowieka z uzależnieniem alkoholowym, tak samo sie użalają nad soba, wymyślają niestworzone rzeczy żeby wzbudzić litość, dla mnie to on moze zdechnąć, wisi mi to Dave przyślij Mi ten IP ja nie odpuszczę. Po przekazaniu I.P. zwracam się do Diablo o przysłanie Mi na priv danych osobowych i adresu zamieszkania dla przelkazania Pozwu. W przypadku odmowy jesteś obciążony Moimi kosztami znalezienia Cię. / wynajęcie prywatnego dedektywa, któremu to zlecę./
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 13 Kwi 2013, 13:46, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend Sob 13 Kwi 2013, 13:46 | |
| Krt ma całkowitą rację Mogę stanąć jako świadek w sądzie i potwierdzić że Michu jest psychiczny. Wpisy o sprawach z państwem o 3mld tylko potwierdzą tezę. Dave | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend | |
| |
| | | | UFO - 13-14.04.2013 weekend | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |