Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
Temat: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 00:56
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzy BORowik, Dave, inwestor, Jones, Piotrek691, Dezerter
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 01:20
co jest już wszystkich zbanowałem ? no dobra PIERWSZY HEJ
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 01:26
jak czytałem wieczorem wczorajsze posty to mnie najpierw śmiech ogarniał a czym dalej w las to przerażenie
pisałem że to czubek ale wy go paśliście przez pół roku opowiadał przecież o miliardach, diable, raku jak można tego nie zauważyć?
oczywiście że ch... w te 3.6kilo najgorsze jest to że ta męda jeszcze obraża Piotra
a teraz coś śmiesznego: Piotr wczoraj powiedział o sobie że jest debilem Jak ja 3 tygodnie temu napisałem że podejrzewam że Piotr jest debilem to dostałem tygodniowego bana za co? za prawdę?
żądam od żaby przeprosin i wpłaty 300zł na konto tej mędy Micha
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 06:12
MICHU napisał:
Na bank musiałeś dzisiaj wpierdolić 1Ok dobra napiszę ci prawdę CIESZĘ SIĘ Takiemu choojowi jak Ty należy się zebyś przepierdolił wszystko bo chooja się znasz na traderce
Nie zamierzam więcej poruszać tego tematu, ale niech ten ostatni post Micha będzie dla wszystkich nauczką, jak może się skończyć bezinteresowna pomoc.
Jeszcze raz powtórzę, że nie żal mi kasy tylko tego, że mogła ona komuś naprawdę pomóc....
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 07:10
Jones napisał:
he he a tych nawiedzonych kreślarzy z UFO 2 tez banujesz?
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 07:21
Wstawać do kościoła pomodlić się o swoją duszę. Wasz czas tu na ziemi się już powoli kończy.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 07:43
futy czerwone, oj byczki czeka was ciężki poniedziałek
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 07:52
Witam, ja juz po majowce, arcyciekawy wczorajszy watek
janek
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 08:40
barany napisał:
Wstawać do kościoła pomodlić się o swoją duszę. Wasz czas tu na ziemi się już powoli kończy.
modlitwa modlitwą a tu trzeba brzytwą a już nie daj Boże sprężynowym nożem
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 09:00
https://www.facebook.com/OcieplanieWizerunkuAdolfaH?group_id=0&filter=1 a dr house to jego syn
30/04 niezauważalnie przeszla rocznica śmierci wodza, czyzby ktoś zakladal, ze Adi przezyl?
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 09:42
Piotrek691 napisał:
MICHU napisał:
Na bank musiałeś dzisiaj wpierdolić 1Ok dobra napiszę ci prawdę CIESZĘ SIĘ Takiemu choojowi jak Ty należy się zebyś przepierdolił wszystko bo chooja się znasz na traderce
Nie zamierzam więcej poruszać tego tematu, ale niech ten ostatni post Micha będzie dla wszystkich nauczką, jak może się skończyć bezinteresowna pomoc. Jeszcze raz powtórzę, że nie żal mi kasy tylko tego, że mogła ona komuś naprawdę pomóc....
To nie dobrze się stało... chodzi o to, że wiesz o tym, że ten uczynek poszedł na marne, czyli nie spełnił swego zadania... musisz pomóc komuś jeszcze raz, nie koniecznie finansowo... chodzi o to, żeby nie wiedzieć że dobry uczynek został zmarnowany, żeby to nie tkwiło w świadomości...
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 09:43
barany napisał:
Chwała Słowianom!
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 09:45
Piotrek691 napisał:
MICHU napisał:
Nie zamierzam więcej poruszać tego tematu, ale niech ten ostatni post Micha będzie dla wszystkich nauczką, jak może się skończyć bezinteresowna pomoc.
Jeszcze raz powtórzę, że nie żal mi kasy tylko tego, że mogła ona komuś naprawdę pomóc....
@ Piotrek no jak pomyśle, że mógłbym za to kupić wypasioną karte graficzną do kompa to aż mnie .... chce strzelić !!!! a poważnie nie bez powodu mówią, że aby kogoś poznać to trzeba z nim beczke soli zjeść ale gdyby kolega jeszcze kiedyś podjął zamiar uszczęśliwienia kogoś to ja zawsze na interesujący priv odpowiem i gwarantuję, że nie obsobaczę na koniec @ michu niestety utraciłeś moje zaufanie i poważanie w całości po ostatnim poście też uważałem, ze jesteś niepoprawnym marzycielem te dziwki i lampy chociaż nie czytałem i nie analizowałem sygnałów wskazywały, że masz pasję, że coś tworzysz chęć doskonalenia i przcież także praca nad sobą to wartości dodatnie a ty na koniec pogryzłeś rękę która cię nakarmiła ??? chciałbym li tylko przypisać twoje postępowanie chorobie hazardu ale jeżeli zanęcałes z wyrachowaniem to niestety bedę musiał wycofać ambasodorów i wsadzić cię do fosy dożywotnio czekam na wyjasnienie na priv
_________________ ...... a będzie giciej
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 09:45
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:11
No Michu tak jak pisałem nie mogę w takim wypadku dać ci 5 baniek na zarabianie bo je przejebiesz
janek
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:16
pułapka w lesie teutoburskim
jj
Liczba postów : 1573 Registration date : 15/05/2008
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:18
http://worldwideat.blogspot.com/
Witam , jak na teraz to na poniedziałek fw20.
Generał
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:23
Panowie po co wam wykresy ? wystaczy robić transakcje z konta bez wykresu - tylko trzeba umieć (jest to najnowszy system opracowany przez General CO. w sprzedaży od 50 tyś zł sztuka)
Piotrek691
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:27
Generał napisał:
Panowie po co wam wykresy ? wystaczy robić transakcje z konta bez wykresu - tylko trzeba umieć (jest to najnowszy system opracowany przez General CO. w sprzedaży od 50 tyś zł sztuka)
50 kilo za system? W sumie nie mam nic przeciwko sprzedaży systemów pod warunkiem, że się za nie płaci z zysków wygenerowanych, a w przypadku wtopy sprzedający ją pokrywa, o ile oczywiście użytkownik ściśle przestrzegał wskazań systemu
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:28
Piotrek691 napisał:
MICHU napisał:
tez poczytalem sobie wczorajszy watek wieczorny - typowe zachowanie dasz takiemu pomoc a on sie tak od tych datków uzaleznii ze juz nie dziekuje za to co dostał tylko obraza sie jak przestaniesz dawac i stajesz sie dla niego wrogiem bo mógłbyś dac a nie dajesz
ale moze ma racje ..??? po po chuj dajesz i przyzwyczajasz do tego co jest nienormalne i kiedys nieuchronnie sie skończy lesnicy powtarzaja zeby nie dokarmiac niepotrzebnie zwierzat bo przestana same polowac i szukac pokarmu a co za trym idzie instynkt w nich zaniknie i sie tak uzaleznia ze same sobie nie poradza i zginą
a wiec sumując taka pomocą robisz tylko krzywdę obdarowanemu co dobitnie potwierdza przykład Micha - bo tylko przedłużyłeś jego urojone wizje i opóźniłeś jego ozdrowieńcze przejscie do brutalnej rzeczywistości/samodzielnosci
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Generał
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:30
Piotrek691 napisał:
Generał napisał:
50 kilo za system? W sumie nie mam nic przeciwko sprzedaży systemów pod warunkiem, że się za nie płaci z zysków wygenerowanych, a w przypadku wtopy sprzedający ją pokrywa, o ile oczywiście użytkownik ściśle przestrzegał wskazań systemu
brakuje mi 1 milion zł do realizacji mojego życiowego planu
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:39
Witam, Wnioskuje za zakończeniem na głównym "afery Micha". (Piotrek dostałeś wczoraj PM?? bo nie wiem czy te wiadomości w ogóle dochodzą..jakies wiadomości widma na tym UFO ) Na czymś dziś zarabiacie? Wczoraj zamknąłem S na Eur/Usd a L na Eur/Chf zostało i czekamy.
Generał
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:39
spiter napisał:
Witam, Wnioskuje za zakończeniem na głównym "afery Micha". (Piotrek dostałeś wczoraj PM?? bo nie wiem czy te wiadomości w ogóle dochodzą..jakies wiadomości widma na tym UFO ) Na czymś dziś zarabiacie? Wczoraj zamknąłem S na Eur/Usd a L na Eur/Chf zostało i czekamy.
dziś ogólnie na elkach
Piotrek691
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:41
Argos napisał:
ale moze ma racje ..??? po po chuj dajesz i przyzwyczajasz do tego co jest nienormalne i kiedys nieuchronnie sie skończy lesnicy powtarzaja zeby nie dokarmiac niepotrzebnie zwierzat bo przestana same polowac i szukac pokarmu a co za trym idzie instynkt w nich zaniknie i sie tak uzaleznia ze same sobie nie poradza i zginą
a wiec sumując taka pomocą robisz tylko krzywdę obdarowanemu co dobitnie potwierdza przykład Micha - bo tylko przedłużyłeś jego urojone wizje i opóźniłeś jego ozdrowieńcze przejscie do brutalnej rzeczywistości/samodzielnosci
Widzisz Argos. Mnie też ktoś zupełnie obcy pomógł 24 lata temu i to biorąc pod uwagę dzisiejsze ceny na dużo większą kwotę. Z tym, że różnica była taka, że mnie się udało to wykorzystać i można powiedzieć, że dzięki temu jestem dziś w tym miejscu w którym jestem. Wizja, że mógłbym komuś też tak pomóc chodziła za mną od kilku lat. No i qrwa pomogłem....Niestety dopiero po późniejszych postach KRT i innych zdałem sobie sprawę, że zamiast pomóc dałem w sumie "narkomanowi" na działkę, a jak odmówiłem dać na kolejną to mnie opluł.
Szlag mnie tylko trafia jak pomyślę, że ktoś inny mógłby z tego zrobić pożytek i odmienić swoje życie...
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:49
Jones napisał:
jeszcze nie wszystkich ale jestes na najlepszej drodze
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:50
Piotrek691 napisał:
Argos napisał:
Widzisz Argos. Mnie też ktoś zupełnie obcy pomógł 24 lata temu i to biorąc pod uwagę dzisiejsze ceny na dużo większą kwotę. Z tym, że różnica była taka, że mnie się udało to wykorzystać i można powiedzieć, że dzięki temu jestem dziś w tym miejscu w którym jestem. Wizja, że mógłbym komuś też tak pomóc chodziła za mną od kilku lat. No i qrwa pomogłem....Niestety dopiero po późniejszych postach KRT i innych zdałem sobie sprawę, że zamiast pomóc dałem w sumie "narkomanowi" na działkę, a jak odmówiłem dać na kolejną to mnie opluł.
Szlag mnie tylko trafia jak pomyślę, że ktoś inny mógłby z tego zrobić pożytek i odmienić swoje życie...
Nie żałuj róż gdy płoną lasy!
Janko Traderroo
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:54
Piotrek691 napisał:
Argos napisał:
Czy aby nie jest to ciut mała kwota na odmienianie życia...?
Piotrek691
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:54
spiter napisał:
Witam, Wnioskuje za zakończeniem na głównym "afery Micha".
Ja też jestem za tym, aby skończyć z tym tematem. Wystarczy tej soap opery wenezuelskiej
Co do trejdu to przymierzam się do eL na Cabla. Zlecenia postawione i czekam. Jeszcze jenot wygląda obiecująco na eL, ale na tym nie gram.
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:56
neuron napisał:
Piotrek691 napisał:
MICHU napisał:
@ Piotrek no jak pomyśle, że mógłbym za to kupić wypasioną karte graficzną do kompa to aż mnie .... chce strzelić !!!! a poważnie nie bez powodu mówią, że aby kogoś poznać to trzeba z nim beczke soli zjeść ale gdyby kolega jeszcze kiedyś podjął zamiar uszczęśliwienia kogoś to ja zawsze na interesujący priv odpowiem i gwarantuję, że nie obsobaczę na koniec @ michu niestety utraciłeś moje zaufanie i poważanie w całości po ostatnim poście też uważałem, ze jesteś niepoprawnym marzycielem te dziwki i lampy chociaż nie czytałem i nie analizowałem sygnałów wskazywały, że masz pasję, że coś tworzysz chęć doskonalenia i przcież także praca nad sobą to wartości dodatnie a ty na koniec pogryzłeś rękę która cię nakarmiła ??? chciałbym li tylko przypisać twoje postępowanie chorobie hazardu ale jeżeli zanęcałes z wyrachowaniem to niestety bedę musiał wycofać ambasodorów i wsadzić cię do fosy dożywotnio czekam na wyjasnienie na priv
następny mózgorypiec
Generał
Temat: Re: UFO - 3 MAJA 2013r. Pią 03 Maj 2013, 10:57
Piotrek691 napisał:
Argos napisał: