ps. do Argosa to chyba podjadę nocą i mu wszystkie jabłka zjem
Bo częściowo pierdolisz głupoty
Dlaczego no dlatego że góry lasy rzeki jeziora dostęp do wody pitnej wywóz śmieci i może coś jeszcze nie może być prywatne i żaden hooj mnie nie przekona że ma być inaczej
Ostatnio zmieniony przez mariner dnia Pią 13 Wrz 2013, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
Dyżurni z komendy miejskiej i dowódca akcji nie reagowali na zgłoszenia o naruszenia prawa przez kibiców oraz nie wydawali rozkazu o przeprowadzeniu interwencji - stwierdzili kontrolerzy.
Przez 32 lata uwagę turystów podjeżdżających pod Biały Dom przykuwał stojący po drugiej stronie ulicy biały namiot otoczony transparentami przeciw bombom atomowym. Od 1981 r. rezydowała w nim - prowadząc najdłuższy protest polityczny w USA - Concepcion "Connie" Picciotto. W czwartek namiot sprzątnęła policja - pisze "Huffington Post". Ale kilka godzin później znów stał vis-a-vis rezydencji Baracka Obamy
Dlaczego no dlatego że góry lasy rzeki jeziora dostęp do wody pitnej wywóz śmieci i może coś jeszcze nie może być prywatne i żaden hooj mnie nie przekona że ma być inaczej
Jeśli chodzi o wywóz śmieci to właśnie jesteśmy świadkami jak z prywatnego stał się nieprywatny. Podwyżki średnio 100% i pełno śmieci wokoło
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Jeśli chodzi o wywóz śmieci to właśnie jesteśmy świadkami jak z prywatnego stał się nieprywatny. Podwyżki średnio 100% i pełno śmieci wokoło[/quote
i tu się mylisz diabeł tkwi w szczegółach a że wkoło same squrwysyny zamiast uczciwych ludzi to inna sprawa
pzdr
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Jeśli chodzi o wywóz śmieci to właśnie jesteśmy świadkami jak z prywatnego stał się nieprywatny. Podwyżki średnio 100% i pełno śmieci wokoło[/quote
i tu się mylisz diabeł tkwi w szczegółach a że wkoło same squrwysyny zamiast uczciwych ludzi to inna sprawa
pzdr
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Polecałem czarniaka i dwóch forumowiczów się przekonało to tak samo teraz po prostu z czystym sumieniem mogę polecić karmazyna w każdej postaci - palce lizać dosłownie
Wypas ryb karmazyn - z wędzonych to chyba najlepsza (przebija makrelę *3)
Dziś na Lunch jadłem se fileciki z karmazyna (oczywiście z kombiwaru) w sosie z maślaczqw (z garnka) - pycha że klękajcie narody!
Ale uwaga - ukłuć sie można grzbietem karmazyna bo jest ostry jak igły
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
niby na powietrze ale psa chciał wpierdolić dzisiaj
jeżeli kiedykolwiek przyjdzie ci do głowy drogi czytelniku dać Neuronowi albo kupić cokolwiek od Neurona to natychmiast daj znać na priv wytłumaczę co i jak generalnie chodzi o to, że mówimy nie niektórym chorym ( tak o sobie sam mówi z czym się nie zgadzam ) ludziom
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
pSAR h1.... jak tylko pierwsze zamknięcie świecy w strefie poza kropką (na górze pod, na dole nad) to przeciwną walic i tp na kropce z drugiej mańki.
To mnie tak sqsiło, że aż za 0.05 lota zagrałem najpierw S tam z góry, teraz L próbuję zamknąć - na browary będzie.
Oczywiście to nie jest metoda na dłuższy termin bo przy wybiciu trendowym nieźle się po piździe dostaje no ale czasem qrwa pejsata wręcz zaprasza do grania w ten sposób. Tylko pSAR i resztę olać i wypierdolić.
Niezwykle wręcz często grają na anty ten wskaźnik, że po prostu debilem trzeba być by tego nie zauważyć
I tam po lewej stronie też, pierwsza świeczka z cieniem jeb S i się obsrało do dolnej kropki.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
pSAR h1.... jak tylko pierwsze zamknięcie świecy w strefie poza kropką (na górze pod, na dole nad) to przeciwną walic i tp na kropce z drugiej mańki.
To mnie tak sqsiło, że aż za 0.05 lota zagrałem najpierw S tam z góry, teraz L próbuję zamknąć - na browary będzie.
Oczywiście to nie jest metoda na dłuższy termin bo przy wybiciu trendowym nieźle się po piździe dostaje no ale czasem qrwa pejsata wręcz zaprasza do grania w ten sposób. Tylko pSAR i resztę olać i wypierdolić.
Niezwykle wręcz często grają na anty ten wskaźnik, że po prostu debilem trzeba być by tego nie zauważyć
I tam po lewej stronie też, pierwsza świeczka z cieniem jeb S i się obsrało do dolnej kropki.
ja na to nie wpadłem chyba za to ze mam inaczej ustawione
trzymam eL od jakiegoś czasu mam nadzieje że tym razem sie przeliczysz
Ostatnio zmieniony przez Jones dnia Pią 13 Wrz 2013, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
trzymam eL od jakiegoś czasu
Bo nie masz tego wskaźnika. pSAR jest niby w założeniu do wyłapywania trendów a w praktyce na edim działa na odwrót
Ale niesamowite to jest, że właśnie w takich momentach (gdy kropki zmieniają stronę) następuje często zwrot ceny. To wygląda jakby czosnek na to coś grał.
Zależy od zakresu wahań ale przy dużym rozjebie (sieczkarni pionowej) to bywają sesje, że tak się ustawiając z dupy na anty-SAR można z 200 pejsów przytulić rzadko ale zdarza się, gdy jest czesanie wysokiego zakresu.
Ja kiedyś robiłem sobie taką z dupy symulację jakby to wyszło grać w ten sposób na obrotki to wyobraź sobie, że są sekwencje, że i z 8-9 razy z rzędu potrafi to dawać po 20-40pips no ale gdy w końcu pójdzie trendowe wybicie to szlag trafia cały zarobek.... tak zresztą działają wszelkie metody antytrendowe (jak wystawianie opcji).
Edek zrobił się taka wredna menda, że na poważnie trzeba sobie na nim zadać pytanie - czy lepiej się opłaca grać na antywybicia w miarę często kasując po 20-50pips ale wystawiając dupę, że raz na jakiś czas pójdzie mocniejszy trend i się odda sporo... czy wchodzić zgodnie i być jebanym regularnie na stoplossach zanim w końcu wyłapie się jakiś trend, którego 3/4 zaledwie odrobi wtopy z ostatnich zmyłek.
Dlatego dla mnie Grajdoł to chleb a edek to hobby za mini dutki można się pobawić w takie fazy.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Pią 13 Wrz 2013, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
rozszerzył spred i zrobił bykom czyszczenie depo - teraz w nocy teraz sam gra z klientami i takie numery najlepiej wychdza dla tych co przelewarowali
i dlatego gram na pln na GPW - tam w czasie dnia nie wyjebia cie jakims strzalem zdupy z pozycji bo musza czekac do jutra a do jutra strzalu z dupy nie utrzymaja i nie martwisz sie po nocach o pozycje bo grasz tylko od 8;30 do 17-tej wtedy gdy banki graja a nie w nocy gdy tylko zyd ze zlodziejmi z platform czesza leszcza
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pią 13 Wrz 2013, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
wojny domowe powstają gdy są dwie frakcje o przeciwnych poglądach żydzi niczym się nie różnią to że są żydzi dobrzy i żli nie powinno być zdziwieniem niestety ci dobrzy wyginęli bo ci żli dali radę w ten czy inny sposób przetrwać ot taka selekcja naturalna która promuje squrwysynów
no to w polsce tez zostaly same skurwysyny lacznie z toba uzywajac tej logiki
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
trzymam eL od jakiegoś czasu
Bo nie masz tego wskaźnika. pSAR jest niby w założeniu do wyłapywania trendów a w praktyce na edim działa na odwrót
Ale niesamowite to jest, że właśnie w takich momentach (gdy kropki zmieniają stronę) następuje często zwrot ceny. To wygląda jakby czosnek na to coś grał.
Zależy od zakresu wahań ale przy dużym rozjebie (sieczkarni pionowej) to bywają sesje, że tak się ustawiając z dupy na anty-SAR można z 200 pejsów przytulić rzadko ale zdarza się, gdy jest czesanie wysokiego zakresu.
Ja kiedyś robiłem sobie taką z dupy symulację jakby to wyszło grać w ten sposób na obrotki to wyobraź sobie, że są sekwencje, że i z 8-9 razy z rzędu potrafi to dawać po 20-40pips no ale gdy w końcu pójdzie trendowe wybicie to szlag trafia cały zarobek.... tak zresztą działają wszelkie metody antytrendowe (jak wystawianie opcji).
Edek zrobił się taka wredna menda, że na poważnie trzeba sobie na nim zadać pytanie - czy lepiej się opłaca grać na antywybicia w miarę często kasując po 20-50pips ale wystawiając dupę, że raz na jakiś czas pójdzie mocniejszy trend i się odda sporo... czy wchodzić zgodnie i być jebanym regularnie na stoplossach zanim w końcu wyłapie się jakiś trend, którego 3/4 zaledwie odrobi wtopy z ostatnich zmyłek.
to brazowe to jest pSAR tylko wykres dałem ściśnięty jak to sie sprawdza to czemu nie mozna grac przeciwko może wskażnik sie spopularyzował i przed wybiciem troche dymaja leszcza
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Pią 13 Wrz 2013, 20:48
kaczor napisał:
mariner napisał:
wojny domowe powstają gdy są dwie frakcje o przeciwnych poglądach żydzi niczym się nie różnią to że są żydzi dobrzy i żli nie powinno być zdziwieniem niestety ci dobrzy wyginęli bo ci żli dali radę w ten czy inny sposób przetrwać ot taka selekcja naturalna która promuje squrwysynów
no to w polsce tez zostaly same skurwysyny lacznie z toba uzywajac tej logiki
No a czyje geny się w puli rozprzestrzeniają? "Tymudżyn" Czynghis Khan to przecież był prymitywny barbarzyńca, sadysta i rzeźnik a w czasach swojej świetności wyruchał tyle kobiet, że nikt chyba tego nie zliczy ilu do dziś żyje jego predecessorów. I tak samo inni podobni władcy, każda wojna to była głównie expresja genów i to bynajmniej nie tych najbardziej inteligentnych Stalin z Berią robili "czystkę" głównie inteligencji zostawiając samych roboli z IQ niegroźnym dla władzy.... itp. itd.