tere fere kuku, Korwin byl najpierw rezimowcem PRLowskim a pozniej podpisywal lojalki i nie stanowil zadnego zagorozenia ,widze ze pisanie na nowo historii jest modne. Za to Komorowski ktory siedzial w wiezieniu za zorganizowanie w dniu 11 listopada 1979 manifestacji przed Grobem Nieznanego Żołnierza jest tutaj opluwany przez zwolennikow kolaborantow i oportunistow
są dwie możliwości - albo jesteś kompletnym ignorantem albo znasz fakty i próbujesz oczernić JKM nazywając go reżimowcem http://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Korwin-Mikke
a lojalka nie była zobowiązaniem do współpracy. Ty zresztą wyżej cenisz kapusiów.
BTW co z tym programem gospodarczym Ruchu Narodowego który podobno czytałeś?
Ty chyba slepy jests albo nie umeisz czytac
W latach 1962–1982 należał do Stronnictwa Demokratycznego,
Jak to nei jest bycie rezimowcem to nei wiem co jets, chyba ze nie wiesz co to bylo SD
Teraz to obraca zart ale prawda jest taka ze jest pizda bez charakteru.
Jak mowie podalem przyklad Komorowskiego ktorego ty masz czelnosc krytykowac i nazywac Komoruskim chociaz on wykazywal sie o wiele wiekszym hartem ducha i odwaga za PRl niz ten twoj oportunistyczny cwaniaczek.
Co do hasel ruchu to w wolnym czasie wypisze, jesli ty sam nie umeisz czytac ze zrozumieniem to nawet jak ci wyluszcze to nadal nei zrozumiesz wiec sie nei spieszy
Warto zwrocic uwage ze nie wystapil z SD w 70 roku co pokazuje ze jest szuja bez charakteru i korzysci z bycia w SD byly dla niego wazniejsze od zasad.
kaczor nie rozśmieszaj ludzi z tą jedyną słuszną opozycją codzienna gazetka w więzieniu, kawka, krakersy, rozmowa ze śledczym o dupie Maryny a jeśli chodzi o KM to bycie w SD nie wyklucza tego co napisałem
no pewnie niedlugo bycie w PZPR bedzie jedyna prawdziwa opozycja cala reszta tylko kawki i ciasteczka w wiezieniach z sb, w sumie prawdziwi opozycjonici to tylko tacy jak jarek k co nigdy nie byli w wiezieniu i wieczorem u mamy pod koldra wyobrazali sobie jak niszcza system. Prawdziwi bohaterzy!
kilku nie chcialo wspolpracować, ksiądz co go zabili i dwoch studentów i moze jeszcze jakas kobitka a reszta to w czasie internowania wagon gorzałki wypiła i drugi wagon szyneczki Krakus przejedli potem okrągły stolik i jawna kolaboracja
Poznali paru oficerów z WSW, później łatwiej było lody kręć z WSI. Bo przecież panowie generałowie to "ludzie honoru".
kazdy tchorz z PRl ktory siedzial cicho na dupie i tak naprawde kolaborowal z ystsemem tak mowi. Trzeba sobie jakos swoja mialkosc uzasadnic. W ten sposob z tchorzostwa i miernoty robi sie cnote a odwage pomneijsza i wysmiewa.najsmiejszniejsze ze robia to ludzie dla ktorych podobno sa wazne "wartosci"
Ostatnio zmieniony przez kaczor dnia Wto 19 Lis 2013, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Opcjoner ile w tobie nienawiści? tyle lat się znamy
Taaa... dupa chyba. Gdy byłeś latem w Międzyzdrojach to nawet na browara nie chciałeś ze mną wyskoczyć.
ja tam bym na piwo poszedł ale pisałem ci że te młode aktorki mnie z łóżka nie wypuszczały
chyba z cygankami, do tego mocno przechodzonymi
Tak samo jak to, że siedział w kambodżańskim pierdlu i wybił złoty ząb ruskiemu czekiście by przeqpić nim strażnika.... z dupy historie wymyśla a kaczor go rozkminił, że jest alkoholikiem thorgall z kolei miażdży kaczora
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Dziś 5 pkt. Łącznie: 19 pkt. Łącznie z uwzględnieniem prowizji: -29 pkt. Na jutro S PCR.
sotje z boku i tak patzre powiem szczerze jeżeli Ci odpowiada tak krecic się w kółko na dodatek w kółko na minusie to OK ale dla mnie ten system jest do bani nie wiem nie znam sie i super trader nie jestem czyste spostrzeżenie jak mam przez 3 miechy nic nie zarobić a raczej stracić to taki pomysł ląduje do kosza HEJ
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Dziś 5 pkt. Łącznie: 19 pkt. Łącznie z uwzględnieniem prowizji: -29 pkt. Na jutro S PCR.
sotje z boku i tak patzre powiem szczerze jeżeli Ci odpowiada tak krecic się w kółko na dodatek w kółko na minusie to OK ale dla mnie ten system jest do bani nie wiem nie znam sie i super trader nie jestem czyste spostrzeżenie jak mam przez 3 miechy nic nie zarobić a raczej stracić to taki pomysł ląduje do kosza HEJ
ja nie będę oceniał tego systemu ale gdyby codziennie od otwarcia ustawiał SL-a na 15-20pkt straty byłby chyba dobrze do przodu a tak przyjdzie mu wpierdolić pieniądze
BP MOD
Liczba postów : 939 Registration date : 22/11/2012
@Jones, z całym szacunkiem dla Twojej drogi ... Brutalna Prawda uważa, że można 3 miechy kręcić się w kółko (nawet z lekkim minusem), by jednego miecha(?) odrobić i mocno zarobić. To oczywiście nie przesądza o jakości prezentowanego systemu, więc poczekajmy.
Szkoda, że odszedłeś od naszego rynku, bo kreśliłeś fajne kreski. Oczywiście pozdrowiam.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
@Jones, z całym szacunkiem dla Twojej drogi ... Brutalna Prawda uważa, że można 3 miechy kręcić się w kółko (nawet z lekkim minusem), by jednego miecha(?) odrobić i mocno zarobić. To oczywiście nie przesądza o jakości prezentowanego systemu, więc poczekajmy.
Szkoda, że odszedłeś od naszego rynku, bo kreśliłeś fajne kreski. Oczywiście pozdrowiam.
a jak nei idzie to mozna od micha ezoterycznego sygnala zakupic