Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
Temat: UFO - 26.11.2013r. Wto 26 Lis 2013, 06:05
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/[/b]
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
poruchać na roksie zagrać na demo wypić bezalkoholowego szampana pojeździć samochodem w wesołym miasteczku
poczuć się mężczyzną...
mod powinien miec zgode na zmiane ksywki
ze wzgledu na thorgalla zmieniles - zeby mu sie nie rzucać w oczy ?
Napisałem podanie sam do siebie i uzyskałem zgodę. Wiadomo, że dla Thorgalla ta zmiana. Powiedział mi wczoraj, że przestanie pić, więc się poświęciłem.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
widzisz thorguś o tym ostatnio mówiłem, jezeli JKM niby taki liberalny to dlaczego odmawia ludziom swiadomej decyzji o eutanazji, to samo z psami, jak słysze ze mój pies nie ma szans, robi pod siebie ze starości i rak go zżera od środka, to kazdy mi mówi idź do weterynarza i skróć jego męki, kiedy to samo dotyczy czlowieka, to zgoła inne zdania, czlowiek niech dogorywa z lekami uśmierzającymi ból etc
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
Przeleciałem jakieś fora/serwisy z AT i cyklami. Niektórzy grają u nas pod ostanią falę hossy - surowcową. Tak się zastanawiam, jeśli mają rację co do fazy rynku czy u nas będzie to silna faza? Brakuje nam mocy spółek surowcowych (banki już pokazały swoją siłę). Jeśli miedź wzrośnie, to kghm pociągnie indeks. Mam wątpliwości co do hossy na ropie - spada zapotrzebowanie USA na import, więc może ropa nie będzie już rosła? Wtedy u nas paliwowe spółki nie pomogą w hossie.
P.S. LOP na dwóch kolejnych seriach naszych koni > 120k. To już jest poziom, przy którym występowały silniejsze ruchy. Jeszcze max 5k i będzie jazda? Zobaczymy. Obstawiam, że jeszcze w górę pociągniemy.
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
moje S-ki z open juz zarabiają, lubię zarabiać bo to jest proste
już 20 pkt zarobku w kilkanaście minut, a wy tu ciągle marudzicie że pałowanie i nie mozna zarobić
jesteś lepszy nawet od Antoniego Piniondza
nikt nie jest lepszy od Antoniego, on jest najlepszy
to prawda, Antoni jest bardzo skromny ale on jest w pierwszej trójce najlepszych graczy poza tym to prawdziwy patriota i prawdziwy katolik no i fajne zdjęcia przyrody robi, wręcz unikalne