ale ja lubię czytać jak w kom. jakiś silnie poszkodowany chce ponarzekać
sk_duxi 5 godzin temu
Panie Redaktorze pan siedział w samochodzie 1 godzinę, a inspektorzy Inspekcji Transportu Drogowego siedzą w piekarniku (bus) 8 godzin w temperaturze dochodzącej do 50 S.C.. Zapraszam na testy do nas... ;-)
kurwa niech się zwolni , bo się zachowuje jakby miał przydział do tej konkretnej pracy
pcha się jeden z drugim , na takie stanowiska , a potem narzeka że zimno , że goraco , wypierdalać na to miejsce jest 10-ciu
w ogóle u nas na państwowych posadach to jest jakaś chora sytuacja patyczkowania się z każdym z takimi nie dojebami pierdolą się jak "matka z zesranym dziecięciem"
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
skok spreadu na kiwi z 4 na dwadzieścia kilka pipsów, parę szarpnięć w obie strony i właściwy zaciąg. oczywiście beze mnie bo mnie wyjebali
Pierwszy raz dziś od ładnych paru lat się zdarza, aby któryś z wiodących banqw centralnych podniósł stopy od 2009. jest tendencja do obniżania wszędzie gdzie się da.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
skok spreadu na kiwi z 4 na dwadzieścia kilka pipsów, parę szarpnięć w obie strony i właściwy zaciąg. oczywiście beze mnie bo mnie wyjebali
Pierwszy raz dziś od ładnych paru lat się zdarza, aby któryś z wiodących banqw centralnych podniósł stopy od 2009. jest tendencja do obniżania wszędzie gdzie się da.
a te qurwy jeszcze przed ogłoszeniem zaczęły świrować ze spreadem a miałem taką solidną eLkę
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
tzn kto podniosl ? kiwi bank ? i to oznacza ze wszyscy zaczna podnosic ? a w euro obnizyli a jesli usa podniesie to jedziemy na 1:1 ?
u nas tez zaraz szybko podniosa bo banki za malo zarabiaja
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
tzn kto podniosl ? kiwi bank ? i to oznacza ze wszyscy zaczna podnosic ? a w euro obnizyli a jesli usa podniesie to jedziemy na 1:1 ?
u nas tez zaraz szybko podniosa bo banki za malo zarabiaja
za nieudzielenie koledze odpowiedzi opcjoner ban 7 dniowy
osły
zaraz zrobie porządek na ufo i naucze was kultury i szacunku dla bliźnich