Zajęcie we wtorek przez rebeliantów drugiego co do wielkości miasta w Iraku, Mosulu, pokazuje, że na Bliskim Wschodzie znowu rosną w siłę islamscy ekstremiści. Wzrost ich potęgi jest poważnym wyzwaniem dla Baracka Obamy - argumentuje w środę "Washington Post". http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/powazne-wyzwanie-dla-obamy-w-iraku-wyrosl-wrog-rownie-grozny-co-al-kaida,438208.html
a nasze obiektywne media milczą o tym sukcesie Obamy
Obama ta taka sama pizda jak nasz Tusek aby sciemniac i pierdolic farmazony potrafi a skutecznosc znikoma
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
ja nie rozumiem jak niby mają go złapać ? żadnych dowodów
to tylko w pojebanych mediach wszystko jasne i tusek juz "pod ten rajd "zaostrzył KK nawiasem mowiac jest to juz 60ta ktoras zmiana KK w ostatnim czasie KK to podstawa panstwa prawa i powinien byc zmieniany rzadko i rozwaznie a nie pod oczekowaqnia " faktu " i rozwrzeszczanej tłuszczy
media nawołuja do aresztowania goscia z bmw a prokurator tlumaczy ze nie maja dowodow zeby w ogole postawic zarzuty
a ten filmik to moze sobie SE i Fakt puszczac
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
a ja bym chcial przeczytac i sam ocenic czy napisal politycznie czy nie czy ma to powiaznie z rynkami czy nie czy napisal madrze czy glupio czy warto czytac czy tylko przewijać bez czytania
ale nie zaba juz za nas wszystkich ocenił i zdecydowal zaba czy tak Ci szkoda miejsca dla paru linijek na forum ? czy martwisz sie o nasze zdrowie i poprawnosc pogladów
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Pytany przez PAP Korwin-Mikke przyznał, że przyszedł na przyjęcie jako zaproszony gość, bo w ten sposób chce pokazać, że "Władimir Putin jest dobrym władcą dla Rosjan". - Po raz pierwszy od 20 lat zaprosiła mnie ambasada rosyjska, więc jestem. Tym młodym ludziom powiedziałem, że zaraza idzie teraz z Zachodu, a nie ze Wschodu. Jaki jest Putin, taki jest, ale jest to dobry przywódca swojego państwa - powiedział szef Nowej Prawicy.
Przez granicę rosyjsko-ukraińską wjeżdża do obwodu donieckiego coraz więcej czołgów, wozów bojowych i ciężarówek ciągnących działa artyleryjskie. Takie kolumny, osłaniane przez uzbrojone bojówki separatystów pojawiają się w kolejnych miastach.
kuźwa, coraz gorzej to wygląda
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Przez granicę rosyjsko-ukraińską wjeżdża do obwodu donieckiego coraz więcej czołgów, wozów bojowych i ciężarówek ciągnących działa artyleryjskie. Takie kolumny, osłaniane przez uzbrojone bojówki separatystów pojawiają się w kolejnych miastach.
kuźwa, coraz gorzej to wygląda
Europa wezmie zachodnią Ukraine a tam nic nie ma, same golasy
Ostatnio zmieniony przez Koniarz dnia Czw 12 Cze 2014, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
mam wrażenie że jakby było referendum dotyczące przyłączenia części Polski do Niemiec to byłbyś na TAK dla mnie to smutne uległeś propagandzie albo jesteś Niemcem- 5 kolumną albo totalnym lemingiem
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008