| UFO - 25 06 2014 r. | |
|
+21Pan Nikt MedKit* neuron inwestor MICHU kaczor kamikaze Janko Traderroo rafalx REALISTA Reser Osły mariner spacerolog TRADER Kazik janek 4 JEŹDŹCY APOKALIPSY trez nomad dziadek 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:37 | |
| Palikot w sejmie P:co drugie słowo kurwa marszalkini : panie pośle P: ja tylko cytuje ministrow | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:39 | |
| oni juz wiedzą co bedzie po tym małym podbiciu | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39665 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:41 | |
| - osły rekultywacja napisał:
- MICHU napisał:
- osły rekultywacja napisał:
- MICHU napisał:
zależy w jakiej sprawie.
czesc Michu jak tam w domu ? Zocha zdrowa ?
pozdrowienia dla Pietruszki ach więc należało wybrać między szczęściem jednej a drugiej ?
Zosia ważniejsza nie krzywdząc Zochy.
Wiem doskonale, że mogę Świata nie naprawić i w "nagrodę" zostać z niczym.
No nie ma szczęścia Michu na tym świecie. a nie mozesz zostawic sobie obie ?
Zoche do gotowania a Zosie do milosci lub na odwrot Zosia jest najważniejsza i jedyna. I tak zrobisz tak jak uznasz za stosowne. Ja tylko chciałbym mieć możliwość się odwdzięczyć wytrwale, jak najlepiej potrafię i będę w stanie. | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:46 | |
| Miller .. interesuje nas jak Minister SZ głęboko nie zgadza się a prowadzoną przez siebie polityką ...
Ostatnio zmieniony przez osły rekultywacja dnia Sro 25 Cze 2014, 16:52, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:49 | |
| - MICHU napisał:
- MICHU napisał:
- MICHU napisał:
zależy w jakiej sprawie.
czesc Michu jak tam w domu ? Zocha zdrowa ?
pozdrowienia dla Pietruszki ach więc należało wybrać między szczęściem jednej a drugiej ?
Zosia ważniejsza nie krzywdząc Zochy.
Wiem doskonale, że mogę Świata nie naprawić i w "nagrodę" zostać z niczym.
No nie ma szczęścia Michu na tym świecie. a nie mozesz zostawic sobie obie ?
Zoche do gotowania a Zosie do milosci lub na odwrot Zosia jest najważniejsza i jedyna.
I tak zrobisz tak jak uznasz za stosowne.
Ja tylko chciałbym mieć możliwość się odwdzięczyć wytrwale, jak najlepiej potrafię i będę w stanie. no ale to jest dobra rada starszego kolegi przeciez wiesz ktora z nich lepiej gotuje a ktora jest lepsza w łóżku sam sabie ustal ktora bedzie do czego przecież każda jest inna i ma inne zdolności jedna moze umie spiewac a druga malowac i Twoja głupotą by było ta pierwszą zmuszać do malowania a drugą nakłaniać do śpiewania | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:50 | |
| - Kazik napisał:
- dziadek napisał:
- Kazik napisał:
- thorgall melioracja napisał:
- [......................]
Thorgall , znasz moje zdanie na temat thorgallowania! Skończy Ci się ban to będziesz pisał - ban to zakaz pisania! pzdr dziadek
dziadek sprawdz czy czapka za mocno nie uwiera? ... "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi..............." czy jakoś tak! Nie zmienię zdania w tej sprawie! pzdr dziadek..... ręką.....wiadomo..... Co do "cnoty" się nie spieram ale co do "prawdy"... w obecnej sytuacji ... mam duże wątpliwości. Znaczy nie wiem czy naprawisz Świat i czy nie wyjdzie Ci to bokiem. To tylko moje przypuszczenia. ... Pozwolę sobie zgodzić się z Tobą (z tym bokiem) i nie przeszkadza mi że Ty ostatnio nie zgadzasz się z nikim! Nie widzę tylko żadnej analogii z tymi czapkami które jak wiadomo dotyczą rządzących a ja tu nie rządze.......ja pełnię posługę! Modem nie muszę być a mogę nie być w każdej chwili jeżeli taki będzie vox populi ale dopóki jestem postępuje zgodnie z przekonaniem i zasadami które wyznaje! Inaczej nie chcę , nie mogę , nie potrafię , nooo dusza nie każe!!! ...................Pozdrawiam dziadek ręką własną _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:53 | |
| - Kazik napisał:
- inwestor napisał:
- o 15-tej wystapienie Tuska
podobno ma podac rzad do dymisji
kaczor zamykaj s na x/pln Co Ty gadasz Tusk powie, że rząd jest cacy i że każdemu kto podniesie rękę na rząd temu sienkiewicz tę rękę utnie a PiS gada cicho bo ponoć ryży huj ma zamykać każdego kto będzie chciał obalić jedynie słuszny rząd Jak dobrze pamiętam, to Gomułka (Wiesław) /czy jakoś tak obcinał ręce, Troche to trwało ale...... ..."historia zawsze "... to takie ozywcze i inteligentne napierdalac ciagle o tym samym. Tak wiemy ze nie lubisz Tuska i tak wiemy ze nie pasuje Ci ze thorgal jest banowany.'Nie lepiej jak mezzcyzna napisac raz i dosanie zamiast jak wredna baba kasac po trochu i bez sensu. | |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:56 | |
| Kto dzisiaj gra ?
na mundialu
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Sro 25 Cze 2014, 16:56, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:56 | |
| - nomad napisał:
- Kto dzisiaj gra ?
Tusk w wuja z narodem ps lokalna liga na mundial on jest za cienki | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 16:59 | |
| - kaczor napisał:
- Kazik napisał:
- inwestor napisał:
kaczor zamykaj s na x/pln Co Ty gadasz Tusk powie, że rząd jest cacy i że każdemu kto podniesie rękę na rząd temu sienkiewicz tę rękę utnie a PiS gada cicho bo ponoć ryży huj ma zamykać każdego kto będzie chciał obalić jedynie słuszny rząd Jak dobrze pamiętam, to Gomułka (Wiesław) /czy jakoś tak obcinał ręce, Troche to trwało ale...... ..."historia zawsze "... to takie ozywcze i inteligentne napierdalac ciagle o tym samym. Tak wiemy ze nie lubisz Tuska i tak wiemy ze nie pasuje Ci ze thorgal jest banowany.'Nie lepiej jak mezzcyzna napisac raz i dosanie zamiast jak wredna baba kasac po trochu i bez sensu.
kaczor o co chodzi ?? co sie wkurzasz przeciez znowu zarabiasz na eur/pln | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:01 | |
| a jednak są meganiedowartościowane | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:06 | |
| | |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:06 | |
| - kaczor napisał:
- Kazik napisał:
- inwestor napisał:
kaczor zamykaj s na x/pln Co Ty gadasz Tusk powie, że rząd jest cacy i że każdemu kto podniesie rękę na rząd temu sienkiewicz tę rękę utnie a PiS gada cicho bo ponoć ryży huj ma zamykać każdego kto będzie chciał obalić jedynie słuszny rząd Jak dobrze pamiętam, to Gomułka (Wiesław) /czy jakoś tak obcinał ręce, Troche to trwało ale...... ..."historia zawsze "... to takie ozywcze i inteligentne napierdalac ciagle o tym samym. Tak wiemy ze nie lubisz Tuska i tak wiemy ze nie pasuje Ci ze thorgal jest banowany.'Nie lepiej jak mezzcyzna napisac raz i dosanie zamiast jak wredna baba kasac po trochu i bez sensu.
... Według mnie jeszcze jedno - wszyscy co tak ochoczo krzyczą "jebać Tuska" i przebierają nóżkami do zmiany władzy powinni uczciwie napisać jaka jest alternatywa. Bo realną alternatywą na dzisiaj jest Jarosław Gowin jako prezydent , Jarosław Kaczyński jako premier , Antoni Macierewicz jako minister spraw węwnętrznych , Anna Fotyga jako minister spraw zagranicznych i Ryszard Bugaj jako Guru gospodarki i ekonomii!! Jeszcze jako kwiatek do kożucha dodadzą Janusza Korwin-Mikkego ale za Nim zaraz puszczą CBA bo tak Kaczyński traktuje wszystkich tych których nie lubi! Taka jest realna alternatywa dla dzisiaj rządzących. I żeby było jasne ja na nich nie głosowałem ani za pierwszym ani za drugim razem!!! _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:12 | |
| - dziadek napisał:
- kaczor napisał:
- Kazik napisał:
- inwestor napisał:
... Według mnie jeszcze jedno - wszyscy co tak ochoczo krzyczą "jebać Tuska" i przebierają nóżkami do zmiany władzy powinni uczciwie napisać jaka jest alternatywa. Bo realną alternatywą na dzisiaj jest Jarosław Gowin jako prezydent , Jarosław Kaczyński jako premier , Antoni Macierewicz jako minister spraw węwnętrznych , Anna Fotyga jako minister spraw zagranicznych i Ryszard Bugaj jako Guru gospodarki i ekonomii!! Jeszcze jako kwiatek do kożucha dodadzą Janusza Korwin-Mikkego ale za Nim zaraz puszczą CBA bo tak Kaczyński traktuje wszystkich tych których nie lubi! Taka jest realna alternatywa dla dzisiaj rządzących. I żeby było jasne ja na nich nie głosowałem ani za pierwszym ani za drugim razem!!! no przeciez kaczor pisal wy....ć Tuska i nie powoływać nikogo | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:14 | |
| jak widać wynik PKB w usiakowie jest dla wazny dla mięczaków i pedałów prawdziwy maczo kupuje na szczytach a wyjdzie jeleniowa i powie , że zwieksza qe o 10 mld miesięcznie do 2030 roku !!!!! i bedzie tak aż przez atlantyk bedzie mozna przejechać samochodem po warstwie dolarów _________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Sro 25 Cze 2014, 17:18, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:15 | |
| A ja lubię Tuska, ostatnio z nim biegłem na Monte Cassino przez kilka minut. Wole go niż Jarosława. Ostatnio słucham i myślę qrna jakiś gej gada, paczę a to Kaczyński Jarosław. PO jest cienkie, ale to co teraz PiS odstawia to kompletna maniana i już na nic więcej ich nie stać, Kaczyński uwalił tą partię totalnie. Tak se pisze jako amator bo kompletnie nie podniecają mnie te tematy i pewnie jako niegłosujący zdecydowanie wygram wybory. | |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:22 | |
| - nomad napisał:
- A ja lubię Tuska, ostatnio z nim biegłem na Monte Cassino przez kilka minut. Wole go niż Jarosława. Ostatnio słucham i myślę qrna jakiś gej gada, paczę a to Kaczyński Jarosław.
... A odkąd to geje Ci przeszkadzają??? Mnie trochę przeszkadzają ale Kaczyński akurat nie bo On się nie afiszuje nachalnie a po drugie to On już stary to co On może, noo chyba palcem! _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:22 | |
| - osły rekultywacja napisał:
- dziadek napisał:
- kaczor napisał:
- Kazik napisał:
- inwestor napisał:
... Według mnie jeszcze jedno - wszyscy co tak ochoczo krzyczą "jebać Tuska" i przebierają nóżkami do zmiany władzy powinni uczciwie napisać jaka jest alternatywa. Bo realną alternatywą na dzisiaj jest Jarosław Gowin jako prezydent , Jarosław Kaczyński jako premier , Antoni Macierewicz jako minister spraw węwnętrznych , Anna Fotyga jako minister spraw zagranicznych i Ryszard Bugaj jako Guru gospodarki i ekonomii!! Jeszcze jako kwiatek do kożucha dodadzą Janusza Korwin-Mikkego ale za Nim zaraz puszczą CBA bo tak Kaczyński traktuje wszystkich tych których nie lubi! Taka jest realna alternatywa dla dzisiaj rządzących. I żeby było jasne ja na nich nie głosowałem ani za pierwszym ani za drugim razem!!! no przeciez kaczor pisal wy....ć Tuska i nie powoływać nikogo
i tu sie z TOba osly zgodze w koncu cytujesz madrych ludzi. Niestety Tusk ma patalchow i nieudacznikow za przeciwnikow i dzisiaj na miekko ich rozjebal politycznym sprytem | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:24 | |
| - dziadek napisał:
- nomad napisał:
- A ja lubię Tuska, ostatnio z nim biegłem na Monte Cassino przez kilka minut. Wole go niż Jarosława. Ostatnio słucham i myślę qrna jakiś gej gada, paczę a to Kaczyński Jarosław.
... A odkąd to geje Ci przeszkadzają??? Mnie trochę przeszkadzają ale Kaczyński akurat nie bo On się nie afiszuje nachalnie a po drugie to On już stary to co On może, noo chyba palcem! Mnie to nic nie przeszkadza, ale w gwiazdach mam napisane, że zawsze stoję po stronie mniejszości. Taki wrodzony antyoportunizm. :-) | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:28 | |
| - nomad napisał:
- dziadek napisał:
- nomad napisał:
... A odkąd to geje Ci przeszkadzają??? Mnie trochę przeszkadzają ale Kaczyński akurat nie bo On się nie afiszuje nachalnie a po drugie to On już stary to co On może, noo chyba palcem! Mnie to nic nie przeszkadza, ale w gwiazdach mam napisane, że zawsze stoję po stronie mniejszości. Taki wrodzony antyoportunizm. :-) ps. dziadek, może morze jest błękitne jak jest słoneczny dzień | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31068 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:29 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:30 | |
| - nomad napisał:
- dziadek napisał:
- nomad napisał:
... A odkąd to geje Ci przeszkadzają??? Mnie trochę przeszkadzają ale Kaczyński akurat nie bo On się nie afiszuje nachalnie a po drugie to On już stary to co On może, noo chyba palcem! Mnie to nic nie przeszkadza, ale w gwiazdach mam napisane, że zawsze stoję po stronie mniejszości. Taki wrodzony antyoportunizm. :-) rozejrzyj się trochę może to nie gwiazdy , a białe myszy _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:31 | |
| Zauwazcie ze rozmowy Grasia z KLuczykiem nikt nie opublikowal widocznie zartysie skonczyly i KUlczyk dal delikatnie do zrozumienia (przez lancuszek ludzi) ze kto mu sie wtraci w interesy tego odjebie (fizyzcnie i gospodarczo). Jak widac prywatne potrafi zadbac o swoje interesy | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:39 | |
| - kaczor napisał:
- Zauwazcie ze rozmowy Grasia z KLuczykiem nikt nie opublikowal widocznie zartysie skonczyly i KUlczyk dal delikatnie do zrozumienia (przez lancuszek ludzi) ze kto mu sie wtraci w interesy tego odjebie (fizyzcnie i gospodarczo).
Jak widac prywatne potrafi zadbac o swoje interesy już by restauracyjny menadżer w kraju roboty nie znalazł ,ani za granicą _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:41 | |
| na silver W1 piękny trójkącik i czy wyjdą góra czy jeszcze lekka cofka _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:45 | |
| - kaczor napisał:
- Zauwazcie ze rozmowy Grasia z KLuczykiem nikt nie opublikowal widocznie zartysie skonczyly i KUlczyk dal delikatnie do zrozumienia (przez lancuszek ludzi) ze kto mu sie wtraci w interesy tego odjebie (fizyzcnie i gospodarczo).
Jak widac prywatne potrafi zadbac o swoje interesy spoko ja słyszałem, że mają 600 godzin i rozłożyli na wiele odcinków. | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:47 | |
| - zibi napisał:
- kaczor napisał:
Jak widac prywatne potrafi zadbac o swoje interesy już by restauracyjny menadżer w kraju roboty nie znalazł ,ani za granicą a ja mysle ze na powaznie keidy chodzi o gruba kase to zalatwienie samobojstwa albo znikniecia jakiegos kelnera to jest zaden problem | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 17:49 | |
| loonie L stop 1.0690 _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| |
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. Sro 25 Cze 2014, 18:12 | |
| - MedKit* napisał:
- chory murzyn 2h myslał o pkb
wcale nie bo wycinał kupony i odbierał przysługującą mu żywność _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 25 06 2014 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 25 06 2014 r. | |
|