Thorgalla wykreowałeś już na więźnia politycznego i męczennika, więc następny z brzegu ;-))
tam bańka poszła, to jeszcze druga na południu
hehe dziki kapitalizm
a w dupe jeża
bańka jak szklanka pęka w mgnieniu oka grzyby to trzeba umieć zbierać a nie poziomki do skupu nosić gdybyś miał wiadro to robota szłaby inaczej
;-))
Dlaczemu zepsułeś? Wiktor Moneta z Wiktorią Minetą fajne duo tworzyliście
... Ja bym z takiego duo galopem wypier.......ł - oba samce!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Niewyjete masz Opcjonerku te powiedzenia. Różne określenia słyszałam np. kisić ogóra, ubijać śmietanę ale robic dorsza w kombiwarze - po raz pierwszy słyszę.
przechujowe !
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
Liczba postów : 532 Location : Madagaskar Registration date : 24/05/2014
plus 3 inteligentne twarze ze starego UPR http://wybory.gazeta.pl/ParlamentEuropejski2014/1,137162,16035959,Zoltek__Marusik_i_Iwaszkiewicz__Kim_sa_przyszli_europoslowie.html
mi to się widzi że to taka grupka fascynatów pewnego prądu umysłowego, podobnie jak stara gwardia z PC kaczyńskich.
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
plus 3 inteligentne twarze ze starego UPR http://wybory.gazeta.pl/ParlamentEuropejski2014/1,137162,16035959,Zoltek__Marusik_i_Iwaszkiewicz__Kim_sa_przyszli_europoslowie.html
mi to się widzi że to taka grupka fascynatów pewnego prądu umysłowego, podobnie jak stara gwardia z PC kaczyńskich.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 15 Lip 2014, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
"(..)The leaders of Brazil, Russia, India, China and South Africa also formalized the creation of a $100 billion currency exchange reserve, which member states can tap in case of balance of payment crises, the leaders of the five nations said at a meeting in Fortaleza, Brazil. (..)"
w tym kontekście widać że nawoływania Rosji o "nowy światowy porządek" to jest poważniejsza sprawa niż się wielu wydaje. Trzeba uważnie przyglądać się relacjom Rosja-Chiny i jeżeli będą się zacieśniać to możliwe że mamy bardzo mocną geopolityczną zmianę i pomysł przyciągnięcia Rosji do Zachodu i skierowanie przeciw Chinom definitywnie upadł. Są już tego sygnały jak choćby umowa gazowa, eksport zestawów S-400 do Chin czy nie do końca jasne zacieśnienie współpracy militarnej (zapewne chodzi o wspólne prace nad myśliwcem 5 generacji).
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
czego to się nie robi aby zafundować ludowi igrzyska. Ciekawe ile TVP straciła: 10,20 a może 50 mln? Nic to - wprowadzą jakiś nowy POdatek telewizyjny i wyjdą na prostą.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Wypadek w moskiewskim metrze, są zabici i ranni - zdjęcia Minister ds. sytuacji nadzwyczajnych Rosji Władimir Puczkow powiedział dziennikarzom, że krążące informacje o wybuchu w tunelu metra pomiędzy stacjami "Sławiański Bulwar" i "Park Pobiedy" są nieprawdziwe, a "awaria miała charakter czysto techniczny". Dodał, że badaniu przyczyn katastrofy nie jest brana pod uwagę ewentualność zamachu.
ktoś mowil o kupnie ruskich helikopterow ?
- Unia Europejska umiera, a Rosja dynamicznie się rozwija - mówił Janusz Korwin-Mikke w wywiadzie dla rosyjskiej RIA Novosti. Uzasadniał w ten sposób, dlaczego gospodarczy rozwój Polski powinien być bardziej nastawiony na Wschód. Szef Kongresu Nowej Prawicy powiedział również, że aneksja Krymu jest "zupełnie naturalna". Na swojej stronie internetowej RIA Novosti mówi o Korwin-Mikkem jako "konserwatywnym liberale, eurosceptyku".
wiesz co to kurtuazja? podczas wizyt w obcych krajach politycy zawsze chwalą gospodarzy i wygadują różne androny ech, wczoraj ci odpisałem o Korwinie i Rosji, a ty dalej swoje nie jesteś w stanie nawet sensownie argumentować swojego stanowiska na jałowe spory z głuchym na argumenty człowiekiem szkoda mi czasu zresztą uważam że taki potok pomówień jaki wylewasz na Korwina dyskwalifikuje cię jako kogoś, z kim warto rozmawiać fanatyzm i ciemnota to cechy którymi gardzę w najwyższym stopniu