| UFO - 05 08 2014 r. | |
|
+17Krzysztof thorgall Generał MICHU neuron kaczor Dave Osły Falibor Fortuna MoralnyNiepokój zibi Reser barany rafalx Zygmunt de Bill 4 JEŹDŹCY APOKALIPSY dziadek 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
MICHU
Liczba postów : 39665 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Wto 05 Sie 2014, 23:47 | |
| - osły rekultywacja napisał:
- MICHU napisał:
- osły rekultywacja napisał:
Tusk nie czyta ale ma tutaj swoich ludzi sam sie domysl jakich kto tutaj jest z wybrzeza i banuje za napisanie zlego slowa na PO ? a co Ciebie jeszcze nie okradli ? przecież dzięki układom PO sam kradniesz ja jestem z PSL i mnie nie dopuszczaja
a sam wiesz ze kase trzyma PO - ROSTOWSKI A Teraz Szczurek nie pamiętasz Ty jesteś z LSD | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Wto 05 Sie 2014, 23:50 | |
- Zygmunt de Bill napisał:
- MICHU napisał:
Tusk nie czyta ale ma tutaj swoich ludzi sam sie domysl jakich kto tutaj jest z wybrzeza i banuje za napisanie zlego slowa na PO ? a co Ciebie jeszcze nie okradli ? przecież dzięki układom PO sam kradniesz To Osioł jest pewnie Markiem K. Nie Marek K. jest z Koszalina a ja jestem z łodzkiego
a sam Michu pisal o 3 grupach z innych osrodkow nie z łodzi gps szczelił ostatnio byłeś też z Krakowa | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Wto 05 Sie 2014, 23:53 | |
| - MICHU napisał:
- MICHU napisał:
Tusk nie czyta ale ma tutaj swoich ludzi sam sie domysl jakich kto tutaj jest z wybrzeza i banuje za napisanie zlego slowa na PO ? a co Ciebie jeszcze nie okradli ? przecież dzięki układom PO sam kradniesz ja jestem z PSL i mnie nie dopuszczaja
a sam wiesz ze kase trzyma PO - ROSTOWSKI A Teraz Szczurek nie pamiętasz Ty jesteś z LSD
ale dlaczego mnie wymieniasz jako zamieszanego w ta afere przeciez oddalem Ci połowe zarobionych pieniadzy i zaplacilem za wszxystkie sygnały z góry nie dam sie wrobić - mam Twoje pokwitowanie odbioru 2 mln złotych kazdy sąd przyzna mi racje | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Wto 05 Sie 2014, 23:57 | |
| - MICHU napisał:
- Zygmunt de Bill napisał:
- MICHU napisał:
Tusk nie czyta ale ma tutaj swoich ludzi sam sie domysl jakich kto tutaj jest z wybrzeza i banuje za napisanie zlego slowa na PO ? a co Ciebie jeszcze nie okradli ? przecież dzięki układom PO sam kradniesz To Osioł jest pewnie Markiem K. Nie Marek K. jest z Koszalina a ja jestem z łodzkiego
a sam Michu pisal o 3 grupach z innych osrodkow nie z łodzi gps szczelił ostatnio byłeś też z Krakowa Pisałem Ci ze zgubiłem dowód i ktos sie pode mnie podszyl w Krakowie i wyłudził te ostatnie sygnały | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Wto 05 Sie 2014, 23:59 | |
| | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Sro 06 Sie 2014, 00:02 | |
- MICHU napisał:
- MICHU napisał:
a sam wiesz ze kase trzyma PO - ROSTOWSKI A Teraz Szczurek nie pamiętasz Ty jesteś z LSD
ale dlaczego mnie wymieniasz jako zamieszanego w ta afere przeciez oddalem Ci połowe zarobionych pieniadzy i zaplacilem za wszxystkie sygnały z góry
nie dam sie wrobić - mam Twoje pokwitowanie odbioru 2 mln złotych kazdy sąd przyzna mi racje ale dlaczego mnie wymieniasz jako zamieszanego w ta afere wystarczy że jesteś jako beneficjent tej afery przeciez oddalem Ci połowe zarobionych pieniadzy wypominasz 500 zł a na ślub Mamy Katrina przyszła z prezentem 300zł - trochę wiocha przy tych ukradzionych Mi 6 milionach i zaplacilem za wszxystkie sygnały z góry za 2 miesiące sygnałów z DEMO jeszcze Mi nie oddałeś nie dam sie wrobić - mam Twoje pokwitowanie odbioru 2 mln złotych kazdy sąd przyzna mi racje
przecież nie chcesz ugody na 15 mln | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Sro 06 Sie 2014, 00:06 | |
| - MICHU napisał:
- MICHU napisał:
- MICHU napisał:
ale dlaczego mnie wymieniasz jako zamieszanego w ta afere przeciez oddalem Ci połowe zarobionych pieniadzy i zaplacilem za wszxystkie sygnały z góry
nie dam sie wrobić - mam Twoje pokwitowanie odbioru 2 mln złotych kazdy sąd przyzna mi racje ale dlaczego mnie wymieniasz jako zamieszanego w ta afere wystarczy że jesteś jako beneficjent tej afery
przeciez oddalem Ci połowe zarobionych pieniadzy wypominasz 500 zł a na ślub Mamy Katrina przyszła z prezentem 300zł - trochę wiocha przy tych ukradzionych Mi 6 milionach
i zaplacilem za wszxystkie sygnały z góry za 2 miesiące sygnałów z DEMO jeszcze Mi nie oddałeś
nie dam sie wrobić - mam Twoje pokwitowanie odbioru 2 mln złotych kazdy sąd przyzna mi racje
przecież nie chcesz ugody na 15 mln
to moja wina ze Katrina roztrwoniła pieniadze i na prezent zostalo jej tylko 300 zl ?? dostala ode mnie 1500 zl -zeby wiochy nie bylo a dlaczxego nie zaprosiliscie mnie razem z Katrina? na zxaproszeniu byla tylk ona wpisana ładnie to tak ??? | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. Sro 06 Sie 2014, 00:06 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 05 08 2014 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 05 08 2014 r. | |
|