Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO - 14 08 2014 r. Sro 13 Sie 2014, 22:08
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir Nick
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Sro 13 Sie 2014, 22:17
wykresy w hossie są jak oglądanie Rity H. w tańcu wtedy bedzie wiadomo
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Sro 13 Sie 2014, 22:38
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Sro 13 Sie 2014, 22:52
Piszę ten list wyłącznie po to, żeby ograniczyć Panu możliwość mówienia, jak już wyrżniecie wszystkie polskie firmy, że Pan nie wiedział i to byli źli urzędnicy. Pan nimi kieruje" - kończy swój list Kaźmierczak
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Sro 13 Sie 2014, 22:53
czy licealistka miala rację, że Tusk to zdrajca / wykancza polskie firmy na polecenie zagranicznych koncernów /
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Sro 13 Sie 2014, 23:05
"Jeśli stać Pana na odrobinę refleksji, proszę zajrzeć do swoich programów wyborczych 2007/2011, obejrzeć swoje wystąpienia i swoje obietnice w stosunku do nas. A potem proszę spróbować spojrzeć w lustro"
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 05:03
Koniarz napisał:
"Jeśli stać Pana na odrobinę refleksji, proszę zajrzeć do swoich programów wyborczych 2007/2011, obejrzeć swoje wystąpienia i swoje obietnice w stosunku do nas. A potem proszę spróbować spojrzeć w lustro"
czyli nie jebać Tuska ale za ...... albo przynajmniej zamknąc Tuska
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 05:15
dzisiaj tylko obswerwuje i licze na odrobienie strat
niby papierowych strat
ale własnie wczoraj doszedlem do wniosku ze papierowe straty wymyslil ostatni głab albo po prostu oszust zeby zamydlic leszczowi oglad sytuacji = wyruchac go bo co to znaczy papierowa strata ???
kurwa z konta znikneło / odpisali /zyd zajebał pare kilo pln i to ma byc papierowa strata ???
to jest jak najbardziej realna strata - bylo i nie ma
to jak robie zakupy kartą to tez sa tylko papierowe straty na koncie bylo - odpisali ,zarobie - dopiszą
na kontraktach nie ma "papierowych strat " -
papierowe straty sa na akcjach ale tylko wtedy jesli masz ich tyle ze ich wartosc jest tylko papierowa bo nikt ich po tej cenie nie kupi w tej ilosci jesli leszcz ma troche akcji ktore moze w każdej chwili spieniężyć to tez sa jego realne straty bo mogl miec a teraz juz tego nie ma
wczesniej sie nad tym nie zastanawialem a jak tak pomyslisz to cala otoczka , zasady gieldy jest oparta na wielkim zaklamaniu i oszustwie
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 05:30
osły rekultywacja napisał:
niby papierowych strat
ale własnie wczoraj doszedlem do wniosku ze papierowe straty wymyslil ostatni głab albo po prostu oszust zeby zamydlic leszczowi oglad sytuacji = wyruchac go bo co to znaczy papierowa strata ???
kurwa z konta znikneło / odpisali /zyd zajebał pare kilo pln i to ma byc papierowa strata ???
to jak robie zakupy kartą to tez sa tylko papierowe straty na koncie bylo - odpisali ,zarobie - dopiszą
papierowe straty sa na akcjach ale tylko wtedy jesli masz ich tyle ze ich wartosc jest tylko papierowa bo nikt ich po tej cenie nie kupi w tej ilosci jesli leszcz ma troche akcji ktore moze w każdej chwili spieniężyć to tez sa jego realne straty bo mogl miec a teraz juz tego nie ma
wczesniej sie nad tym nie zastanawialem a jak tak pomyslisz to cala otoczka , zasady gieldy jest oparta na wielkim zaklamaniu i oszustwie
jak nie masz jaj to nie zajmuj się giełdą czy tam forexem
zibi MOD
Liczba postów : 31090 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 05:45
Koniarz napisał:
każdy Polak powinien mieć możliwość wymierzenia plaskacza
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 05:50
zibi napisał:
Koniarz napisał:
lub kopa w dupe
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:01
mariner napisał:
jak nie masz jaj to nie zajmuj się giełdą czy tam forexem
Ty to z jajami i dlatego tak chicho siedziałes na tych jajach na L w ostanich spadkach liczac "papierowe straty "
ja nie wymiękam ale kombinuje co zmienić zeby jak najrzadziej te stalowe jaja byly potrzebne
bo dochodze do wniosku ze "stalowych jaj " nalezy sie wstydzic jako objaw glupoty oślego uporu -a tego mam zdecydowanie za duzo a nie nimi chwalić
ale co mi tam - Twoje depo Twoje jaja
nie moja sprawa nawet jesli Ci tylko "gołe jaja" zostaną ale za to kazdy bedzie widzial ze są stalowe
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:04
Ogrodnik Hofmann napisał:
zibi napisał:
Koniarz napisał:
lub kopa w dupe
Albo na karcie głosowania dodatkowe okienko "żaden kandydat mi nie odpowiada". Jesli wystarczająca ilość osób tak zagłosuje, wybory są powtarzane a dotychczasowi kandydaci nie maja prawa startować w wyborach.
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:07
pies jednak to nie baran
ale sa i glupie psy - ten nr 9 tusk powinien dostac jak nr 8
Ostatnio zmieniony przez osły rekultywacja dnia Czw 14 Sie 2014, 06:12, w całości zmieniany 1 raz
Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:08
niby papierowych strat
Co za wroga propaganda? Papierowe znaczy, że miałeś papier i go nie masz. Kiedyś chciałem przetłumaczyć jakiemuś mądremu, że cała kapitalizacja to wielka ściema. Chciał mnie pobić, bo chyba jego psyche nie dopuszczała tego,że go w chooja robili od urodzenia a on na tą okoliczność popełnił jakąś tam naukową "pracę".
Pytam go? jak kupię 10 akcji za 10 zł i podnoszę "kapitalizację" o 10 %, a potem tak codziennie przez 10 dni to o ile zwiększy się "wartość" "FIRMY". Ilość akcjy 100 Trotylionów x milionów.....
Odpowiedz...Piana na ustach.
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:26
Kazik napisał:
Co za wroga propaganda? Papierowe znaczy, że miałeś papier i go nie masz. Kiedyś chciałem przetłumaczyć jakiemuś mądremu, że cała kapitalizacja to wielka ściema. Chciał mnie pobić, bo chyba jego psyche nie dopuszczała tego,że go w chooja robili od urodzenia a on na tą okoliczność popełnił jakąś tam naukową "pracę".
Pytam go? jak kupię 10 akcji za 10 zł i podnoszę "kapitalizację" o 10 %, a potem tak codziennie przez 10 dni to o ile zwiększy się "wartość" "FIRMY". Ilość akcjy 100 Trotylionów x milionów.....
zgadza sie najgorsi sa ci co zycie swoje zawodowe i osobiste oparli na takich fundamentach (papierowych ) uczyli sie kilka lat AT i jak juz opanowali zasady to zaczyna do nich docierac ze to wszystko psu w d... ze lepeij bylo zyc jak nasz "general " pic i pierdolic -przynajmniej byłoby co powspominać
przekonuja sie -czesto bolesnie finansowo ze na tym nie mozna zarobic na gieldzie i stad nerwowe poszukiwanie jeleni ktorzy by za te " paierowe umiejetnosci " cos zapłacili - jakis sygnal kupili albo jakies wyklady opłacili
tutaj chyba najlepszym przykladem jest Belle obkuta z " papierowej teorii" na 200% i dostająca po dupie na rynku
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:36
dex napisał:
zibi napisał:
Koniarz napisał:
lub kopa w dupe
Albo na karcie głosowania dodatkowe okienko "żaden kandydat mi nie odpowiada". Jesli wystarczająca ilość osób tak zagłosuje, wybory są powtarzane a dotychczasowi kandydaci nie maja prawa startować w wyborach.
mogło by byc to okienko albo maks 2 kadencje na wybieralnych stanowiskach
nawet najlepsi po 2 kadencjach sie psuja a ci źli by byla gwarancja ze odejda
moze bysmy stracili kilku naprawde dobrych i uczciwych ale zyski zdecydowanie przerosłyby koszty
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:37
mariner , zaraz odrobię "papierowe straty "
az sie prosi o s na open ale papierowa strata mnie powstrzymuje
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:39
Małolat , nie zdmuchnęło Cie w nocy ??
tam gdzies w Twoich stronach dwie burze w nocy sie zeszły i powstała traba powietrzna - tak media podaja
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:41
dex napisał:
zibi napisał:
Koniarz napisał:
lub kopa w dupe
W Sejmie jest rejestrowana ilość głosów przeciw obywatel przy glosowaniu jest okradziony z tej możliwości bo poseł X, który dostał np 2mln glósów może dostać przy okazji 1mln głosów przeciwnych np. taki idiota jak Niesiołowski
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11680 Registration date : 16/09/2007
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:42
składajcie duże zlecenia, bo jedyna okazja przytulić W.... kaskę
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:43
Kazik napisał:
zgadza sie najgorsi sa ci co zycie swoje zawodowe i osobiste oparli na takich fundamentach (papierowych ) uczyli sie kilka lat AT i jak juz opanowali zasady to zaczyna do nich docierac ze to wszystko psu w d... ze lepeij bylo zyc jak nasz "general " pic i pierdolic -przynajmniej byłoby co powspominać
przekonuja sie -czesto bolesnie finansowo ze na tym nie mozna zarobic na gieldzie i stad nerwowe poszukiwanie jeleni ktorzy by za te " paierowe umiejetnosci " cos zapłacili - jakis sygnal kupili albo jakies wyklady opłacili
tutaj chyba najlepszym przykladem jest Belle obkuta z " papierowej teorii" na 200% i dostająca po dupie na rynku
Gdybyś mnie nie straszył sądami, tylko zapakował się w L-ki, to byś zarabiał. A teraz padł na ciebie blady strach o depo.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:45
jesteś DT to sobie odrabiaj na spadkach a ja albo w pysk albo okolice 2400 lub 2500 bo tak sobie ubzdurałem powodzenia
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:45
nie potrzeba brac na open - bo juz mam wziete
zaskoczenia nie ma tak wcvzxoraj pisalem
Yesterday at 16:24 no to jeszcze s po 2338 - nie bede gorszy od dexa Very Happy
za wczesnie zaczeli finisz a to oznacza ze ząbek w dol musi byc jak nie jeszcze dzisiaj to jutro na otwarciu
wole dzisiaj bo ryzyko mniejsze i musze coś przymknąć
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:47
nie potrzeba brac na open - bo juz mam wziete
zaskoczenia nie ma tak wcvzxoraj pisalem
Yesterday at 16:24 no to jeszcze s po 2338 - nie bede gorszy od dexa Very Happy
za wczesnie zaczeli finisz a to oznacza ze ząbek w dol musi byc jak nie jeszcze dzisiaj to jutro na otwarciu
wole dzisiaj bo ryzyko mniejsze i musze coś przymknąć
Nic nie zamyka do fix, ciśnie eS, sl 2342.
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:54
mariner napisał:
jesteś DT to sobie odrabiaj na spadkach a ja albo w pysk albo okolice 2400 lub 2500 bo tak sobie ubzdurałem powodzenia
po mojemu to robisz bład w załozeniach
ale nie bede sie upieral bo moze ja sobie spadki ubzduralem ????
najwazniejsze to nie stawiaj wszystkiego "na jedna karte "
robimy ten sam blad -za bardzo przywiazujemy sie do swoich "nieomylnych " pozycji
a najlepsza jest "metoda opcjonera " rosnie - L , spada - S i w nosie miec przekonania i nastawienia
Fanexa fake profil
Liczba postów : 268 Location : lasy państwowe Registration date : 03/02/2010
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 06:58
Kazik napisał:
pewnie ma po czym dostawać, dwójka dzieci, nic nie robi tylko w domu siedzi przed komputerem. ja tam lubię ruch
Osły
Temat: Re: UFO - 14 08 2014 r. Czw 14 Sie 2014, 07:01
Koniarz napisał:
Piszę ten list wyłącznie po to, żeby ograniczyć Panu możliwość mówienia, jak już wyrżniecie wszystkie polskie firmy, że Pan nie wiedział i to byli źli urzędnicy. Pan nimi kieruje" - kończy swój list Kaźmierczak