| UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend | |
|
+22bog.dan Windziarz Lekkoatleta MoralnyNiepokój Aligator EX 4 JEŹDŹCY APOKALIPSY Mleczarz Alicja_B MedKit* Generał dex MICHU Janko Traderroo zibi Osły Grześ mariner thorgall Dave delphia dziadek 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 18:58 | |
| Polska ma już 10 medali na ME w lekkiej atletyce super | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:11 | |
| - delphia napisał:
- pisałem już wielokrotnie że wokół konfliktu na Ukrainie trwa zaciekła walka propagandowa. Każdy UFOk musi mieć świadomość że obie strony podają wiadomości aby osiągnąć określone cele. Poziom dezinformacji z obu strony jest ogromny. Najmniej wiarygodne i o tym tez pisałem są informacje pochodzące od strony ukraińskiej. Nie wolno ich brać serio dopóki nie są opublikowane zdjęcia/filmy itp twarde dowody. Nawet jeżeli potwierdzają to zagraniczne media to z reguły jest to podawane z informacją "Kiev claims that...". Oczywiście większość "czytaczy" tego nie odnotowuje tylko przyjmuje za fakt bo tak działa propaganda.
ludzie na zachodzie ukrainy mało oglądają telewizji i w sumie puki mają co jeść to w dupie mają to co się dzieje na wschodzie , a o tym co się dzieje na wschodzie dowiadują się od Polaków którzy ciągle siedzą w patrzydle _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:20 | |
| - mariner napisał:
Polska ma już 10 medali na ME w lekkiej atletyce super
aaaa to jakieś mistrzostwa są? no to fajnie | |
|
| |
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
Liczba postów : 532 Location : Madagaskar Registration date : 24/05/2014
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:21 | |
| - Koniarz napisał:
- osły rekultywacja napisał:
- zibi napisał:
- Z sejmowej mównicy poseł SLD Marek Niedbała (49 l.) pomstuje na rząd, że nic nie robi z umowami śmieciowymi. Ma niemal tyle hipokryzji ile milionów na koncie, a sam przyznaje, że nie pamięta jak i kiedy zdobył pierwszy. Patryk Zrałka (29 l.) był szefem kuchni w restauracji Niedbały. Pracował na czarno. Potem poseł go zwolnił, nie płacąc ostatniej pensji
http://www.fakt.pl/polityka/marek-niedbala-z-sld-to-milioner-a-nie-placi-pensji,artykuly,481773.html
następne nazwisko na listy rewolucyjne tu nie ma co robic list winnych politykow tutaj trzeba cała klase polityczna zamknac od jutra a nastepnie po uczciwym procesie tym kilku niewinnym wypłacić wielkie odszkodowania
i tak to by nam sie opłacilo i to jest w interesie Polski i Polaków to są półśrodki trzeba stawiać bardziej ambitne cele Cyklon B e znacznie bardziej ambitne to bym podał, ale zbanują mi ten profil. | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:22 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:23 | |
| - PIES AZORY napisał:
- Koniarz napisał:
- zibi napisał:
- Z sejmowej mównicy poseł SLD Marek Niedbała (49 l.) pomstuje na rząd, że nic nie robi z umowami śmieciowymi. Ma niemal tyle hipokryzji ile milionów na koncie, a sam przyznaje, że nie pamięta jak i kiedy zdobył pierwszy. Patryk Zrałka (29 l.) był szefem kuchni w restauracji Niedbały. Pracował na czarno. Potem poseł go zwolnił, nie płacąc ostatniej pensji
http://www.fakt.pl/polityka/marek-niedbala-z-sld-to-milioner-a-nie-placi-pensji,artykuly,481773.html
następne nazwisko na listy rewolucyjne tu nie ma co robic list winnych politykow tutaj trzeba cała klase polityczna zamknac od jutra a nastepnie po uczciwym procesie tym kilku niewinnym wypłacić wielkie odszkodowania
i tak to by nam sie opłacilo i to jest w interesie Polski i Polaków to są półśrodki trzeba stawiać bardziej ambitne cele Cyklon B e znacznie bardziej ambitne to bym podał, ale zbanują mi ten profil. dawaj bo dziadek na długim weekendzie _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
| |
| |
bog.dan
Liczba postów : 1030 Registration date : 30/06/2013
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:32 | |
| - mariner napisał:
ale Polska ma pałer pokazała siłę na defiladzie i cały świat zadrżał w posadach boją się nas
nie rozumiem, skąd ten sarkazm... możn być anty-rządowym ( po wpisach sądzę ze jestes).. ale być anty-polskim ?? czemu ?? spodobała by Ci się defilada na Placu Czerwonym ?? | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25091 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| |
| |
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:42 | |
| - Koniarz napisał:
- mariner napisał:
Polska ma już 10 medali na ME w lekkiej atletyce super
aaaa to jakieś mistrzostwa są? no to fajnie
No, tez jestem zaskoczony, kto to wszystko wymyśla? | |
|
| |
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 19:42 | |
| - Windziarz napisał:
- witam,
stopka jako komentarz
Państwo zatrudnia 3,5 mln ludzi (polskie) czytaj podane dane ----------------------------------- komentarz: cyt: zatrudnić jeszcze 3 miliony to zniknie bezrobocie a PKB wzrośnie!!!
no jakby obniżyć wiek emerytalny do ok 55 lat, to też bezrobocie powinno zniknąć. a jakby ich faktycznie zatrudnić 3.000.000 * 1.200zł=3.600.000.000 (ech tyle żę 1200 to potrzebaby razy 12mcy) to zdaje się podobne wielkości co kosztu funkcjonowania pow.urzędów pracy średni roczny budżet 1pup=ok10mln *380 powiatów =3,8mld (conajmniej).
Ostatnio zmieniony przez PIES AZORY dnia Sob 16 Sie 2014, 20:30, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 20:05 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 20:07 | |
| - bog.dan napisał:
- mariner napisał:
ale Polska ma pałer pokazała siłę na defiladzie i cały świat zadrżał w posadach boją się nas
nie rozumiem, skąd ten sarkazm... możn być anty-rządowym ( po wpisach sądzę ze jestes).. ale być anty-polskim ?? czemu ??
spodobała by Ci się defilada na Placu Czerwonym ?? i tak rodzą się nieporozumienia nigdy nie popełniłem postu antypolskiego a wręcz przeciwnie no ale każdy czyta i rozumie to co czyta po swojemu trudno nic na to nie poradzę więc wyjaśniam- zażartowałem bo akurat jak to napisałem to były spore spadki na Dax i w USA pewnie moje poczucie humoru nie odpowiada nie tylko Tobie ale pewnie i innym pzdr | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 20:42 | |
| - zibi napisał:
- thorgall napisał:
- JKM:
Ukraińcy twierdzą, że rosyjskie transportery przekroczyły granicę - i zostały zniszczone ogniem artylerii. To, że nie ma po nich śladu, jest dowodem, jak skuteczny był ten ogień. Przedtem dziennikarze "New York Times" informowali, ze wyrzutnia "BUK" ucieka z Ukrainy do Rosji - teraz informują, że wyrzutnia "BUK" przemycana jest z Rosji na Ukrainę... Tu nie ma czego komentować - to wszystko jest zakłamana propaganda. Może jutro coś się wyjaśni.
http://www.tvn24.pl/premier-z-doniecka-przyszlo-z-rosji-1-2-tys-ludzi-30-czolgow-120-transporterow,459612,s.html
wsparcie w postaci dostaw broni i amunicji a także dopływu rosyjskich ochotników jest już od paru miesięcy. Krótko mówiąc nic nowego. Natomiast wczoraj ogłoszono inwazję w postaci wjazdu na teren Ukrainy jednostek regularnej armii rosyjskiej. Nic takiego nie miało miejsca a więc także zniszczenie owej kolumny lub jej części. Sytuacja na wschodzie Ukrainy jest mocno zmienna. W naszych mediach słychać wprawdzie iż ofensywa sił ATO cały czas postępuje ale wiele wskazuje że bywa z tym różnie - np: zdobyte wcześniej miasteczka lub tereny są ponownie pod kontrolą separatystów. Na dodatek siły ukraińskie znalazły się ponownie w okrążeniu do tego w tym samym miejscu (sic!) gdzie poprzednio 72 i 79 brygada (te których część żołnierzy musiała przejść na terytorium Rosji). Nieudolność Ukraińców wręcz bije po oczach. Mają dużą przewagę liczebną (więcej niż dwukrotną) ogromną przewagę w ciężkim sprzęcie, lotnictwo (a raczej to co z niego obecnie zostało) i mimo to operacja ugrzęzła w martwym punkcie. | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 20:55 | |
| - mariner napisał:
- bog.dan napisał:
- mariner napisał:
nie rozumiem, skąd ten sarkazm... możn być anty-rządowym ( po wpisach sądzę ze jestes).. ale być anty-polskim ?? czemu ??
spodobała by Ci się defilada na Placu Czerwonym ?? i tak rodzą się nieporozumienia
nigdy nie popełniłem postu antypolskiego a wręcz przeciwnie no ale każdy czyta i rozumie to co czyta po swojemu trudno nic na to nie poradzę
więc wyjaśniam- zażartowałem bo akurat jak to napisałem to były spore spadki na Dax i w USA pewnie moje poczucie humoru nie odpowiada nie tylko Tobie ale pewnie i innym
pzdr
dodam jeszcze jedno ale już poważnie faktycznie boją się nas- kiedyś to już napisałem ale zostałem wyśmiany a dlaczego tak myślę- ano dlatego że "bratnia pomoc" pojawiła się na Węgrzech i w Czechosłowacji a u nas mimo wielu protestów i strajków jednak zbastowali i nie wkroczyli ale to były inne czasy- wtedy młodzież odbywała służbę wojskową a teraz pobór został zlikwidowany- za to mamy Rafalale i inne Luntki ciekawe co | |
|
| |
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 21:34 | |
| http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/ukraina-powinna-powiedziec-nie-siadamy-do-rozmow-poki-nie-ma-przy-stole-polakow,459697.html
tak właśnie wyglądają nasze sukcesy w polityce zagranicznej.
Nie miejcie złudzeń co do tego czy ktokolwiek kiwnie palcem w bucie w przypadku gdyby Putin nie zatrzymał się na Ukrainie. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 21:35 | |
| - mariner napisał:
- mariner napisał:
- bog.dan napisał:
- mariner napisał:
spodobała by Ci się defilada na Placu Czerwonym ?? i tak rodzą się nieporozumienia
nigdy nie popełniłem postu antypolskiego a wręcz przeciwnie no ale każdy czyta i rozumie to co czyta po swojemu trudno nic na to nie poradzę
więc wyjaśniam- zażartowałem bo akurat jak to napisałem to były spore spadki na Dax i w USA pewnie moje poczucie humoru nie odpowiada nie tylko Tobie ale pewnie i innym
pzdr
dodam jeszcze jedno ale już poważnie faktycznie boją się nas- kiedyś to już napisałem ale zostałem wyśmiany a dlaczego tak myślę- ano dlatego że "bratnia pomoc" pojawiła się na Węgrzech i w Czechosłowacji a u nas mimo wielu protestów i strajków jednak zbastowali i nie wkroczyli
ale to były inne czasy- wtedy młodzież odbywała służbę wojskową a teraz pobór został zlikwidowany- za to mamy Rafalale i inne Luntki ciekawe co
nasi tylko czekali żeby kości rozruszać Polak lubi awantury im większa zadyma tym lepiej | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:03 | |
| oglądam Polska - Bułgaria w siatkówkę. Zdaje się że mamy niesamowitego pecha bo na 2 tygodnie przed Mistrzostwami Świat tracimy podstawowego atakującego jakim jest M.Wlazły. Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:38 | |
| - delphia napisał:
- oglądam Polska - Bułgaria w siatkówkę. Zdaje się że mamy niesamowitego pecha bo na 2 tygodnie przed Mistrzostwami Świat tracimy podstawowego atakującego jakim jest M.Wlazły.
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ekspert od wszystkiego i niczego , a ja ci powiem że takich co chcą grać i potrafią jest od zajebania _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:39 | |
| - delphia napisał:
- oglądam Polska - Bułgaria w siatkówkę. Zdaje się że mamy niesamowitego pecha bo na 2 tygodnie przed Mistrzostwami Świat tracimy podstawowego atakującego jakim jest M.Wlazły.
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ja bym go szybko wyprostowal w szatni bym wręczyl powolanie do wojska zadanie bojowe: bratnia pomoc w odzyskaniu Dombasu zaraz by na rękach wbiegł na parkiet | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:41 | |
| - zibi napisał:
- delphia napisał:
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ekspert od wszystkiego i niczego , a ja ci powiem że takich co chcą grać i potrafią jest od zajebania np. ja za kiełbase z rusztu i duże piwo spokojnie bym sie zgodzil zagrać mecz | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:45 | |
| no proszę pojawiły się newsy że pójdzie siedzieć za Serbie i już mu w gaciach rzadko się zrobiło http://www.tvn24.pl/zrobcie-mi-okno-na-granicy-separatysta-chce-uciekac-z-doniecka-sbu-publikuje-nagranie,459675,s.html _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:46 | |
| - Koniarz napisał:
- zibi napisał:
- delphia napisał:
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ekspert od wszystkiego i niczego , a ja ci powiem że takich co chcą grać i potrafią jest od zajebania np. ja za kiełbase z rusztu i duże piwo spokojnie bym sie zgodzil zagrać mecz hiob rusz się z bunkra , bo mózg Ci wapnieje _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:46 | |
| qrwa chciałbym aby Polska i Rosja były przyjaciółmi ale nie bo ktoś tego nie chce czy to z jednej czy z drugiej strony pytanie tylko kto nie chce bardziej Rosja dobrze wie że nas nie podporządkuje bo jesteśmy zbyt silni ale chętnie by widziała w nas sojusznika więc ktoś inny miesza aby nas skonfliktować tak wiem tu od pokoleń niektórzy mają wpisaną rusofobię i ciężko o konstruktywną dyskusję
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:47 | |
| - Koniarz napisał:
- zibi napisał:
- delphia napisał:
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ekspert od wszystkiego i niczego , a ja ci powiem że takich co chcą grać i potrafią jest od zajebania np. ja za kiełbase z rusztu i duże piwo spokojnie bym sie zgodzil zagrać mecz fakt takich jest od zajebania. Ale takich co mają statystyki jak Wlazły to już niestety bardzo mało. Jedyna nadzieja że Zibi zadzwoni do Antigi i podpowie. | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 22:57 | |
| - delphia napisał:
- Koniarz napisał:
- zibi napisał:
- delphia napisał:
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ekspert od wszystkiego i niczego , a ja ci powiem że takich co chcą grać i potrafią jest od zajebania np. ja za kiełbase z rusztu i duże piwo spokojnie bym sie zgodzil zagrać mecz fakt takich jest od zajebania. Ale takich co mają statystyki jak Wlazły to już niestety bardzo mało. Jedyna nadzieja że Zibi zadzwoni do Antigi i podpowie. w 2012 wygraliśmy ligę światowa i jakoś Wlazły w kadrze się nie mieścił bzdury co krok , a jeszcze z chwilę powiesz że jestem przydupasem kaczora _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 23:08 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 23:12 | |
| - zibi napisał:
- Koniarz napisał:
- zibi napisał:
- delphia napisał:
Kontuzja typowo siatkarska - skręcenie stawu skokowego (lądowanie na nodze przeciwnika po ataku). Na oko wygląda na co najmniej 2 stopień. ekspert od wszystkiego i niczego , a ja ci powiem że takich co chcą grać i potrafią jest od zajebania np. ja za kiełbase z rusztu i duże piwo spokojnie bym sie zgodzil zagrać mecz hiob rusz się z bunkra , bo mózg Ci wapnieje racja zatem po 4 duże piwa i kiełbasa dla każdego z ufo | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 23:16 | |
| w sumie to mogę zostać nawet trenerem siatkówki mam czas 2 tygodnie jak do mnie zadzwonią to przez te 2 tygodnie dam im kilka cennych uwag
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend Sob 16 Sie 2014, 23:31 | |
| zapocona swołocz solidarnościowa uczy sie liczyć i już nie chce rozpierdalać nauczyli sie nawet słowa: konsolidacja
http://gramwzielone.pl/trendy/12282/po-spotkaniu-d-tuska-z-gornikami-rzad-miota-sie-od-sciany-do-sciany | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend | |
| |
|
| |
| UFO 15-17 08 2014 r. Long Weekend | |
|