|
| UFO - 18 08 2014 r. | |
|
+25gagi19641 Pan Nikt EX MICHU Generał Janko Traderroo spacerolog kaczor barany Guru giełdy Krzysztof myśliwyl MaxMartini Kazik dex Osły Janusz Windziarz Reser 4 JEŹDŹCY APOKALIPSY dziadek thorgall Czeski film zibi Dave 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 19:31 | |
| - PIES AZORY napisał:
- MICHU napisał:
widzisz, jako korumpująca organy władzy publicznej z b.dużym + na rachunku jako przestępcza lewizna czyimś kosztem i ubezwłasnowolnieniem
to nadal durnia kleić jest nie fer
gdyby jednak ci przyszło zwrócić te 15 banieczek / 15 bo sama się rozliczaj ze swoją grupą między wami, co mnie to /
to już twój pyszczek nie byłby taki uchachany michu wiem ze cię skrzywdziły jakieś działania wymiaru (nie)sprawiedliwości, i że rodzina cię nie uszanowała (a czy ty rodzinę to nie wiem), i że inwestorzy cię skrzywdzili bo ci za mało kasy dali oraz potencjalni inwestorzy (którzy w ciebie nie zainwestowali). a od nadmiaru tych trosk i frustracji SFIXOWAŁEŚ ostro, ale skończ wreszcie pierdlolić o jakieś grupie na forum (chyba że grupa osób nabijających się z twojego bzika) - TU SĄ BIEDAKI I ZDECHLAKI A NIE MILIONERZY!!! no chyba że wirtualni milionerzy.
ZAŁATW SOBIE ŻÓŁTE PAPIERY, JAKĄŚ RENCINĘ I LECZNICZY POBYT W PSYCHIATRYKU. i wyluzuj chłopie, chociaż trochę za późno bo nerwy ci puściły i psyche poszła na dalekie krainy, ale jeszcze żyłka z nienawiści ci pęknie. ale jaka nienawiść się pytam ? to ty sobie stworzyłaś swój własny świat Politykierstwa Obrabiającego no przyznam może wkoorwia Mnie to że tak wały kręcicie robiąc sobie ze mnie niewolnika Pani wszechwładna Caryca V i obronne prkuratorsko - sądownicze skorumpowane klakierstwo + pocztowcy podobno mieć zegarek nie wpisany za 17k to problem ale numerek który zrobiliście to w księdze ginesa powinien się znaleźć ps. No i tak się zachowujesz jak to ja bym Ci te 6 mln ukradł | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 19:38 | |
| - Janko Traderroo napisał:
- thorgall napisał:
- Janko Traderroo napisał:
- i nie rozumiem Cię thorgall dlaczego Twoim zdaniem musimy ciągle dawać dupy jakiemuś mocarstwu ???
zamiast stworzyć jakiś stabilny sojusz w oparciu o "średnie" państwa my nikomu nie musimy dawać dupy. właśnie o to mi chodzi. kiedyś dawaliśmy sowietom a teraz dajemy UE, a amerykanom robimy "łaskę" najwyższy czas z tym skończyć!!! a sojusz militarny powinniśmy mieć z tymi z którymi się to najbardziej opłaca. patrząc futurologicznie, (to jest taka moja koncepcja tylko ) najlepszym sojuszem byłby z Chinami. Rosją i Turcją. napisałem o przyszłości, żebyście się ze mnie nie śmiali (teraz nie jest możliwe mieć razem z tymi państwami) na razie jesteśmy w nato i wypełniamy swoje obowiązki, ale trzymajmy palec na "enterze" powiem Ci jak skończy Rosja: 1. pod koniec władzy Putina państwa kontrolowane przez USA (Irak,Libia i inne) oraz Saudyjczycy zejdą z ceną ropy o 50% 2. po kopnięciu Putina w kalendarz ruszy islamska rewolucja na Kaukazie sponsorowana tak jak i inne przez wahabickich Saudyjczyków 3. USA w ramach Unii Celnej lub innej umowy zaczną export gazu z łupków do Unii 3. Zacznie się embargo na Rosję z powodu exterminacji islamistów na kaukazie 4. USA zabezpieczą dostawy gazu do EU, Unia wstrzyma import surowców z Rosji, której zacznie brakować kasy, zaczną się wewnętrzne niepokoje. 5. Rozpoczną się rozmowy o "demokratyzacji" życia publicznego i uznaniu Kalifatu kaukaskiego. 6. Ukraina i Białoruś podpiszą kandydatury do UE. 7. Korzystając z okazji Syberia zrobi się autonomią, republiki środkowoazjatyckie pod wpływami chińskimi, daleki wschód pod japońskimi, może nawet zmienią ruch na lewostronny inne pomniejsze republiki poszerzą autonomię 8. Do Rosji "wejdzie demokracja", Kaukaz uzyska niepodległość, oczywiście dalej będą się zarzynać jak w Libii bo nie sposób żeby tyle narodów żyło zgodnie razem wznowi się export gazu, podniesie cena ropy i sytuacja się ustabilizuje, a po drodze wymyślą coś co zastąpi paliwa kopalne i otworzymy w rosji taki duży skansen ruch turystyczny stanie się podstawą gospodarki a cały świat będzie się zjeżdżał zobaczyć jak się w czasach prehistorycznych żyło acha, w międzyczasie rosja zgłosi się do unii chcąc do niej przystąpić i poprosi nato o ratunek przed islamem i chinami | |
| | | rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| | | | kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 20:15 | |
- thorgall napisał:
- i nie rozumiem Cię thorgall dlaczego Twoim zdaniem musimy ciągle dawać dupy jakiemuś mocarstwu ???
zamiast stworzyć jakiś stabilny sojusz w oparciu o "średnie" państwa my nikomu nie musimy dawać dupy. właśnie o to mi chodzi. kiedyś dawaliśmy sowietom a teraz dajemy UE, a amerykanom robimy "łaskę" najwyższy czas z tym skończyć!!! a sojusz militarny powinniśmy mieć z tymi z którymi się to najbardziej opłaca. patrząc futurologicznie, (to jest taka moja koncepcja tylko ) najlepszym sojuszem byłby z Chinami. Rosją i Turcją. napisałem o przyszłości, żebyście się ze mnie nie śmiali (teraz nie jest możliwe mieć razem z tymi państwami) na razie jesteśmy w nato i wypełniamy swoje obowiązki, ale trzymajmy palec na "enterze" powiem Ci jak skończy Rosja: 1. pod koniec władzy Putina państwa kontrolowane przez USA (Irak,Libia i inne) oraz Saudyjczycy zejdą z ceną ropy o 50% 2. po kopnięciu Putina w kalendarz ruszy islamska rewolucja na Kaukazie sponsorowana tak jak i inne przez wahabickich Saudyjczyków 3. USA w ramach Unii Celnej lub innej umowy zaczną export gazu z łupków do Unii 3. Zacznie się embargo na Rosję z powodu exterminacji islamistów na kaukazie 4. USA zabezpieczą dostawy gazu do EU, Unia wstrzyma import surowców z Rosji, której zacznie brakować kasy, zaczną się wewnętrzne niepokoje. 5. Rozpoczną się rozmowy o "demokratyzacji" życia publicznego i uznaniu Kalifatu kaukaskiego. 6. Ukraina i Białoruś podpiszą kandydatury do UE. 7. Korzystając z okazji Syberia zrobi się autonomią, republiki środkowoazjatyckie pod wpływami chińskimi, daleki wschód pod japońskimi, może nawet zmienią ruch na lewostronny inne pomniejsze republiki poszerzą autonomię 8. Do Rosji "wejdzie demokracja", Kaukaz uzyska niepodległość, oczywiście dalej będą się zarzynać jak w Libii bo nie sposób żeby tyle narodów żyło zgodnie razem wznowi się export gazu, podniesie cena ropy i sytuacja się ustabilizuje, A my zajebiemy Prusy Wschodnie i ten wrzod na polnocy, ktory od 1000 lat nam przeszkadza w koncu zostanie oczyszczony | |
| | | 4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
Liczba postów : 532 Location : Madagaskar Registration date : 24/05/2014
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 20:16 | |
| | |
| | | Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 20:18 | |
| - Dave napisał:
- thorgall napisał:
zamiast stworzyć jakiś stabilny sojusz w oparciu o "średnie" państwa my nikomu nie musimy dawać dupy. właśnie o to mi chodzi. kiedyś dawaliśmy sowietom a teraz dajemy UE, a amerykanom robimy "łaskę" najwyższy czas z tym skończyć!!! a sojusz militarny powinniśmy mieć z tymi z którymi się to najbardziej opłaca. patrząc futurologicznie, (to jest taka moja koncepcja tylko ) najlepszym sojuszem byłby z Chinami. Rosją i Turcją. napisałem o przyszłości, żebyście się ze mnie nie śmiali (teraz nie jest możliwe mieć razem z tymi państwami) na razie jesteśmy w nato i wypełniamy swoje obowiązki, ale trzymajmy palec na "enterze" powiem Ci jak skończy Rosja: 1. pod koniec władzy Putina państwa kontrolowane przez USA (Irak,Libia i inne) oraz Saudyjczycy zejdą z ceną ropy o 50% 2. po kopnięciu Putina w kalendarz ruszy islamska rewolucja na Kaukazie sponsorowana tak jak i inne przez wahabickich Saudyjczyków 3. USA w ramach Unii Celnej lub innej umowy zaczną export gazu z łupków do Unii 3. Zacznie się embargo na Rosję z powodu exterminacji islamistów na kaukazie 4. USA zabezpieczą dostawy gazu do EU, Unia wstrzyma import surowców z Rosji, której zacznie brakować kasy, zaczną się wewnętrzne niepokoje. 5. Rozpoczną się rozmowy o "demokratyzacji" życia publicznego i uznaniu Kalifatu kaukaskiego. 6. Ukraina i Białoruś podpiszą kandydatury do UE. 7. Korzystając z okazji Syberia zrobi się autonomią, republiki środkowoazjatyckie pod wpływami chińskimi, daleki wschód pod japońskimi, może nawet zmienią ruch na lewostronny inne pomniejsze republiki poszerzą autonomię 8. Do Rosji "wejdzie demokracja", Kaukaz uzyska niepodległość, oczywiście dalej będą się zarzynać jak w Libii bo nie sposób żeby tyle narodów żyło zgodnie razem wznowi się export gazu, podniesie cena ropy i sytuacja się ustabilizuje, a po drodze wymyślą coś co zastąpi paliwa kopalne i otworzymy w rosji taki duży skansen ruch turystyczny stanie się podstawą gospodarki a cały świat będzie się zjeżdżał zobaczyć jak się w czasach prehistorycznych żyło
acha,
w międzyczasie rosja zgłosi się do unii chcąc do niej przystąpić i poprosi nato o ratunek przed islamem i chinami chyba tylko przed Chinami, bo islam i Saudyjczyków wykosi się przy zmianie z paliw kopalnych na "inne źródła energii" | |
| | | Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 20:20 | |
| - kaczor napisał:
- thorgall napisał:
zamiast stworzyć jakiś stabilny sojusz w oparciu o "średnie" państwa my nikomu nie musimy dawać dupy. właśnie o to mi chodzi. kiedyś dawaliśmy sowietom a teraz dajemy UE, a amerykanom robimy "łaskę" najwyższy czas z tym skończyć!!! a sojusz militarny powinniśmy mieć z tymi z którymi się to najbardziej opłaca. patrząc futurologicznie, (to jest taka moja koncepcja tylko ) najlepszym sojuszem byłby z Chinami. Rosją i Turcją. napisałem o przyszłości, żebyście się ze mnie nie śmiali (teraz nie jest możliwe mieć razem z tymi państwami) na razie jesteśmy w nato i wypełniamy swoje obowiązki, ale trzymajmy palec na "enterze" powiem Ci jak skończy Rosja: 1. pod koniec władzy Putina państwa kontrolowane przez USA (Irak,Libia i inne) oraz Saudyjczycy zejdą z ceną ropy o 50% 2. po kopnięciu Putina w kalendarz ruszy islamska rewolucja na Kaukazie sponsorowana tak jak i inne przez wahabickich Saudyjczyków 3. USA w ramach Unii Celnej lub innej umowy zaczną export gazu z łupków do Unii 3. Zacznie się embargo na Rosję z powodu exterminacji islamistów na kaukazie 4. USA zabezpieczą dostawy gazu do EU, Unia wstrzyma import surowców z Rosji, której zacznie brakować kasy, zaczną się wewnętrzne niepokoje. 5. Rozpoczną się rozmowy o "demokratyzacji" życia publicznego i uznaniu Kalifatu kaukaskiego. 6. Ukraina i Białoruś podpiszą kandydatury do UE. 7. Korzystając z okazji Syberia zrobi się autonomią, republiki środkowoazjatyckie pod wpływami chińskimi, daleki wschód pod japońskimi, może nawet zmienią ruch na lewostronny inne pomniejsze republiki poszerzą autonomię 8. Do Rosji "wejdzie demokracja", Kaukaz uzyska niepodległość, oczywiście dalej będą się zarzynać jak w Libii bo nie sposób żeby tyle narodów żyło zgodnie razem wznowi się export gazu, podniesie cena ropy i sytuacja się ustabilizuje, A my zajebiemy Prusy Wschodnie i ten wrzod na polnocy, ktory od 1000 lat nam przeszkadza w koncu zostanie oczyszczony jak nie będzie władzy w Moskwie (wojna o schedę po Putinie) to zrobią plebiscyt i sami poproszą o aneksję. | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 20:23 | |
- Dave napisał:
- thorgall napisał:
zamiast stworzyć jakiś stabilny sojusz w oparciu o "średnie" państwa my nikomu nie musimy dawać dupy. właśnie o to mi chodzi. kiedyś dawaliśmy sowietom a teraz dajemy UE, a amerykanom robimy "łaskę" najwyższy czas z tym skończyć!!! a sojusz militarny powinniśmy mieć z tymi z którymi się to najbardziej opłaca. patrząc futurologicznie, (to jest taka moja koncepcja tylko ) najlepszym sojuszem byłby z Chinami. Rosją i Turcją. napisałem o przyszłości, żebyście się ze mnie nie śmiali (teraz nie jest możliwe mieć razem z tymi państwami) na razie jesteśmy w nato i wypełniamy swoje obowiązki, ale trzymajmy palec na "enterze" powiem Ci jak skończy Rosja: 1. pod koniec władzy Putina państwa kontrolowane przez USA (Irak,Libia i inne) oraz Saudyjczycy zejdą z ceną ropy o 50% 2. po kopnięciu Putina w kalendarz ruszy islamska rewolucja na Kaukazie sponsorowana tak jak i inne przez wahabickich Saudyjczyków 3. USA w ramach Unii Celnej lub innej umowy zaczną export gazu z łupków do Unii 3. Zacznie się embargo na Rosję z powodu exterminacji islamistów na kaukazie 4. USA zabezpieczą dostawy gazu do EU, Unia wstrzyma import surowców z Rosji, której zacznie brakować kasy, zaczną się wewnętrzne niepokoje. 5. Rozpoczną się rozmowy o "demokratyzacji" życia publicznego i uznaniu Kalifatu kaukaskiego. 6. Ukraina i Białoruś podpiszą kandydatury do UE. 7. Korzystając z okazji Syberia zrobi się autonomią, republiki środkowoazjatyckie pod wpływami chińskimi, daleki wschód pod japońskimi, może nawet zmienią ruch na lewostronny inne pomniejsze republiki poszerzą autonomię 8. Do Rosji "wejdzie demokracja", Kaukaz uzyska niepodległość, oczywiście dalej będą się zarzynać jak w Libii bo nie sposób żeby tyle narodów żyło zgodnie razem wznowi się export gazu, podniesie cena ropy i sytuacja się ustabilizuje, a po drodze wymyślą coś co zastąpi paliwa kopalne i otworzymy w rosji taki duży skansen ruch turystyczny stanie się podstawą gospodarki a cały świat będzie się zjeżdżał zobaczyć jak się w czasach prehistorycznych żyło
acha,
w międzyczasie rosja zgłosi się do unii chcąc do niej przystąpić i poprosi nato o ratunek przed islamem i chinami chyba tylko przed Chinami, bo islam i Saudyjczyków wykosi się przy zmianie z paliw kopalnych na "inne źródła energii" fakt, tym gorzej dla gospodarki, będzie silna konkurencja na rynku skansenów zostanie tylko wódka | |
| | | Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 21:12 | |
| - MICHU napisał:
- dziadek
to zróbmy tak
ty Mnie oddaj 6 mln a ja ci oddam 3,6k
...ale przecież to nie wszystko, sam wiesz jak z rafikiem w piętkę goniliście kurcze Michu ale Ty łebski facet jesteś Twoje kombinacje to prawdziwy majstersztyk | |
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 21:14 | |
| | |
| | | 4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
Liczba postów : 532 Location : Madagaskar Registration date : 24/05/2014
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 21:52 | |
| - Dave napisał:
- Dave napisał:
- thorgall napisał:
acha,
w międzyczasie rosja zgłosi się do unii chcąc do niej przystąpić i poprosi nato o ratunek przed islamem i chinami chyba tylko przed Chinami, bo islam i Saudyjczyków wykosi się przy zmianie z paliw kopalnych na "inne źródła energii" fakt,
tym gorzej dla gospodarki, będzie silna konkurencja na rynku skansenów zostanie tylko wódka a po tym wszystkim co zajdzie TO OPISZCIE JESZCZE JAK POLSKA ROZPRAWI SIĘ Z CHINAMI, i jak wymienią swoje złoto na nasze paciorki, które wymyślimy, może na jakiś grafen albo inny cud, oraz jak RZECZPOSPOLITA 7-MIORGA NARODÓW i Kazachstanu, przejmie pod kolonialne jarzmo zjednoczoną afrykę i madagaskar, i gdy sędziwoj 130-letni tusk zostanie oficjalnie ogłoszony słońcem peru przez zależną od nas amerykę południową, gdzie macki swoje rozczapierzy surowcowy światowy nad-koncern khgm. | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46699 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 22:17 | |
| | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 22:24 | |
| o widzę że premier przerwał urlop
http://sport.tvn24.pl/lekkoatletyka,128/medalisci-z-zurychu-u-premiera-cala-polska-byla-z-was-dumna,460060.html _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Windziarz
Liczba postów : 845 Location : Silesia Registration date : 20/10/2010
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 22:27 | |
| widzę że ufo zaszorcone na maxa, nikt się nie odzywa misie czekają na cud. niestety jutro rano misie w kosmosie. - obama ma spicz teraz | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 22:36 | |
| - Windziarz napisał:
- widzę że ufo zaszorcone na maxa, nikt się nie odzywa
misie czekają na cud. niestety jutro rano misie w kosmosie. - obama ma spicz teraz bysie już kombinują komu i po ile towar będą żenić _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Windziarz
Liczba postów : 845 Location : Silesia Registration date : 20/10/2010
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 22:44 | |
| Obama gada o iraku i gada, a o ukrainie jeszcze ani słowa. - a jutro na gpw w20 = 2500 | |
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Pon 18 Sie 2014, 23:34 | |
| - Windziarz napisał:
- Obama gada o iraku i gada,
a o ukrainie jeszcze ani słowa.
- a jutro na gpw w20 = 2500
niech opowie o największych na świecie zlożach litu w Afganistanie | |
| | | thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Wto 19 Sie 2014, 00:09 | |
| | |
| | | dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. Wto 19 Sie 2014, 00:09 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 18 08 2014 r. | |
| |
| | | | UFO - 18 08 2014 r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |