Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 00:13
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir Nick
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 00:16
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 01:03
Tradycyjna weekendowa siekierka - rąbanica!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 06:48
ropa cos mi mocno spadkowo wygląda, oj Putin dostanie po łbie jak bieda za mocno przycisnie statystycznego Rosjanina. Mam nadzieje ze się wreszcie opamiętają, bo mam wrażenie że tylko świr JKM i jego pieski popieraja Putina w UE
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 07:59
Wczoraj jakaś pinda karmiła piersią swojego dzieciaka, a tak mi się przyjemnie spędzało czas z młodą niewiastą i popijało kawe. Nasrane we łbach mają te młode matki Założe się że to pewnie żona sympatyka JKM bo urodą nie grzeszyła, Rafala czy wczoraj twoja żona nie była czasem w Rivierze w Gdyni ??
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 08:33
dziadek napisał:
Tradycyjna weekendowa siekierka - rąbanica!
najważniejsze żeby nie sikać na nogawki a ciupaszka, owszem owszem
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 08:42
Diablo napisał:
Wczoraj jakaś pinda karmiła piersią swojego dzieciaka, a tak mi się przyjemnie spędzało czas z młodą niewiastą i popijało kawe. Nasrane we łbach mają te młode matki Założe się że to pewnie żona sympatyka JKM bo urodą nie grzeszyła, Rafala czy wczoraj twoja żona nie była czasem w Rivierze w Gdyni ??
taki slodki widok mialeś i narzekasz
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 08:51
politycy mają smutny dylemat bo z jednej strony bajeczne stanowiska w UE a z drugiej, tu na miejscu setki milionów do ukradzenia przy budowie elektrowni atomowej
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 10:04
Koniarz napisał:
politycy mają smutny dylemat bo z jednej strony bajeczne stanowiska w UE a z drugiej, tu na miejscu setki milionów do ukradzenia przy budowie elektrowni atomowej
jebali jebali i wyjebali
dylemat jest innej natury , jak męża w domu nie będzie to który z kolegów żonką się zajmie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 10:30
Koniarz napisał:
Diablo napisał:
Gdyby zamiast mlodej kobiecej piersi Diablo zobaczyl opiete meskie przyrodzenie w ciasnych rurkach to by pial z zachwytu. A tak zawód zamiast wzwodu.
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 10:40
rafalx napisał:
Koniarz napisał:
Diablo napisał:
Gdyby zamiast mlodej kobiecej piersi Diablo zobaczyl opiete meskie przyrodzenie w ciasnych rurkach to by pial z zachwytu. A tak zawód zamiast wzwodu.
Gawinek założyłeś 2 pralnie brudnych pieniędzy, a o tym kiedy i komu zgłaszałem, że będziesz chciał te pralnie zalegalizować to spytaj się Prezesa Stebelskiego, który też korzystał z jednej z tych pralni.
kurwa prawdziwy półświatek
mafia Gawinka ps. Rowerzysta
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 12:03
Holokaust chrześcijan – TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!!! – ARTYKUŁ PRZEZNACZONY TYLKO DLA LUDZI DOROSŁYCH (+18 LAT) !!! Obozy hitlerowskie to przy tym mały pikuś.
Ostatnio zmieniony przez barany dnia Sob 30 Sie 2014, 12:04, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 12:04
rafalx napisał:
Koniarz napisał:
Diablo napisał:
to że lubisz siorpać pisiora to mnie nic do tego, ale żeby mnie takie rzeczy insynuować, JKMowcy wszyscy tacy tępawi?
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 12:08
pobrane z forum interii
~z netu - 1 min temu
Jak zidentyfikować rosyjskiego rezydenta na forum? 1. Używa terminu "banderowiec" - każdy Ukrainiec, patriota, kochający swoją ojczyznę i walczący o jej niepodległość jest dla niego banderowcem 2. Nawołuje do interwencji Rosji na Ukrainie pod pretekstem obrony interesów Rosjan, w celu rozbioru jej terytorium 3. Wychwala bandyckie niezgodne z prawem międzynarodowym działania Putina 4. Gardzi Unią Europejską, USA i jej sojusznikami 5. Sieję sowiecką propagandę, kłamstwa i dezinformacje 6. Podżega do nienawiści rasowej 7. Podszywa się pod polskie nicki próbując manipulować opinią publiczną 8. Jego posty są na bardzo niskim poziomie intelektualnym.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 12:09
Diablo napisał:
rafalx napisał:
Koniarz napisał:
Diablo napisał:
to że lubisz siorpać pisiora to mnie nic do tego, ale żeby mnie takie rzeczy insynuować, JKMowcy wszyscy tacy tępawi?
panowie spokój. bez takich personalnych wkładek
diablo, rodzin się nie tykamy to poniżej jakiegokolwiek poziomu jest.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 12:40
Zajmujący stanowisko asystenta Sekretarza Generalnego ONZ ds. praw człowieka Ivan Šimonović z Chorwacji poinformował, że ukraińskie oddziały zbrojne biorące udział w „operacji antyterrorystycznej” przeciw obrońcom Donbasu torturują zatrzymanych. W ich rękach znajduje się zaś ponad tysiąc osób.
– Ciągle docierają do nas doniesienia o takich naruszeniach praw człowieka, jak bezprawne zatrzymania, porwania i tortury, dokonywane przez ukraińskie bataliony terytorialne i specjalne. – oświadczył Šimonović, zwracając uwagę na niedostateczną kontrolę władz w Kijowie nad tymi jednostkami.
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:01
.Na filmie widzimy jeńców ukraińskich sił zbrojnych wziętych do niewoli w Śnieżnym, gdzie mimo narracji propagandowej ukraińskich władz, nie cieszą się oni miłością swoich współrodaków.
Prawda i tak wyjdzie kiedyś na jaw.
Diablo
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:04
Dave napisał:
Diablo napisał:
rafalx napisał:
Koniarz napisał:
Diablo napisał:
to ścierwo oskarżyło mnie o pedofilie , bede sobie pisał co mi się chce
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:09
O stratach ostatnich dni walk mówią sami ukraińscy oficerowie. Z relacji na poniższym filmie wynika, że po trzech lub czterech dniach ukraiński oddział uwięziony w kotle pod Kutejnikowym, dostał rozkaz wydostania się z niego. Po tej nieudanej próbie ze 150 ukraińskich żołnierzy przeżyło tylko 17
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:11
Diablo napisał:
Dave napisał:
Diablo napisał:
rafalx napisał:
Koniarz napisał:
Diablo napisał:
to ścierwo oskarżyło mnie o pedofilie , bede sobie pisał co mi się chce
już dawno zauważyłem że masz psychopatyczne zachowania
Dave Admin
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:26
Janusz Korwin-Mikke: moskiewski projekt czy pożyteczny idiota
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:37
Nie chciał wprost odpowiedzieć na pytanie Bogdana Romanowskiego, czy Janusz Korwin-Mikke jest „agenturą rosyjską”. Zapewnił jednak, że środowiska z nim związane prezentują na portalach społecznościowych „najbardziej prorosyjskie stanowisko”. „I myślę, że nie przez przypadek” – skwitował.
Jakkolwiek odnieść się do możliwości zarysowanej przez posła Girzyńskiego, jest faktem, że poglądy Janusza Korwin-Mikkego są jawnie sprzeczne z poważnie pojmowanym interesem państwa polskiego.
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:41
Dave napisał:
Nie chciał wprost odpowiedzieć na pytanie Bogdana Romanowskiego, czy Janusz Korwin-Mikke jest „agenturą rosyjską”. Zapewnił jednak, że środowiska z nim związane prezentują na portalach społecznościowych „najbardziej prorosyjskie stanowisko”. „I myślę, że nie przez przypadek” – skwitował.
Jakkolwiek odnieść się do możliwości zarysowanej przez posła Girzyńskiego, jest faktem, że poglądy Janusza Korwin-Mikkego są jawnie sprzeczne z poważnie pojmowanym interesem państwa polskiego.
tyle razy to mówiłem, że wy lewacy niewiele różnicie się od pisowców
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 13:54
thorgall napisał:
Dave napisał:
tyle razy to mówiłem, że wy lewacy niewiele różnicie się od pisowców
tylko tym, że PiSowcy chodzą do koscioła
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 14:00
thorgall napisał:
.Na filmie widzimy jeńców ukraińskich sił zbrojnych wziętych do niewoli w Śnieżnym, gdzie mimo narracji propagandowej ukraińskich władz, nie cieszą się oni miłością swoich współrodaków.
Prawda i tak wyjdzie kiedyś na jaw.
jak by ci ruskie pod blok czołgami podjechali to zapewne zmiękła by ci rura , co tu wielbić Putina który jest odpowiedzialny za około już 3 tyś ofiar na ukrainie , dużo z nich to cywile zapewne i dzieci się znajdą , sporo koczuje w namiotach , albo się tuła i szuka kąta , a poza tym zima się zbliża , jak dodać do tego tragedie ludzkie , gdzie ojcowie potracili dzieci , dzieci rodziców , a wielu dobrych sąsiadów i przyjaciół a ty dalej piejesz z zachwytu to dla mnie osobiście twój rozum nie mieści się w mojej skali tolerancji
wyobraź sobie hipotetycznie ,że rozjebali Ci lokum z kanifiotka , zamordowali dziecko zgwałcili żonę, a cała komanda wyjebała roczny zapas wódy i fajek , to może do ciebie dotrze co to za potęga się buduje i na czym
rozpoczynam nowa akcję , bo stara możliwe że odniosła sukces
Jebać Putina Jebać
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Dave Admin
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 14:06
Zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z art. 178 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi (prowadzenie działalności maklerskiej bez zezwolenia KNF)
Armada Markets AS z siedzibą w Tallinie podmiot nie jest zarejestrowany w Polsce Prokuratura Okręgowa w Warszawie
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO 30-31 08 2014 r. Weekend Sob 30 Sie 2014, 14:12
Dave napisał:
Zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z art. 178 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi (prowadzenie działalności maklerskiej bez zezwolenia KNF)
Armada Markets AS z siedzibą w Tallinie podmiot nie jest zarejestrowany w Polsce Prokuratura Okręgowa w Warszawie