Dlaczemu niby niesprawiedliwe? A myślicie, że ja tak siedzę sobie i pierdzę w stołek tylko?
No pierdzę ale efekt tego też musi być. Babcia gestapo mi nie wysyła emeryturki na życie jak Prezesowi a jebać w Żabce za €350 mi się nie opyla bo u żyda przytulę tyle pierdząc w stołek.
Mam tylko 500zl na depo, nie ma sprawiedliwości na świece!
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
NZ$ też się jebie podobnie jak funcior, zbliżony trend ma.
Ktoś zashorcił się??
Kiedy odbicie na edku? Zamykasz funta?
Funta chyba powoli będę ciął choć w jego trendzie nie ma się co bać większej korby. Pewnie gdy leszcz myśli, że to dołek to znaczy, że będzie jeszcze grubo niżej Edek to jest qrwa wyjątkowa - jedna z najgorszych (najbardziej spałowanych i wrednych) par walutowych i w ogóle na niego nie patrzę, w dupie go mam. Aż dziwię się, że 90% forexowego leszcza na tym gra.... zboczenie trzeba mieć.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
NZ$ też się jebie podobnie jak funcior, zbliżony trend ma.
Ktoś zashorcił się??
Kiedy odbicie na edku? Zamykasz funta?
Funta chyba powoli będę ciął choć w jego trendzie nie ma się co bać większej korby. Pewnie gdy leszcz myśli, że to dołek to znaczy, że będzie jeszcze grubo niżej Edek to jest qrwa wyjątkowa - jedna z najgorszych (najbardziej spałowanych i wrednych) par walutowych i w ogóle na niego nie patrzę, w dupie go mam. Aż dziwię się, że 90% forexowego leszcza na tym gra.... zboczenie trzeba mieć.
zamień na S na jenota... wykupiony strasznie jest
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Dlaczemu niby niesprawiedliwe? A myślicie, że ja tak siedzę sobie i pierdzę w stołek tylko?
No pierdzę ale efekt tego też musi być. Babcia gestapo mi nie wysyła emeryturki na życie jak Prezesowi a jebać w Żabce za €350 mi się nie opyla bo u żyda przytulę tyle pierdząc w stołek.
czemu te obrazki się nie ruszają ?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
czemu te obrazki się nie ruszają ?
Za darmo to możesz tylko popatrzeć przez szybe.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Ostatnio zmieniony przez dziadek dnia Wto 02 Wrz 2014, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Na opakowaniach produktów przeznaczonych do bezpłatnej dystrybucji należy umieścić: godło europejskie, adnotację „Produkt przeznaczony do bezpłatnej dystrybucji [rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) nr 543/2011].”
są chętni na unijne jabłuszka ?
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
JKM: Niestety: nie udało mi się dopchać dziś do głosu by na posiedzeniu Komisji Spraw Zagranicznych by wygłosić następującą krótką mówkę (do JE Fryderyki Guidi, ministerki SZ Włoch – i przyszłej ministerki SZ UE): Wasza Ekscelencjo! Co uczyniła Republika Włoska – i co może zrobić Unia Europejska – by wspomóc JE Bashira al-Assada, bohatersko broniącego starożytnej wielokulturowej cywilizacji syryjskiej przed fanatycznymi islamistami sunnickimi i przed – wspierającymi ich – fanatycznymi demokratami jankeskimi? Co sądzi Pani o skoordynowaniu naszych tam poczynań – z Federacją Rosyjską? Nie jest to być może partner idealny, ale Kreml jest przynajmniej efektywny?
Niestety: ludzie gadali takie głupoty, że z otwartymi oczami nie dało się tego słuchać.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009