2494 L x 4 Od poniedziałku strachliwy byłem po trzydniówce i nabrałem tylko planktonu (kontrakty na akcje), ale jak liczę ile na tym planktonie przytuliłem to serce byka rośnie !
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
2494 L x 4 Od poniedziałku strachliwy byłem po trzydniówce i nabrałem tylko planktonu (kontrakty na akcje), ale jak liczę ile na tym planktonie przytuliłem to serce byka rośnie !
widzę że kolegę seryjny samobójca odwiedził
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
No takie kreski se wyrysowałem a w coś trzeba wierzyć !
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
Opcjoner jak tyle przytuliłeś , to pożyczysz tysiaka?
ja szybko wygram i Ci oddam
... Michu Ci pożyczy - upoważniam Cię , weź z tych co zaj.....ś a potem się rozliczymy.
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
No takie kreski se wyrysowałem a w coś trzeba wierzyć !
No no no... 2 klocki w 4 godziny. Zarabiam więcej niż dziewczyny z Roksy !
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008