Dyrektor za każdego co "założył" konto dostanie pewnie 100zł i kasa leci.
A dzieciak bez karty nie wejdzie do szkoły Szkoda tylko, że nie jest to karta kredytowa... bo przynajmniej od dziecka by się uczył, że kredyt jest łatwy do wzięcia...
Ta akcja jest nie tylko przez PKO robiona, ale też przez BZ WBK i to w wielu miastach Polski.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
wy tu qurwa od lat siedzicie na ufo i tylko pierdoły opowiadacie. a to wystarczy opanować rynek w 10 minut ..... i tłuc kasę stosując właściwe strategie rynkowe proste jak cep
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
wy tu qurwa od lat siedzicie na ufo i tylko pierdoły opowiadacie. a to wystarczy opanować rynek w 10 minut ..... i tłuc kasę stosując właściwe strategie rynkowe proste jak cep
na odwrocie podpisany Robert Mylogi ????
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
To tam właśnie otworzyłem niedawno rachunek bo bonusa dawali i juś w drugi dzień do mnie dopłacają.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
To tam właśnie otworzyłem niedawno rachunek bo bonusa dawali i juś w drugi dzień do mnie dopłacają.
jakiego bonusa dali ?
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
jakiego bonusa dali ? azjatke z roksy
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
Już nie długo może być niezła jazda na funcie Jeśli Szkoci 18 września przegłosują odłączenie się Szkocji od UK to funt brytyjski nagle straci 1/3 gospodarki - jakki to będzie wpływna funta brytyjskiego i szkockiego obecnie cena jednego i drugiego jest 1:1 natomiast jeśli wymienia się funta szkockiego w kantorach w Polsce to zawsze liczą 1 zł mniej niż funt brytyjski to juz jakiś znak że mniej warty jest szkocki w Polsce
może sie okazać że po odłączeniu szkocjifunt brytyjski bedzie tanszy od euro a funt szkocki pójdzie w góre
Szkocja jest 8 gospodarka na świecie !
MaxMartini
Liczba postów : 445 Location : Wrocław Registration date : 03/08/2011
Już nie długo może być niezła jazda na funcie Jeśli Szkoci 18 września przegłosują odłączenie się Szkocji od UK to funt brytyjski nagle straci 1/3 gospodarki - jakki to będzie wpływna funta brytyjskiego i szkockiego obecnie cena jednego i drugiego jest 1:1 natomiast jeśli wymienia się funta szkockiego w kantorach w Polsce to zawsze liczą 1 zł mniej niż funt brytyjski to juz jakiś znak że mniej warty jest szkocki w Polsce
może sie okazać że po odłączeniu szkocjifunt brytyjski bedzie tanszy od euro a funt szkocki pójdzie w góre
Szkocja jest 8 gospodarka na świecie !
O której godzinie to głosowanie? Bo mi opcje w Avie wygasają własnie 18 o 16 naszego czasu.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
na funcie bedzie jazda, ale odwrot referendum nie przejdzie i funt poszybuje w gore
to jesteś w wielkim błędzie, bo obecnie jestem w Szkocji i ponad 60% szkotów chce niezależności widać "YES" wszędzie w oknach na samochodach - pojebało ich normalnie