Panie znają się od kilkunastu lat, Piotrowska występowała ostatnio w telewizjach śniadaniowych w roli "sejmowej przyjaciółki" przyszłej premier.
Kiedy w czwartek rano wiadomość o awansie gruchnęła w Bydgoszczy, nawet najbliżsi współpracownicy posłanki nie dawali temu wiary. - To jakaś kaczka dziennikarska, nie ma co komentować - mówił "Wyborczej" poseł PO, który kilka minut później dzwoni spanikowany: - Jednak prawda. Proszę nie wymieniać mojego nazwiska!
Teresa Piotrowska: Działalności w PAX nigdy się nie wstydziłam
Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,16668892,Teresa_Piotrowska_szefowa_MSW_w_rzadzie_Kopacz.html#ixzz3DmHyf71D
hermenegilda_jaga
Przepraszam, ale wisi mi niskim kalafiorem czyją jest przyjaciółką, ale chciałbym wiedzieć jakie ma kwalifikacje do szefowania MSW. Bo była katechetka to jakoś trochę mało... Chyba że przyjmujemy że polskie służby są już w takim stanie że tylko opieka Niebios może je uratować.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Panie znają się od kilkunastu lat, Piotrowska występowała ostatnio w telewizjach śniadaniowych w roli "sejmowej przyjaciółki" przyszłej premier.
Kiedy w czwartek rano wiadomość o awansie gruchnęła w Bydgoszczy, nawet najbliżsi współpracownicy posłanki nie dawali temu wiary. - To jakaś kaczka dziennikarska, nie ma co komentować - mówił "Wyborczej" poseł PO, który kilka minut później dzwoni spanikowany: - Jednak prawda. Proszę nie wymieniać mojego nazwiska!
Teresa Piotrowska: Działalności w PAX nigdy się nie wstydziłam
Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,16668892,Teresa_Piotrowska_szefowa_MSW_w_rzadzie_Kopacz.html#ixzz3DmHyf71D
hermenegilda_jaga
Przepraszam, ale wisi mi niskim kalafiorem czyją jest przyjaciółką, ale chciałbym wiedzieć jakie ma kwalifikacje do szefowania MSW. Bo była katechetka to jakoś trochę mało... Chyba że przyjmujemy że polskie służby są już w takim stanie że tylko opieka Niebios może je uratować.
ta tez niezła, kariera w pkp gwarantuje wysoki profesjonalizm
swego czasu czytalem ze schetyna to opcja pro-moskiewska nawet ze to ukryty agent
teraz wszystko uklada sie w calosc, mianowicie teraz bedzie lansowana milosc do rosjan wojna ma sie ku koncowi, ukraina podzielona
krol czekolady pojechal zebrac do usa, bo europa sie na nim juz poznala i bedzie na nowo milosc do rosjan
dlatego trzeba bylo wywalic sikorskiego, opcje amerykanska bo za duzo szczekal, na kogos wine trzeba zrzucic
merkelowa zabrala tuska do siebie, do uni, aby ta opcje moc w ogole zrealizowac, czyli powolac nowy rzad na czasy ocieplenia z rosja
bo przeciez tak sobie nie mozna bylo sikorskiego wywalic, a tak zachowal twarz z reszta, to nie jego wina, kazali mu, sam sie przyznal wiec dlatego nikt do niego pretensji nie ma po prostu zostal elegancko zdjety a wraz z nim caly rzad
merkelowa tez sie bedzie bratac z rosja bo widze w europie przejrzeli na oczy jak graja stany... i co robi ukraina
takze kaczor, szykuj sie do bratania z rosjanami, idzie odwilz w stosunkach polsko-rosyjskich
Ostatnio zmieniony przez MaxMartini dnia Pią 19 Wrz 2014, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
no z edkiem racji nie mialem, co nie znaczy ze w niczym racji nie mam
ale co do korby od srody u jankesa moje prgnozy sie spelnily dzis na koncu tez jeszcze indeksy wyciagna, spokojnie chociaz mega szczytow raczej nie bedzie
Ostatnio zmieniony przez MaxMartini dnia Pią 19 Wrz 2014, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
no cóż wjebałem się i można się pośmiać ze mnię z Thorgalla czy Zibiego w listopadzie 2013 miałem 18 koni stratnych na 200pki ale wyszedłem bez szwanku śmiejcie się ze mnie czy innych kolegów niedługo nikt nic nie napisze bo ja mam odwagę opisać swoje błędy ale czy inni mają??? i hooj
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
no cóż wjebałem się i można się pośmiać ze mnię z Thorgalla czy Zibiego w listopadzie 2013 miałem 18 koni stratnych na 200pki ale wyszedłem bez szwanku śmiejcie się ze mnie czy innych kolegów niedługo nikt nic nie napisze bo ja mam odwagę opisać swoje błędy ale czy inni mają??? i hooj
na chuj to trzymasz?Trzeba sie umiec pogodzic ze strata inaczej gra nie ma sensu
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
na chuj to trzymasz?Trzeba sie umiec pogodzic ze strata inaczej gra nie ma sensu
nie sztuka zamknąć ze stratą i spierdolić z podkulonym ogonem sztuką jest stratę przemienić w sukces ale to tylko najlepsi potrafia - np. ja
Mariner teraz nie zamykaj bo jestesmy na granicy spadkow a dzisiejszy strzal w dól swiadczy ze chca strzasnac przed mocnym odbiciem /zmina trendu
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
już pisałem że instrument jest hoojowy trudno popełniłem błąd- dla niektórych to spora kasa ale ja se dam radę albo wyjdę na sporej stracie albo na mniejszej jeszcze popatrzę
Osły
nie sztuka zamknąć ze stratą i spierdolić z podkulonym ogonem sztuką jest stratę przemienić w sukces ale to tylko najlepsi potrafia - np. ja
Mariner teraz nie zamykaj bo jestesmy na granicy spadkow a dzisiejszy strzal w dól swiadczy ze chca strzasnac przed mocnym odbiciem /zmina trendu
hehe ale żeśmy się zgrali z wpisami dzięki i pozdro
Osły
już pisałem że instrument jest hoojowy trudno popełniłem błąd- dla niektórych to spora kasa ale ja se dam radę albo wyjdę na sporej stracie albo na mniejszej jeszcze popatrzę
a moze instrument dobry tylko gracz hoojowy ???
czesław tam na tym instrumencie leszcza dyma i nie narzeka
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Czymaj fason i nie słuchaj kaczora On wpierdalał ludzi w kredyty CHF po 2zł
MaxMartini
Liczba postów : 445 Location : Wrocław Registration date : 03/08/2011
dzięki ale napiszę jeszcze do Osły powtarzam- z matematycznego punktu widzenia się wjebałem mój błąd tu jest opis tego gówna http://www.gpw.pl/certyfikaty_faktor
trudno jak pisałem muszę leszczowe zapłacić ale dam radę a może moje doświadczenie komuś pomoże w podjęciu decyzji czy w takie coś inwestować bo jak ktoś trafi w sam dołek to mnie zmiesza z błotem ale inny mi podziękuje za ostrzeżenie i tyle
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
dzięki ale napiszę jeszcze do Osły powtarzam- z matematycznego punktu widzenia się wjebałem mój błąd tu jest opis tego gówna http://www.gpw.pl/certyfikaty_faktor
trudno jak pisałem muszę leszczowe zapłacić ale dam radę a może moje doświadczenie komuś pomoże w podjęciu decyzji czy w takie coś inwestować bo jak ktoś trafi w sam dołek to mnie zmiesza z błotem ale inny mi podziękuje za ostrzeżenie i tyle
wjebali to sie ci co brali kredyty po 2 zł -od kaczora żadnej nadziei na zniwelowanie straty
a srebro na pewno odbije i to juz niedługo to kwestia tygodni
Osły