Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO - 06 11 2014 r. Czw 06 Lis 2014, 00:07
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir Nick
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
:flower
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
TRADER
Liczba postów : 549 Age : 57 Location : Łomianki Registration date : 12/03/2008
A pan minister Sienkiewicz mówił, że widział taśmy i sprawa jest oczywista kto do kurwy nami rządzi? bandyci?
mocno to on tam nie dostał, ale nie o to chodzi. dlaczego oni wszyscy kłamią?
ogladalem i taka refleksja ze w policji to wieksze pojeby niz u nas na UFO jak dopadna pijanego to mysla ze bezkarnie moga sie na nim wyładować bo pijany zawswzxe winny i moga bezkarnie klamac i tutaj baba napieprzala razem z drugim psem ,POKAZALI SWOJA WLADZE, WIELKOSC I SILE to sie kurwa do psychiatry kwalifikuje tylko monitoring w kazdej komendzie i nagrywanie kazdej interwencji o POlitykach nie napisze bo to mafia i tak sie zachowują
Zbigniew Szymański 5 godzin temu
Pobicie posła to najmniejszy problem... Problemem są podstawy na jakiej prokuratura sporządziła akt oskarżenia? Skąd wziął się świadek przedstawiony przez policję, który "wszystko widział" a na filmie go nie ma. Na jakiej podstawie minister Sienkiewicz ( znowu on....) powiedział, że "sprawa jest oczywista i nie wymaga nawet komentarza". Na jakiej podstawie media głównego nurtu i na czyje polecenie od razu wydały wyrok i naśmiewały się miesiącami. Jeżeli prokuratura fabrykuje dowody, podstawia świadków, minister potwierdza a media to posłusznie głoszą jako jedyną prawdę..To gdzie my żyjemy? W totalitarnym państwie?
Ostatnio zmieniony przez osły reinkarnacja dnia Czw 06 Lis 2014, 07:59, w całości zmieniany 1 raz
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Przekręcam się w S-ki na open, będzie łatwy zarobek
to juz lepiej poczekaj z pol godziny bo znowu po wełnie dostaniesz wczoraj mocno zdolowali gpw to dzisiaj zabek w gore sie nalezy no chyba ze otwarcie bedzie na duzym plusie to mozna od razu zaszorcic
ale ogolnie S da zarobic juz niedługo wczoraj w usa wyciagneli ponownie na szczyty , kolejny raz takze juz chyba sa przygotowani do wiekszej korekty
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
śnił mi się krach maklerzy i inwestorzy skakali z okien Yellenowa z Blenkfeinem zamknęli się w kiblu i nie chcieli wyjść Obama zwołał Zgromadzenie Narodowe ale nikt nie przyjechał bo wszyscy byli zajęci sprzedawaniem akcji a Benny Helikopter siedział na Malediwach i się śmiał bo miał S po korek UFO rozpisało ponad 200 stron bo wszyscy za radą Miszcza siedzieli albo na gotówie, albo na szortach albo na złocie
obudziłem się spocony i patrzę, a sapina tylko -0,16 na szczęście Miszcz się przekręca na S i to mnie uspokoiło
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
A pan minister Sienkiewicz mówił, że widział taśmy i sprawa jest oczywista kto do kurwy nami rządzi? bandyci?
ogladalem i taka refleksja ze w policji to wieksze pojeby niz u nas na UFO jak dopadna pijanego to mysla ze bezkarnie moga sie na nim wyładować bo pijany zawswzxe winny i moga bezkarnie klamac i tutaj baba napieprzala razem z drugim psem ,POKAZALI SWOJA WLADZE, WIELKOSC I SILE to sie kurwa do psychiatry kwalifikuje tylko monitoring w kazdej komendzie i nagrywanie kazdej interwencji o POlitykach nie napisze bo to mafia i tak sie zachowują
Pobicie posła to najmniejszy problem... Problemem są podstawy na jakiej prokuratura sporządziła akt oskarżenia? Skąd wziął się świadek przedstawiony przez policję, który "wszystko widział" a na filmie go nie ma. Na jakiej podstawie minister Sienkiewicz ( znowu on....) powiedział, że "sprawa jest oczywista i nie wymaga nawet komentarza". Na jakiej podstawie media głównego nurtu i na czyje polecenie od razu wydały wyrok i naśmiewały się miesiącami. Jeżeli prokuratura fabrykuje dowody, podstawia świadków, minister potwierdza a media to posłusznie głoszą jako jedyną prawdę..To gdzie my żyjemy? W totalitarnym państwie?
jakie to bicie , przeca ta policjantka tak jakby schabowe na obiad tłukła
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
i właśnie o tym od kilku lat mówi Michu
SILVER IDZIE NA 150$
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
to juz lepiej poczekaj z pol godziny bo znowu po wełnie dostaniesz wczoraj mocno zdolowali gpw to dzisiaj zabek w gore sie nalezy no chyba ze otwarcie bedzie na duzym plusie to mozna od razu zaszorcic
ale ogolnie S da zarobic juz niedługo wczoraj w usa wyciagneli ponownie na szczyty , kolejny raz takze juz chyba sa przygotowani do wiekszej korekty
pakuj S-ki a nie o jakiś ząbkach wymyślasz!
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Wczoraj juz się witałem z gąską a tu nagle zza węgla wyskoczył czosnek i przyjebał z bejsbola
ostrzegałem
a na powaznie to ja tez tak mam ze zamiast reagowac na rynek to sobie zawzsze jakies założenia ubzduram - własnie ze jak odrobie to zamykam albo jak dojdzie do + 1 k zł to zamykam a ono przewaznie dochodzi do 900 zł albo odrobie strate w 90 % i później najczesciej na tym po dupie dostaje i znowu trzeba odrabiac
zadnych zalozen ze cos tam mi pasuje bo to co mi pasuje przewaznie czeskowi nie pasuje
Osły
pakuj S-ki a nie o jakiś ząbkach wymyślasz!
nie przenos stadnych zachowań baranich na rynek bo jak juz wszyscy leca za przewodnikiem to cvzeslaw przewaznie robi na odwrot
Osły
i dobrze, kasa ma krążyć a nie leżeć bezczynnie na lokacie
ciekawe kiedy osły z rafalą zaczną spłacać MICHA, odsetki są masakryczne a dług sięga miliardów, ja na ich miejscu szukałbym kraju, gdzie nie ma umowy o ekstradycji z Polską
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Wczoraj juz się witałem z gąską a tu nagle zza węgla wyskoczył czosnek i przyjebał z bejsbola
ostrzegałem
a na powaznie to ja tez tak mam ze zamiast reagowac na rynek to sobie zawzsze jakies założenia ubzduram - własnie ze jak odrobie to zamykam albo jak dojdzie do + 1 k zł to zamykam a ono przewaznie dochodzi do 900 zł albo odrobie strate w 90 % i później najczesciej na tym po dupie dostaje i znowu trzeba odrabiac
zadnych zalozen ze cos tam mi pasuje bo to co mi pasuje przewaznie czeskowi nie pasuje
No właśnie człowiek uprze się jak osioł a potem doopa zbita na razie pozycja jeszcze na plusie a dziś czas pełni -może marzenie się spełni
Osły
ciekawe kiedy osły z rafalą zaczną spłacać MICHA, odsetki są masakryczne a dług sięga miliardów, ja na ich miejscu szukałbym kraju, gdzie nie ma umowy o ekstradycji z Polską
spoko potraktujemy ten dlug jak lokate w niemieckim banku
od dzisiaj naliczam Michowi % za przechowywanie jego pieniędzy Michu ale sie wjebales z tymi miliardami - % platne na koniec miesiąca
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
ja sie dogadalem z Michem, za wsparcie prawne umorzy mi odsetki
zibi MOD
to niech od razu dojebią z 10% rocznie za przechowanie aby zwiększyć rotacje
SILVER IDZIE NA 150$
Osły
to niech od razu dojebią z 10% rocznie za przechowanie aby zwiększyć rotacje
ALE JACY BANKSTERZY PEWNI SWEGO PRZECIEZ PO TAKIM NUMERZE 90 % POWINNO WYCOFAC KASE W CIAGU MIESIACA I WTEDY ZABACZYLIBYSMY MINY CWANEGO ZARZADU