| UFO - 02 02 2015 r. | |
|
+19gumbas Aligator Krab Day trader Generał thorgall spacerolog Diablo delphia kaczor Sir Nick Reser Janko Traderroo barany AgroTrader REALISTA dex zibi dziadek 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:44 | |
| - kaczor napisał:
- Aligator napisał:
- Hey!
Mam na imie Elena. Mieszkam w Rosji. Chce, ABY znalezc milosc, slub i zbudowac Szczesliwa rodzine Z ukochana osoba. Miec Szczesliwa Przyszlosc z NIM i stac sie JEGO druga polowa.
Jesli jestes zainteresowany napisz do Mnie do Mojego Prywatnego Tylko e-mail: e.krasivaiy@yahoo.com
Ja Czekam na odpowiedz. Elena ale druga polowa od kutasa w gore czy w dol? Nigdy nie wiadomo kiedy spotkasz szczęście. | |
|
| |
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:46 | |
| - REALISTA napisał:
- Generał !
Kumpel mi powiedział, że najlepiej się ruchają laski z krzywymi i owłosionymi nogami. To prawda, czy kumpel se jaja robi ze mnie ? A może w tej kwestii wypowie się Miszcz ? najlepiej sie ruchają te spasione bo mają małe branie i zawsze cipa ciasna.... a tak na poważnie to ja lubie jak laska jest zadbana i wydepilowana... musi też ładnie pachnieć i mieć fajne ciuszki takie co rozpalaja pożądanie PS nie słuchaj sie kolegi | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:49 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:50 | |
| | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:51 | |
| - Janko Traderroo napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- Nie mają już kasy i szukają sposobu jak komuś zabrać jego pieniądze. Jakie to polskie...
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Zdążysz
http://biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/banki-panstwo-bedzie-miec-lepszy-wglad-w-nasze-konta,2086862,4141
W MSW, trwają pracę nad ustawą dzięki której ma powstać centralna baza rachunków.
sprawdzą ile wypłaciłeś, następnie ile wydałeś i bedziesz się spowiadał skarbówce gdzie reszta kasy Z niczego się nie będę spowiadał. W Polsce mam tylko jeden rachunek - brokerski. Poza tym większość pieniędzy pożyczyłem ludziom którzy mi ich nigdy nie oddali. Mam na wszystko tytuły egzekucyjne, ale długi wg komorników są nie do ściągnięcia. Mogą mi naskoczyć. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:53 | |
| Patrzcie jak jankeska dziwka lata: 1973.4->2003.65 a tera z powrotem na mordę myślałem czy nie walnąć po 2002 ale się bałem że najebie prądu w kitę i pionem pójdzie.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Pon 02 Lut 2015, 18:53, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:53 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Day trader
Liczba postów : 1068 Registration date : 03/10/2014
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:55 | |
| - dex napisał:
- Mao napisał:
- Nie mają już kasy i szukają sposobu jak komuś zabrać jego pieniądze. Jakie to polskie...
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:56 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 18:58 | |
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:01 | |
| gdzie tu jakieś cechy żeńskie _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:06 | |
| - Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pon 02 Lut 2015, 19:09, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:06 | |
| - zibi napisał:
- gdzie tu jakieś cechy żeńskie
Opcjoner jak ci sie widzi taka laska ? poruchalbys ? | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46699 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:10 | |
| | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:14 | |
| - dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość. Tylko jak wydasz pieniądze to nie będziesz ich miał i tu jest problem. | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:15 | |
| - dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość. Jak tylko to wprowadzą to wycofuje wszystkie pieniądze z banku. I banki będą padać jak muchy. Chyba że w cudowny sposób w 1 dzień odzyskają wszystkie pożyczki. No ciekawe jak oni zamierzają wypłacać klientom depozyty. | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:24 | |
| - Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość. Jak tylko to wprowadzą to wycofuje wszystkie pieniądze z banku. I banki będą padać jak muchy. Chyba że w cudowny sposób w 1 dzień odzyskają wszystkie pożyczki. No ciekawe jak oni zamierzają wypłacać klientom depozyty. Nie będzie się dało wypłacać bo nie będzie gotówki. | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:24 | |
| | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:41 | |
| - dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość. Jak tylko to wprowadzą to wycofuje wszystkie pieniądze z banku. I banki będą padać jak muchy. Chyba że w cudowny sposób w 1 dzień odzyskają wszystkie pożyczki. No ciekawe jak oni zamierzają wypłacać klientom depozyty. Nie będzie się dało wypłacać bo nie będzie gotówki. To nie wprowadzą tego. Nie wyobrażam sobie że obywatel nie może wypłacić swojej kasy z banku a jednocześnie traci kasę na koncie. Ten rząd byłby wywalony w jeden dzień i wszystko by wróciło do normy. Takie są moje przemyślenia. | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:47 | |
| Co miało by być powodem. Deflacja? A komu ona przeszkadza, ceny spadają, pieniądz zyskuje. Obywatelowi to pasuje. A że socjalistyczny rząd ma problem to jest ich problem, nie mój. Wpływy maleją i bardzo dobrze. Im mniej mają tym lepiej dla każdego. | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:49 | |
| - Mao napisał:
- Co miało by być powodem. Deflacja? A komu ona przeszkadza, ceny spadają, pieniądz zyskuje. Obywatelowi to pasuje. A że socjalistyczny rząd ma problem to jest ich problem, nie mój. Wpływy maleją i bardzo dobrze. Im mniej mają tym lepiej dla każdego.
Pieniadz zyskuje ale wszystko co posiadasz niepienieznego jest coraz mniej warte (w tym rowniez zloto,diamenty,nieruchomosci,samochody). | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 19:57 | |
| - Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
http://wsensie.pl/dummy-category-3/item/2134-ministerstwo-finansow-chce-obnizyc-prog-rozliczen-gotowkowych Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość. Jak tylko to wprowadzą to wycofuje wszystkie pieniądze z banku. I banki będą padać jak muchy. Chyba że w cudowny sposób w 1 dzień odzyskają wszystkie pożyczki. No ciekawe jak oni zamierzają wypłacać klientom depozyty. Nie będzie się dało wypłacać bo nie będzie gotówki. To nie wprowadzą tego. Nie wyobrażam sobie że obywatel nie może wypłacić swojej kasy z banku a jednocześnie traci kasę na koncie. Ten rząd byłby wywalony w jeden dzień i wszystko by wróciło do normy.
Takie są moje przemyślenia. "Nie wyobrażam sobie, żeby rząd mógł zabrać ludziom ich oszczędzone pieniądze w OFE, tylko dlatego że ma za duże wydatki. Ten rząd byłby wywalony w jeden dzień i wszystko by wróciło do normy" Przepraszam za parafrazę, ale nie mogłem się powstrzymać. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:08 | |
| - Generał napisał:
- zibi napisał:
- gdzie tu jakieś cechy żeńskie
Opcjoner jak ci sie widzi taka laska ? poruchalbys ? Wysłać na blokowiska do dzielnic kibolskich - mordę by obili z każdej strony i patrzyli czy równo puchnie. Albo na leczenie psychiatryczne wysłać. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:11 | |
| Stopa %owa w Polsce jest 2% - to jeszcze sporo a sporo obniżania zanim ewentualnie byłaby ujemna (w co wątpię). Gołębie z RPP raz na pół roq machną 0.25 to kilka lat trzeba by spadły poniżej zera. To moim zdaniem nierealne. | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:12 | |
| - dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
- Mao napisał:
- dex napisał:
Niedługo będą ujemne stopy procentowe więc ludzie będą chcieli uciec z oszczędnościami do skarpety. Czas zacząć przygotowania do wycofania gotówki z obiegu. Chcesz mi powiedzieć że kasy na koncie będzie ubywać każdego dnia? Jak nie ma inflacji to jakoś trzeba napędzać obrót pieniędzmi. Szczerze mówiąc -4% na depozytach jest prawidłowym rozwiązaniem niestabilności systemu finansowego. Pieniądze służą do tego żeby je wydawać, a nie żeby przechowywać w nich wartość. Jak tylko to wprowadzą to wycofuje wszystkie pieniądze z banku. I banki będą padać jak muchy. Chyba że w cudowny sposób w 1 dzień odzyskają wszystkie pożyczki. No ciekawe jak oni zamierzają wypłacać klientom depozyty. Nie będzie się dało wypłacać bo nie będzie gotówki. To nie wprowadzą tego. Nie wyobrażam sobie że obywatel nie może wypłacić swojej kasy z banku a jednocześnie traci kasę na koncie. Ten rząd byłby wywalony w jeden dzień i wszystko by wróciło do normy.
Takie są moje przemyślenia. "Nie wyobrażam sobie, żeby rząd mógł zabrać ludziom ich oszczędzone pieniądze w OFE, tylko dlatego że ma za duże wydatki. Ten rząd byłby wywalony w jeden dzień i wszystko by wróciło do normy"
Przepraszam za parafrazę, ale nie mogłem się powstrzymać. czyj to cytat nie mów że Tuska _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Reser
| |
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:17 | |
| - Mao napisał:
- Co miało by być powodem. Deflacja? A komu ona przeszkadza, ceny spadają, pieniądz zyskuje. Obywatelowi to pasuje. A że socjalistyczny rząd ma problem to jest ich problem, nie mój. Wpływy maleją i bardzo dobrze. Im mniej mają tym lepiej dla każdego.
Przeszkadza tym wszystkim uszatym co wzięli kredyty w pln, pomimo znacznych środków pieniężnych na kontach i wmawiali ludziom że realna inflacja jest poniżej stopy oprocentowania kredytu, najlepszy przykład to vincenty. Jak w papierach będzie deflacja to wtedy realnie inflacja będzie +2% | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:19 | |
| http://wroclaw.tvp.pl/18687733/do-czech-na-zabieg-zaplaci-nfz patrzcie jaka patologia Pan Jerzy Przybylski postawił na swoim. Był pierwszym polskim pacjentem, u którego w czeskiej klinice w Náchodzie przeprowadzano refundowany zabieg. – Rodzina była wściekła – córka, która jest lekarzem, powiedziała że się nie zgadza. „Ojciec, nie będziesz tam jechał. Nie znam tej kliniki, nie mogę jej znaleźć” – mówiła mi – wspomina pan Jerzy. – Teraz nie noszę okularów, czytam najmniejsze literki, jeżdżę samochodem – cieszy się mężczyzna. córka duktorka tak zafascynowana naszą kasta lekarską wolała ojca ślepcem zostawić , aniżeli dać zarobić doktorom z Czech wychodzi na to że nas zamiast Niemców Czesi przejmą _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:20 | |
| - gumbas napisał:
- Mao napisał:
Przeszkadza tym wszystkim uszatym co wzięli kredyty w pln, pomimo znacznych środków pieniężnych na kontach i wmawiali ludziom że realna inflacja jest poniżej stopy oprocentowania kredytu, najlepszy przykład to vincenty. Jak w papierach będzie deflacja to wtedy realnie inflacja będzie +2% Deflacja-sracja a kredyty wciąz oprocentowane 2-cyfrowo Jak zobaczę kredyt gotówkowy np. na 4% rocznie w standardzie to wtedy uwierzę w deflację. | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. Pon 02 Lut 2015, 20:22 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 02 02 2015 r. | |
| |
|