Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:28
HIOB napisał:
thorgall napisał:
bog.dan napisał:
wracając do wczorajszej dyskusji o podatkach..
Dex: (…) Podatek dochodowy to najgłupszy rodzaj podatku jaki mozna było wymysleć. Dlaczego mam być karany za to że pracuję? Podatek powinien być od trzymania pieniędzy (…)
_________
zgadzam sie co do podatku dochodowego.. ale dlaczego uważasz że ma być podatek "od trzymania pieniędzy" ? to jest dopiero debilizm.. zarobiłem 1K.. najpierw zajebią mi 180 zeta podatku dochodowego.. to co mi zostanie włoże na konto.. i od odestek znowu mi zajebią 18%.. gdzie tu logika ?
jedynie słuszny podatek to VAT.. i nic więcej
Nie jest słuszny natomiast jest sprawiedliwszy. Wadą tego podatku jest możliwość machlojek, a co za tym idzie potrzeba trzymania armii kontrolerów-urzędników.
Najlepszym podatkiem jest podatek katastralny- czym masz więcej nieruchomości płacisz więcej za ich ochronę (wojsko,policja). Wartość nieruchomości określasz sam i płacisz od tego np. 0.3% rocznie (wychodzi na to że państwo zabiera ci majątek dopiero po 330 latach). Żeby nie oszukiwać i nie zaniżać wartości nieruchomości (nie potrzeba żadnych wycen przez biegłych złodziei) trzeba zapisać w prawie, że musisz oddać chętnemu nabywcy nieruchomość za 150% wartości. To wystarczy żeby nikt nie oszukiwał na wycenie swojego majątku.
i przyjdzie żyd i powie że daje 150% wartości za Ratusz w rynku i trzeba będzie oddać
żyd za 150% wartości to niczego w życiu kurwa nie kupił
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:30
thorgall napisał:
HIOB napisał:
thorgall napisał:
bog.dan napisał:
wracając do wczorajszej dyskusji o podatkach..
Dex: (…) Podatek dochodowy to najgłupszy rodzaj podatku jaki mozna było wymysleć. Dlaczego mam być karany za to że pracuję? Podatek powinien być od trzymania pieniędzy (…)
_________
zgadzam sie co do podatku dochodowego.. ale dlaczego uważasz że ma być podatek "od trzymania pieniędzy" ? to jest dopiero debilizm.. zarobiłem 1K.. najpierw zajebią mi 180 zeta podatku dochodowego.. to co mi zostanie włoże na konto.. i od odestek znowu mi zajebią 18%.. gdzie tu logika ?
jedynie słuszny podatek to VAT.. i nic więcej
Nie jest słuszny natomiast jest sprawiedliwszy. Wadą tego podatku jest możliwość machlojek, a co za tym idzie potrzeba trzymania armii kontrolerów-urzędników.
Najlepszym podatkiem jest podatek katastralny- czym masz więcej nieruchomości płacisz więcej za ich ochronę (wojsko,policja). Wartość nieruchomości określasz sam i płacisz od tego np. 0.3% rocznie (wychodzi na to że państwo zabiera ci majątek dopiero po 330 latach). Żeby nie oszukiwać i nie zaniżać wartości nieruchomości (nie potrzeba żadnych wycen przez biegłych złodziei) trzeba zapisać w prawie, że musisz oddać chętnemu nabywcy nieruchomość za 150% wartości. To wystarczy żeby nikt nie oszukiwał na wycenie swojego majątku.
i przyjdzie żyd i powie że daje 150% wartości za Ratusz w rynku i trzeba będzie oddać
żyd za 150% wartości to niczego w życiu kurwa nie kupił
slusznie dlatego napisalem "powie że daje"
janek
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:33
MICHU napisał:
rafalx
żeby nie było
ten III wytrych też ci zdejmę
razem z kolejnym fałszowaniem akt będzie kosztowało
500.
Miszaty ...cudownie pisz pisz pisz
prawdziwa uczta zwłaszcza z tym wytrychem
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:36
MICHU napisał:
rafalx
żeby nie było
500.
... Witaj Michu! Daj już spokój z tymi wycieczkami osobistymi. Pisz o rynkach , ewentualnie adresuj te swoje pretensje do chorego czy nie systemu i bez obrażania kogokolwiek bo będzie bieda! .................................................... Pozdrawiam dziadek ręką własną
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:36
No "Krzysiu", "Krzysiu".
Powinszować 260 tys..
Za pierwszy raz nie wiem ile dostałeś.
...ale siem dowiem.
MICHU
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:38
dziadek napisał:
MICHU napisał:
rafalx
żeby nie było
500.
... Witaj Michu! Daj już spokój z tymi wycieczkami osobistymi. Pisz o rynkach , ewentualnie adresuj te swoje pretensje do chorego czy nie systemu i bez obrażania kogokolwiek bo będzie bieda! .................................................... Pozdrawiam dziadek ręką własną
Jak Boga kocham, nikogo nie obrażam chyba ?
thorgall TraderArtysta XXI
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 17:55
http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3315
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 18:05
MICHU napisał:
No "Krzysiu", "Krzysiu".
Powinszować 260 tys..
Za pierwszy raz nie wiem ile dostałeś.
...ale siem dowiem.
jaki krzysku?? bo jeżeli o mnie chodzi, to ja już dawno niemam auta
janek
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 19:11
dziadek napisał:
MICHU napisał:
rafalx
żeby nie było
500.
ech dziadek!!! no przecie Michu daje do zrozumienia, że SP 500 wchodzi w III fazę hossy
MICHU
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 19:38
Diablo napisał:
Diablo - prawdziwy Krzysiek Z. z imienia
Spokojnie, jeśli śledzisz przyrost "naboru" to wiesz, że jestem wrażliwym człowiekiem, mam serce i tak długo dopóki nie muszę dla swojej obrony to niepotrzebnie nie strzelam na wiwat, bo wierz Mi nie mam żadnej przyjemności taplać się w tym syfie.
Natomiast mam w pamięci, że zgłaszałeś się też nawet niedawno jako pierwszy i mimo to...
...PEACE.
z Agrosem jest inaczej i gorzej: cytaty; "dni głodu" "Żydowski Obóż Zagłady dla Micha" "Spalić Żyda"
to jest bardzo, bardzo, bardzo zły człowiek. piszę to z ciężkim sercem
MICHU
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 19:43
HIOB napisał:
dziadek napisał:
MICHU napisał:
rafalx
żeby nie było
500.
ech dziadek!!! no przecie Michu daje do zrozumienia, że SP 500 wchodzi w III fazę hossy
jakby coś Misie nie spodobało to zapraszam Panią Naczelnik.
250 juś nie aktualne a 500 ( pińcet) czeka. /prawie/
...bilionów
ps. haha, zobaczymy czy będzie brnąć dalej ?
dowody, dowodziki chodźcie do Mnie.
MICHU
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 19:52
[/img]
NO TEN TO JEST ANCYMON !!!
janek
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:12
MICHU napisał:
[/img]
Michu, jesteś prawdziwym Dżejmsem Bondem rozpracowałeś całą mafię i jego bosa Rafalx
ale uważaj bo oni są ndal grozni Argos ma zdjęcie jak jesteś w sklepie u Zosi
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:13
Diablo napisał:
Jak z perspektywy ćwierćwiecza obecności w polskim biznesie ocenia Pan warunki do prowadzenia działalności gospodarczej w naszym kraju?
Niestety z każdym rokiem trudniejsze, obojętnie w której branży. W życie wchodzą coraz bardziej uciążliwe regulacje. To droga donikąd. Władza coraz bardziej wtrąca się w prowadzenie biznesu, powodując, że przedsiębiorcy coraz większą część czasu i środków finansowych poświęcają sprostaniu wymogów biurokratycznych, zamiast doskonalić swe firmy i oferty dla klienta. W takiej sytuacji jedyną drogą ratowania konkurencyjności polskiej gospodarki stają się niskie płace. http://biznes.pl/kraj/roman-kluska-to-wciaz-jeden-z-najbogatszych-polakow-choc-zaszyl-sie-w-gorach-i-hoduje/4ze8r
można tylko sobie wyobrazić gdyby nie zniszczono Optimusa co to była by za marka i ilu ludzi zatrudniała , a tak cieszymy się że taki np.; Amazon zadokował u nas na chwilę , bo gdzieś usłyszeli ,że tu są czworaki Europy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:16
HIOB napisał:
MICHU napisał:
[/img]
Michu, jesteś prawdziwym Dżejmsem Bondem rozpracowałeś całą mafię i jego bosa Rafalx
Michu rozpracował całą mafie, rafala, argos vel osłyi Kaka, kurwa grubsza sprawa
janek
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:20
Diablo napisał:
HIOB napisał:
MICHU napisał:
[/img]
Michu rozpracował całą mafie, rafala, argos vel osłyi Kaka, kurwa grubsza sprawa
i dziadek jest w zmowie i ne daje przedstawić prawdy ciągle tuszuje i banuje
Diablo
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:23
HIOB napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
MICHU napisał:
[/img]
Kurde te 9mln i 77k jak to Michu wyliczył? no niesamowita sprawa, ta cała klika z PO na czele, może dlatego dla niepoznaki tutaj się promuje JKM, może to on jest mózgiem skoku na kasę Micha?
janek
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:25
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
MICHU napisał:
[/img]
Kurde te 9mln i 77k jak to Michu wyliczył? no niesamowita sprawa, ta cała klika z PO na czele, może dlatego dla niepoznaki tutaj się promuje JKM, może to on jest mózgiem skoku na kasę Micha?
coś jest na rzeczy tu nie ma przypadków
Diablo
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 20:31
HIOB napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
MICHU napisał:
[/img]
coś jest na rzeczy tu nie ma przypadków
qrwa mac, od poczatku rafala mi nie pasował, związany z polityką... wole przemilczec reszte , bo i mnie się dostanie rykoszetem
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:01
Diablo
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:03
Spokojny Chińczyk napisał:
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:14
Diablo napisał:
Spokojny Chińczyk napisał:
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:14
MICHU napisał:
Diablo napisał:
Spokojnie, jeśli śledzisz przyrost "naboru" to wiesz, że jestem wrażliwym człowiekiem, mam serce i tak długo dopóki nie muszę dla swojej obrony to niepotrzebnie nie strzelam na wiwat, bo wierz Mi nie mam żadnej przyjemności taplać się w tym syfie.
Natomiast mam w pamięci, że zgłaszałeś się też nawet niedawno jako pierwszy i mimo to...
...PEACE.
z Agrosem jest inaczej i gorzej: cytaty; "dni głodu" "Żydowski Obóż Zagłady dla Micha" "Spalić Żyda"
no kurwa , niech ktoś w końcu spali tego żyda Micha
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Diablo
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:17
Argos napisał:
MICHU napisał:
Diablo napisał:
...PEACE.
no ładnie, Michu pokazał dowody a ty go od razu od Żydów? może jeszcze bys go gazem potraktował i do krematorium wysłał
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:19
Diablo napisał:
Argos napisał:
MICHU napisał:
Diablo napisał:
...PEACE.
no ładnie, Michu pokazał dowody a ty go od razu od Żydów? może jeszcze bys go gazem potraktował i do krematorium wysłał
ewidentnie Michu ma rację a sitwa chce go zastraszyć i uciszyć Argos powiniem dostać bana
thorgall TraderArtysta XXI
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:21
a jednak to prawda Argos jest najniebezpieczniejszy od dłuższego czasu go podejrzewałem
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Sob 07 Lut 2015, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Diablo napisał:
Argos napisał:
MICHU napisał:
Diablo napisał:
...PEACE.
chwilowo gaz mi sie skonczyl ale juz u Hioba zamowilem nową dostawe i zaraz zrobie porządek z Michem
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Zajob na pełnej qrwie!!!
MASAKRA
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:23
thorgall napisał:
a jednak to prawda Argos jest najniebezpieczniejszy
ja sie tylko domagałem od Micha odrobiny szacunku ale ze sie nie doczekalem to MUSZE przejsc do Ostatecznego Rozwiazania bo inaczej ucierpiałaby moja wiarygodność
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 07 Lut 2015, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO 07 - 08 02 2015 r. Weekend Sob 07 Lut 2015, 21:23
thorgall napisał:
a jednak to prawda Argos jest najniebezpieczniejszy od dłuższego czasu go podejrzewałem
masz racje Argos to typ spod ciemnej gwiazdy musimy być ostrożni