ten konkurs futuresmasters to chyba jakaś lipa bo do dzis nikt się ze mną nie skontaktował w sprawie zajęcia drugiego miejsca i wygranej - chybaż e gpw juz kasy nie ma i upada w huj
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
ten konkurs futuresmasters to chyba jakaś lipa bo do dzis nikt się ze mną nie skontaktował w sprawie zajęcia drugiego miejsca i wygranej - chybaż e gpw juz kasy nie ma i upada w huj
ja interweniowałem właśnie w tej sprawie napisałem im maila że jesteś milionerem i tą nagrodę lepiej by przekazali potrzebującym (np.mi sam zająłem 4624 miejsce) a znając twój gest to wiem że sam byś tak postąpił
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Pon 09 Lut 2015, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
ja interweniowałem właśnie w tej sprawie napisałem im maila że jesteś milionerem i tą nagrodę lepiej by przekazali potrzebującym
anonimowym alkoholikom
Day trader
Liczba postów : 1068 Registration date : 03/10/2014
Miałem longa na daxie to wyszedłem bo się przestraszyłem. Głupi jestem jak cholera!
myślę że giełda nie jest dla ciebe jak sie jej boisz
Tylko ci co grają na demo się nie boją.
osobiście nie znam osob co grają na demo i poświecaja na to swój czas zamiast robić coś innego... ale za to znam sporo idiotów / leszczy co przepierdalają co miesiąc połowę swoich wypłat na forexie na tym forum takich jest conajmniej 60% dla mnie to dziwne że ktoś otwiera pozycję i się boi czy zarobi - to jakaś dziecinada
Day trader
Miałem longa na daxie to wyszedłem bo się przestraszyłem. Głupi jestem jak cholera!
osobiście nie znam osob co grają na demo i poświecaja na to swój czas zamiast robić coś innego... ale za to znam sporo idiotów / leszczy co przepierdalają co miesiąc połowę swoich wypłat na forexie na tym forum takich jest conajmniej 60% dla mnie to dziwne że ktoś otwiera pozycję i się boi czy zarobi - to jakaś dziecinada
Grałeś kiedyś daytrading czy tylko czytałeś o tym?
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
jesli chodzi o DT to rozmawiasz z samym mistrzem
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
No to na pewno wiesz że jeszcze nie było tak drogo aby nie mogło być drożej i jeszcze nie było tak tanio aby nie mogło być taniej - tego trzeba się trzymać.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No to na pewno wiesz że jeszcze nie było tak drogo aby nie mogło być drożej i jeszcze nie było tak tanio aby nie mogło być taniej - tego trzeba się trzymać.
chyba za dużo poezji sie naczytałeś tu się gra i zarabia a nie sra w gacie
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
SwissLeaks - takim kryptonimem francuski dziennik "Le Monde" opatrzył gigantyczną aferę o ogólnoświatowym wymiarze związaną z ucieczką przed fiskusem do banku HSBC w Szwajcarii. Nazwiska klientów znalazły się na pendrivie dostarczonym do redakcji gazety. Na liście znalazło się 512 osób powiązanych z Polską, którzy wyprowadzili łącznie 865,6 mln USD.
Sam Greenspan również wykazywał zaskakujące podejście do QE, a nawet – choć trudno w to uwierzyć – w pewien sposób nawrócił się na złoto, którego zwolennikiem był niemal pół wieku temu.
- Nie sądzę, aby dla Fedu było możliwe zakończenie polityki łatwego pieniądza w bezproblemowy sposób. Ostatnie epizody, gdy przedstawiciele Fedu sugerowali zmianą w stronę wyższych stóp procentowych, uwalniały znaczą zmienność na rynkach, więc nie widzę powodu, aby podejrzewać, że faktyczny proces podwyższania stóp będzie inny” – dodał Alan Greenspan na łamach „Wall Street Journal”.
~azz Balcerowicz zrobil prosty numer ,ograniczyl naplyw pustego pieniadza na rynek ,ceny wzrosly i towar zalal sklepy ,ale juz ludzie nie maja na to pieniedzy ,ot caly ekonomiczny cud tego aparatczyka ,to sie dzieje w Polsce to zakrawa na komedje ,bylem,ostatnio w Niemczech ceny w Rossmanie przeliczajac na pln sa nizsze niz u nas w Polsce ,zarobki u nich wyzsze ,cud jaki stworzyli nam nasi rzadzacy a Polacy z uporem maniaka dalej tych cudotworcow wybieraja
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Day trader
~azz Balcerowicz zrobil prosty numer ,ograniczyl naplyw pustego pieniadza na rynek ,ceny wzrosly i towar zalal sklepy ,ale juz ludzie nie maja na to pieniedzy ,ot caly ekonomiczny cud tego aparatczyka ,to sie dzieje w Polsce to zakrawa na komedje ,bylem,ostatnio w Niemczech ceny w Rossmanie przeliczajac na pln sa nizsze niz u nas w Polsce ,zarobki u nich wyzsze ,cud jaki stworzyli nam nasi rzadzacy a Polacy z uporem maniaka dalej tych cudotworcow wybieraja
Ceny w Polsce są nieadekwatne do zarobków. Ceny europejskie - a mediana 2,5k pln.
Day trader
Swoją drogą jak baran analizuje wykresy że wie już na otwarciu jakie będzie zamknięcie? Nigdy nie widziałem takiego stylu gry ale z tego co widzę to on ciągle traci depozyty.