Znowu późno wstałem...ale razem z poranną kawką zabieram się do roboty @Krzysztof to jednak nie zbiornik paliwa a właz do rakiety
To jest słuszna koncepcja, trzeba jakoś wejść do rakiety. Jest młody, jak już osiągnie wiek dojrzały, to zapewne problem "tankowania" będzie miał większy priorytet. Ja właśnie uzupełniam paliwo.
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
... 2013 rok PKB Polski 519,4 mld USD a wierzytelność Micha 900 bilionów pln. Dopóki Michu nie pozna proporcji między tymi liczbami ma małe szanse na dalsze kontynuowanie swojej narracji! Sir Nick wysłał Go na tygodniowy webinar i trudno się z tym nie zgodzić! pzdr d.....
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
Meldunek to wynalazek sowiecki. Cel - totalna inwigilacja i ograniczenie mobilności. W kacapowie nawet żeby wyjechać z kołchozu do miasta, to trzeba było mieć paszport. Dziś ten syfilis tak wrósł w mentalność Polaka, że większość nie wyobraża sobie nie mieć "meldunku". Homo sovieticus...
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Mamy fajny grajdoł: 1.Zadłużenie takie, że Gierek to mała myszka. A ten co to zrobił spierdolił do EU nie z racji sukcesów, ale za wstawiennictwem brytyjskiego premiera, który walczy o głosy emigrantów polskich w UK, których to wypierdolił z kraju ten co teraz sam spierdolił. Fajne nie 2.Kwota wolna od podatku jak w Zambii (kwota nie ma nic wspólnego z EU) 3.W konstytucji piszą, że obywatel ma prawo do ubezpieczeń społecznych, a podobno prawo to nie przymus, ale ni chuja. Jednak przymus i płać na ZUS po wpierdol 4.Trybunał konstytucyjny wybierany przez Niesiołowskich, Czarneckich itp Rostowskich (ten ostatni nie wiem czy ma prawa obywatelskie Polaka), którzy przez brak jednomandatowych okręgów wyborczych pasą swe dupy od ponad 20 lat za nasze podatki, orzeka, że pieniądze wpłacane do ZUS (Zakład Usług Satyrycznych) i OFE nie są własnością obywatela. Nie dość, że przymus to jeszcze nie własność. ŻENADA 4.Okradli Polaków z pieniędzy w OFE (ale chuj z tym, bo według Trybunały to nie Polaków, więc należało się zabrać) hłe hłe P.S.JA WIEM (I TO JEST PEWNIK), ŻE OKRADLI MOJĄ RODZINĘ, BO JEŚLI PIEDROLNĘ W KALENDARZ W TEJ CHWILI TO DOSTANĄ O POŁOWĘ MINIEJ PIENIĘDZY UZBIERANYCH NA OFE NIŻ PRZED KRADZIEŻĄ. 5.Podnieśli wiek emerytalny okradając przyszłych emerytów ze świadczeń (dla kobiety - 150tys.zł, dla faceta 50tys.zł + skladki na zys płacone w okresie przedłużonego czasu pracy). Bravo, KURWA, bravissimo 6.Sprzedane wszystkie wielkie przedsiębiorstwa państwowe. Czy wiesz, że Wedel, Żywiec, Sokołów itp, itd to już nie należą do Polaków? Polacy robią tylko za pachołków u Pana. 7.Przedsiębiorstwa tzw.MIŚ robią większość PKB w Polandii, a jebie się ich kosztami pracy. Patrz wyżej ZUS. 8.Afera podsłuchowa - odkręcili kota ogonem (jak to władza zwykle) i ze swojego buractwa, kupczeniem krajem i sqrwysyństwa zrobili zagrożenie bezpieczeństwa narodowego. Ja pierdolę!!!! Toż to lepsze niż Monty Python 9.Brakuje burakom pieniędzy i nie mają już co sprzedać, więc próbują dobrać się do lasów państwowych. 10. ....
Podsumowując: Jak naród się nie ogarnie i będzie dalej zniewolony "kredytem frankowym" i wszechogarniającą konsumpcją oraz mainstreamową propagandą to marny los nas czeka. A w zanadrzu jeszcze czeka islam
Powodzenia Ciocia Gienia
P.S. Jeśli kogoś to nie interesuje to niech SPIERDALA. Ja wykorzystałem forum do krótkiego podsumowania moich myśli. Co prawda mogłem to napisać w notatniku, ale to nie ten sam efekt.
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Pią 27 Lut 2015, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Mamy fajny grajdoł: 1.Zadłużenie takie, że Gierek to mała myszka 2.Kwota wolna od podatku jak w Zambii (kwota nie ma nic wspólnego z EU) 3.W konstytucji piszą, że obywatel ma prawo do ubezpieczeń społecznych, a podobno prawo to nie przymus, ale ni chuja. Jednak przymus i płać na ZUS po wpierdol 4.Trybunał konstytucyjny wybierany przez Niesiołowskich, Czarneckich itp Rostowskich (ten ostatni nie wiem czy ma prawa obywatelskie Polaka), którzy przez brak jednomandatowych okręgów wyborczych pasą swe dupy od ponad 20 lat za nasze podatki, orzeka, że pieniądze wpłacane do ZUS (Zakład Usług Satyrycznych) i OFE nie są własnością obywatela. Nie dość, że przymus to jeszcze nie własność. ŻENADA 4.Okradli Polaków z pieniędzy w OFE (ale chuj z tym, bo według Trybunały to nie Polaków, więc należało się zabrać) hłe hłe P.S.JA WIEM (I TO JEST PEWNIK), ŻE OKRADLI MOJĄ RODZINĘ, BO JEŚLI PIEDROLNĘ W KALENDARZ W TEJ CHWILI TO DOSTANĄ O POŁOWĘ MINIEJ PIENIĘDZY UZBIERANYCH NA OFE NIŻ PRZED KRADZIEŻĄ. 5.Podnieśli wiek emerytalny okradając przyszłych emerytów ze świadczeń (dla kobiety - 150tys.zł, dla faceta 50tys.zł + skladki na zys płacone w okresie przedłużonego czasu pracy). Bravo, KURWA, bravissimo 6.Sprzedane wszystkie wielkie przedsiębiorstwa państwowe. Czy wiesz, że Wedel, Żywiec, Sokołów itp, itd to już nie należą do Polaków? Polacy robią tylko za pachołków u Pana. 7.Przedsiębiorstwa tzw.MIŚ robią większość PKB w Polandii, a jebie się ich kosztami pracy. Patrz wyżej ZUS. 8.Afera podsłuchowa - odkręcili kota ogonem (jak to władza zwykle) i ze swojego buractwa, kupczeniem krajem i sqrwysyństwa zrobili zagrożenie bezpieczeństwa narodowego. Ja pierdolę!!!! Toż to lepsze niż Monty Python 9.Brakuje burakom pieniędzy i nie mają już co sprzedać, więc próbują dobrać się do lasów państwowych. 10. ....
Podsumowując: Jak naród się nie ogarnie i będzie dalej zniewolony "kredytem frankowym" i wszechogarniającą konsumpcją oraz mainstreamową propagandą to marny los nas czeka. A w zanadrzu jeszcze czeka islam
Powodzenia Ciocia Gienia
P.S. Jeśli kogoś to nie interesuje to niech SPIERDALA. Ja wykorzystałem forum do krótkiego podsumowania moich myśli. Co prawda mogłem to napisać w notatniku, ale to nie ten sam efekt.
OR
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
U nas Kaczor przewidział kryzys w 2008 r. , zarobił na tym............... i coś ostatnio nie pisze!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
"Ukraina: panika w supermarketach IAR - Biznes 27 Lut 2015, 18:36
27.02.2015 (IAR) - Panika w kijowskich supermarketach. Ludzie masowo kupują produkty, które można długo przechowywać, takie jak kasze, mąka czy cukier."
Hiob miał rację
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Mamy fajny grajdoł: 1.Zadłużenie takie, że Gierek to mała myszka. A ten co to zrobił spierdolił do EU nie z racji sukcesów, ale za wstawiennictwem brytyjskiego premiera, który walczy o głosy emigrantów polskich w UK, których to wypierdolił z kraju ten co teraz sam spierdolił. Fajne nie 2.Kwota wolna od podatku jak w Zambii (kwota nie ma nic wspólnego z EU) 3.W konstytucji piszą, że obywatel ma prawo do ubezpieczeń społecznych, a podobno prawo to nie przymus, ale ni chuja. Jednak przymus i płać na ZUS po wpierdol 4.Trybunał konstytucyjny wybierany przez Niesiołowskich, Czarneckich itp Rostowskich (ten ostatni nie wiem czy ma prawa obywatelskie Polaka), którzy przez brak jednomandatowych okręgów wyborczych pasą swe dupy od ponad 20 lat za nasze podatki, orzeka, że pieniądze wpłacane do ZUS (Zakład Usług Satyrycznych) i OFE nie są własnością obywatela. Nie dość, że przymus to jeszcze nie własność. ŻENADA 4.Okradli Polaków z pieniędzy w OFE (ale chuj z tym, bo według Trybunały to nie Polaków, więc należało się zabrać) hłe hłe P.S.JA WIEM (I TO JEST PEWNIK), ŻE OKRADLI MOJĄ RODZINĘ, BO JEŚLI PIEDROLNĘ W KALENDARZ W TEJ CHWILI TO DOSTANĄ O POŁOWĘ MINIEJ PIENIĘDZY UZBIERANYCH NA OFE NIŻ PRZED KRADZIEŻĄ. 5.Podnieśli wiek emerytalny okradając przyszłych emerytów ze świadczeń (dla kobiety - 150tys.zł, dla faceta 50tys.zł + skladki na zys płacone w okresie przedłużonego czasu pracy). Bravo, KURWA, bravissimo 6.Sprzedane wszystkie wielkie przedsiębiorstwa państwowe. Czy wiesz, że Wedel, Żywiec, Sokołów itp, itd to już nie należą do Polaków? Polacy robią tylko za pachołków u Pana. 7.Przedsiębiorstwa tzw.MIŚ robią większość PKB w Polandii, a jebie się ich kosztami pracy. Patrz wyżej ZUS. 8.Afera podsłuchowa - odkręcili kota ogonem (jak to władza zwykle) i ze swojego buractwa, kupczeniem krajem i sqrwysyństwa zrobili zagrożenie bezpieczeństwa narodowego. Ja pierdolę!!!! Toż to lepsze niż Monty Python 9.Brakuje burakom pieniędzy i nie mają już co sprzedać, więc próbują dobrać się do lasów państwowych. 10. ....
Powodzenia Ciocia Gienia
masz u mnie komisarza rewolucyjnego na trojmiasto
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31153 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
dziś się dowiedziałem ,że ministerstwo rolnictwa rozwozi jabłka po szkołach... Tirami
mój siostrzeniec chodzi do szkoły średniej i wczoraj rozładowali tira jabłek , każdy brał ile chciał w ilościach skrzynkowych
muszą szybko to rozparcelować bo szkole pozostanie problem gnilny
jak tu się kurwa ośmiorniczki wpierdala i bawi w polityczne s-f to nic dziwnego że nawet byle gówna rząd by nigdzie nie opchnął taka to spuścizna po Jebanym Tusku została
SILVER IDZIE NA 150$
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
koszt nowego „czarnego złota” nie przekroczy 30 dolarów za baryłkę. Czytaj dalej: http://pl.sputniknews.com/polish.ruvr.ru/2014_12_05/Naukowcy-opracowuja-tania-syntetyczna-rope-naftowa-8941/
Day trader
Liczba postów : 1068 Registration date : 03/10/2014
To że w tym kraju nie ma pracy a jak jest to za darmo to jest chuj. To że w tym kraju nie ma przyszłości ani spokojnej starości to jest chuj.
Ale kurwa to że całe życie wpłacasz na coś takiego jak ZUS który po przekroczeniu odpowiedniego wieku łaskawie ci wypłaca TWOJE pieniądze które zarobiłeś (pomijam że wszystkiego ci nie wypłacą bo wcześniej umrzesz lub nie doczekasz emerytury - pieniądze przepadają - zapomnij o czymś takim jak spadek)
Ale kurwa to że robią błąd i przez rok czasu zdychasz z głodu to jest chuj.
Ale kurwa to że masz zapłacić jakikolwiek podatek od TWOICH pieniędzy (w tym przypadku 32%) które są twoją emeryturą a nie żadnym dochodem to już jest kurwa skandal na cały świat!!
Może jeszcze niech dopierdolą podatek 16/32% rocznie od posiadanych pieniędzy na koncie - bo emerytura niczym się nie różni od posiadania oszczędności na koncie i konsumowania tych pieniędzy.!!!
zibi MOD
Liczba postów : 31153 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
To że w tym kraju nie ma pracy a jak jest to za darmo to jest chuj. To że w tym kraju nie ma przyszłości ani spokojnej starości to jest chuj.
Ale kurwa to że całe życie wpłacasz na coś takiego jak ZUS który po przekroczeniu odpowiedniego wieku łaskawie ci wypłaca TWOJE pieniądze które zarobiłeś (pomijam że wszystkiego ci nie wypłacą bo wcześniej umrzesz lub nie doczekasz emerytury - pieniądze przepadają - zapomnij o czymś takim jak spadek)
Ale kurwa to że robią błąd i przez rok czasu zdychasz z głodu to jest chuj.
Ale kurwa to że masz zapłacić jakikolwiek podatek od TWOICH pieniędzy (w tym przypadku 32%) które są twoją emeryturą a nie żadnym dochodem to już jest kurwa skandal na cały świat!!
Może jeszcze niech dopierdolą podatek 16/32% rocznie od posiadanych pieniędzy na koncie - bo emerytura niczym się nie różni od posiadania oszczędności na koncie i konsumowania tych pieniędzy.!!!
czworaki Europy tania siła robocza , jest kogo wyruchac i w mordę dać