| UFO - 31.01.2008 | |
|
+36betonowe_buty RM foo Ezet kLeszcz Indiana Pan Nikt melex259 Małolat franco nomad Kozoyeb Akwila PoPo przemak Wigusia Krzysztof Diablo mobar tarzan ból i cierpienie myśliwyl Laik Prezes wolny login Edith loko SYLWESTER dafnia Albin Nadaje ze Stronia Reser Dave dziadek Rmir SzFagier 40 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 15:57 | |
| - Edith napisał:
- arturo napisał:
moze gdyby jeszcze czasem podawal pozycje nie po fakcie - ale jesli ktos gra na serio - to tez nie ma czasu ani nawet checi czasami podawac na zywo relacje ze sojego rachunku, to tez mozna zrozumiec Andre, podawał bardzo na bieżąco na gg ruchy, jakie wykonuje i gwarantuje Ci, że był niezły w grze dziennej. A teraz dzięki takim właśnie postom nie ma ochoty tu nawet pisać po sesji. Edith, wyluzuj, a po cholerę w ogóle się tłumaczysz ? psychologia jest prosta, im kto bardziej wmoczył tym bardziej jest agresywny na forum. graj więc swoje i odpowiadasz tylko przed własnym depo. | |
|
| |
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:00 | |
| - gamo napisał:
- dobrze ze amerykance malo lecom to w nocy dolecom i ta japonia ale plama ale jutro zolte nadrobi razy 2
moga doleciec na zero. przeciez w stanach jest dobrze.benio czuwa Edith dziekuje ze piszesz | |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 62 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:00 | |
| - Dave napisał:
- ...im kto bardziej wmoczył tym bardziej jest agresywny na forum...
To prawda. Niestety, KAZDY choc raz wtopil - jezeli nie, to ma chyba notowania z wyprzedzeniem - a przeciez nie kazdy wyzywa sie tu na innych hipotetycznie wtapiajacych... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:01 | |
| - Edith napisał:
- robaj napisał:
- Jak sobie przypomnę wczorajsze posty po fixie, to mnie śmiech ogarnia. Owszem Usiaki dla przyzwoitości mogli wczoraj podciągnąć żeby dziś zacząć wywalać ale co niektórzy pisali wczoraj tak:
"Wiecie co mnie cieszy? To, że panuje pełna niezgodność, że ten zaciąg na fix większości wydaje się dziwny, że dla większości to niezła okazja na S. I dobrze, bo tylko dzięki temu możemy podejść do tych 3392. " NIEZŁE Spokojnie, już dawno zdążyłam zareagować, te informacja chwilowo nieważna, bo giełda się zmienia i reagować trzeba szybko. A Ty się wczoraj nie oddzywałeś ze strachu ze swoimi mocno stratnymi S? Pisałam o poziomach, o warunkach, o sygnałach, a tamto to była prognoza na dłuższy termin. Ech, następny się oddywa dopiero w momencie jak się trochę odrobił. Daj jakąś prognozę własną to wtedy my ją ocenimy. Żałosne... Ocho nerwowi sie robimy. Pisałem o tym już wczoraj zaraz po tej wyssanej z palca prognozie. Sam obstawiałem że że może dojść do 3170 bo myślałęm że amerkanie nie zaczną tak szybko wywalać akcyjek. Może bym nawet wczoraj niezareagował, ale powalił mnie ten twój optymizm. A pisanie o tym że dojdzie w dłuższej perspektywie to dość wygodne. W dłuższej perspektywie zobaczymy 2000 i śmiało napszę że zobaczymy 4000. Obie te prognozy sprawdzą się na bank. |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:03 | |
| Wygląda na to, że inwestorzy nie wystraszyli się Benka[b] | |
|
| |
piotrus Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:04 | |
| robaj czep sie pradu. jak bys byl taki mundry to bylo napisac wczoraj ze sie nie zgadzasz z taka analiza. teraz to po ptokach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:08 | |
| a gdzie jest ten idiota co wczoraj tak ochoczo L LADOWAL O 16 ma 100 pkt nizej toz to okazja :popampersie: |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:08 | |
| - Edith napisał:
- arturo napisał:
moze gdyby jeszcze czasem podawal pozycje nie po fakcie - ale jesli ktos gra na serio - to tez nie ma czasu ani nawet checi czasami podawac na zywo relacje ze sojego rachunku, to tez mozna zrozumiec Andre, podawał bardzo na bieżąco na gg ruchy, jakie wykonuje i gwarantuje Ci, że był niezły w grze dziennej. A teraz dzięki takim właśnie postom nie ma ochoty tu nawet pisać po sesji. chyba cos zle zacytowalas ... wroc, przeczytaj raz jeszcze a zreszta niewazne akurat to odnosilo sie do Bogatego, a co do reszty mego stanowiska to co napisalem bede bronic jak niepodleglosci - bo taka prawda |
|
| |
Edith
Liczba postów : 2418 Age : 48 Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:09 | |
| - Dave napisał:
- Edith napisał:
- arturo napisał:
moze gdyby jeszcze czasem podawal pozycje nie po fakcie - ale jesli ktos gra na serio - to tez nie ma czasu ani nawet checi czasami podawac na zywo relacje ze sojego rachunku, to tez mozna zrozumiec Andre, podawał bardzo na bieżąco na gg ruchy, jakie wykonuje i gwarantuje Ci, że był niezły w grze dziennej. A teraz dzięki takim właśnie postom nie ma ochoty tu nawet pisać po sesji.
Edith,
wyluzuj, a po cholerę w ogóle się tłumaczysz ? psychologia jest prosta, im kto bardziej wmoczył tym bardziej jest agresywny na forum.
graj więc swoje i odpowiadasz tylko przed własnym depo. A masz całkowitą rację, wiesz co zrobię, jak w ciągu najbliższych dni pójdziemy powyżej luki 3070 to znów niektórzy zamilczą kisząc swoje S najlepiej poniżej 2950 (tu był ważny poziom na fut). Dziś nie padł najmniejszy sygnał L, grałam na S, nie złapałam całego ruchu, ale DT nie na tym polega. Choć na tę chwilę zanegowało sygnał L na dziennym, to poziom 2925 obroniony i z S na noc nie mam ochoty pozostać, więc spokojnie czekam na jutrzejsze rozgrywki. Życzę miłego dnia.
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Sty 2008, 16:11, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:09 | |
| - gamo napisał:
- a gdzie jest ten idiota co wczoraj tak ochoczo L LADOWAL O 16 ma 100 pkt nizej toz to okazja :popampersie:
gdyby usiaki nie zrobili cofki to bys cienko pierdzial | |
|
| |
franco
Liczba postów : 1421 Age : 46 Location : Okolice Krakowa Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:10 | |
| - robaj napisał:
- Edith napisał:
- robaj napisał:
- Jak sobie przypomnę wczorajsze posty po fixie, to mnie śmiech ogarnia. Owszem Usiaki dla przyzwoitości mogli wczoraj podciągnąć żeby dziś zacząć wywalać ale co niektórzy pisali wczoraj tak:
"Wiecie co mnie cieszy? To, że panuje pełna niezgodność, że ten zaciąg na fix większości wydaje się dziwny, że dla większości to niezła okazja na S. I dobrze, bo tylko dzięki temu możemy podejść do tych 3392. " NIEZŁE Spokojnie, już dawno zdążyłam zareagować, te informacja chwilowo nieważna, bo giełda się zmienia i reagować trzeba szybko. A Ty się wczoraj nie oddzywałeś ze strachu ze swoimi mocno stratnymi S? Pisałam o poziomach, o warunkach, o sygnałach, a tamto to była prognoza na dłuższy termin. Ech, następny się oddywa dopiero w momencie jak się trochę odrobił. Daj jakąś prognozę własną to wtedy my ją ocenimy. Żałosne... Ocho nerwowi sie robimy. Pisałem o tym już wczoraj zaraz po tej wyssanej z palca prognozie. Sam obstawiałem że że może dojść do 3170 bo myślałęm że amerkanie nie zaczną tak szybko wywalać akcyjek. Może bym nawet wczoraj niezareagował, ale powalił mnie ten twój optymizm. A pisanie o tym że dojdzie w dłuższej perspektywie to dość wygodne. W dłuższej perspektywie zobaczymy 2000 i śmiało napszę że zobaczymy 4000. Obie te prognozy sprawdzą się na bank. tak to już jest że gorszy pieniądz wypiera lepszy i nawet na forum doskonale to widać pozdr | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:10 | |
| jest jak jest; konsekwencja i finito; nie zdziwię się jak jutro odrobimy dzisiejsze straty na open, jeszcze poczekamy ile będzie dzisiejszy close | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:11 | |
| - piotrus napisał:
- robaj czep sie pradu. jak bys byl taki mundry to bylo napisac wczoraj ze sie nie zgadzasz z taka analiza. teraz to po ptokach.
Jak byś był bystrzejszy to byś wiedział że komentowałem to już wczoraj. |
|
| |
piotrus Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:12 | |
| No to po co sie powtarzasz? |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:12 | |
| A co w usa dopiero do gości dotarło, że stopy poszły -1,25% i ożywienenie chwilowe bo chwilowe, ale przyjdzie?! Im się zdaża czasami reagować z opóźnieniem. Mają wolniejsze myślenie | |
|
| |
mobar
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:13 | |
| prosze jak na psie odwagi dostali | |
|
| |
dafnia
Liczba postów : 3542 Age : 53 Location : Wa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:15 | |
| Większość grup społecznych przechodzi przez typowe etapy tworzenia się i rozwoju: 1. forming 2. norming 3. storming 4. performing a potem się rozpada lub sobie trwa. Forum się już uformowało i wytworzyło wstępne zasady działania i jakąś tożsamość. Czas na storming - czyli wewnętrzne konflikty, wypróbowywanie granic przyjętych reguł, określanie hierarchii wewnętrznej - słowem burzę. Od kilku dni tłumaczę sobie, że to normalny etap rozwoju grupy i musimy przez to przejść jak wszyscy, ale sama też oczywiście podlegam temu jak reszta użytkowników. Każdy czegoś nie lubi i coś go drażni. Mnie trudno jest np. znieść osoby wypowiadające się kategorycznie i pod tym względem Edith nie różni się dla mnie wiele od bogatego... Po prostu przestańmy mówić innym co powinni robić i jakoś to przetrwamy może... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:18 | |
| DOBRA KONIEC TYCH WOJENEK Edith ja w żadnym razie nie twierdzę że głupio piszesz. Skomentowałem tylko i wyłącznie wczorajszy twój optymizm. Jest rzeczą ludzką się mylić, a diabelska się przy tym upierać. Doceniam że piszesz o zajmowanych pozycjach nie każdy ma odwagę, ale przyznasz chyba że ten wczorajszy post był nadto optymistyczny. TO BY BYŁO NA TYLE I ZAKOŃCZMY TEN GŁUPI SPÓR. (Edith zauważ że specjalnie nie pisałem twojego nicku cytując twoje słowa). BEZ URAZY |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:21 | |
| - robaj napisał:
- DOBRA KONIEC TYCH WOJENEK
Edith ja w żadnym razie nie twierdzę że głupio piszesz. Skomentowałem tylko i wyłącznie wczorajszy twój optymizm. Jest rzeczą ludzką się mylić, a diabelska się przy tym upierać. Doceniam że piszesz o zajmowanych pozycjach nie każdy ma odwagę, ale przyznasz chyba że ten wczorajszy post był nadto optymistyczny. TO BY BYŁO NA TYLE I ZAKOŃCZMY TEN GŁUPI SPÓR. (Edith zauważ że specjalnie nie pisałem twojego nicku cytując twoje słowa). BEZ URAZY faktycznie zamieszczasz tyle swoich prognoz i fachowych komentarzy ze masz prawo pouczac i oceniac innych. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:22 | |
| baza 3pkt:) malutko chyba juz nikt nie wie co bedzie, ryzyko S ryzyko L jesli usa dzis zielone to jutro powrot ponad 3000pkt:) Pozdro |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:24 | |
| - mobar napisał:
- gamo napisał:
- a gdzie jest ten idiota co wczoraj tak ochoczo L LADOWAL O 16 ma 100 pkt nizej toz to okazja :popampersie:
gdyby usiaki nie zrobili cofki to bys cienko pierdzial oj drogo mnie kosztowala luka fedowska takze wczoraj zostajac na s na noc wirtualnie odpisalem sobie 100 pkt |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Edith
Liczba postów : 2418 Age : 48 Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:25 | |
| - dafnia napisał:
- Większość grup społecznych przechodzi przez typowe etapy tworzenia się i rozwoju:
1. forming 2. norming 3. storming 4. performing a potem się rozpada lub sobie trwa. Forum się już uformowało i wytworzyło wstępne zasady działania i jakąś tożsamość. Czas na storming - czyli wewnętrzne konflikty, wypróbowywanie granic przyjętych reguł, określanie hierarchii wewnętrznej - słowem burzę. Od kilku dni tłumaczę sobie, że to normalny etap rozwoju grupy i musimy przez to przejść jak wszyscy, ale sama też oczywiście podlegam temu jak reszta użytkowników. Każdy czegoś nie lubi i coś go drażni. Mnie trudno jest np. znieść osoby wypowiadające się kategorycznie i pod tym względem Edith nie różni się dla mnie wiele od bogatego... Po prostu przestańmy mówić innym co powinni robić i jakoś to przetrwamy może... I ten oto post sprawił, że wycofuję się z pisania na tym forum, wpadnę przeczytam, wyślę pw do osób, które tu niezwykle szanuję i tyle. Rozumiem Twoje obawy jako kobieta, oddaję Ci palmę pierwszeństwa... P.S. zamknęliśmy się w ważnym punkcie zarówno na fut jak i na wig, żadne rozstrzygnięcia nie padły, bo nasi znów czekają na USA. Pozdrawiam wszystkich tych, od których bardzo wiele się nauczyłam.
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Sty 2008, 16:27, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
| graty dla Szwagrów! close na indeksie powyżej 2950 i baza wyzerowana!!
wszyscy już na eS? | |
|
| |
Gość Gość
| - kaczor napisał:
- robaj napisał:
Edith ja w żadnym razie nie twierdzę że głupio piszesz. Skomentowałem tylko i wyłącznie wczorajszy twój optymizm. Jest rzeczą ludzką się mylić, a diabelska się przy tym upierać. Doceniam że piszesz o zajmowanych pozycjach nie każdy ma odwagę, ale przyznasz chyba że ten wczorajszy post był nadto optymistyczny. TO BY BYŁO NA TYLE I ZAKOŃCZMY TEN GŁUPI SPÓR. (Edith zauważ że specjalnie nie pisałem twojego nicku cytując twoje słowa). BEZ URAZY faktycznie zamieszczasz tyle swoich prognoz i fachowych komentarzy ze masz prawo pouczac i oceniac innych. Piszesz koniec a ten jeszcze. Na koniec znane powiedzenie: PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIE NIE BOI. |
|
| |
mobar
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:28 | |
| - robaj napisał:
- kaczor napisał:
- robaj napisał:
Edith ja w żadnym razie nie twierdzę że głupio piszesz. Skomentowałem tylko i wyłącznie wczorajszy twój optymizm. Jest rzeczą ludzką się mylić, a diabelska się przy tym upierać. Doceniam że piszesz o zajmowanych pozycjach nie każdy ma odwagę, ale przyznasz chyba że ten wczorajszy post był nadto optymistyczny. TO BY BYŁO NA TYLE I ZAKOŃCZMY TEN GŁUPI SPÓR. (Edith zauważ że specjalnie nie pisałem twojego nicku cytując twoje słowa). BEZ URAZY faktycznie zamieszczasz tyle swoich prognoz i fachowych komentarzy ze masz prawo pouczac i oceniac innych. Piszesz koniec a ten jeszcze. Na koniec znane powiedzenie: PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIE NIE BOI. Zeby krytykowac to trzeba miec do tego jakies podstawy i pozycje, to nie jest platny serwis informacyjny ani platna strona z systemami zebys mogl wnosic jakies zazalenia.I wiesz co chetnie bym sie odniosl do jakichs merytorycznych kwestii ale nie moge bo procz krytyki innych niczym sie nei wykazales. |
|
| |
Bogaty Gość
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:28 | |
| Zamknalem S. Prawie 100 punktow zysku. Niezle prawda? |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:29 | |
| to ja tylko tradycyjny obrazek tym razem o dzisiejszych ósakach i wczorajszym benku .... | |
|
| |
mobar
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 Czw 31 Sty 2008, 16:30 | |
| - Bogaty napisał:
- Zamknalem S. Prawie 100 punktow zysku. Niezle prawda?
jak na Ciebie to slabo, dolek byl nizej | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 31.01.2008 | |
| |
|
| |
| UFO - 31.01.2008 | |
|