Liczba postów : 25040 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:26
cześć leszcze pozdrowienia z Olsztyna
thorgall TraderArtysta XXI
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:35
https://www.youtube.com/watch?v=zT3IZWtRsGM
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:37
thorgall napisał:
Czesc leszcze.
Aktywa netto = aktywa brutto - pasywa.
Pozdrowienia znad Baltyku.
MICHU
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:41
PS. Prawdziwy klasyk.
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:45
thorgall napisał:
świat to jednak mały jest - w tym roku piłem w Giżu z ich perkusistą po koncercie - gra teraz w takiej kapeli coverowej Korzuh
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:50
delphia napisał:
thorgall napisał:
świat to jednak mały jest - w tym roku piłem w Giżu z ich perkusistą po koncercie - gra teraz w takiej kapeli coverowej Korzuh
z ich perkusistą to ja chodziłem do klasy jarcyś albo zdenek bo ksywy to miał dwie
oj świat to jest bardzo mały
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:54
thorgall napisał:
delphia napisał:
thorgall napisał:
z ich perkusistą to ja chodziłem do klasy jarcyś albo zdenek bo ksywy to miał dwie
Jarcyś
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:55
delphia napisał:
thorgall napisał:
delphia napisał:
thorgall napisał:
Jarcyś
bardzo przyzwoity gość
MICHU
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 00:58
MICHU
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 01:01
Thorgall
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 01:09
a z tymi kolesiami chodziłem do szkoły średniej w Morągu, jak mnie na chwile wyrzucili ze szkoły w Olsztynie. taki mój los był cierpiętniczy
całe życie w dupe
Bóg tak chciał
To jak miałem się wychować na normalnego człowieka?
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 01:22
przepowiednia moja zaczyna się spełniać co roku będzie jeszcze lepiej
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 01:24
thorgall napisał:
a z tymi kolesiami chodziłem do szkoły średniej w Morągu, jak mnie na chwile wyrzucili ze szkoły w Olsztynie. taki mój los był cierpiętniczy
całe życie w dupe
Bóg tak chciał
... Ale to "całe życie w dupę" jest bardzo wieloznaczne Noo ale jest po 23-ciej to spoko, może zapodaj jakieś szczegóły, Opcjoner chętnie poczyta!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Brutus
Liczba postów : 829 Age : 47 Location : Dom zły!!! Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 01:39
dziadek napisał:
thorgall napisał:
całe życie w dupe
Bóg tak chciał
... Ale to "całe życie w dupę" jest bardzo wieloznaczne Noo ale jest po 23-ciej to spoko, może zapodaj jakieś szczegóły, Opcjoner chętnie poczyta!
To mi się podoba, tolerancja tego forum na wszystkie zboczenia. Prawdziwy Uniwersytet, czysty humanizm!
MICHU
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 01:41
dziadek napisał:
thorgall napisał:
całe życie w dupe
Bóg tak chciał
No wiesz Tak po trejdersku napisalem zeby nie bylo ze spamuje.
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 03:29
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 03:41
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 08:11
Indiana napisał:
Moim zdaniem ceny mieszkań w blokach spadną z bardzo prostego powodu: gdy 30-40 lat temu je budowano, były obliczane na 50 lat trwałości. Wiem, bo mój ojciec był kierownikiem budowy większości osiedli w moim mieście. Co prawda dzięki odpowiednim remontom i konserwacji ten czas życia na pewno się wydłuży, ale też należy się spodziewać że po pierwszych katastrofach budowlanych ceny zaczną dość mocno szybować w dół, gdyż mało kto będzie chciał tam dalej mieszkać. To stało się już 10 lat temu w byłym NRD, oni po prostu szybciej się wzbogacili niż my i nie chcą już tych mieszkań. Całe osiedla się wyburza. Podobnie jak nie gorzej wygląda sprawa z nowo budowanymi osiedlami, sam jako osoba z branży w życiu za darmo nie chciałbym mieszkać w przeciętnym bublu budowlanym jaki teraz masowo się buduje. Znowu najdalej za kilkanaście lat wyjdzie, że to szajs :-)
Powstające obecnie domy są w większości przypadków OK, ale znowu domy z lat 80-tych - to już przeżytek, 80% nadaje się do wyburzenia, gdyż koszt remontu aby dać odpowiedni standard dla zamożniejszych klientów przekracza koszt budowy nowego domu. Sam najprawdopodobniej wybuduję dom energooszczędny za kasę ze sprzedaży starego domu z lat 60-tych, najprawdopodobniej obejdzie się bez dokładania kasy, no może trochę na wykończenie. Czyli jeśli ze sprzedaży starego domu mogę wybudować nowy o zdecydowanie wyższym standardzie, to znaczy żceny są zbyt wysokie.
Trzecia rzecz to fakt, że wyjechało oficjalnie już 3mln młodych ludzi. Gdyby nie wyjechali, mielibyśmy zapotrzebowanie na 3mln mieszkań już i kolejne 3 mln za kilkanaście lat, dla ich dzieci. Ponieważ wyjechali i nie wrócą, na rynku będzie spora nadpodaż mieszkań i domów po umierających ludziach.
Jednak z czwartej strony, zostaliśmy największym i stabilnym krajem białych ludzi w Europie. Może się okazać, że zakup domu / mieszkania w Polsce dla bogatszych Europejczyków stanie się koniecznością, gdy kolejne dzielnice będą przechodziły w ręce muzułmańskie a Europa zapłonie ogniem wojny domowej. Wtedy byle kawałek ziemi w Polsce będzie na wagę złota. Podobnie z Izraelem, PO porozdawało grube tysiące obywatelstw Żydkom na wypadek jakiejś zawieruchy. A że na Bliskim Wschodzie wrze, niewykluczona masowa imigracja z Izraela.
Moim zdaniem na pewno opłacalną inwestycją będą zawsze domy w wysokim standardzie, które można postawić w dobrej lokalizacji. Mam parę takich działek na oku, na razie ceny spadają więc tylko zbieram kasiorkę i czekam.
a tatko to w PZPR nie był czasami??? spoko nikomu nie powiem zresztą ci co się nawracają dostają najlepsze posadki patrz Jasiński Kryże Piotrowski..... brawo Pis damy rade dobra zmiana
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 08:16
To co EX zapodał potwierdza moją tezę, że aby być politykiem, nie trzeba nawet przekroczyć umysłowego poziomu debila gdyż każdy z nich i tak czyta z kartki i ma ludzi-suflerów, którzy podpowiedzą i też skorygują to co mówi aby się nie zawiesił ani nie palnął tego czego nie powinien.
Ma napisane na kartce przez doradców to co ma (lub może) powiedzieć i dosłownie umiejętność czytania z kartki wystarczy; a to co nie idzie live można nagrywać wycinając i powtarzając to co nie wyszło.
Aby być politykiem to trzeba umieć czytać z kartki
Nawet Obama ma swoich doradców, którzy mu piszą o czym i jak ma powiedzieć. Orędzia noworoczne to myślicie że tak na spontana "od serca" wygłaszają? Ktoś by się zaraz doszukał piątego pod-podtextu w drugim podtexcie trzeciego zdania i by była afera... mają dokładnie napisane co mają powiedzieć przeczytać.
Bo niektórzy gdy samodzielnie próbują "zabłysnąć" to wychodzi później z tego .... bul i żal
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Nie 03 Sty 2016, 08:19, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 08:18
Qrde miałem jechać do Tąpadły wejść na Sobótkę ale tak piździ, że sobie dałem siana. Nie dosyć że mróz dwucyfrowy to jeszcze piździ prawie jak w kieleckim.
Reser
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 08:32
Fajna sprawa być ważnym politykiem: immunitet, duża kasa oficjalnie (+duże możliwości skręcenia sporej lewej), podróże i dziwki chlaniespotkania służbowe a do tego brak jakiejkolwiek realnej odpowiedzialności za cokolwiek bo czy był przypadek, że polityka w Polsce zamknęli do pierdla? Ja nie słyszałem.
Czy są jakieś kary za nie dotrzymanie obietnic wyborczych lub działanie wbrew nim? No jaja sobie robicie? Kłamać można w żywy kamień, gruszki na sośnie obiecać a później wypiąć się osraną dupą i robić swoje i nic - ZERO, absolutne zero jakichkolwiek konsekwencji.
Qrwa to jest fucha - żyć nie umierać i jeszcze ochrona całodobowa. Czy mogę CV do Sejmu złożyć?
Posiadam umiejętność czytania z kartki/tableta a w liście motywacyjnym napiszę, że chcę sobie fajnie żyć na koszt Państwa, gówno robić i za gówno odpowiadać a grubą forsę łoić i że wszystko mi jedno do której grupy trzech bądź dwóch literek alfabetu mnie przypiszą.
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 09:19
OpCjOnEr napisał:
Fajna sprawa być ważnym politykiem: immunitet, duża kasa oficjalnie (+duże możliwości skręcenia sporej lewej), podróże i dziwki chlaniespotkania służbowe a do tego brak jakiejkolwiek realnej odpowiedzialności za cokolwiek bo czy był przypadek, że polityka w Polsce zamknęli do pierdla? Ja nie słyszałem.
Czy są jakieś kary za nie dotrzymanie obietnic wyborczych lub działanie wbrew nim? No jaja sobie robicie? Kłamać można w żywy kamień, gruszki na sośnie obiecać a później wypiąć się osraną dupą i robić swoje i nic - ZERO, absolutne zero jakichkolwiek konsekwencji.
Qrwa to jest fucha - żyć nie umierać i jeszcze ochrona całodobowa. Czy mogę CV do Sejmu złożyć?
Posiadam umiejętność czytania z kartki/tableta a w liście motywacyjnym napiszę, że chcę sobie fajnie żyć na koszt Państwa, gówno robić i za gówno odpowiadać a grubą forsę łoić i że wszystko mi jedno do której grupy trzech bądź dwóch literek alfabetu mnie przypiszą.
Najważniejsze - musisz umieć kłamać w żywe oczy Jeśli jeszcze umiesz w miarę wypowiadać się i nie wyglądasz jak bezdomny to masz duże szanse. Każda partia takich potrzebuje
Reser
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 09:32
Cholera ta Sobótka dziś już przepadła - za późno. Poza tym kapnąłem się, że zginał mi gdzieś termos i nie zrobię herbaty na drogę. No nic - może za tydzień.
Tak nie ma co robić za bardzo w ten mróz. Browarka sobie niedzielniaczka otworzyłem i ogarnę chałupę z grubsza ale coś mnie gdzieś do lasu ciągnie w taki śnieg mam przemożną ochotę iść gdzieś do lasu w pizdu. Najlepiej to iść do lasu, którego się nie zna, i się tam zbakać ale dziki mogą wyskoczyć.
Szwabcia jeszcze nie ma.
Reser
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 10:41
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 11:12
OpCjOnEr napisał:
Czy to od jarania ? Debilizm z Ciebie wychodzi, nie wiesz, że do Sejmu to trzeba wyborców przekonać, a nie CV
MICHU
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 11:13
Kobieta w wieku 50 + i Panna ? To jakim cudem sie uchowala ?
Kiedys czytalem, ze starsze kobiety ala ryczace 40-stki maja nawet wieksza ochote na sex niz w mlodosci. 50 + to pewnie juz na orbite wychodza na sama mysl.
A moze Tak tylko sie kolesiowi powiedzialo, ze Panna I rzeczona kobieta nie ma nic wspolnego z brakiem dzietnosci I zamazpojscia.
Ehh Opcjo, dales rade z tekstem.
Reser
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 11:31
Janko Traderroo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Czy to od jarania ? Debilizm z Ciebie wychodzi, nie wiesz, że do Sejmu to trzeba wyborców przekonać, a nie CV
A ty asparagusa masz, że nie rozkminiłeś, że ja sobie żartuję? (tzn. nie jestem debilem aby tego nie wiedzieć)
Reser
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 11:32
MICHU napisał:
Kobieta w wieku 50 + i Panna ? To jakim cudem sie uchowala ?
Kiedys czytalem, ze starsze kobiety ala ryczace 40-stki maja nawet wieksza ochote na sex niz w mlodosci. 50 + to pewnie juz na orbite wychodza na sama mysl.
A moze Tak tylko sie kolesiowi powiedzialo, ze Panna I rzeczona kobieta nie ma nic wspolnego z brakiem dzietnosci I zamazpojscia.
Ehh Opcjo, dales rade z tekstem.
To się tak w przenośni mówi... qrwa jacy wy drętwi jesteście i metafor nie qmacie
Podobnie jak "szwagier" w żargonie burdelarskim to ma inne znaczenie niż w żargonie giełdowym i jeszcze inne niż w dosłownym rozumieniu.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46577 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 11:33
http://www.tvn24.pl/guenther-oettinger-za-objeciem-polski-nadzorem-komisji-europejskiej,607684,s.html to kiedy wkroczy do nas Bundeswera ? Demokracja dla lewaków jest ok pod warunkiem, że Lud Pracujący Miast i WSI wybiera tak, jak pasuje Brukseli.
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!! Nie 03 Sty 2016, 11:44
OpCjOnEr napisał:
Janko Traderroo napisał:
OpCjOnEr napisał:
A ty asparagusa masz, że nie rozkminiłeś, że ja sobie żartuję? (tzn. nie jestem debilem aby tego nie wiedzieć)
Sponsored content
Temat: Re: UFO 01 - 03 01 2016 r. HAPPY NEW YEAR!!!