|
| UFO - 10 02 2016 r. | |
|
+13PINGWIN (Z MADAGASKARU) Reser Frater Dave zibi betonowe_buty Prezes Diablo REALISTA Małolat kamikaze MICHU dziadek 17 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 21:13 | |
| | |
| | | Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:07 | |
| Na czym Wy qwa gracie Przecież na takich warunkach, to nie idzie regularnie zarabiać, a już o utrzymaniu się z tego to nie ma mowy... To już szybciej można zarobić w pokera, przy założeniu że nie gra się z szulerami - w sumie gra w pokera z szulerami to mniej więcej równe szanse jak tutaj gracie ze szfagrami na ich warunkach i zasadach.... Nic dziwnego, że ta takich warunkach 95% graczy wpierdala kasę.... Pier.olę, nawet już nie myślę o wchodzeniu w forex, zupełnie nie na mój styl grania. Rozumiem jeszcze, jak ktoś wchodzi na kilka minut / godzin, to idzie jakoś ominąć połowę pułapek, ale to też kwestia czasu aż przewiozą na kilka dobrych %, tak jak np. japoniec wczoraj i dziś. Na GPW-uni, mimo iż to taki mały i płytki rynek, to jak wdupczyłem się z wysoko branymi elkami, to zrolowałem je sobie praktycznie za darmo na odległą serię, nic mnie to nie kosztowało (a nawet zarobiłem spory%, bo dalekie serie są niżej wyceniane o dywidendy), leży sobie za darmo i czeka na lepsze czasy. Żadnych swapów ani innych rolowań nie ma, umówmy się że u nas bez problemu idzie się przerolować na następną serię po tej samej cenie. Na foreksie już byłbym bankrutem, a tutaj grając systemami resztą depozytu wyszedłem na plus na całości, a gdzie tam jeszcze do 2500 | |
| | | mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:08 | |
| http://www.tvn24.pl/pomorze,42/szczecin-udomowiona-wiewiorka,617804.html | |
| | | Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:19 | |
| - Indiana napisał:
- Na czym Wy qwa gracie
Przecież na takich warunkach, to nie idzie regularnie zarabiać, a już o utrzymaniu się z tego to nie ma mowy... To już szybciej można zarobić w pokera, przy założeniu że nie gra się z szulerami - w sumie gra w pokera z szulerami to mniej więcej równe szanse jak tutaj gracie ze szfagrami na ich warunkach i zasadach.... Nic dziwnego, że ta takich warunkach 95% graczy wpierdala kasę.... Pier.olę, nawet już nie myślę o wchodzeniu w forex, zupełnie nie na mój styl grania. Rozumiem jeszcze, jak ktoś wchodzi na kilka minut / godzin, to idzie jakoś ominąć połowę pułapek, ale to też kwestia czasu aż przewiozą na kilka dobrych %, tak jak np. japoniec wczoraj i dziś.
Na GPW-uni, mimo iż to taki mały i płytki rynek, to jak wdupczyłem się z wysoko branymi elkami, to zrolowałem je sobie praktycznie za darmo na odległą serię, nic mnie to nie kosztowało (a nawet zarobiłem spory%, bo dalekie serie są niżej wyceniane o dywidendy), leży sobie za darmo i czeka na lepsze czasy. Żadnych swapów ani innych rolowań nie ma, umówmy się że u nas bez problemu idzie się przerolować na następną serię po tej samej cenie. Na foreksie już byłbym bankrutem, a tutaj grając systemami resztą depozytu wyszedłem na plus na całości, a gdzie tam jeszcze do 2500 indiana demo nie kosztuje, ani nie boli- nie budź ludzi ze snu jedyna możliwosc zarobku jaka jest "możliwa" to spekulacja akcjami i to jak ktoś ma szczęście, wszystko co na lewarze to już sukces jak jestes na zero . a forex to już lepiej kase na wóde i dziwki w kasynie wydać jak słysze podniety o jenotach edkach ropkach itp to odrazu mam lepszy humor co Ci ludzie mają w głowie 😂 lewy kolejna bramka | |
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:20 | |
| Tak sobie patrzę na ten oil na bossafx, i qfa już bym miał L po 27.30, z profitem na dolca w górę, pewnie zaraz cienia puszczą :-) Kusi, kurka kusi, w sumie takich pozycji z dupy za 100zł na mikrolotach to można pootwierać w pierniki, niech połowa zarobi to będzie gicio, a nawet jak nie to przynajmniej ciekawy sposób na zabawę :-) I dlatego za wuja nawet demo nie otworzę, bo nawet demo nie mam a samo patrzenie na te wykresy już mnie wciąga, dopiero bym tam kasy wdupił Na tej samej zasadzie nie miałem nigdy motoru, bo wiem o tym dobrze że do max. tygodnia bym się zabił - jak widzę przyspieszający ścigacz to coś mi się dzieje, wiem dobrze że ciągnąłbym do oporu i jeszcze, jeszcze, jeszcze.... nie no idę spać | |
| | | Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:28 | |
| - Małolat napisał:
- Indiana napisał:
- Na czym Wy qwa gracie
Przecież na takich warunkach, to nie idzie regularnie zarabiać, a już o utrzymaniu się z tego to nie ma mowy... To już szybciej można zarobić w pokera, przy założeniu że nie gra się z szulerami - w sumie gra w pokera z szulerami to mniej więcej równe szanse jak tutaj gracie ze szfagrami na ich warunkach i zasadach.... Nic dziwnego, że ta takich warunkach 95% graczy wpierdala kasę.... Pier.olę, nawet już nie myślę o wchodzeniu w forex, zupełnie nie na mój styl grania. Rozumiem jeszcze, jak ktoś wchodzi na kilka minut / godzin, to idzie jakoś ominąć połowę pułapek, ale to też kwestia czasu aż przewiozą na kilka dobrych %, tak jak np. japoniec wczoraj i dziś.
Na GPW-uni, mimo iż to taki mały i płytki rynek, to jak wdupczyłem się z wysoko branymi elkami, to zrolowałem je sobie praktycznie za darmo na odległą serię, nic mnie to nie kosztowało (a nawet zarobiłem spory%, bo dalekie serie są niżej wyceniane o dywidendy), leży sobie za darmo i czeka na lepsze czasy. Żadnych swapów ani innych rolowań nie ma, umówmy się że u nas bez problemu idzie się przerolować na następną serię po tej samej cenie. Na foreksie już byłbym bankrutem, a tutaj grając systemami resztą depozytu wyszedłem na plus na całości, a gdzie tam jeszcze do 2500 indiana demo nie kosztuje, ani nie boli- nie budź ludzi ze snu jedyna możliwosc zarobku jaka jest "możliwa" to spekulacja akcjami i to jak ktoś ma szczęście, wszystko co na lewarze to już sukces jak jestes na zero . a forex to już lepiej kase na wóde i dziwki w kasynie wydać jak słysze podniety o jenotach edkach ropkach itp to odrazu mam lepszy humor co Ci ludzie mają w głowie 😂 lewy kolejna bramka Małolat dobrze mówi! Dać mu wódki i karnet na dziwki. Czekać cierpliwie na hossę głupców, zakupić pod korek i potem legendy pisać. A teraz to lepiej z dala się trzymać. Fantazje o ropie po 40 dolców, gdy ta sunie ostro na 20, lepiej na erotyczne zamienić. Wilk z Wall Street wskazówką. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:30 | |
| - Indiana napisał:
- Na czym Wy qwa gracie
Na GPW-uni, mimo iż to taki mały i płytki rynek, to jak wdupczyłem się z wysoko branymi elkami, to zrolowałem je sobie praktycznie za darmo na odległą serię, nic mnie to nie kosztowało (a nawet zarobiłem spory%, bo dalekie serie są niżej wyceniane o dywidendy), leży sobie za darmo i czeka na lepsze czasy. Żadnych swapów ani innych rolowań nie ma, umówmy się że u nas bez problemu idzie się przerolować na następną serię po tej samej cenie. Na foreksie już byłbym bankrutem, a tutaj grając systemami resztą depozytu wyszedłem na plus na całości, a gdzie tam jeszcze do 2500 Ja Indiana inaczej zarabiam pieniadze / w przygotowaniu kolejne + 200%/ Ale dziwie sie temu co piszesz o forex. Jestes juz tyle lat na gieldzie I przeciez to jest zupelnie to samo co forex. Zagraj sobie lewarem 1:10 /mikroloty/ I ryzyko bedziesz mial tak samo niskie przeciez. A zasady gry sa przeciez takie same. | |
| | | Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:34 | |
| - Indiana napisał:
- Tak sobie patrzę na ten oil na bossafx, i qfa już bym miał L po 27.30, z profitem na dolca w górę, pewnie zaraz cienia puszczą :-)
Kusi, kurka kusi, w sumie takich pozycji z dupy za 100zł na mikrolotach to można pootwierać w pierniki, niech połowa zarobi to będzie gicio, a nawet jak nie to przynajmniej ciekawy sposób na zabawę :-) I dlatego za wuja nawet demo nie otworzę, bo nawet demo nie mam a samo patrzenie na te wykresy już mnie wciąga, dopiero bym tam kasy wdupił
Na tej samej zasadzie nie miałem nigdy motoru, bo wiem o tym dobrze że do max. tygodnia bym się zabił - jak widzę przyspieszający ścigacz to coś mi się dzieje, wiem dobrze że ciągnąłbym do oporu i jeszcze, jeszcze, jeszcze.... nie no idę spać Indiana, kupuj siłę, sprzedawaj słabość. Po co bić się z koniem, czy to FW20 czy na OIL, czy na PLNx. Gołym okiem widać, że spadki idą gładko, a wzrosty szarpane są i krótkotrwałe. No to jaki mamy trend? Nawet jeśli się na chwilę zatrzymają (lajk nasza Szkapa), to tylko by znów wymłócić frajera liczącego na odwrócenie trendu. Dżizas, ile to forum ma lat? Poza kilkoma juzerami, czyli Opcjem, Diablo, kaczorem, Panem Nikt czy dexem, to ciężko tu lajv graczy odszukać, chyba że dokładających do biznesu. Ech, za dużo Micha czytam... | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:38 | |
| - mariner napisał:
- http://www.tvn24.pl/pomorze,42/szczecin-udomowiona-wiewiorka,617804.html
O, EL Szpinako !!! Juz sie Tak nie oblizuj. | |
| | | gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:43 | |
| - Prezes napisał:
- Indiana napisał:
- Tak sobie patrzę na ten oil na bossafx, i qfa już bym miał L po 27.30, z profitem na dolca w górę, pewnie zaraz cienia puszczą :-)
Kusi, kurka kusi, w sumie takich pozycji z dupy za 100zł na mikrolotach to można pootwierać w pierniki, niech połowa zarobi to będzie gicio, a nawet jak nie to przynajmniej ciekawy sposób na zabawę :-) I dlatego za wuja nawet demo nie otworzę, bo nawet demo nie mam a samo patrzenie na te wykresy już mnie wciąga, dopiero bym tam kasy wdupił
Na tej samej zasadzie nie miałem nigdy motoru, bo wiem o tym dobrze że do max. tygodnia bym się zabił - jak widzę przyspieszający ścigacz to coś mi się dzieje, wiem dobrze że ciągnąłbym do oporu i jeszcze, jeszcze, jeszcze.... nie no idę spać Indiana, kupuj siłę, sprzedawaj słabość. Po co bić się z koniem, czy to FW20 czy na OIL, czy na PLNx. Gołym okiem widać, że spadki idą gładko, a wzrosty szarpane są i krótkotrwałe. No to jaki mamy trend? Nawet jeśli się na chwilę zatrzymają (lajk nasza Szkapa), to tylko by znów wymłócić frajera liczącego na odwrócenie trendu. Dżizas, ile to forum ma lat? Poza kilkoma juzerami, czyli Opcjem, Diablo, kaczorem, Panem Nikt czy dexem, to ciężko tu lajv graczy odszukać, chyba że dokładających do biznesu. Ech, za dużo Micha czytam... Ale w końcu napisałeś coś po ludzku | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:50 | |
| Kurodawa przemawia a usd/jen 113 Ciekawe czy Ksiaze Ciemnosci usrednia. | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:52 | |
| Indiana - pytanie o ropę to tak naprawdę nie do jakiego poziomu spadnie tylko jak długo będzie na nich pozostawać. Wg mnie nie potrwa to długo - wydobycie ropy już spada a nowe projekty zastopowane. Procesy inwestycyjne i uruchomienie wydobycia nie trwa w tej branży kilka tygodni tylko miesiące i lata. A obecnie zarówno w USA, Rosji czy Arabi Saudyjskiej wydobycie na rekordowych poziomach. Dodaj do tego możliwe szoki podażowe (np w wyniku napięcia na Bliskim Wschodzie). A propos - gdyby tam do czegoś doszło z udziałem krajów Zatoki i Iranu to instalacje i transport ropy byłyby pierwszymi ofiarami. Nie wyobrażam sobie jakie byłyby wówczas wzrosty - w każdym razie kolejna akcja podobna do zdjęcia ochrony z pary CHF/EUR przez SNB.
Oczywiście przy normalnych warunkach jest też druga strona medalu - nagromadzone przez półtora roku nadprodukcji zapasy ropy. Dodaj do tego ewentualne spowolnienie gospodarcze na świecie i spadek popytu (na razie cały czas rośnie). | |
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 22:55 | |
| Po 20, no pewnie tyle nie będzie więc po 25 dolców to naprawdę możnaby zarydzykować ze 100k, ale jeśli nie da się tej ropy tak po prostu kupić ze dwa loty i potrzymać przez rok, to jak to mówią na wsi ch.j im w d.pę i kamieni kupę | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 23:05 | |
| to i mamy nowe dołki na ropce [img] [/img] | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 23:06 | |
| | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 23:08 | |
| Antek juz wie co na ropce. | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Sro 10 Lut 2016, 23:40 | |
| duży ruch to może być na edku o ile pokonamy ostatnie szczyty. W takim przypadku mielibyśmy za sobą korektę typu irregular failure a po niej z reguły występują fale wydłużone....
| |
| | | dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. Czw 11 Lut 2016, 00:11 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 10 02 2016 r. | |
| |
| | | | UFO - 10 02 2016 r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |