Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 14:53
W poniedziałek ruszy promocja „Rodzina 500+” w mBanku. Osoby, które złożą wniosek o świadczenie przez system transakcyjny mBanku, będą mogły liczyć tańsze kredyty.
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 14:56
DSW 2016-04-02 19:55
Poliso-Lokaty:
Co roku 10k wplacasz.
Rok 1 - zerwanie umowy 100% - koszt 10k Rok 2 - zerwanie umowy 80% - kosz 16k Rok 3 - zerwanie umowy 70% - kosz 21k Rok 4 - zerwanie umowy 60% - kosz 24k
Wczoraj ogladałem program.. wypowiedz KNFu mnie przeraziła.. Ludzie mogą być okradaniii dla nich się liczy stabilność systemu..
Kur.. ten kraj naprawde istnieje teoretycznie. Panstwo pozwala na okradanie obywateli!
Zrobmy coś z tym - na ulice... zabierzmy kase z bankow..
Frater V e x o M e r c a t o r!
Liczba postów : 2414 Age : 43 Location : OCist Szczyrzyc! Willow Springs/Illinois! Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 14:58
Osły napisał:
Środowisko Adama Michnika posiada 35 proc. głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy spółki Agora (wydawcy antyrządowej Gazety Wyborczej). Rząd, poprzez PZU - czyli spółkę Skarbu Państwa - jest w posiadaniu 18 proc. akcji Agory. Wystarczy jednak, że zwieńczy "dzieło" Donalda Tuska i zlikwiduje do końca OFE, a automatycznie stanie się posiadaczem aż 41 proc. akcji, co teoretycznie pozwoli przejąć kontrolę nad spółką. Czy rządowy skok na Agorę jest możliwy?
Według mojej skromnej wiedzy niemożliwe! Jest jeszcze jeden pakiet akcji uprzywilejowanych, nie wiadomo gdzie zaparkowanych. To są akcje których przyjęcia odmówił A. Michnik ale te akcje nie mogły się rozpłynąć
BP MOD
Liczba postów : 939 Registration date : 22/11/2012
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 15:18
Zygmunt de Bill napisał:
BP napisał:
BP wita i pyta techników (Mr. Nobody?):
Czy ewidentny trend spadkowy został odwrócony? A jeśli tak, to co go odwróciło?
Czy poziom 2035 zostanie przebity, czy też jest to sufit nie do zdobycia? To jest ważne dla dalszej oceny rynku.
BP pozdrawia.
Żyd mną kręci niemożliwie, Dziadek dancerkę zdanża szybciej wkleić, nawet nic dziś nie wypiłem i na pudło się nie załapałem. Jak tu żyć?
A co do tematu, to nie gram na WIG20 i na AT też zbytnio się nie znam, więc się nie wypowiem. Chciałem tylko zaznaczyć swą obecność.
Pozdrawiam
Zygmuncie, a nie mógłbyś spróbować na FW20? Byłoby raźniej ... odrabiać.
Bo wiesz, gołodupki ... itd. ... Pomachiwajki od BP.
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 24/01/2008
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 15:23
frater napisał:
Osły napisał:
Środowisko Adama Michnika posiada 35 proc. głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy spółki Agora (wydawcy antyrządowej Gazety Wyborczej). Rząd, poprzez PZU - czyli spółkę Skarbu Państwa - jest w posiadaniu 18 proc. akcji Agory. Wystarczy jednak, że zwieńczy "dzieło" Donalda Tuska i zlikwiduje do końca OFE, a automatycznie stanie się posiadaczem aż 41 proc. akcji, co teoretycznie pozwoli przejąć kontrolę nad spółką. Czy rządowy skok na Agorę jest możliwy?
Według mojej skromnej wiedzy niemożliwe! Jest jeszcze jeden pakiet akcji uprzywilejowanych, nie wiadomo gdzie zaparkowanych. To są akcje których przyjęcia odmówił A. Michnik ale te akcje nie mogły się rozpłynąć
to może czarzasty je ma, skoro to taka gorąca cegła, że żyda parzy
Frater V e x o M e r c a t o r!
Liczba postów : 2414 Age : 43 Location : OCist Szczyrzyc! Willow Springs/Illinois! Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 15:40
ból i cierpienie napisał:
frater napisał:
Osły napisał:
To co ma Czarzasty to nie tylko parzy ale i śmierdzi Izraelici na bank przewidzieli kto będzie teraz przez dłuższy czas karty rozdawał i mają wśród Jarkowych jakiegoś pobożnego (to sie nazywa sayanim)
BP MOD
Liczba postów : 939 Registration date : 22/11/2012
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 16:04
Indiana napisał:
BP: Wielkim technikiem nie jestem, ale już od dłuższego czasu gram systemem, ale dodatkowo przymykam/odnawiam pozycje pod ten właśnie kanał wzrostowy. Wczoraj mi nie wyszło, bo korekta wyniosła na razie tylko 36pkt, czyli 38% Fibo ostatniego wzrostu, a stałem z odnowieniem L w okolicach 50% zniesienia. Więc na poniedziałek nie mam pozycji systemowych. Od dołka do maksa na futach jest na razie 338 pkt, czyli już blisko przeciętnego zasięgu falki wzrostowej / spadkowej.
Skoro działasz pod ten właśnie kanał, to zarówno technika jak i zdrowy rozsądek nakazują co by podejmować akcje przy granicach tego kanału. Według moich obliczeń szerokość kanału to 100 pkt, na poniedziałek zakres 1943-2043, przy zamknięciu 1969.
No i zagadka: jakie prawdopodobieństwo góry a jakie dołu?
Pozdrawiam BP
Brutus
Liczba postów : 829 Age : 47 Location : Dom zły!!! Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 17:30
frater napisał:
frater napisał:
Osły napisał:
To co ma Czarzasty to nie tylko parzy ale i śmierdzi Izraelici na bank przewidzieli kto będzie teraz przez dłuższy czas karty rozdawał i mają wśród Jarkowych jakiegoś pobożnego (to sie nazywa sayanim)
Jasiński, rzucony na Orlen jak raz albo obrzezany albo prawosławny - oni zawsze zaczajeni koło kasy!
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Sob 02 Kwi 2016, 23:34
Osły napisał:
DSW 2016-04-02 19:55
Poliso-Lokaty:
Co roku 10k wplacasz.
Rok 1 - zerwanie umowy 100% - koszt 10k Rok 2 - zerwanie umowy 80% - kosz 16k Rok 3 - zerwanie umowy 70% - kosz 21k Rok 4 - zerwanie umowy 60% - kosz 24k
Wczoraj ogladałem program.. wypowiedz KNFu mnie przeraziła.. Ludzie mogą być okradaniii dla nich się liczy stabilność systemu..
Kur.. ten kraj naprawde istnieje teoretycznie. Panstwo pozwala na okradanie obywateli!
Zrobmy coś z tym - na ulice... zabierzmy kase z bankow..
Bardzo grzeczny i mily, rzeczowy czlowiek Podziwiam go ze nie wykonał głośnej, gardłowej tyrady okraszonej epitetami z grozbą użycia Cyklonu B. Nie machał też żeglarskim sznurem z zapętloną szubienicą Nie straszyl tez wyslaniem bojówek do bankierów ani przetrzymywaniem gangsterów finansowych w celach w ktorych jest po kolana zimna woda.
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 01:20
Ropa nie wzrosnie jeszcze przez 17 mcy
dlaczego? bo żyd jeszcze wkręca ludzi w certyifkaty po jednej stronie będą ludzie, po drugiej żyd nie ma tak, że po drugiej stronie nikogo nie ma
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:00
thorgall napisał:
dobre to jest
tomasz483012 miesiące temu kiedy Polskę określono w Jałcie było wiadomo , ze bedzie wojna domowa, ale tresc porozumienia trzymano w tajemnicy.Przewdojenna Polska była patriotyczna, ale nie do końca sprawiedliwa, poczytajcie trochę. Anders walczac pod Monte Cassino dowiedział sie o podziale i zadzwonił do Churchila a tenże prychnął do telefonu: no to zabieraj te swoje żołnierzyki i zmiataj."A potem była słynna defilada w Londynie na której nie było Polaków , bo nie było zgody Londynu by nie drażnić Stalina. A potem rzad brytyjski bez zgody rzadu emigracyjnego ukradł czesc przedwojennego złota jakie zdołano wywieźć w 1939 roku i zdeponowano w Banku Anglii .A na co ukradł , zapytacie? Angole pokryli wszystkie koszty jakie ponieśli na szkolenie i utrzymanie polskich jednostek wojskowych , w tym cichociemnych, lotników itd. Wartość tego złota zabranego to obecnie ponoć kilka miliardów USD.Tak na marginesie, tenże Bank Anglii ma u siebie do dzisiaj zdeponowane przez Trzecią Rzesze złoto ze swastykami .
Osły
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:08
jak najbardziej wina , mam nadzieje ze minionego juz na zawsze , ukladu i systemu złodziei z PO PRZEZ 8 LAT PRZYZWYCZAIL SIE ZE WSZYSTKO TRZEBA ZAŁATWIAĆ I TYLKO W TEM SPOSOB możną funkcjonować a pierwszy milion trzeba ukrasc
zarobił dzieki układowi i stracił tez dzieki ukladowi gdzie złodziej ,k**wa i ośmiorniczki sa najwazniejsze i ten lepszy kto lepiej oszukuje , KRADNIE TYPOWA OFIARA MINIONEGO SYTEMU - UKŁADU
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 06/05/2009
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:17
jak najbardziej wina , mam nadzieje ze minionego juz na zawsze , ukladu i systemu złodziei z PO PRZEZ 8 LAT PRZYZWYCZAIL SIE ZE WSZYSTKO TRZEBA ZAŁATWIAĆ I TYLKO W TEM SPOSOB możną funkcjonować a pierwszy milion trzeba ukrasc
zarobił dzieki układowi i stracił tez dzieki ukladowi gdzie złodziej ,k**wa i ośmiorniczki sa najwazniejsze i ten lepszy kto lepiej oszukuje , KRADNIE TYPOWA OFIARA MINIONEGO SYTEMU - UKŁADU
widze osly ze demencja postepuje i nawet juz prostych tekstow nie umeisz ze zrozumieniem przeczytac
Osły
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:23
widze osly ze demencja postepuje i nawet juz prostych tekstow nie umeisz ze zrozumieniem przeczytac
bo tylko pierwsze kilka zdan przeczytałem - i wystarczyło ... i tak potwierdzilo moje ugruntowane przekonania - kto jest winny całemu złu
Osły
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:26
nowa LEPSZA zmiana \WRACAMY DO KORZENI
A TUTAJ MLODZI NIE WSTYDZA SIE SKAD PRZYSZLI i kultywują tradycje ojców bo odcinanie sie od korzeni daje takie rezultaty cjak w Szwecji , Belgii ,Francji
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:36
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:52
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 05:53
oczywiście że osioł ma rację jest to wina systemu i prawa.
gdyby złodziej za ten przekręt miliona musiał oddać dwa, albo je**ć w kamieniołomach do końca życia, przestępstwa tego by nie było
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:01
Facet z milionem to rzeczywiście skrajny przykład głupoty. Aż dziwi, że z takim podejściem potrafił milion zarobić :-) Osły - żadne państwo nie obroni Cię przed samym sobą, jeśli jutro notarialnie sprzedasz mi swoją ziemię z całym inwentarzem za 10.000zł to nikomu nic do tego. Płacz już nie pomoże, jak się na tyle umówiliśmy, notariusz podbije to umowa ważna i koniec sprawy. Podobnie jeśli przywieziesz np. Michowi jutro milion zeta na grę na Antku, to tak jakbyś zgubił Co ma do tego państwo?
Thorgall - przy braku jakichkolwiek pokwitowań, z jakiej racji gostek który niby wziął milion ma oddać dwa albo iść do kamieniołomu? Inna sprawa, że mamy zdecydowanie za łagodne kary, co to za kara jakiś rok w komfortowym pierdlu? Kara to jest rok ciężkich robót właśnie w kamieniołomie czy kopalni uranu, a nie zbijanie bąków w celi...
Osły
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:08
Indiana napisał:
Facet z milionem to rzeczywiście skrajny przykład głupoty. Aż dziwi, że z takim podejściem potrafił milion zarobić :-) Osły - żadne państwo nie obroni Cię przed samym sobą, jeśli jutro notarialnie sprzedasz mi swoją ziemię z całym inwentarzem za 10.000zł to nikomu nic do tego. Płacz już nie pomoże, jak się na tyle umówiliśmy, notariusz podbije to umowa ważna i koniec sprawy. Podobnie jeśli przywieziesz np. Michowi jutro milion zeta na grę na Antku, to tak jakbyś zgubił Co ma do tego państwo?
Thorgall - przy braku jakichkolwiek pokwitowań, z jakiej racji gostek który niby wziął milion ma oddać dwa albo iść do kamieniołomu? Inna sprawa, że mamy zdecydowanie za łagodne kary, co to za kara jakiś rok w komfortowym pierdlu? Kara to jest rok ciężkich robót właśnie w kamieniołomie czy kopalni uranu, a nie zbijanie bąków w celi...
chyba sie mylisz jesli cena -transakcja radykalnie odbiega od normy , przyjętych zasad , cen zawsze mazna ja podważyć w sądzie i jest duze prawdopodobieństwo unieważnienia to tak jak u brokera -cena rażąco odbiegajaca od rynkowej - transakcja anulowana no chyba ze strona pokrzywdzona uprze sie ze tak musi byc to nawet za darmo moge Ci ta ziemie dać ale fiskus i tak nie uwierzy
ps a cvo to znaczy ze zrobiles na czyms dobry interes ? ze cos dobrze kupiles /sprzedałes ?? po prostu kogos w hooja zrobiles i jego kosztem Ty zarobiłeś
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Nie 03 Kwi 2016, 06:13, w całości zmieniany 1 raz
Osły
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:10
Kalina z Domaniewic -folklor łowicki
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:24
Re BP: Taki właśnie mam poziom odwrotki na S, około 1940 w piątek (zmieni się jutro w zależności od otwarcia - gdyż kanał w moim systemie nie jest rysowany geometrycznie, a jako kombinacja średnich z poziomami otwarcia/zamknięcia), dlatego stałem z odnowieniem L zamkniętych w czwartek po 1984 bliżej odwrotki - wiadomo mniejsza strata w razie padaki).
Teoretycznie znacznie większa jest szansa że dalej pójdziemy do góry, w końcu jesteśmy w kanale wzrostowym, ale z drugiej strony mamy kumulację zniesień Fibo - 38% całego spadku od maja na 1993 i na 1992 jest 61% zniesienia od najwyższego szczytu ostatniej fali spadkowej, liczonej od 2200 do 1658. Dlatego pozamykałem L jak tylko odbiło się od w/w oporów. Oczywiście S nie otwierałem, teraz staram się systemem jechać, ale chciałbym też na boku trochę dorobić, zgodnie z sysem
W końcu cały czas trzymam L na serii U brane w zakresie 2100-2045 rok temu, więc wspomaganie jest wskazane, bo już pół roku mam tą długoterminową inwestycję pod kreską. Strasznie ją dołują z drugiej strony, nie wiem o co chodzi, przecież nie będzie aż tyle dywidend, a taka baza między seriami na -50pkt aż kusi żeby sobie pootwierać kilka przeciwstawnych licząc na jej zmniejszenie.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46585 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:25
Indiana napisał:
F
no ja mam podobny problem z Michem. Wisi mi 5 baniek, ale nie mam na to żadnych pokwitowań i co mi pozostało, poza odwoływaniem się do Jego sumienia ? Proponowałem Mu, aby w ramach spłaty długu dał mi dostęp do Antka, ale zero odzewu.
Indiana UFO Edukator
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:30
Osły - oczywiście dałem przykład, nawet gdybyś chciał mi to sprzedać za 10k bo brakuje na np. pilną operację kogoś bliskiego, to bym Ci co najwyżej pożyczył pod wpis na hipotekę - bo bogacenie się na cudzej krzywdzie nikomu szczęścia nie przyniesie, takie pieniądze są przeklęte. Bardzo wiele osób na takim "zarobkowaniu" na wyłudzeniach i oszustwach się przejechało, tacy ludzie mimo milionów są nieszczęśliwi, jest masa samobójstw czy życie w smutku i rezygnacji.
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 02 - 03 04 2016 r. Weekend Nie 03 Kwi 2016, 06:37
MICHU napisał:
Ropa nie wzrosnie jeszcze przez 17 mcy
dlaczego? bo żyd jeszcze wkręca ludzi w certyifkaty po jednej stronie będą ludzie, po drugiej żyd nie ma tak, że po drugiej stronie nikogo nie ma